Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Riksmedienes mobbing II

Forrige uke kritiserte jeg propaganda-maskinen NRK for deres sjofle angrep på de kristne. Gjennom sitt «korsfestende» angrep på Hanvold og TV-konkurrenten Visjon Norge.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.11.2016 kl 15:42

I mellomtiden har jeg sett Jan Hanvold forklare seg timesvis i detalj på TV. Hans historie er overbevisende, og den går sterkt i rette med «sekulær-fundamentalistene» som i virkeligheten knapt representerer mer enn ca. 10% av befolkningen. Men som allikevel, gjennom monopoliserende media-makt, kan sette oss andre nær 90% utenfor. Dette gjør de gjennom kontroll av media samt endel høye samfunnsposter, kanskje sågar inkludert vår statsminister, hvorved elite-makten skamløst pretenderer et fungerende demokrati.

Det «korrumperende» er at av tre kristne aviser, mottar to stats-subsidier. Fordi pressestøtten betyr, helt tydelig, at de to avisene langt på vei innordner seg under de sekulære anti-kristne kreftene. Selv har jeg tidligere omtalt avisen Vårt Land som en «trojansk» hest inn i kristendommen. Avisen er samtidig de sosialist-underdanige biskopenes naturlige talerør ... Avisen Dagen synes dessverre også uheldig preget av pressestøtten, om enn i noe mindre grad.

Tabloid-journalistene får hatefullt «raljere» med oss ikke-konforme, enten vi er kristne eller ikke-kristne. Omtrent som var vi i selveste umoralske Nord-Korea. Men heldigvis, Hanvold er en sterk mann. Han taler fordømmelses-journalistikken midt i mot, og han sloss prisverdig for Israel – og slik, samtidig mot den økende anti-sionismen som NRK bevisst og snikende underbygger. Og dette tvinges vi sågar å betale seerårsavgift for. Forkastelig umoralsk indoktrinerende fra en statskanal.

NRK hadde et filmteam på Sotra sist juni i forbindelse med Norge IDAGs generalforsamling på Bibelskolen Bildøy, og ville der intervjue både Hege Storhaug og meg, helst sammen ... Men pga. tidligere dårlig erfaring nettopp med statskanalen ville hun ikke la seg intervjue til et Brennpunkt-program. Hun sa dem dette rett ut. Jeg sa meg villig til noen ord og spurte disse, utad smilende NRK-folkene, når dette programmet skulle på luften. Til høsten, svarte de, så demoniseringen av de kristne har vært lenge og grundig planlagt, tydeligvis.

Det kan faktisk se slik ut at NRK foretrekker islam fremfor vår norske milde kristendom. Jeg forundres sterkt over hva dette stikker i.

Det neste er vel at sågar ærverdige Frelsesarmeen blir utsatt for statskanalens angrep. Tenk, om de hadde turt å demonstrere tilsvarende hat-intensitet overfor andre religioner. For alle kan observere, at deres politiske konformitet arbeider for økende islamisme, samt mot lille Israel, det eneste fungerende demokratiet i et hav av vold og intoleranse. Fordi, heller enn norsk kultur samt vårt tradisjonelle judeo-kristne verdi-grunnlag (selve forklaringen, ikke bare for vår suksess, men for hele den vestlige verdens suksess) den motarbeider statskanalen bevisst og aktivt. Samt folkeflertallet, som vil ha Sylvi Listhaugs innvandringspolitikk. Hvor utrolig feilaktig, når islamismen ingenlunde kan bringe lykke til vårt land.

For meg er det totalt uforståelig at våre politikere arbeider for fremmede heller enn for oss som valgte dem. Et statskupp, et forræderi spør du meg, en totalt misforstått prioritering. Som fremmer vår etniske slekts undergang, til fordel for fremmed underkastelse, unødig og helt ubønnhørlig demografisk på sikt. Hvor er våre uredde biskoper som etter sitt kall og sitt betalte verv skal lede oss? Hvor er de, annet enn i den behagelige underdanige umoralske maktens tjeneste? Kirken og oss kristne lam beskytter de ikke, ved sitt fravær og sin feige anonymitet. Fariseere.

Nøkkelord

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!