Hillsong Norway  startet med rekord

Publisert:

Intro-menighetene skiftet navn og ble innlemmet i Hillsong-bevegelsen denne helgen. Aldri før har flere besøkt menighetene.

 
Evangeliserer verden  med «Manga-Bibelen»

Publisert: - Oppdatert: 24.05.2017 kl 18:39

New Life Ministries holdt misjonskonferanse i Kristiansand denne helgen. Hovedoppgaven deres er å dele ut bibler i hele verden, med spesielt fokus på Kina. De senere årene har de opplevd store resultater av å dele ut bibelbøker presentert i den japanske tegneserieformen Manga.

 
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
 
Mannen bak Manga-Bibelen

Publisert: - Oppdatert: 24.05.2017 kl 18:39

Da Roald Lidal forsto at Manga-stilen kunne brukes til å nå ut med Guds Ord, startet et misjonseventyr. I dag trykkes Manga-bibler på 40 språk i rundt 60 land.

 
– Fotballaget er et fristed

Publisert:

Gjennom Frelsesarmeens gatefotballag får rusmisbrukere et sted med samhold og fotball. – Her kan vi senke skuldrene, være rusfri, ha det gøy og være oss selv, sier spillerne.

 
Lanserer egen Bibel-tegneseriebok

Publisert:

Nidaros bispedømmeråd og Søndagsskolen Norge lanserer og spesialdesignet tegneseriebok med utvalgte bibelfortellinger.

 
Annonse
- Det er innhøstingstid i Midtøsten

Publisert: - Oppdatert: 24.05.2017 kl 08:26

Pastor Fawzi Khalil fra den største evangeliske kirken i Midtøsten, Kasr El Doubara i Kairo, mener lidelsene de kristne i Egypt opplever er verdt det - for evangeliets skyld.

 
– Kirken vokser også under forfølgelse

Publisert: - Oppdatert: 21.05.2017 kl 10:20

Norge IDAG var med på internasjonalt toppmøte til forsvar for forfulgte kristne – det første møtet i sitt slag.

 
– Tid for å stå opp for de forfulgte

Publisert: - Oppdatert: 21.05.2017 kl 10:20

Franklin Graham åpnet toppmøtet til forsvar for forfulgte kristne med denne kraftfulle talen, der han satte ord på den virkeligheten som mange kristne lever under i verden, og tente håp om vekkelse og seier gjennom motgang

 
Annonse
Annonse
Annonse
 
– Vi er nødt til å tilgi

Publisert: - Oppdatert: 21.05.2017 kl 10:23

«Slapp av. Du har mange tenner, og vi har hele natten på oss». Det sa islamistene da de hadde knust en av tennene til pater Douglas Joseph Al Bazi (45) med hammer.

 
Etter to år i konsentrasjonsleir drømmer hun om å bringe evangeliet til hjemlandet

Publisert: - Oppdatert: 21.05.2017 kl 10:23

«Lina Kim» har flyktet to ganger fra Nord-Korea. Hun drømmer om å kunne besøke familien sin i nord, og bringe evangeliet til det lukkede landet.

 
Lungekreften forsvant sporløst

Publisert: - Oppdatert: 19.05.2017 kl 16:05

Da Kjellaug Seim (80) fra Lindås fikk kreft begge lungene, var det lite legene kunne gjøre. Cellegiften ga henne kun forlengelse av livet, og bivirkningene tålte hun dårlig. I 2010 ringte hun Svein-Magne Pedersen og fikk forbønn, og kreften forsvant sporløst.

 
Mobiliserer til bønn for stortingsvalget

Publisert: - Oppdatert: 19.05.2017 kl 16:12

64 ledere fra alle deler av det kristne landskapet i Norge står sammen om å oppfordre til bønn for Stortingsvalget i september.

 
Vil knuse myter om troen

Publisert:

– Konservative kristne sier ikke bare «fy», og misjonærer er ikke noen som bare prakker sin tro på folk, mener redaktør av boken «Trådene i samfunnsveven».

 
Intro blir Hillsong

Publisert: - Oppdatert: 16.05.2017 kl 20:05

Det internasjonale menighetsnettverket Hillsong, med utspring fra Australia, får denne helgen sin første menighet i Norge.

 
– Menigheten er ikke en bygning

Publisert:

Eksplosive Ed Silvoso serverte radikal forkynnelse og nytenkning om Guds rike, i Bergen sist helg.

 
Korleder fikk Jobzone-prisen

Publisert:

Korlederen Irén Kinn (65) i Saltnes har mottatt prisen fra Jobzone på kroner 100.000 kroner. Pengene gir hun til et sykehus i Nepal.

 
Konvertitt seiret over UNE i rettsforhandlinger

Publisert: - Oppdatert: 12.05.2017 kl 18:02

Den nydøpte asylsøkende afghaneren som ble anbefalt av UNE å gå tilbake til islam for å være trygg i hjemlandet, puster i denne omgang lettet ut. Etter rettsforhandlinger er han og familien foreløpig sikret mot tvangsutsendelse.

 
Helbredelse og profeti på timeplanen

Publisert:

– Profetier og helbredelser har ikke hatt stor plass i våre lutherske sammenhenger, men det hadde det i Jesu virksomhet og i Bibelen ellers, sier rektor ved Acta Bibelskole i Stavanger, Egil Elling Ellingsen.

 
ICEJ samler både de yngste og de eldste til Israel-konferanse

Publisert:

– Nytt i år er mer bønn og lovsang og mer moro for barna, sier Dag Øyvind Juliussen om den kommende sommerkonferansen til den norske avdelingen av den internasjonale kristne ambassaden i Jerusalem (ICEJ).

 
Etterlyser rom for åndelig omsorg

Publisert:

Det må gis større rom for det som ikke kan reguleres og puttes i diagnoser, prosedyrer og skjemaer, mener forsker.

 
Konferanse for å bli utrustet med Guds kraft og kjærlighet

Publisert: - Oppdatert: 15.05.2017 kl 18:11

– Sett av 21.-25. juni og kom på konferanse, oppfordrer pastor Olav Rønhovde fra Credokirken, som sammen med seks andre menigheter mobiliserer til storsamling i Credokirkens lokaler på Kråkenes i Bergen. De vil fylle huset med kristne som vil bli brennende i sin tjeneste for Jesus.

 
– Tror at en alternativ kirke kan bli redningen

Publisert:

En alternativ kirke som fortsatt tilhører Den norske kirke (Dnk), men som selv velger sine prester og sin liturgi. Det tror prest Einar Ekerhovd kan bli redningen. For han ser at retningen Dnk har tatt, ikke er bærekraftig på sikt. I flere land i Europa og i London blir liberale menigheter lagt ned ...

 
Øresusen forsvant  etter forbønn

Publisert:

Harald Reinhardsen (78) fra Flekkerøy hadde i mange år vært plaget av øresus, og hverdagen ble derfor tung og slitsom. I 2014 besøkte han Mirakellørdag i Vennesla og fikk forbønn. Siden da har gresshoppelyden i ørene vært stille.

 
Sønnen Torbjørn kom tilbake til Jesus

Publisert:

Etter at pastor og forfatter Sten Sørensen opplevde at sønnen Torbjørn ble frelst, skrev han boken «Bønnesvaret – når bønnebarna vender hjem». Hver søndag dette halvåret taler han om temaet på forskjellige steder i landet.

 
– Overrasket over at kristne har så liten  bibelkunnskap

Publisert:

– Jeg blir ofte overrasket over hvor stor uvitenhet det er blant kristne når det gjelder sentrale læresetninger i Bibelen. Enkelte kristne har svært liten bibelkunnskap. Det virker som om de ikke alltid er interessert i å undersøke mer grundig hva Bibelen lærer, men overlater det til ledere og teolo...

 
Annonse