Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Troens Ord etablerer menighet i Haugesund

Publisert: - Oppdatert: 17.01.2017 kl 19:09

Etter to år som festlokale og revyscene, er den tidligere Misjonskirka i Haugesund gjort lekker med taklamper til flere hundre tusen kroner, teknisk utstyr for to millioner kroner og et kjøkken som kan produsere 60 pizzaer i timen. Nå flytter menigheten Troens Ord inn.

 
Kristen bistand ikke totalavhengig av statlig støtte

Publisert: - Oppdatert: 17.01.2017 kl 19:10

Norske kirker og misjonsorganisasjoner samler inn over halvparten av bistandspengene sine selv, viser ny rapport.

 
Rekordoppslutning om fellesmøter i Kristiansand

Publisert: - Oppdatert: 16.01.2017 kl 22:48

Kristiansand har i årevis hatt en av landets største fellesmøteaksjoner. Dette året ble antallet besøkende på fellesmøtene doblet fra i fjor. I tillegg sørget livestreaming for at budskapet nådde enda mye lengre ut.

 
- Kristenfolket må be for Kirkemøtet 2017

Publisert: - Oppdatert: 13.01.2017 kl 17:54

DEN NORSKE KIRKE: - Det finnes heldigvis delegater som kommer til å kjempe mot avkristningen av Den norske kirke på Kirkemøtet 2017, som finner sted i Trondheim i slutten av januar.

 
Vil hjelpe bedehus til å bli til menigheter

Publisert: - Oppdatert: 13.01.2017 kl 17:48

«Tankesmien bedehusforsamlingar» vil hjelpe bedehusflokker å utvikle seg til forsamlinger med et fullstendig menighetstilbud samlet under ett tak.

 
– Meningsfullt å hjelpe forfulgte kristne til å holde motet oppe

Publisert: - Oppdatert: 13.01.2017 kl 17:53

– Mange kristne blir forfulgt og troen har kostet dem mye. Likevel elsker de Gud og brenner for Ham. Det er en kjempeinspirasjon å møte dem. Slike møter gjør inntrykk. Men ofte opplever våre forfulgte brødre og søstre seg alene og glemt. – Jeg tror også at mange muslimer som har flyktet, er slitne ...

 
Rekordoppslutning på fellesmøter i Kristiansand

Publisert: - Oppdatert: 12.01.2017 kl 14:28

Da fellesmøtene i Kristiansand startet denne uken kom over 1000 personer til Filadelfia-kirkens nye million-lokaler Q42.

 
Sargon vinner muslimer langs Silkeveien

Publisert: - Oppdatert: 13.01.2017 kl 17:56

Som assyrer i Iran ble livet totalt forandret for Sargon etter revolusjonen i 1978. Alle fremtidsplaner falt i grus for 18-åringen. Men en dag da han gikk med selvmordstanker, traff han en evangelist i Teheran som har fått støtte fra Norge! I dag er Sargons kall å plante kirker der martyrenes blod v...

 
– Forfølgelse sier noe om kraften i gudstro

Publisert: - Oppdatert: 13.01.2017 kl 18:01

Forfølgelse av kristne er vanskelig for sekulære nordmenn å forstå, tror politisk redaktør i VG, Hanne Skartveit. – Jeg er glad for økt trykk og oppmerksomhet på dette, sier Sylvi Listhaug.

 
Her er det verst å være kristen

Publisert: - Oppdatert: 13.01.2017 kl 18:01

I disse 50 landene opplever kristne høy, svært høy eller ekstrem forfølgelse for sin tros skyld. Øverst på listen troner nok en gang Nord-Korea.

 
215 millioner kristne  utsettes  for hard  forfølgelse

Publisert: - Oppdatert: 13.01.2017 kl 18:01

Forfølgelsen av kristne er fortsatt økende, og vokser raskest i Sør- og Sørøst-Asia ifølge Åpne Dørers årlige World Watch List.

 
En mirakuløs storstue

Publisert:

Gratulasjonene strømmet inn fra blant andre Norges statsminister, Agder-biskopen og Kristiansands ordfører da filadelfias praktbygg Q42 ble offisielt åpnet lørdag 7. januar.

 
– Antall misjonærer fordoblet på åtte år

Publisert:

– Misjonsarbeidet vårt vokser, spesielt i antall nasjonale misjonærer og evangelister. Vi er nå oppe i over 1.300. Det er en stor økning. Da min far døde i 2008 hadde vi 600, forteller Rune Edvardsen.

 
– Satser på unådde folkeslag og vekkelse i Norge

Publisert:

– Vi har startet opp et nytt arbeid i Nord-Afrika som går svært godt. Og vi har i år sendt ut mange nye medarbeidere og ser at mennesker fortsatt blir berørt av Guds kall. I vårt internasjonale arbeid er det en viktig strategi å nå unådde folkeslag. Her i Norge jobber vi med å revitalisere gamle for...

 
– Vårt mål er å nå hele verden med evangeliet

Publisert:

– Jeg har aldri hatt så mange møter som i 2016, forteller helbredelsesevangelist Svein-Magne Pedersen, som startet Misjonen Jesus Leger for 26 år siden. Han har store planer for å spre evangeliet til nye deler av verden i 2017.

 
50 nye menigheter og barne- og ungdomsarbeid i alle menigheter

Publisert: - Oppdatert: 05.01.2017 kl 12:02

Sigmund Kristoffersen, leder for Pinsebevegelsens Lederråd, kan fortelle om stor vekst innen pinsebevegelsen. – Vi har nå 336 menigheter og 40.000 medlemmer. De siste året har vi fått over 40 menigheter. Vi har god to på at de skal nå 2020-målet, som er 50 nye menigheter, sier han.

 
– Opplever en enorm åpenhet for evangeliet

Publisert:

– Overalt hvor jeg kommer, både i Norge og i utlandet, opplever jeg stor åpenhet, sier Steinar Harila. Han oppsummerer året ved å fortelle om vekkelse på møtene hans i Norge og i Russland. Han gleder seg til å arrangere neste tur til Israel i mars og til et nytt det nye omsorgssenteret i Russland åp...

 
– Opplever stor lengsel etter å ta imot Jesus

Publisert:

– Dette har vært et svært så produktivt år for oss, sier Pernille Strand. Hun forteller om stor oppslutning og at mange tok imot Jesus under stevnet Himmel & Hav på Tromøya i sommer.

 
Deltar i Bønn for Oslo

Publisert:

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) og byråd Inga Marte Thorkildsen (SV) er blant gjestene som skal fortelle om hva deres bønn for Oslo er.

 
TX-Vikings ledet 4.000 til frelse i 2016

Publisert:

De råsterke karene I TX-Vikings blir invitert til festivaler og arrangementer, skoler, fengsler og nattklubber. – Vi drar alle steder vi blir invitert, og forkynner evangeliet klart og rent overalt, forteller Thure «Icebreaker» Eriksen.

 
– ImF med nye strategier for å innta landet for Herren

Publisert:

– Generalforsamlingen i Indremisjonsforbundet (ImF) ble en misjonssamling som vi ser tilbake på med glede, sier Erik Furnes.

 
Statsminister Erna Solberg til JesusKvinner

Publisert: - Oppdatert: 03.01.2017 kl 21:30

Om knappe tre måneder starter JesusKvinners årlige storsamling i Oslo Kongressenter, og statsministeren blir en av bidragsyterne.

 
73 har søkt frelse gjennom web-tv fra Drøbak

Publisert: - Oppdatert: 02.01.2017 kl 16:19

I desember kunne den kristne TV-kanalen Miracle Revival Channel feire tre år med sendinger døgnet rundt.

 
Kai møtte Jesus i fengselet

Publisert: - Oppdatert: 30.12.2016 kl 19:15

Etter barne – og ungdomsår, preget av omsorgssvikt, vold og kriminalitet, fikk Kai Johannessen et livsforvandlende møte med Jesus i fengselet.

 
Med hele familien på bibelskole i Afrika

Publisert:

Like etter jul pakker familien Klingsheim fra Hommersåk kofferten. 2. januar starter et tre måneder langt eventyr for både store og små.

 
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!