Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Hvorfor jeg stemte for Trump

De sa til meg at hvis jeg stemte for Trump var jeg nødt til å åpne min bibel og se hvorfor det var moralsk galt. Så jeg gjorde det, og her er hva jeg fant.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.12.2016 kl 21:30

Jeg fant at mord/abort er galt, noe Clinton godkjenner like til fødselen. Å endre navnet fra baby til foster endrer ikke denne realiteten. Det er en baby.

En kvinne har rett til å bestemme hva som hender med hennes egen kropp. Men alle våre rettigheter opphører når de krenker rettighetene til andre – i dette tilfellet det ufødte barn. Jeg fant også at den viktigste bibelske begrunnelse for autoritet er at vi taler på vegne av de som ikke har en stemme. De ufødte hører til her. De venter taust på at noen skal stå opp og tale. Clinton har nektet å gjøre det.

Jeg fant at medfølelse for fremmede (som bor i vår nasjon) er vitalt. Men her kommer også forpliktelsen til å beskytte egne borgere først. Åpne grenser bryter med det hensynet. Det skaper en umulig oppgave for de som skal håndheve loven. Og de lever allerede med den daglige utfordringen til å sørge for sikkerhet for egne borgere ved våre grenser, eller ikke.

Vi er også forpliktet til å vise medfølelse med de som er her illegalt og finne en løsning der det er mulig. På den andre siden må vi spørre, hvilke rett har våre ledere til å velge hvilke lover de vil håndheve eller ignorere. Det impliserer at de setter offentlig ansatte over selve loven. Uttrykket «ulovlig» fremmede taler for seg selv. Hvis det er en dårlig lov, så må vi endrer den.

Jeg fant at Gud gir oss evnen til å skape velstand og at bare å gi folk penger uten arbeid kan skape en livsstil basert på avhengighet, som er farlig både for dem og regjeringen. Den mislykkede liberale agenda som fremmes av Clinton skaper faktisk de problemer som de sier de vil løse.

Jeg fant også at velferdssystemet ofte blir forkledd som medfølende, mens det faktisk robber folk for den selvrespekt de er i behov av og som de får ved sitt arbeid. Enhver person har rett til å arbeide og skape velstand for sine familier – for å bryte ut av fattigdomssirkelen. Det er på Guds hjerte for ethvert hus og enhver familie.

Problemer blir ikke løst ved bare å kaste penger etter dem. Heller ikke blir det løst uten penger. Det vi er desperat i behov av er folk som medfølende hjelper andre. Det er også er privilegium og et ansvar for et samfunn å hjelpe dem som ikke kan klare seg selv.

Jeg fant at ved å redefinere familien i samsvar med den siste umoralske kodeks, faktisk er under Guds forbannelse. Tragisk nok var dette den primære fokus og verdi for Clinton-kandidaturet.

Redegjørelsen fortsetter i neste avis.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!