Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Manglende integreringsforståelse

Jeg er nettopp tilbake fra en tur til Peru, et utviklingsland som jeg har stor tro på. Det får bli en annen kronikk, som samtidig kan bli særs opplysende mht migrasjon: Ikke bare fra land til land, men også mht landsbygdens uheldige fraflytting, inn til de store byene. Et enormt globalt problem.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.11.2016 kl 15:47

Til Peru kom kinesere og japanere i tidligere tider i større antall. Disse har bodd i landet nå i mange generasjoner. Men de vil ikke helt integrere seg, men holde på sin egenart. Og det til tross for at dette ikke har noe med ideologi og/eller religion å gjøre. Nei, det har med noe så naturlig og menneskelig enkelt å gjøre, at vi mennesker ønsker å ha med oss selv, «oss like» å gjøre. Ikke ulikt naturen forøvrig.

Innflytterne snakker spansk, men har stort sett sine egne områder, skoler og klubber. De er arbeids-somme og tildels meget godt utdannede. Slik kontribuerer de positivt til Peru's utvikling. På ingen måte representerer de gettoer. Religion er fraværende, og således ikke et problem i et mest katolsk land.

Det som forundrer er at denne «trege» integreringen, som kan observeres nesten overalt ellers i verden, synes totalt tapt av syne av norske politikere, med Jonas Gahr Støre i spissen.

Han lovet oss friskt og selvsikkert det flerkulturelle prosjekt - med av integrasjon fra 3dje generasjon av. Mange har betvilt det, Winston Churchill advarte mot den islamistiske kulturen og faren for Vesten som ung mann allerede i 1899.

Så langt er Norge kommet, men integrasjonen mangler. Den vil neppe noensinne bli oss lykkelig til del. Våre muslimske innvandrere har helt andre planer: Om 50 år med dagens demografiske utvikling vil etniske nordmenn være i mindretall i eget land.

Da vil neppe Norge lenger ha verken Konge, Grunnlov eller være et demokrati. Ikke bare det, vi vil være alvorlig splittet dvs. folke-segregerte som Syd-Afrika med et slags Apartheid system. Vårt tradisjonelle egalitære samfunn vil være tapt for alltid, dvs den styrken og den kultur, moralen og troen som våre forgjengere kjempet og bygget landet på. En hvit fraflytting er allerede godt på gang i Sverige.

Jeg mener vi er lurt etter paddemetoden, fordi intet parti har hatt masseinnvandring som sitt politiske mål nedfelt i sitt program. Men spesielt Ap har lenge smug-fremmet det flerkulturelle, denne overnasjonale globalistiske tesen som flertallet av folk i land etter land i Europa nå med rette avviser.

Våre samfunn ødelegges ved denne misforståtte og brått introduserte integrasjonen av fremmede kulturer. Dette kan alle som vil se og forstå, men ikke kunne påpeke i det offentlige rom. For, det går sosialistene imot, og er derfor politisk ukorrekt.

Det betyr at ytringsfrihet gjennom riksmedia bevisst kontrolleres av de fremmedes apostler. Dette et ikke demokrati, men udemokratisk skjult makt utøvelse. Nå tilsluttet av vår statsminister.

Som meg, dersom noen av leserne ikke har hørt om padde-metoden før, la meg enkelt forklare: Det er en måte gradvis å passivisere folk, slik at de egentlig ikke vet hva de har vært utsatt for. Til det er for sent... Og analogien er enkel: Dersom du skjønnsomt vil ta livet av en padde så legger du den ikke opp i en panne kokende vann.

Da forsøker den å sprette ut. Nei, legg den i en panne med kaldt vann som du bare pent og gradvis varmer opp. Da føler padden seg bare god og komfortabel inntil den blidt sovner av - og slik blir den levende kokt. Virkningsfullt, men grusomt? Nettopp.

Det største problemet, utover uærlighet, er at politikerne underkjenner religion. Den kan være fanatisk og farlig. Det er selve misforståelsen sosialistene skjuler eller ikke vil forstå: At overfor muslimer er selv de mest humanistiske av dem oppfattet som vantro. Og det til tross for at de (ateistene) ikke tror på noe annet enn seg selv. Dette må det bare bli problemer av, en tikkende sosial bombe.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!