Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Det moralske forfall

Det pågår for tiden en djevelsk forførelse i vår nasjon. Dette har blant annet resultert i en ekteskapslov hvor homofile likestilles med heterofile. I tillegg er det antikristelige krefter som kjemper for ekteskap (og seksualitet) mellom flere enn to personer, såkalt «polyamori».

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.11.2016 kl 15:48

Tar vi utgangspunkt i umoralsk diktning så er det klart at slik diktning bederver de mottagendes sinn, fordi diktning har stor påvirkningsevne. Med diktning menes alt som foregår på fjernsyn, internett, kino, musikk etc. Diktning forbindes med moral der god diktning har en oppdragende funksjon ved å skape sunne og harmoniske samfunnsmedlemmer, særlig når det gjelder barn og ungdom. I et samfunn som vi ønsker skal være harmonisk, preget av kjærlighet, er umoralsk diktning utelatt. Derfor er det en skam at det i vår nasjon forekommer en uheldig utvikling med hensyn på diktning

Eksempler på umoralsk diktning finnes særlig på internett, hvor barn og ungdom rammes av de mest perverse bilder og videoer. Hensikten bak mye av den umoralske diktningen er å forføre disse, først og fremst barn og ungdom, inn i en pervers tankeverden som representerer onde åndsmakter.

Mye av den umoralske diktningen, som kjennetegnes ved å være ekstremt volds- og sexfiksert, er resultat av en bedervet, media-kultur, hvor antikristelige bakmenn står bak.

På kort sikt går det an å begrense umoralsk diktning ved å kontakte for eksempel Barnevakten, Familie og Medier, Medietilsynet eller andre tilsvarende organisasjoner som arbeider for et bedre medie-samfunn for barn og ungdom. Når det gjelder lengre sikt så er det på tide å våkne opp og innse at vi nå trolig lever i «den siste time». Derfor må første prioritet være å redde så mange sjeler som mulig før det er for sent, dvs. før bortrykkelsen ved Jesu gjenkomst. Dette må gjøres ved å forkynne evangeliet om Jesus som Messias, den levende Guds Sønn, vår Herre og Frelser.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!