Publisert:

Debatten om statsbudsjettet bærer preg av at få har lest selve statsbudsjettet og det skapes inntrykk som ikke stemmer overens med realitetene.

 

Publisert:

Vi hører dem ennå, hammerslagene på domkirkedøren i Wittenberg 31.oktober 1517. Hva er 500 år i sannhetens historie? Jeg venter på nye, gode hammerslag i 2017.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 

Publisert:

Etter terror-aksjonen i Har Adar den 26. sept. hadde avisene i Israel bl.a denne overskrift: «Normal and Crazy» (normal og gal). Beboelsen Har Adar ble opprettet i 1986 og ligger 15 km nord-vest for Jerusalem. Den 26. sept. ble den lille landsbyen angrepet av en palestina-araber som skjøt og drepte ...

 

Publisert:

Mange hevdar at alkoholavgiftene gjer at staten tener på folket sitt alkoholkonsum. Men undersøkingar syner at alkoholkostnadene for samfunnet er langt over det doble av det staten får i alkoholavgifter.

 

Publisert:

I en avisreportasje er overskriften «421 millioner fugler borte i Europa på 30 år».

 

Publisert:

Nylig kunne vi lese at Hagen hadde gått ut med et forslag om å forby bruk av religiøse symboler for de som er ansatt i Oslo kommune.

 

Publisert:

I den globale kampen mot Israel er det klassisk å legge til grunn meninger, påstander og en konstruert lære. Konstruerte utgangspunkt fører aldri til noen fruktbar debatt.

 

Publisert:

Det har gledet meg meget å se hvilket resultat i tall, og i gjerning, Jan Hanvold har blitt velsignet med i Moldova.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 

Publisert:

Det måtte to engler til for å få elleve disipler til å være opptatt med noe annet enn å prøve å skimte Jesus blant skyene da han dro tilbake til himmelen. De meddelte noe som gjelder endetidstroende som ennå lever på jorden ved Jesu gjenkomst: Jesus kommer tilbake til jordens overflate slik at det b...

 

Publisert:

Jeg må utdype to nylige eksempler på hvordan pressen manipulerer, politisk og uærlig:

 

Publisert:

Norsk Telegrambyrå, NTB, er spydspissen til norske medier. NTB forer bl.a. norske aviser med tekster og bilder fra inn- og utland. Det gjør telegrambyrået til den viktigste premissleverandøren for nordmenns verdensforståelse. Svikter de 120 ansatte i NTB sitt gode journalistiske ansvar, forledes vi ...

 

Publisert: - Oppdatert: 11.10.2017 kl 10:36

Forsøk å tenke deg inn i denne situasjonen: Det er grytidlig (eller alternativt etter midnatt). Du har lagt deg. Det banker på døren. Hardt. Du trekker på deg en slåbrok og står opp for å se hva det er? Kanskje det er presten kommer med dødsbud?

 

Publisert:

Det er utrolig å se hvor svake de kristne er i åndskampen. I det vi kaller den første Guds skaperordning – «det første rike» – familen, er det kampen står. Og dette vil ikke Dnk være med å kjempe! Hvorfor ikke?

 

Publisert:

Et åpent brev til NRK og ansvarlige i regjeringen og på Stortinget. For dette har pågått i mange år, under mange regjeringer.

 

Publisert:

«For vår kamp er ikke mot kjøtt og blod men mot maktene, mot myndighetene, mot verdensherskerne i denne tidsalders mørke, mot ondskapens åndelige hærskarer i himmelrommet.»

 

Publisert:

Det var konklusjonen til Mimisbrunnr 6/10/17 på document.no om det norske samfunnets ferd mot de tomme pretensjonene av både de sekulære og våre biskoper. Hans overskrift var «Kirken og Universitetet, universitetene og kirker».

 

Publisert: - Oppdatert: 05.10.2017 kl 21:52

Den 23.09.17 har Budstikka en reportasje med overskrift «Palestina i Asker Kirke». Reportasjen er full av løgn, historieforfalsking og en glorifisering av det skitne, løgnaktige og antisemittiske smedeskrift mot Israel som blir kalt «Kairos-Palestina». Asker kirke har vært min kirke inntil dette dok...

 

Publisert:

Som kjent heter denne avisen Norge IDAG. Men hvordan står det til i dag, i dette vårt gamle land? Noe som denne kristelige ukeavisen stadig er opptatt av.

 

Publisert: - Oppdatert: 05.10.2017 kl 21:51

Vi som er opptatt av at vi skal ha et parti på Stortinget som flagger og kjemper for kristne verdiene, er dessverre, mange av oss, skuffet.

 

Publisert:

De to siste årene har fokuset på barnevernets handlingsmønster vært gjenstand for noe oppmerksomhet. Jeg mener vi nå har et barnevern i Norge som har stor mangel på empati og mellommenneskelig forståelse.

 

Publisert: - Oppdatert: 05.10.2017 kl 21:50

Bibelens lære om livets to utganger problematiseres av mange i dag. Noen hevder at en kjærlig og barmhjertig Gud, kan ikke dømme et menneske til evig fortapelse. Derfor prøver en å finne mange fornuftsgrunner til å hevde at alle blir frelst til slutt, eller at de ugudelige utslettes ved døden, eller...

 

Publisert: - Oppdatert: 05.10.2017 kl 21:50

Før valget tenkte jeg for meg selv: De borgerlige taper - kanskje fordi KrF kommer under sperregrensen.

 

Publisert: - Oppdatert: 05.10.2017 kl 21:49

Kristelig folkeparti har gjort sitt dårligste valg siden 1936. Knut Arild Hareide mener at partiet ikke har klart å få fram budskapet sitt. Dette til tross for at debatten knyttet til valget gav en åpning for å snakke om verdier. Dette skulle jo være en ønskesituasjon for et verdibasert parti som ha...

 

Publisert:

Etter eit nedslåande stortingsval er leiinga på leit etter ein veg. Skal partiet gå til høgre eller venstre? Kva må no gjerast for ikkje å hamne i dei anonyme skuggane?

 

Publisert:

Biskopen I Bjørgvin Halvor Nordhaug ser med uro på at at ein del av bedehusrørsla konsoliderer sitt eige kristne arbeid: “Han mener mange bedehus-ledere først og fremst er opptatt av å bevare sitt eget arbeid, men at dette er korttenkt” (Dagen 29. sept.).