– Hvis ikke Gud kommer, sitter vi igjen med veldig lite

Publisert:

Ordene tilhører Hermann Frantzen, festivalsjef for Encounter. 400 ungdommer fra hele landet var i helgen samlet i Levanger til bønn, fellesskap, forkynnelse og lovsang.

 
Gratis Israel-konferanse med frelsesbudskapet i sentrum

Publisert:

– Ingen skal lure på om de har råd til å være med våre møter. Man skal heller lure på om man har råd til å la være, sier Dag Øyvind Juliussen, leder for ICEJ i Norge, med et smil.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
– Noe nytt er på gang i Finnmark

Publisert:

Evangelist Nils Anders Bueng mener vekkelse og gjennombrudd nærmer seg i Finnmark. Etter sterke opplevelser på bønnekonferanse forrige helg, er også de svenske predikantene Kurt Johansson og Birger Skoglund fulle av tro på fremtiden for vårt nordligste fylke.

 
Satser sterkt i Follo

Publisert:

Den ferske pinsemenigheten Familiekirken i Follo slår på stortromma og inviterer til sommerkonferanse med en rekke kjente forkynnere i Langhushallen.

 
Ti prosent har lest hele Bibelen

Publisert:

Én av ti nordmenn har lest hele Bibelen, ifølge en ny spørreundersøkelse. Sørlendinger er de flittigste leserne.

 
ANNONSE
Annonse
Unge kristne reiser vestover

Publisert:

Pastor Guntars Kokins (39) sier barne- og ungdomsarbeidet er noe av det viktigste de driver med i kirken i Latvia. Men mange unge kristne forlater landet for et «bedre» liv i Vest-Europa.

 
Bibelsk musikal som berører

Publisert:

– Mange i USA har blitt frelst av å se «God with us», og andre har blitt helbredet, forteller Elizabeth Muren, som sammen med ektemannen Robert står bak musikalen som har premiere i Kristiansand kommende søndag.

 
Verdenslederen for Frelsesarmeen er i Oslo

Publisert:

General André Cox og kommandør Silvia Cox er gjestetalere på Frelsesarmeens årlige storsamling. Kongressen går av stabelen fra i kveld og frem til mandag i lokalene til Oslo Kristne Senter på Kjeller.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
Kjører med bibelvers på panseret

Publisert:

Rallysjåføren Simon Wågø Syversen (24) har plassert «den lille bibel» på kanskje den viktigste sponsorplassen på bilen.

 
– Fattigdommen i Europa er et systemproblem

Publisert:

Stadig flere fattige europeere uten fast inntekt skaper nye utfordringer for det diakonale arbeidet.

 
Slutter i Stefanusalliansen

Publisert:

Hans Aage Gravaas (55) slutter som generalsekretær i Stefanusalliansen.

 
Hundre timers uavbrutt Jesus Festival

Publisert:

Nærmere 200 personer var samlet i lokalene til Jesus Church i Oslo da menighetens sommerkonferanse startet opp onsdag kveld i forrige uke. Konferansen bød på lovsang og bønn, møter og undervisning – hundre timer i strekk.

 
Norsk misjonærfamilie i skuddrama i Vest-Afrika

Publisert:

En norsk familie og deres fire barn havnet tett på dramaet da bevæpnede menn angrep et hotellområde utenfor hovedstaden Bamako i Mali søndag.

 
Russ samlet inn millioner til misjonsprosjekt

Publisert:

Russen på flere av NLM sine skoler har samlet store pengesummer i løpet av skoleåret.

 
20 søkte frelse på Bildøy

Publisert:

Da Svein-Magne Pedersen forkynte og ba for syke i avslutningsmøtet på Norge IDAGs sommerkonferanse på Bildøy, ga om lag 20 mennesker til kjenne at de ville bli frelst.

 
– Misjon er de brennende hjerters sak

Publisert:

Sitatet tilhører William Carey, den moderne misjonsbevegelsens far. På misjons-seminaret på Norge IDAGs sommerkonferanse, understreket Norvald Yri, Daniel Haddal og Mark Sartin at Gud fortsatt utfordrer sin menighet til å la seg tenne for å innta verden med evangeliet.

 
Fri fra frykt etter 37 år

Publisert:

Tanja Rønhovde var kneblet av frykt fra hun var 14 år til hun var 51. Etter å ha vært taus de første ni årene som pastorkone i Credokirken i Bergen, opplevde hun at Gud satte henne overnaturlig fri fra frykt og gjorde henne i stand til å snakke fritt i mikrofon på scenen.

 
– Vi må påvirke alle deler av samfunnet

Publisert:

Professor Kjell Tveter avslørte tankebygningene som styrer samfunnet bort fra den kristne arven, da han talte på Norge IDAGs sommerkonferanse på Bildøy.

 
Stemningsfulle toner på lørdagskvelden

Publisert:

Synnøve Aanensen satte en full bibelskolehall i topp konsertstemning lørdag kveld under Norge IDAGs sommerkonferanse på Bildøy.

 
Hedret en visjonær høvding

Publisert:

Norge IDAGs grunnlegger og sjefredaktør Finn Jarle Sæle rundet 70 år 10. juni. Under Norge IDAGs sommerkonferanse, inviterte han til åpent hus på Bildøy Bibelskole og feiret jubileet sammen med 250 av sine nærmeste venner.

 
Ser håp for både Norge og Russland

Publisert:

Evangelist Steinar Harila konfronterte den liberale utviklingen i Den norske kirke og manet til tro på vekkelse og fremgang for evangeliet på nytt. Den vekkelsesatmosfæren han opplever i Russland, kan også komme hit, appellerte han.

 
– Ikke gi opp troen på vekkelse

Publisert:

Evangelist Jørn Strand er begeistret over kristent samfunnsengasjement og at en og en blir frelst rundt omkring. Men troen på en dyptgripende folkevekkelse må ikke bli borte, utfordrer han.

 
– Bli med på «Bønn for alle»

Publisert:

Pastor og bønneleder Mark Sartin oppfordrer alle til å bli med på den årlige bønneaksjonen der hver innbygger i hvert hjem i Norge blir bedt for ved navn.

 
Joel (15) utfordret ensrettingen i skolen

Publisert:

– Den norske offentlige skolen har en enorm makt til å påvirke elever ideologisk, og bruker den i stor grad, sa Joel Ystebø i et innlegg på Norge IDAGs sommerkonferanse.

 
– Israel har lovlig skjøte på Judea og Samaria

Publisert:

Bibellærer Arvid Bentsen ga forsamlingen på Bildøy en solid innføring i det jødiske folkets rettigheter til landet sitt, både ut fra Guds løfter i Bibelen og i henhold til moderne folkerett.

 
ANNONSE
Annonse