Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Publisert:

Når en kommune ikke er i stand til å styre, blir det oppnevnt en annen administrasjon. Hvordan det forholder seg med en statsinstitusjon som barnevernet, som ikke makter de opgavene de er pålagt, det bør snarest avklares.

 

Publisert:

Slik var overskriften utformet av Geir Magnus Nyborg i avisen Dagen 23/1/17. Men han tillot seg selv å gi svaret: Uten alle KrFs oppnådde samfunnsmessige resultater ville det ellers stått ille til i dette landet. Vel, spørsmålet hans var og er hypotetisk, og svaret klart preget av hva denne helt sik...

 

Publisert:

Det er mye god livskvalitet og folkehelse i bedre økonomi. Folk med god økonomi har en tendens til spise sunnere og ha høyere aktivitetsnivå, men også leve lenger.

 

Publisert:

Flertallet av prester og biskoper sørget for at den norske kirke falt enda noen solide trinn nedover på den moralske stigen. Det ble tillatt – i hvert fall fra prestehold – at homofile skulle få «gifte» seg i kirken. Det første «paret» ble introdusert i TV-nyhetene 1. februar med opptak fra «vielse...

 

Publisert:

I spalten Side 3 politikk i Norge idag 3 februar, skriver Jan Pedersen: Ikke gi opp! Pedersen kommer med veldreide formuleringer, og det er lett å være enig med han - veldig enig!

 

Publisert:

Det oppfordres for tiden sterkt til å finne opp nye produkter og utvikle næringer, fortrinnsvis i det «grønne» virksomhetsområdet.

 

Publisert:

Eg lånte eit gammalt Illustrert Vitenskap på bibloteket. Nr 3. 2014. Eg såg av innhaldet på utsida at dette måtte eg sjå nærare på. Eg tenkjer av og til på mengda av pengar som blir brukt til unødig forskning. Dette bladet fortalde at fremande sivilisasjoner finst der ute?

 

Publisert:

Eg les eit innlegg av Gerd Alise Lochner der ho kjem med flengande kritikk av alt som Dan Odfjell meiner.

 

Publisert:

Etter Brexit og Trump kan vi trygt si at verden er kommet i omveltning. Og dette er bare begynnelsen på drømmernes og globalistenes tilbaketog. Mange på venstresiden kan ikke engang ta det inn over seg, for det knuser deres livsløgn og lenge ufortjente privilegier.

 

Publisert:

Sosialistisk Venstrepartis leder Audun Lysbakken legger press på kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen om å forby kreasjonisme-undervisning i private skoler. Det forteller Human-Etisk Forbunds blad Fri Tanke. Og han vil bruke maktmidler.

 

Publisert:

Etter Brexit og Trump kan vi trygt si at verden er kommet i omveltning. Og dette er bare begynnelsen på «drømmernes» og globalistenes tilbaketog. Mange på venstresiden kan ikke engang ta det inn over seg, for det knuser deres livsløgn og lenge ufortjente privilegier.

 

Publisert:

2017 vil stå i historien, som et spenningens år. Det meste i Norge har skjedd i Trondheim i den siste tiden.

 

Publisert:

Avisen Vårt Land har i 2016-17 ukritisk og høyrøstet heiet frem et opprør mot evangelisk og karismatisk kristen-Norge. I strid med Petter Dass sin teologiske og åndelige arv tildelte de også «Petter Dass-prisen» til en kvinne som åpenlyst erklærer at hun ikke vil ha Jesus som Herre.

 

Publisert:

Vi er mange som er triste og sorgfulle over at Den norske kyrkja no har vedteke å starta med vigsel av lesbiske og homofile par. Dette er i strid med Bibelen, skaparordninga og Guds vilje.

 

Publisert:

Eg går utifrå at mange med meg kjenner på avmakt og sorg over utviklinga i samfunnet me lever i.

 

Publisert:

Et helt nytt politisk kart er i ferd med å tegne seg. Den noe skjulte globaliseringen som politisk agenda er eksponert gjennom Brexit og valget av Donald Trump som president i USA. Her er det viktig å ikke se seg blind på mikrolendet, men ha de store linjene for øyet. Vi ser en kamp mellom globalism...

 

Publisert:

Syndefallet førte med seg alle slags synder - også på det seksuelle område.. «Skammelig utukt» utviklet seg, som vi ser i fortellingen om Sodoma og Gomorra (1 Mos 18-19).

 

Publisert:

Det er ikkje lenger heilt greitt å halde styr på kjønn og kjærleik, samliv og ekteskap. No går det fort frå det kjende, inn i ukjent lende. Sivilisasjonen pustar tungt.

 

Publisert:

Omtalen av predikanten Jan Hanvold i NRKs Brennpunkt-program i fjor høst var et rent karakterdrap. NRKs vinkling var sjofel og bevisst ødeleggende for ham, og for Hanvolds konkurrerende TV kanal, Visjon Norge. Som tidligere privat næringsdrivende mener jeg bestemt at NRK burde vært anmeldt til Pris-...

 

Publisert:

Nærpolitireformen er i virkeligheten en fjernpolitireform og vil ikke føre til mer effektiv kriminalitetsbekjempelse.

 

Publisert:

Tar barna på fødeklinikken og tvangsadopterer dem.

 

Publisert:

Ja, så gjorde kirken det helt store ved å åpne dørene for vigsel av homofile. Jeg skulle likt å vite hvilke referanser de viser til. Det er i alle fall ikke Bibelen! Dette vedtaket er bare en oppfyllelse av Skriftens klare Ord om at lovløsheten og gudløsheten skal bli stor i de siste dager. Sett fra...

 

Publisert: - Oppdatert: 09.02.2017 kl 21:51

Oddbjørn Vagle har 27. januar et innlegg han kaller «til forsvar for innleggene til Dan Odfjell». Det er et forsvar uten troverdighet. For å begrunne behovet for slike skriverier trekker han bl.a. fram at ingen stiller spørsmål «ved hvorfor Norge aktivt skal delta i menneskesmuglernettverket og send...

 

Publisert:

Søndag kveld, 29.01.17, innviet Fjære gamle, erværdige kirke nytt utsøkt kirkeorgel med stor festivitas. Det er bare å gratulere med god musikalsk investering.

 

Publisert:

Vedtaket på Kirkemøtet 2017 om ny liturgi for enkjønnede par er et opprør mot Den treenige Gud og hans hellige ord. Kirkemøtet har forkastet Bibelens lære om ekteskapet og vedtatt det som Skriften karakteriserer som synd, «skammelig utukt» og sier at de som lever i homofile forhold, ikke skal arve G...

 
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!