Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

– Bønnevekkelse på gang i Norge

Publisert: - Oppdatert: 22.03.2017 kl 21:35

– I januar og februar har jeg reist fra sted til sted, der jeg har undervist om bønn og deltatt i bønnekampanjer. Det er et sug etter bønn og bønneundervisning stadig flere steder, forteller evangelist Håkon Fagervik.

 
Fyller Nord-Gudbrandsdalen med bønn

Publisert: - Oppdatert: 22.03.2017 kl 21:35

Nord-Gudbrandsdalen er et område av landet som ikke er mest kjent for store menigheter og et stort kristent engasjement. Det ønsker ildsjeler med utspring i Sel Baptistmenighet å gjøre noe med.

 
– Stas å bryte ned fordommer mot kristen tro

Publisert:

Teologistudent Simon Gåre (25) tror ikke på myten om at det er skummelt å snakke om tro med skeptikere. Torsdag satt han i panelet under «Grill en kristen» på Universitetet i Oslo.

 
Slår på stortromma for å bedre bedrifters samfunnsansvar

Publisert:

Strømmestiftelsen opplever stor interesse for samfunnsansvar fra norsk næringsliv. Snart inviterer de til en storslått konferanse i Kristiansand.

 
Vil styrke de bibeltro til tjeneste i kirken

Publisert:

Konservative prester, proster og kirkemøtemedlemmer stiftet kirkenettverket «Frimodig kirke» (FK) i Storsalen i Oslo mandag.

 
– Kristen tro har vært viktig for formingen av vårt samfunn

Publisert: - Oppdatert: 20.03.2017 kl 19:46

Statsminister Erna Solberg (H) ble møtt med stående applaus og løftet frem betydningen av det kristne verdigrunnlaget da hun gjestet JesusKvinners årlige storsamling lørdag.

 
– Kvinne, reis deg for nasjonen din

Publisert: - Oppdatert: 20.03.2017 kl 19:46

Argentinske Betty Freidzon oppfordret norske kvinner til å gjøre som Debora i Dommernes bok og stå opp for sitt folk og sin nasjon på JesusKvinners årlige konferanse.

 
- Ikke begrens deg selv!

Publisert:

Daniela Freidzon oppfordret en fullsatt sal på åpningsmøtet under JK Nordisk 2017 til å forvente store ting fra Gud. Hennes frimodige forkynnelse om å tro at Herren gjør godt midt i vår hverdag inspirerte stort, forteller Linda Helen Haukland.

 
Ivar Braut vigslet til ny biskop i Stavanger

Publisert:

Ivar Braut ble søndag vigslet til biskop i Stavanger domkirke. Kong Harald var selv til stede ved vigslingen av den nye biskopen i Stavanger bispedømme.

 
Annonse
 
«40 dager for Livet» i Kroatia

Publisert: - Oppdatert: 17.03.2017 kl 22:06

Ny ja til livet-bevegelse sprer seg i Europa.

 
Gleder seg til innmeldelse

Publisert: - Oppdatert: 17.03.2017 kl 19:14

Kurt Hjemdal og Arne Inge Vålandsmyr, begge tidligere prester i Den norske kirke, tror det blir vanskelig å stå for det klassiske synet på ekteskapet i kirken og ser frem til å melde seg inn i det nye trossamfunnet til Normisjon Agder.

 
Vil teppelegge Norge med Guds Ord

Publisert: - Oppdatert: 16.03.2017 kl 10:52

– Vi vil bringe Jesus inn i stua og bilen, sier pastor Wiggo Skagestad og medieleder Margrethe Tveit i pinsemenigheten Filadelfia Kristiansand. 19. april lanserer de DAB-radiokanalen Radio 3,16.

 
Trosgnisten Misjon runder 30 år

Publisert:

30 år med brennende misjonsglød og vidtrekkende sosialt engasjement skal markeres, når menigheten Trosgnisten Misjon, i Bergen, feirer seg selv til helga.

 
700 på mannsmøte på Flekkerøy

Publisert:

Når mennene på fiskerøya Flekkerøy utenfor Kristiansand samler seg til forkynnelse og fellesskap, dukker det opp over 700 på vanlige tirsdagskvelder.

 
Prisbelønt taler til JesusKvinner

Publisert:

Betty Freidzon har blant annet fått utmerkelsen ”Outstanding Woman of the Year” i hjemlandet for sitt arbeid for fattige og vanskeligstilte, og for å være en positiv samfunnsbygger både i Argentina og utenlands. I helgen står både hun og statsminister Erna Solberg på talerstolen hos JesusKvinners st...

 
– Eksport av reformasjonen en suksessfaktor

Publisert:

Protestantiske misjonærer har bidratt til å revolusjonere nasjoner, viser den amerikanske forskeren Robert Woodberry, en stjerne i samfunnsvitenskapen.

 
Mektig Himmelpuls i Sarpsborg

Publisert: - Oppdatert: 13.03.2017 kl 11:24

Pinseungdommene i Østfold samlet mer enn 1600 mennesker til konferanse med fokus på å nå verden med evangeliet. Verdensevangelist Daniel Kolenda var der for å vekke sult etter mer av Guds gjerninger iblant oss.

 
Utfordret forretningsfolk

Publisert:

– Gud vil bruke deg. Du er et rør for Hans kraft, sa Daniel Kolenda til kristne forretningsfolk som var samlet til konferanse i to dager før Himmelpuls-konferansen.

 
Reformasjons- presidenten

Publisert: - Oppdatert: 12.03.2017 kl 11:08

Det er få stortingspresidenter som har satt så mye sitt preg på Stortingets offentlige arbeid som Olemic Thommessen. Kanskje på grunn av at han er kulturpolitiker. Thommessen er direkte etterkommer etter Jonas Lie, en av «De fire store» i norsk litterær historie. Han har engasjert seg i store jubile...

 
Samler hundrevis av damer i Kristiansand

Publisert: - Oppdatert: 12.03.2017 kl 11:07

– Det er viktig å komme seg ut av komfortsonen, opp av sofaen, og be med seg mennesker inn i Guds hus, utfordrer initiativtakeren til fellesskapet «Damer i byen», Berit Drivdal Iversen.

 
Fant nytt liv  gjennom «Damer i byen»

Publisert: - Oppdatert: 12.03.2017 kl 11:07

Guri Jacobsen er ei av dem som har fått livet sitt forandret etter å ha funnet Jesus gjennom «Damer i byen». Nå er hun fast inventar på samlingene.

 
Lanserer «Himla bra» ressursside for trosopplæring

Publisert:

– En digital ressurs til trosopplærere og menighetsansatte, sier prosjektleder.

 
Bønnebrann på Karmøy

Publisert:

400 forbedere fylte lokalene hos Troens Ord på Karmøy. Bønnekonferansen i forrige uke bød på sterke opplevelser, utfordrende undervisning og fornyet tro på vekkelse i Norge.

 
Tre generasjoner Søgaard forkynner

Publisert: - Oppdatert: 10.03.2017 kl 13:00

Søgaard-slekten har tjent som forkynnere i Den Frie Evangeliske Forsamling i Oslo i fem generasjoner. Søndag står tre av generasjonene sammen på talerstolen.

 
Kronprinsessen åpnet ny gjenbruksbutikk

Publisert:

Galleri Normisjons nye gjenbruksbutikk i Oslo er et sted der studenter og ungdom jobber frivillig for å gi andre mulighet til utdannelse.

 
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!