Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Bare to kjønn, uansett hvor mange man pønsker ut

«Kjønn» har vært et hett tema i Norge den siste tiden i forbindelse med at «juridisk kjønn» løses fra medfødt kjønn. Ikke bare tre kjønn, men opp til åtte kjønn omtales.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.11.2016 kl 15:43

Både naturen og skaperordningen bekrefter at mennesket er skapt som «mann» og «kvinne», eller «mannlig» og «kvinnlig». Bibelen lærer og stadfester det samme. Pater Kjell Aril Pollestad har skrevet sterkt og prinsipielt om saken: Manipulering med kjønn er en svært alvorlig sak. Eget kjønn er en menneskerett, har han flere ganger slått fast, og er rystet over hvordan samfunnet går løs på barn og unge i saken.

En professor i medisin slo for en tid siden fast at han i løpet av sin lange tid som lege bare hadde stått overfor ett tilfelle da et enkelt inngrep måtte til for å avklare kjønnet.

Det er svært alvorlig når det nå i økende grad tukles med «kjønn». I USA har det vært en rekke rettsaker der personer som ble ledet til å skifte kjønn, ville ha tilbake sitt eget kjønn, som de ble født med.

Det er en alarmerende når kjønn løses fra naturen og skaperordningen. Det bryter med vår egen kultur, det bryter med forståelse og historie i alle folkeslag, det bryter med det fysiologiske og sjelelige kompleks som mennesket er. Det blir ikke mindre alvorlig når myndigheter og øvrighetspersoner legger seg ut på en rutsjebane som en ikke ser noen ende på. Lytt til naturen, skaperordningen og Skriften. La ikke følelser og innskytelser tåkelegge de grunnleggende prinsipper som ligger i alle folkeslag. La ikke lek med kjønnsuttrykk og lysten til å spille på følelseslivet, bedra og skape usikkerhet hos barn og unge.

Pollestad peker på en menneskerett som gjelder i alle folk, det trygge vern overfor overgripere og aksjonsgrupper som vil bryte ned den trygge Gudgitte skaperordningen. Det vil føre til frustrasjon og kaos i det klassiske menneskesamfunnet, der mann og kvinne, mor, far, barn, danner fundamentet.

Nøkkelord

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!