– Kritikk? Jeg bryr meg knapt...

Publisert:

Dette var angivelig Sølvi Listhaugs svar til det ærverdige britiske ukemagasinet «Spectator». Dets redaktør Fraser Nelson spurte om hun tok seg nær av hetsen og mot-kampanjen i norske medier. For sitt kontante svar fortjener Listhaug virkelig honnør. Jeg beundrer hennes kraft, utholdenhet og frimodi...

 

Publisert:

Songevangelist Oddvar Høgevoll, Vennesla, kommenterer mitt innlegg i Dagen og spør om ikkje Den norske kyrkja (Folkekyrkja) har brote med Skrift og vedkjenning, at ho er øydelagd, allereide (Dagen 24 og 28 nov.).

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 

Publisert:

Totalitær ideologi fikk vi servert på 70-tallet i studentermiljøet i Oslo. Marx og all verdens diktatorer var de store forbilder.

 

Publisert:

FNs flyktningkonvensjon ble vedtatt av FNs generalforsamling i 1951. I begynnelsen gjaldt konvensjonen bare for europeere som hadde flyktet før 1951 (i praksis for flyktninger etter andre verdenskrig.) I 1967 ble det vedtatt en tilleggsprotokoll til flyktningkonvensjonen, som sa at reglene i konve...

 

Publisert:

Jeg synes det er skammelig hvordan Dagen lar seg bruke som en oppslagstavle for dem som ønsker å kritisere og skjelle ut den største «sjelevinneren» som vi har i vårt land! I tillegg til at avisen selv henger seg på angrepene.

 

Publisert:

Det er en tragedie som brettes ut i avisen Dagen, nesten daglig: Man går systematisk til krig mot evangeliets fanebærere i vår nasjon.

 

Publisert:

Når det gjeld menneskeverdet må vi gjerne lytte til katolske røyster, vern om barnet i mors liv inkludert. Også katolske leiarar og råd må sjå etter kva Skrifta lærer om kristendom.

 

Publisert:

Å stille krav til elever handler om å bry seg. Derfor bidro FrP i å innføre en fraværsgrense som skulle stille strengere krav til oppmøte, noe som har ført til at dagsfraværet hos elevene i snitt har gått ned med hele 40 %. Et større medisinsk mirakel har man vel sjelden opplevd før?

 
ANNONSE
Annonse
 

Publisert:

Songevangelist Oddvar Høgevoll, Vennesla, kommenterer mitt innlegg i Dagen og spør om ikkje Den norske kyrkja (Folkekyrkja) har brote med Skrift og vedkjenning, at ho er øydelagd, allereide (Dagen 24 og 28 nov.).

 
Dagens positive journalistikk

Publisert: - Oppdatert: 01.12.2017 kl 08:44

Finn Jarle Sæle har de siste dagene viet to av sine lederartikler på idag.no til Dagen. Nå nevner han oss forunderlig nok ikke ved navn. Han skriver bare lettere mystisk om «en kristen avis med et lignende navn» som Dagbladet.

 

Publisert:

Skal ikke norske politikere ta affære og stanse barnevernet slik det farer frem? Når vil det komme et krav om å stanse stemmestøtten til Frp, når statsråd Solveig Horne er øverste politiske myndighet for det som mange kaller fryktens institusjon= barnevernet.

 

Publisert:

Kjærlighet har kontrast i hat. Fargen hvit har sort som sin skarpeste kontrast. Kontraster hjelper oss å navigere på livets landevei, ved få frem forskjeller, om våre valg i stort og i smått.

 

Publisert:

Det var godt å oppleve Franklin Graham og hans klare forkynnelse om frelse fra synd til et evig liv ved Guds kjærlighet og nåde, fra møtene i Oslo Spektrum. Med 274 frelsessøkende, ble det en stor og mektig fest.

 

Publisert:

Selv om Vårt Land skrev om vekkelsen som ikke kom, er vi fulle av takknemlighet over de to flotte dagene som var i Oslo Spektrum 11. og 12. november. Lørdag var 4350 mennesker samlet og på søndagen 3200. Lørdagen var rundt 80 prosent av den store hallen fullsatt, og det er mye mennesker i norsk måle...

 

Publisert:

Svaret på dette spørsmålet har vore etterlyst - og ei gåte til alle tider. Ein bibelkyndig ven av meg hadde nyleg ei tankerekke på Verdidebatt som synest å gje eit godt svar på dette – enklare og meir klårgjerande enn ein kunne tru var mogeleg.

 

Publisert:

Den norske kyrkja byggjer på Skrift og vedkjenning. Siste Kyrkjemøte i januar 2017 diskvalifiserte seg som kyrkjestyre ved at møtet bestemte at to av same kjønn kan utgjere eit ekteskap.

 

Publisert:

Bibelen, Den Hellige Skrift, forteller oss at det er 2 utganger på livet: Evig frelse eller evig fortapelse.

 

Publisert:

Kjetil Rolness har påpekt at ved bruk av velkjente virkemidler, i form av enkeltsaker, bilder og tårer, greide liberalistene gjennom TV2 å snu stemningen, om «Oktober-barna». Som jo ikke er barn i det hele tatt.

 

Publisert:

Med all respekt å melde, kanskje ovenstående heller burde vært overskriften på artikkelen «Veien til Forskjells-Norge» på document.no 9/11/17 av Jonas Haugsvold. «Det er vanskelig å få øye på noen takknemlighet overfor foregående generasjoner i dagens samfunn», sier han.

 

Publisert:

Det ble utført mellom 13 - 14 000 fosterdrap i Norge i fjor. Alle disse liva var mennesker som deg og meg, om enn tidlig i livet.

 

Publisert:

I alle medier kommer Luthers portrett imot oss. Fantastisk eller? «Gratulerer med 500 års dagen!» skriver prost Svend Klemmetsby på selve dagen, i dag, i Sunnmørsposten, og dagen da jeg skriver dette: 31.10.2017.

 

Publisert:

Eller: Når Bibelen forlates og følelsene tar over. Det ene skyldes det andre.

 

Publisert:

I eit demokrati er ein avhengig av støtte i folket for å kunna gjennomføra politikken sin. Men dette gjev dårleg politikk når folket har dårlege ønskje, særleg der populistiske parti får makt.

 

Publisert:

I forbindelse med kirkeuka skriver Adresseavisen 20/9 følgende:

 

Publisert:

Nye «smarte» strømmålerne installeres nå i alle norske hus og hytter. Formålet er omtrent det motsatte av hva myndighetene sier. Målerne skal ikke gi norske strømkunder noen markerte fordeler selv om en tidligere statsråd i sin tid hevdet at de «smarte» målerne ville bli «en vidunderkur mot høye str...