Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Nei til EU - Nei til suverenitetsavståelse

2017 blir et EU valg. Partiet De Kristne sier nei til EU.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.11.2016 kl 15:57

Nylig hevdet Per Sandberg fra FrP at FrP er det eneste NEI til EU-partiet på borgerlig side. Dette er jo ikke riktig. Det var faktisk litt pinlig og hult at han sa dette rett etter at Siv Jensen foretok manøveren med finanstilsynet. Det er faktisk slik at skal vi være trygge på at en fortsatt borgerlig regjering etter valget i 2017 faktisk ikke avgir suverenitet til EU og fortsetter snikinnmeldingen som vi ser i praksis i direkte hån mot folkets to ganger NEI til EU i folkeavstemninger, så må det et nytt parti inn på Stortinget og inn i regjeringsforhandlingene. Det partiet er Partiet De Kristne.

Partiet De Kristne er et genuint NEI til EU-parti. Det ligger like fast som vår Israel-politikk. Er det to saker som virkelig lå Terje Simonsen på hjertet, så var det disse to. Skal vi kunne bygge og opprettholde en fri og trygg nasjon bygget på judeo-kristne verdier, som er kjernen i etableringen av Partiet De Kristne, så må disse to områdene holdes høyt i hevd.

Partiet De Kristne sier kategorisk NEI til EU, og NEI til suverenitetsavståelse i tråd med Norges grunnlov. Vi mener nasjonalstaten er den beste ramme å løse samfunnsoppdraget innenfor, og vi vil kjempe for at politikerne skal respektere folkets røst i folkeavstemningene. Det vi ser i England med Brexit er en stor seier for folkestyret, og «ekspertenes» dommedagspostulater om konsekvensene av å motstå globaliseringen viser seg igjen å bli til skamme. Sterke samarbeidsavtaler og gode internasjonale relasjoner er vegen å gå. Det betyr at EØS-avtalen må grundig gjennomgås, og i programkomiteen i partiet er det interessante forslag om å si opp EØS-avtalen. Brexit gir oss en helt ny anledning til å ta en grunnleggende debatt om dette. Internasjonal handel er viktig. Det er demokratifremmende og skaper økonomisk vekst. Vi ønsker derimot ikke dette på bekostning av vår nasjonale frihet og selvråderett, og jeg tror heller ikke det er nødvendig.

Schengen-avtalen har vist seg å ikke være tilfredsstillende. Vi ser nå i Europa at det innføres grensekontroll. Hvorfor gjøres dette? Jo, selvfølgelig for at borgerne skal være trygge, og at bare de som har gyldig adgang til riket skal komme inn. Det skal vi fortelle Erna Solberg og Siv Jensen at det ønsker Partiet De Kristne for Norge, og det tror vi store deler av det norske folk også ønsker. PDK vil ha norsk grensekontroll, og det skal utføres av norske myndigheter.

2017 blir et EU-valg. PDK er et borgerlig parti, derom er det ingen tvil, og her skal Høyre og FrP få bryne seg på Partiet De Kristne. Dette gjør PDK også til en interessant brobygger til Senterpartiet. Faktum er at et godt valg for PDK i 2017 kan skape en helt ny og spennende dynamikk i norsk politikk.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!