Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

NRK og mediaradikalismen tapte Brexit og nå USA-valget igjen

Makten prater og prater - fra de mange institusjoner de har inntatt - ikke minst media - og trodde de skulle sikre makten over folkesinnet i frie valg, men feilet igjen. Det minner om Salmenes bok kp. 12, 4-5: «Herren utrydde alle falske leber, den tunge som taler store ord, dem som sier: Ved vår tunge skal vi få overhånd, våre leber er med oss, hvem er herre over oss?»

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.11.2016 kl 15:25

Og vi fortsetter med kap. 5:10: For det er ikke sannhet i deres munn; deres indre er fordervelse, deres strupe en åpen grav; sin tunge gjør de glatt. Og kap. 29:10: De fornemme tidde stille, og deres tunge blev hengende ved ganen.

Folkedypet hadde fått nok av «eliten» i land etter land og deres vanvittige ideologi og feilstyre - som mindre og mindre arbeider til folkets vel og sikkerhet. Nei, sa de i England og NEI sa de i USA. Den anglo-amerikanske verden frigjør seg igjen fra det synkende skip: Europa.

Det er i alle fall ikke første gang Europa har vært på vei ned under trykket av den katolske fascisme - som den evangelisk-lutherske lære og tro reddet oss fra så mange ganger. Atlanterhavspakten ble skrevet mellom USA og England i Nord-Atlanteren høsten 1941. Den onde åndsmakt hadde forfulgt Europa fra Babel, gjennom de store verdensriker til Rom (det andre Babel) og inn i Europa. Norden og den anglo-amerikanske verden frigjorde oss fra dette - fra Napoleon til 2. v.k. - noe de ikke likte, der de søkte gjentatte ganger å drukne oss i blod. England stod imot de kreftene også før. Det er som et tidens tegn at vi ved inngangen til feiringen av 1517 og Luthers teser og åndelige kamp mot Rom - ved inngangen til 2017 - opplever disse NEI!

Men makta prater før og etter nederlagene. De har gått og går den lange marsj gjennom korridorene, inntatt institusjonene. Munntøyet stopper ikke, og makten mot vanlige folk bruker de. Rene hjernevasken og knapt en kristen tanke. Nå slikker de sine sår i sjokk etter sjokk av nederlag - og prater videre og håper på å feste grepene på nytt. Det tror jeg skal bli vanskelig for disse Frankfurteretterfølgere. Ikke minst i Europa har de nå beveget seg så dypt inn i den katolsk-fascistiske verden (dette vet vi både fra Fast Grunn fra 1948 m.fl. og Sternstriden, Sassen m.fl. kilder).

I tillegg har de sluppet gamle allierte - mengder av muslimer - inn i landene sine, slik at de knapt kommer løs. Sviket mot sann kristendom og kristendommens hjemland, Israel, kommer til å ta ut sin pris hvis de ikke våkner opp.

Personen Trump - nå president i verdens stormakt - kan det sies mye om - men det bør også sies at han vil flytte USA-ambassaden til Jerusalem og kanskje åpne døren for hjemreise av Amerikas jøder. Og helt vesentlig få inn dommere som får slutt på barnemordene og styrke demografien. Så vil han se på atomavtalen med Iran. Han lytter og har omsorg for den vanlige borger. Han vil kontrollere innvandringsstrømmen, ta vare på og bygge opp nasjonalstaten igjen - i motsetning til globalisering og en rekke andre saker. Dette bryter sterkt med rådende tankegang om èn verden som jesuittpaven står for sammen med Obama og sterke krefter, også i Vesten, inklusive Norden.

Nå har de fått beskjed fra England og USA - de gamle protestantiske land, som mer eller mindre bevisst tenker ut fra Skriften om familien og nasjonen (de to riker) - og jeg regner med at resten av nasjonene kommer til å lytte. Om Trump er langt unna denne bibelske basis - utvelger Gud den han vil og fører Sin sak for sitt folk slik Han vil. Han bøyer kongers hjerter som vannbekker, sier Skriften.

Det kan ingen stoppe og skal bli uhyre interessant å følge i lys av Bibelens profetier.

Nøkkelord

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!