Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Urettferdig frontalangrep på Jan Hanvold og Visjon Norge

Norsk media tåler ikke slike som Jan, fordi han arbeider blant annet for å få kristendommen tilbake i Norge.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.11.2016 kl 15:41

De later som de ikke har sett at landet vårt nærmest er avkristnet - av dem selv! For eksempel: Barn skal oppdras av fremmede, ikke mor og far. Staten skal styre alt fra vugge til grav osv.

De bør stoppe nå, for det er profetert at Norge må straffes, det vil si at Gud kan snu ryggen til oss. Hvis vi viser at vi ikke har bruk for Ham, må Han snu ryggen til og onde krefter slippes løs.

Men Hanvold er en klok «haugianer». Han finner veier til å få gjort det han vil for å hjelpe fattige, f.eks Moldova, en lutfattig by nær Russland. Ved hjelp av noen få mennesker der, og på få år, har de fått bygget barne- og ungdomsskole, gamlehjem, handycap-hjem m.m. Og nå sist kjøpt stor tomt til universitet.

En god del penger får han selvsagt frivillig fra det norske folk, altså seerne, som setter umåtelig pris på en døgnåpen kristen TV-kanal. Den eneste!

Det er helt utrolig at enhver som vil bli frelst, kan be frelsesbønn sammen med telefon-vaktene eller andre, å få Himlen som hjem! Slå den!

Og til ukeavisen Norge IDAG, som etter min mening er den mest interessante av alle aviser. Men hvor finner vi pressestøtten? Den har de ikke sett snurten av!

Hva sier Bibelen om media i vår tid, for eksempel om antisemittisme?

Nøkkelord

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!