Regjeringen i Kamerun takker Mercy Ships

Publisert:

– Sammen med regjeringen gir vi enkeltmennesker fra den fattigste delen av befolkningen i Kamerun mulighet til et verdig liv. Vi gir dem håpet tilbake, sier Roger Vassnes, nasjonal leder i Mercy Ships Norge.

 
Mener Norge ber konvertitter skjule sin tro

Publisert: - Oppdatert: 27.09.2017 kl 14:08

En ny rapport oppfordrer norske myndigheter til å forandre sin praksis i møte med iranske konvertitter som søker asyl.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
Stor møtekampanje i Bergen

Publisert:

Til helgen, 28. september til 1. oktober, blir det stor møtehelg i Bergen med flere kjente, internasjonale talere. Blant annet kommer helbredelsespredikant Svein Magne Pedersen og TV-evangelist og musiker Edward John. Sissi og Johannes Kringlebotn bidrar med sang og musikk.

 
Tror på gjennombrudd gjennom bønn

Publisert:

Bønnesenteret i Levanger knytter sammen menighetene i byen og samler folk fra hele landet til bønn. I helgen var det storsamling med Stephan Christiansen, britiske John Beynon og svenske Curt Johansson.

 
Skulle bli i noen få uker – har vært på bønnesenteret i syv år

Publisert: - Oppdatert: 27.09.2017 kl 17:21

– Jeg kom til Bønnesenteret for å søke Jesus dypere, og det har jeg virkelig fått gjort, forteller Odd Inge Aarø.

 
Sauebonden Bjarne ble helbredet for leddgikt

Publisert:

Da Bjarne Klungtveit fra Nedstrand fikk leddgikt, ble det slitsomt å være sauebonde. Etter flere år med plager var han 90 prosent uføretrygdet. I 2004 forsvant leddgikten etter forbønn, og siden da har han sprunget etter sauene på Hardangervidda uten smerter.

 
KABB åpner arkivet for alle

Publisert:

I over 50 år har Kristent Arbeid Blant Blinde og svaksynte (KABB) produsert kristelig innhold på lyd for synshemmede.

 
– Vi vil tibake til Apostlenes Gjerninger

Publisert:

Å praktisere det samme kristenlivet som de første kristne er målet for danske Torben Søndergaard. Hans bevegelse «The Last Reformation» er i kontakt med stadig flere nordmenn.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
Alle i Østfold skal få en gratis bibel

Publisert:

– Målet med prosjektet er å «tørke støv av Bibelen» i fylket vårt, og vise at den er relevant for oss i dag i 2017, forteller Kristin Stordal.

 
– Korleis skal kristne  verdiar påverke framtida?

Publisert:

Tema for det 8. Haugeseminaret i Fosnavåg er «Korleis skal kristne verdiar påverke framtida»? Alv Johan Magnus, Aud Johanne Kvalbein og Hallgrim Berg kjem torsdag 19. oktober til Herøy Frikyrkje for å snakke om dette temaet. Gospelkoret frå Ulsteinvik deltek med song.

 
Planlegger massiv markedsføring av  Spektrum-kampanjen

Publisert:

– Det er ingen tvil om at Oslo kommer til å vite hva som skjer i byen 11. og 12. november, sier kampanjeleder Sten Sørensen.

 
Dagplanlegger med  verdifullt budskap

Publisert:

– Det er lagt på hjertet mitt å fortelle andre at de er verdifulle, elsket og unike, forteller Ann Kristin Medalen, som i år kommer ut med sin fjerde bok med åndelig påfyll og plass til notater.

 
15 søkte frelse i Førde

Publisert:

Mange mennesker fikk et møte med Gud, og 15 personer søkte frelse da Svein-Magne Pedersen besøkte Førde Pinsemenighet.

 
20-årsjubileum for norske bønnekrigere

Publisert:

Besøk fra 19 land og inspirasjon fra internasjonale ledere krydret jubileumshelgen til Mødre i Bønn (MIB). – Det er sterkt. Vi kjenner at vi ikke står alene, sier Randi Anita Helvig, regionsleder for Norden.

 
Pionerer og pådrivere for kristent familiearbeid

Publisert: - Oppdatert: 18.09.2017 kl 11:18

Hele sitt voksne liv har Inger og Jørgen Lauvland inspirert familier til å bli disippelgjort. – Vi har «kopiering påbudt» på verdiene våre, sier de blidt.

 
- Håper myndighetene nå vil lytte mer til kristne ledere

Publisert:

I fjor inngikk KrF og regjeringen en avtale om tiltak som skulle bedre behandlingen av asylsøknader fra kristne konvertitter. Avtalen ble implementert fra nyttår, og nå begynner man etter hvert å se tegn til endring i praksis, erfarer Stig Magne Heitmann.

 
Evangelisten som har 1800 menigheter i sitt fotspor

Publisert:

15 år gammel rømte Curt Johansson hjemmefra for å gå inn i den franske Fremmedlegionen. Men Gud ble for sterk for Johansson. 50 år etter at han tok imot Jesus og gikk inn i Herrens tjeneste, kan «en enkel mann fra Småland» se 1800 menigheter i sitt fotspor.

 
Med hjelpesending til Ukraina for 13. gang

Publisert:

– Dette er noe som ligger mitt hjerte nært. Hjelpesendingsturene er en helt annen type turer enn det vi har ellers, der man møter mennesker som ikke har det like bra som oss, sier Kurt André Henriksen. Like givende opplever han det er å administrere kristne temareiser. Det betyr også en forskjell fo...

 
Nytt samarbeid for flere skolelag

Publisert:

Ungdom i Oppdrag skal hjelpe Laget med å gjøre Jesus kjent for elever på videregående skoler.

 
Hederspris til leder av Radio Filadelfia

Publisert:

Margrethe Tveit fra Radio Filadelfia Kristiansand fikk hedersprisen til Kristent Radioforum 2017.

 
Tilbyr gratis busser til Håpets Festival i Oslo

Publisert:

– Vi ønsker å tilby å sette opp gratis busser fra alle byer i Sør-Norge til Håpets Festival med Franklin Graham i Oslo Spektrum helgen 11. og 12. november, forteller Sten Sørensen. Hvem som helst kan ta initiativ til å samle folk til en buss på sitt hjemsted.

 
– Bli med og be i år også

Publisert:

Fredag er det siste frist for å melde seg på den årlige bønneaksjonen i oktober, Bønn for Alle. – Vi tror ikke det finnes noen løsning for Norges fremtid uten bønn, sier Bjarte Ystebø.

 
– Vekkelsen i Europa  vil starte i Bergen

Publisert: - Oppdatert: 14.09.2017 kl 13:30

– Du kommer til å bli mobbet på skolen fordi du tror på Meg. På videregående skal du velge økonomisk linje og etter det skal du arbeide et år med ungdom. Så skal du gå bibelskole i Gøteborg.

 
Stor etterspørsel for kurs om barns nettbruk

Publisert:

Organisasjonen Barnevakten opplever økende etterspørsel blant foreldre som ønsker å lære seg mer om nettvett og barns mediebruk.

 
Pinseledere vil gjøre Jesus synlig i Midt-Norge

Publisert:

Ledere på forskjellige nivåer fra pinsemenighetene i Midt-Norge var samlet til lederkonferanse i helgen. Bevegelsen gleder seg over at to nye menighetsplantinger er i gang i Trondheim. – Men regionen sett under ett, trenger en ny giv, sier pastor Frank Erlandsen.