Kanal 10 Norge får ny eier

Publisert:

Øyvind Rygg kjøper opp Kanal 10 Norge og blir ny daglig leder for den kristne kanalen, ifølge Dagen.

 
En annerledes bok for kristne som vil ha «Him`len hit»

Publisert:

Knut Osland har drevet menighetsplanting og menighetsbygging i inn- og utland i 40 år. Han har skrevet en bok om å lede mennesker til Jesus og gjøre dem til disipler.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
Bare vel halvparten av barna i Norge blir døpt

Publisert:

Hvis ikke trenden snur, vil under halvparten av dem som fødes i Norge, bæres til dåpen om få år. Kirkerådslederen er bekymret.

 
Mark Sartin trenger din forbønn i dag

Publisert: - Oppdatert: 10.04.2018 kl 09:04

– Vår gode venn Mark Sartin, mannen bak Bønn for alle, Norge IDAG-pastoren og norgesvennen, har fått en alvorlig beskjed fra legen, forteller Bjarte Ystebø. Pastor Sartin har slitt med hjerteproblemer de siste årene og nå trenger han enten hjertetransplantasjon eller et guddommelig inngrep.

 
Vil skape levende tro på Gud i de tusen hjem

Publisert:

Da Linda Andernach Johannessen ble mor for første gang, hadde hun ikke tanke for annet enn bleier, mat og søvn. Noen plan rundt den åndelige utviklingen av barnet hadde hun ikke.

 
– Du er en drøm  i Guds hjerte

Publisert:

Det var bortimot fullt lokale da Porsgrunn Misjonskirke åpnet dørene sine for kvinnekonferanse i regi av Kvinner i Nettverk Telemark. Dette var den tiende konferansen deres og temaet i år var «Gi det videre».

 
Vil forene kristne i Grenland med lovsang

Publisert:

Under en utenlandsreise fikk Vegard Furuskjeg en visjon der han så Skien kirke full av mennesker som tilba og priste Gud. Ut fra kirken var det akkurat som det rant en elv av levende vann ned i byen og berørte mennesker.

 
På fjelltur i Norge for fjellfolket i Himalaya

Publisert:

HimalPartner feirer 80 år og oppfordrer grasrota til å samle inn penger til misjonen gjennom å gå på fjellturer - eller trappeturer.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
Optimistisk tross millionunderskudd i NMS

Publisert:

– Mange trofaste gir mye og vil at NMS skal kunne fortsette, sier økonomileder.

 
Ed Brown ny generalsekretær i Stefanusalliansen

Publisert:

Den tidligere sentrale lederen i organisasjonen tar over toppjobben til høsten.

 
– En lettelse  å si ja til Jesus

Publisert:

– Jeg visste at jeg gjorde synd mot Gud, sa Nathalie Strand (22) da hun fortalte om livet sitt frem til november 2016. Strand hadde vokst opp i et kristent hjem, men hun distanserte seg fra troen gjennom ungdomsårene. Den distansen ble brutt november 2016. Da tok hun en radikal bestemmelse om å følg...

 
– Den norske kirke har sunket ned i en avgrunn

Publisert:

– Av teologiske grunner kunne jeg ikke bli, sier teolog Harald Valen-Sendstad. Han tror ikke at Olav Valen-Sendstad ville blitt skuffet over at han har meldt seg ut. For allerede på 50-tallet så hans farfar de liberale teologiske strømningene som ga kirken en alvorlig grunnskade.

 
Nytt TV-samarbeid

Publisert: - Oppdatert: 29.03.2018 kl 21:31

Jan Hanvold og Edward John samarbeider om ny TV-kanal

 
Misjonsleder får hat-meldinger

Publisert:

Den siste uken er Samemisjonens leder Roald Gundersen blitt bedt om å «brenne i helvete» fordi organisasjonen ikke vil stille sine lokaler til rådighet for prester som anerkjenner likekjønnede vielser.

 
Grasrotaksjon til støtte for konvertittfamilien

Publisert:

En støtteaksjon for å hjelpe den afghanske familien med økonomisk støtte til å få en rettferdig behandling, er begynt å spre seg i sosiale medier.

 
Menighetsfakultetet starter nytt senter for religionsforskning

Publisert:

– Forskning på religion og samfunn blir bare viktigere, sier rektor Vidar L. Haanes.

 
Miljøpris til Galleri Normisjon

Publisert:

Ungdomsrådet i Oslo bispedømme ga Grønn Pris 2018 til gjenbruksbutikkene til Normisjon.

 
Utlyser bønn og faste for landet

Publisert: - Oppdatert: 20.03.2018 kl 08:51

Anne Christiansen og JesusKvinner utlyser bønne- og fasteaksjon for landet i ett døgn.

 
- Sjokkerende at de sendes ut

Publisert: - Oppdatert: 16.03.2018 kl 13:33

Norges Kristne Råd reagerer sterkt på hvordan den afghanske familien ble hentet ut av kirkeasylet på Fitjar, og at de nå sendes ut av landet.

 
Filmskaperen som tar Jesus med på jobben

Publisert:

Livet til regissør og manusforfatter Ingrid Ese Folkestad har fortonet seg nesten som en film, fullt av dramatiske vendepunkt. Som da hun nesten mistet sønnen i leukemi og ropte til Gud om hjelp. Men det største vendepunktet kom da hun møtte Jesus og ble spontant omvendt. Nå brenner hun etter å dele...

 
Inviterer til nasjonal ledersamling om Israel

Publisert:

Det er en bred samling av kristenledere som innbyr til samling på Gardermoen Airport Hotel torsdag 22. mars. – Vi ønsker at denne dagen skal bli en dag med både undervisning og trygg dialog mellom ledere, sier initiativtaker til arrangementet, ICEJs norske direktør, Dag Øyvind Juliussen.

 
Reagerer på politiets kirke-nekt

Publisert:

Menneskerettighetsekspert mener politiet har tatt seg friheter som hun reagerer på. Og generalsekretæren i Mellomkirkelig råd mener politiet har gitt et «ikke-svar» på spørsmålet om hva som skulle til for at Betania Fitjar skulle vært definert som en kirke.

 
– Respekter kirkeasylet

Publisert: - Oppdatert: 15.03.2018 kl 20:12

Presteforeningen i Den norske kirke ber enstemmig regjeringen om å respektere kirkeasylet.

 
Vil fremme påsken som en kristen høytid

Publisert:

Kristiansand Frikirke setter opp en barnevennlig påskemusikal uken før påske. Pastor Stein Arve Graarud mener flere burde gjøre noe lignende.

 
– Sjelesorg må skille mellom skyld og skam

Publisert:

Når folk forveksler og bekjenner sin urettmessige skam som skyld, er det viktig at sjelesørgere klarer å skille begrepene fra hverandre, mener leder ved Institutt for Sjelesorg, Arne Tord Sveinall.

 
ANNONSE
Annonse