Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Russland - Oslo og Norge

Kan det være mulig at Oslo og Norge skal rammes? Ja, slik spurte jeg lamslått Herren etter min drøm før 17. mai 2011? Og så kom 22. juli med nettopp Oslo og Utøya, som rammet unge fra hele Norge.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.11.2016 kl 15:49

Den forferdelige drepingen forutså Gud, men kunne ikke avverge den. Gud var jo folkelig «avsatt i Norge», og hans folk i forskjellige forsamlinger, frikirker, bedehus og kirker, hører ikke på Herren lenger og ingen fikk stå i «murgapet» og advare landet! Alt sviktet.

Ofte taler Bibelen om drømmer og syner Gud har talt om til sine profeter, som forkynte folket dommen før den kom, jfr. Jonas 2:9 - 10, og så angret Gud seg når folket omvendte seg. Eller som Josef beskriver for Farao: Men at drømmen kom to ganger for Farao, det vil si at saken er fast besluttet av Gud og at Gud vil gjøre det snart. 1. Mos. 41:32 (41:8.- 43. vers). Dan. 2 og 7. kap.(2:19.-47. vers og 7:1.-28. vers). Peter og Paulus så samme syn og sak tre ganger Apg. 10:16 (10:9. - 35. vers) og 2. Kor. 12:8 (12:1 - 13:13).

Pride-dagen 25. juni 2016 stod jeg på broen over gatekrysset i Oslo, fra jernbanen til buss-stasjonen, og så et forferdelig skue! Jeg hørte ropingen og dunkingen fra musikken, lenge før jeg kom ut på broen og undredes: Hva larmer hedningene for her? Og så stod vi der ute, min fru og jag, og så en stor folkemengde samlet i gatekrysset under oss. Vi så et langt folketog som hoppet og danset til en larmende musikk. Vi så andre marsjere under store banner og paroler, flagg og vimpler med «pride-marsjens» farger, folk som jublet langs fortauene. Om lag 100.000 mennesker, mange busset inn til byen, støttet hele opplegget.

Sjokkerte stod vi der utpå broen og så på folketoget som i finværet for rundt gatehjørnet og ned neste gate og toget videre. Plutselig gikk 2 afrikanere som stod fremst ved rekkverket, og vi kunne stille oss fremst for å se, for alle slags nasjonaliteter stod der og så på, tause! Da talte plutselig en alvorlig stemme i mitt indre:

«Snart skal folket i Oslo gå hungrige i tog i gatene uten mat, og russiske tanks skal holde dem i sjakk!»

Jeg protesterte momentant og tenkte: «Jamen Herre, russerne skal ikke lengre sør enn Narvik?» Jeg husket i ett nu på Lebesbymannen og mange andre profetier jeg hadde kjennskap til etter 45 år som forkynner i Norge. Svaret lød i mitt indre: «Min dom gjelder hele Norge! For landet har forkastet mitt ord, enda de visste bedre!» Da tok jeg til tårene og gikk derifra!

Jeg har som forkynner møtt tusenvis av troende, gjenfødte mennesker i Norge! Alt fra søndagsskole til i gamle kirkers virke. Her møter jeg folk som har hatt drømmer og syner. De undrer seg ofte hva som er fra Gud og hva det betyr? Det er mer mellom himmel og jord enn fornuften får med seg!

Boken «22. juli» av Jeremy Hoff og senere «Et brudd i muren», viser til Norges alvorlige situasjon og vår nød. Ap hadde sine planer klare for 77 år siden og prof. Bull med «Mot dag-bevegelsen» og mange kjente Ap-politikere har planlagt kristendomsfaget ut av skolen, skille stat/kirke, abort og partnerskap, der vi i dag også har fått homofililover, nye ekteskapslover, m.m.

Har Norge med hjelp av politiske partier på Stortinget fått gjennomført disse gamle planene? Enhver ved sine fulle fem vet svaret! Tenk bare på hvordan muslimene ble innført til Norge og brukt til å lukke munnen på kritikerne med kravet om toleranse, likestilling og nedtoning av Norges kristne kulturarv? Vi ser fra Skriften at Gud kan advare og oppheve straffen, både for enkeltindivider, grupper, partier og land. Hva som skal høstes av Oslo framover, vet bare Gud som åpenbarer drømmer og syner? Men vi må igjen si til nasjonen: Land, land, land! Hør Herrens ord! Vær i inderlig bønn til Gud for Oslo og Norge! Esek. 33:1-20, Rom. 15:4 og 1. Kor.10:11 (10:1.-11. vers).

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!