Skoleelever samlet inn mange titusener for forfulgte

Publisert:

Møre barne- og ungdomsskole i Herøy samlet inn over 80 000 kroner til Åpne Dørers arbeid i Sentral-Asia i årets juleaksjon.

 
«Saliggjørende» julemusikal

Publisert:

– Det beste som har hendt meg på lenge. Jeg ble helt salig, utbryter publikummer Astrid Gabrielsen etter å ha sett musikalen «The Heart of Christmas» på Q42 i Kristiansand.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
Ble ikke trodd – tilbake i kirkeasyl

Publisert:

Afghanske konvertitter ble ikke trodd i tingretten. – Vi føler oss stemplet som løgnere, sier pastor Frank Håvik, som sammen med andre vitnet om familiens konvertering.

 
Menneskerettsdomstolen avviser klage fra blogger i sjikanesak mot pastor

Publisert: - Oppdatert: 01.12.2017 kl 09:26

Bloggeren Jan Kåre Christensen som i to rettsinstanser ble dømt for å ha sjikanert pastor Jan-Aage Torp, får ikke saken sin opp i Menneskerettighetsdomstolen.

 
Julemusikal i Kristiansand med Muren-teamet

Publisert:

Etter suksess med musikalen «God with us» i Q42 i Kristiansand, ble Elizabeth og Robert Muren med team invitert tilbake. Nå skal de gi storslått julestemning med «The Heart of Christmas».

 
– Det er omsorg i hver julegave

Publisert:

Nylig sendte organisasjonen Giving Hands, i samarbeid med organisasjonen Nordic Harvest Mission, en fullstappet trailer med klær, kjøkkenutstyr, leker og ikke minst julegaver til Ukraina. – Det er omsorg i hver julegave, sier primus motor Unni Instefjord.

 
– Bønn skaper et klima for mirakler

Publisert: - Oppdatert: 29.11.2017 kl 22:05

Jørn Strand tror på et åndelig klimaskifte i Norge, drevet frem gjennom bønn. Da Norge IDAG feiret at aksjonen Bønn For Alle er blitt gjennomført for fjerde gang, oppfordret han til å øke bønnetrykket i nasjonen enda mer.

 
Tidebønn: En samtale mellom Gud og hans folk

Publisert:

– Når du kommer til en tidebønn, er det som å komme med i en samtale som for lengst er i gang, sier medredaktør for ny tidebønnbok Øystein Thelle.

 
ANNONSE
Annonse
 
Vil at folk  skal senke skuldrene

Publisert:

Synnøve Aanensen kommer i disse dager med juleplaten «Noel». Hun vil at lytterne skal senke skuldrene i en travel julestri.

 
– Vi må velsigne  barne-bråk og ungeskrik i menighetene våre

Publisert:

– Vi har en lei tendens til å svelge teologiske kameler, mens vi ikke gir en millimeter når det gjelder musikkuttrykket i menigheten. La foreldregenerasjonen, de mellom 25-50 år, bestemme menighetens kulturelle uttrykk, mens besteforeldregenerasjonens oppgave (50-75) må være å passe på retningen. At...

 
NMS Gjenbruk arrangerer Grønn Fredag

Publisert:

Bruktbutikkene til NMS ønsker å være et miljøvennlig alternativ til forbruksfesten på Black Friday.

 
Kåre Skuland i spissen for nytt søndagsskole-materiell

Publisert:

I helgen lanseres «Jesus Kids-strategien». Med den håper Kåre Skuland å disippelgjøre dagens barn gjennom digitale verktøy og materiell til bruk i hjem og menighet.

 
Engasjerer seg for flyktninger

Publisert:

I år setter festivalen Get Focused fokus på flykningene i Syria. Over 3,5 millioner har ungdommene på Get Focused samlet inn til humanitære formål siden innsamlingsprosjektet Get Involved ble etablert i 2007.

 
Evangeliesenteret etablerer nytt arbeid i Bergen

Publisert:

For første gang siden 1990-tallet skal Evangeliesenteret i gang med virksomhet i Bergen. Det nærmer seg oppstart av ny kontaktkafé.

 
Jesus møter både jøde og araber

Publisert: - Oppdatert: 15.11.2017 kl 11:29

TX-Vikings har vært i Israel for å forkynne evangeliet for jøder og arabere. Frelse, helbredelse og favør var det teamet opplevde på sin Israeltur som var mellom 22.-29. oktober.

 
Festdager i Oslo Spektrum

Publisert: - Oppdatert: 13.11.2017 kl 20:30

7.550 deltakere på to dager, og 274 av dem ga til kjenne at de tok imot Jesus som sin frelser. Les reportasje om Håpets Festival, og se bildegalleri.

 
274 søkte frelse på Håpets Festival

Publisert: - Oppdatert: 13.11.2017 kl 16:34

To dager på rad kom en folkemengde av tresifret antall frem på invitasjon til å ta imot Jesus som sin frelser i Oslo Spektrum, på Håpets Festival med Franklin Graham.

 
Her kan du se hele festmøtet fra søndag kveld på Håpets Festival

Publisert: - Oppdatert: 12.11.2017 kl 22:07

135 søkte frelse og stemningen var på topp i Spektrum lørdag kveld. Søndag fortsatte festen, og mange søkte frelse også denne kvelden. Her kan du se hele møtet.

 
Festkveld i Spektrum

Publisert: - Oppdatert: 11.11.2017 kl 22:56

Det ble trangt om plassen foran plattformen da Franklin Graham inviterte frem alle som ville ta imot Jesus som sin frelser på den første kvelden av Håpets festival.

 
Her kan du se hele festmøtet fra lørdag kveld på Håpets Festival

Publisert: - Oppdatert: 12.11.2017 kl 00:31

Franklin Graham forkynte evangeliet, og en rekke norske og internasjonale musikere satte stemningen for 4.350 tilskuere i Oslo Spektrum lørdag 11. november. Her kan du se opptak av festkvelden.

 
– Det handler om evangeliet

Publisert: - Oppdatert: 10.11.2017 kl 21:44

Franklin Graham håper å se Spektrum fylt av buddhister, hinduer, gjengmedlemmer, prostituerte, narkomane og mennesker helt uten tro og kirketilhørighet. – Vi ønsker å se dem komme av én enkelt grunn: Vi vil fortelle dem om det håpet vi har, sier han.

 
Menneskeverd unngår abortdebatten i KrFU

Publisert: - Oppdatert: 16.11.2017 kl 12:03

Når KrFU for andre år på rad har gått inn for selvbestemt abort, ønsker ikke livsvernorganisasjonen Menneskeverd å engasjere seg i noen debatt om det. Samtidig har flere styremedlemmer i organisasjonen sterk tilknytning til KrF.

 
Nytt fokus på misjon og evangelisering

Publisert:

Denne helgen vil Pinsemisjonens nasjonale misjonskonferanse bli arrangert i Tabernaklets i Bergen. Konferansen arrangeres i samarbeid med Salt og årets tema er «Ta det videre».

 
Klart for Graham-kampanje i Oslo Spektrum

Publisert:

Mer enn 2.500 har forhåndsreservert plasser, og prognoser gir grunn til å tro at mer enn 4.000 vil delta på hvert møte

 
25 teser  til ein ny reformasjon

Publisert: - Oppdatert: 16.11.2017 kl 12:48

Finn Jarle Sæle har vært i Wittenberg.