Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Okkupasjon, okkupasjon og okkupasjon...

Kirken avslører seg grundig i sin bibelkunskap og sin instilling i dag når den i sin øredøvende taushet i forsvaret av Israel, når det messes i alle media, inklusive NRK om Israels okkupasjon av (palestinernes) land noe som er løgn, og som kirken vet er løgn fra ende til annen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.11.2016 kl 15:52

Teologene kan ikke være uvitende om at Israels Land, som Israels GUD har gitt til jødene for evig tid, så lenge jorden består. De har jo studert teologi i syv år? Ingenting av det som menigmann leser klart i sin Bibel skulle vera ukjent for dem, eller?

Da er det ingen annen forklaring på kirkens taushet, at den lever i erstatningsteologiens villfarelse, i en tid da teologene skulle ha vært på banen og holde frem hva Gud har sagt om jødenes land, og eigedomsretten til dette landet.

Videre så kan ikke uvitenheten om at palestinerne er arabere som sine mange i naboland rundt dem.. Og de har ingen berettigelse til Israels land.

Folkekirken har et stort ansvar for at kunnskapen blandt folket er så liten om jødenes rett til sitt eget land .

Ja er dette så viktig da? Jo, for det står å lese i Bibelen at Herren skal dømme de som er med på å dele Israels Land.

Det er jo nettopp det de holder på med i vår tid, og dele landet. Derfor er det veldig alvorlig at kristenlederne ikke står opp og sier klart i fra, kva Bibelen seier om dette .

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!