ANNONSE
Annonse

Kommentarartikler

Når kollekt blir til hvitvasking av penger

Når kollekt blir til hvitvasking av penger

Publisert: - Oppdatert: 20.06.2018 kl 09:39

Det er dessverre slik at hvitvasking av penger er utbredt. Sikkert også i Norge. Og jakten på terror-finansiering gjør at nettet fra myndighetene strammes. Det kan forøvrig også være jakten på u-skattede kroner som er hovedhensikten - ikke vet vi.

Kjærligheten er oppfinnsom ...

Kjærligheten er oppfinnsom ...

Publisert:

Det er dessverre også ofte tilfelle når det gjelder hatet. Dette kommer altfor tydelig til syne i jødehatet fra palestina-araberne. I

VGs karakterdrap

VGs karakterdrap

Publisert: - Oppdatert: 18.06.2018 kl 11:01

VGs storsatsing på Svein-Magne Pedersen-journalistikk er et karakterdrap. Hvorfor skal denne predikanten knuses?

Dette kan bety Nobels fredspris

Dette kan bety Nobels fredspris

Publisert:

Hva skal vi med «geniale og verdige» presidenter, når de såkalt «inkompetente» skaper fred og nedrustning? Det er vel ingen som tror at alle problemer er slutt på Korea-halvøya, men dagen i dag er noe vi knapt kunne våge å tro på.

Vi vil ikke ha svenske tilstander

Vi vil ikke ha svenske tilstander

Publisert: - Oppdatert: 14.06.2018 kl 16:09

Da Sylvi Listhaug sa det som siteres i overskriften her, gikk våre medier amok. Svenske tilstander eksisterte ikke! Ingenting var galt i nabolandet. Punktum! Det var en fornærmelse å antyde at noe var utenfor kontroll i vår naboland.

Hvorfor ble det ikke vekkelse?

Hvorfor ble det ikke vekkelse?

Publisert: - Oppdatert: 13.06.2018 kl 12:44

For 17 år siden, i 2001, var mange av menighetene i Bergen samlet til felles aksjon for byen. Det var lovsang og forbønn for alle som ville på Torgalmenningen, det var fellesmøter, bønn og tenning av varder på de syv fjell. Det var stort å være med på, og forventningen om vekkelse lå tykt i bergensl...

Agurktiden kom tidlig i år

Publisert:

I likhet med kirkelige høytider som Jul og Påske, har sommer og ferietid med knapphet på store nyheter, tradisjonelt vært høysesong for medienes opptatthet av jødene og den jødiske staten. Tidlig sommervarme har i år fremskyndet denne spesielle opptattheten av Israel som kjennetegner norske medier.

Jerusalems år

Publisert:

2018 vil skrives inn i historien som Jerusalem-året. Flyttingen av USAs ambassade har skapt en enorm stemning i Israels hovedstad.

Kroken på døren

Kroken på døren

Publisert: - Oppdatert: 06.06.2018 kl 08:19

De nye reglene som begrenser antall utlendinger på norske bibelskoler innføres over natten og fører til kroken på døren for mange skoler.

Hvor er det blitt av  sunn fornuft og bondevett?

Hvor er det blitt av sunn fornuft og bondevett?

Publisert:

Jeg hadde hørt om det, men ikke tatt det på alvor. Ikke før jeg så at det var merket plass til buss midt i veien og at busslommen der jeg ofte har satt av folk fra min privatbil var «murt igjen». Fortauet gikk helt ut i veien.

Venstresidens selektive moral

Venstresidens selektive moral

Publisert:

Sjelden har vi hørt de sosialistiske moralistene rope høyere enn etter at Donald Trump ble USAs president. Vi har hørt dem skrike og bære seg over hans mangel på respekt for kvinner, over hans selvskryt og ikke minst klages det over at han lyver.

Et brennende ønske om blodig krig

Publisert:

Etter å ha tilbrakt natten i tilfluktsrom gikk israelske barn på skolen som vanlig den 30. mai. Mer enn 100 raketter og granater, avfyrt av Hamas på Gazastripen mot sivile landsbyer i Israel, har de siste dager komplisert dagliglivet for mange israelere, men den palestinske bønnen om krig har ikke f...

Trist resultat i Irland

Trist resultat i Irland

Publisert: - Oppdatert: 29.05.2018 kl 13:15

Irland var en skanse. De har holdt fast på retten til liv for alle mennesker lenge. Lengre enn noen andre land i Vesteuropa. Nå har denne skansen falt og også Irland vil ta av dage sin fremtid.

Kritisk særbehandling av Israel er diskriminerende

Publisert:

For noen år siden skapte Sør-Afrikas sjefsrabbiner, Warren Goldstein, internasjonal debatt da han i et oppslag i The Jerusalem Post hevdet at den beste beskrivelsen av anti-israelske aktivisters anstrengelser var gitt av en viss propagandaminister som skal ha uttalt at «hvis du forteller en løgn som...

Ingen grunn til å gratulere

Ingen grunn til å gratulere

Publisert: - Oppdatert: 29.05.2018 kl 15:24

Statsminister Erna Solberg sier «Gratulerer til Irlands kvinner og menn», etter at landets befolkning sa ja til å fjerne abortforbudet som har gjort Irland til Europas tryggest land for barn i mors liv. Det burde hun ikke gjort.

Hva skal vi med NRK?

Hva skal vi med NRK?

Publisert:

Nylig streiket de ansatte i NRK for å få høyere lønn og bedre arbeidsvilkår. På sosiale medier var det tydelig at det var mange som opplevde avbrekket fra NRKs sendinger som kjærkomment. Blant annet i forhold til dekningen av hva som foregår på Gaza-stripen, har NRKs rapportering vært slitsom ensidi...

40 år og 600 000 liv

40 år og 600 000 liv

Publisert:

30. mai 1978 ble lov om selv-bestemt abort vedtatt. Det er nå 40 år siden. Folkeaksjonen mot fri abort samlet inn over 600 000 underskrifter mot innføring av ny abortlov i 1974. Det er ca. én underskrift for hvert liv som siden den gang er gått tapt som følge av den fatale loven.

Stakkars palestinaaraberne

Stakkars palestinaaraberne

Publisert: - Oppdatert: 23.05.2018 kl 18:34

De har dårlige ledere. De har terrorister som fører an. Det skaper død og elendighet. De hindrer innbyggerne i Gaza å bygge sitt hus og hjem i fred. Det er synd på araberne som bor i Gaza. Det er synd på de som er egyptere som bor der også. Før hadde de som bodde der egyptisk statsborgerskap. Og noe...

Stridens kjerne

Stridens kjerne

Publisert:

Konlikten mellom Israel og palestina-araberne blir feilaktig fremstilt som en strid om landområder. Stridens kjerne er noe helt annet.

Løgnen om deling av Jerusalem

Publisert:

USAs erkjennelse av det faktum at Jerusalem har vært det jødiske folks hovedstad i mer enn 3000 år og den gjenopprettede staten Israels hovedstad i 70 år, har stukket hull på en verkebyll som i mange år har vært til skade for Israels samkvem med den vestlige verden.

Hellige helligdager

Hellige helligdager

Publisert: - Oppdatert: 21.05.2018 kl 22:56

Det diskuteres om det er på tide å legge bort noen av de kristne helligdagene som fridager i den norske kalenderen. «Folk vet jo ikke hvorfor de har fri», sier de som vil fjerne Kristi Himmelfartsdag og 2. pinsedag. At kunnskapen om de kristne høytidene, og kristendommen i sin alminnelighet, er mind...

Gratulerer med en fantastisk uke

Gratulerer med en fantastisk uke

Publisert:

For en uke med begivenheter. Først sier president Trump, opp den ødeleggende Iran-avtalen, slik Israel har bedt om. Så angriper Iran Israel på Golan. Under avtalen bygget de opp sitt arsenal, rettet mot Israel, i skadeskutte Syria. Så svarer Israel med å skyte ned rakettene før de er i israelsk luft...

Be om fred for Jerusalem

Be om fred for Jerusalem

Publisert:

Natt til 10. mai gikk alarmen på mobilen min gjentatte ganger like over midnatt. Det var rakettangrep mot Golanhøydene i Israel.

Irans krig mot Israel er i gang

Publisert:

Samtidig som europeiske og norske politikere gikk til angrep på president Trump for å ha trukket seg fra avtalen som ville utsette Irans anskaffelse av atomvåpen med noen få år, gikk Iran til militært angrep mot Israel. Tidligere utenriksminister Barth Eide sier det er «underlig at Trump skal ødeleg...

Irans krig mot Israel er i gang

Irans krig mot Israel er i gang

Publisert:

Samtidig som europeiske og norske politikere gikk til angrep på president Trump for å ha trukket seg fra avtalen som ville utsette Irans anskaffelse av atomvåpen med noen få år, gikk Iran til militært angrep mot Israel.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

Dette nettstedet bruker cookies

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

En informasjonskapsel er en mekanisme der din nettleser kan ta vare på informasjon den får fra nettsider, for så å sende disse tilbake til nettsidene igjen senere. Dette gjøres automatisk uten at brukeren trenger å tenke på det.

Informasjonskapslene kan ha flere funksjoner, for eksempel å holde rede på innstillinger, hvilken bruker du er logget inn som, hva du har tilgang til, hjelp til å sørge for at du får tilsendt riktig innhold, sporing av annonsevisninger og annet.

Informasjonskapsler gjør det mulig å holde rede på slike innstillinger og annet over tid, slik at informasjonen er lettere tilgjengelig ved gjentatte besøk til nettstedet. Informasjonskapslene brukes også til midlertidig håndtering av brukerspesifikk informasjon når man besøker forskjellige deler av samme nettsted.

To eksempler fra de mange funkjsonene nettstedet bruker informasjonskapsler for å vedlikeholde: Én informasjonskapsel brukes for å huske innstilling for lydstyrke på videoavspilleren, en annen brukes for å huske om du har krysset vekk denne boksen med informasjon, slik at du ikke trenger å se den igjen neste gang du besøker dette nettstedet fra samme enhet som du bruker nå.

Informasjonskapsler lagres automatisk av nettleseren din som små tekstfiler på din datamaskin. Du kan selv endre innstillinger for hvordan informasjonskapsler skal håndteres i din nettleser.

Informasjonskapsler kan leveres av alle typer innhold på nettstedet, både tekstsider, bilder og annet. Informasjonskapslene sendes kun tilbake til det nettstedet du fikk dem fra, ikke til andre nettsteder.

Mange nettsteder, dette inkludert, fungerer ikke som de skal dersom du ikke tillater bruk av informasjonskapsler.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å håndtere tre nivåer av funksjonalitet:

Kritiske informasjonskapsler brukes til å holde rede på brukerinformasjon, tilgang, personlige innstillinger og annet. Uten disse fungerer ikke nettstedet som det skal.

Analyse-informasjonskapsler brukes for å holde rede på trafikk på nettstedet, hvilke deler av det som er mest populært, hvilke deler som brukes mest og annet. Deler av disse er tredjepart informasjonskaplser levert av eksterne tjenesteleverandører. Informasjonskapsler for analytisk funksjon brukes for å forbedre nettstedet (som er under stadig utvikling), men disse er ikke kritiske for nettstedets funksjonalitet.

Annonse-informasjonskapsler brukes av interne og tredjeparts annonsesystemer for å holde oversikt over og spore visninger av annonser.

Det er lovpålagt krav om at denne informasjonen gjøres tilgjengelig for deg som bruker av nettsteder som benytter slike informasjonskapsler.

NewsFlow - Thin AS

Dette nettstedet bruker cookies.