Lege ble  bønnegeneral

Publisert:

David Demian ble født i Egypt i en koptisk kristen familie. I 1984 forlot han legeyrket, da Gud kalte ham til tjeneste i Guds rike. I helgen taler han på Sammen for hans ansikt på Grimerud på Hamar.

 
Vil gjøre mennesker til etterfølgere av Jesus

Publisert:

Hillsong Academy, som holder til i Kirkebakken 34 i Stavanger, er nå inne i sitt femte år. I vinter har de 23 studenter. Rektor Cathrine Fuglestad forteller at Academy betyr mye for misjonsbevegelsen.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
Billy Graham hylles verden over

Publisert: - Oppdatert: 21.02.2018 kl 20:45

Den verdenskjente vekkelsespredikanten, som blant annet omtales som den viktigste evangelisten siden apostelen Paulus, døde onsdag 21. februar, 99 år gammel.

 
Furnes vil heise Israels flagg i Indremisjonsforbundet

Publisert: - Oppdatert: 23.02.2018 kl 20:16

I forrige uke sa NLMs hovedstyre nei til å heise Israels flagg under sommerens generalforsamling, fordi de mente det kunne bli sett på som en politisk markering. Indremisjonsforbundets generalsekretær Erik Furnes går motsatt vei.

 
Inspirerende – fordi vi er sammen med Sjefen på jobb

Publisert:

Marit Stokken og Irene Krokeide Alnes har vårprogrammet fullsatt. Likevel oppfordrer de menigheter til å arrangere enda flere møteuker. – Ikke bare med oss. Vi får flere spørsmål enn vi kan klare å imøtekomme, sier de.

 
Misjonærektepar med kall til å  bringe Europa tilbake til Jesus

Publisert:

Arvid og May-Linn Sognebro Aasen er i gang med å etablere misjonsbase i Paris. De ser allerede frukter av arbeidet. I fjor døpte Arvid 24 muslimer som tok imot Jesus.

 
Nå er Sentrumskirken blitt til SALT-menighet

Publisert: - Oppdatert: 20.02.2018 kl 12:50

SALT-familien vokser, og sist søndag var turen kommet til at Øystein Gjerme kunne ønske pastorparet Berit og Espen Marius Jensen, samt resten av den tidligere Sentrumskirken i Levanger, velkommen inn i SALT-fellesskapet.

 
Startet søndagsskole i nabolagets barnehage

Publisert:

– Vi tror det er litt lavere terskel for å komme i en søndagsskole som ikke er i kirken, sier familiene som driver nabolagssøndagsskole i Eidsvoll.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
– Menneskelivet er nokså billig i Kongo

Publisert: - Oppdatert: 16.02.2018 kl 20:38

Se videointervju her.

 
Bibelskoleteam fra Hawaii har ledet 50 nordmenn til frelse

Publisert:

To team fra Ungdom i Oppdrags disippeltreningsskole på Hawaii er i Norge denne vinteren. De forteller om vekkelseslignende tilstander, der de har sett mennesker blitt helbredet og frelst ute i gatene mange ulike steder.

 
Vil ikke markere Israel-jubileum i NLM

Publisert:

Ledelsen i Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) ønsker ikke å heise det israelske flagget på organisasjonens generalforsamling.

 
Colosseum i rødt for forfulgte kristne

Publisert:

Senere denne måneden vil Colosseum i Roma belyses i rødt for å gi oppmerksomhet til forfulgte kristne.

 
Fiskerne har et sted å møte Gud

Publisert:

Lofotfisket er i full gang og tusener av nordmenn og utlendinger er utaskjærs for å hente opp en av Norges største ressurser.

 
Geir Magnus Nyborg er gått bort

Publisert:

Den markante teologen og medieviteren Geir Magnus Nyborg døde på Haukeland universitetssykehus natt til tirsdag 13. februar, to dager før han ville ha fylt 67 år.

 
Tror vi går inn i en ny misjonstid

Publisert:

Før tenkte folk at man kunne betale seg ut av misjon. Nå er den blitt en større del av folks hverdag, mener nestleder i Frikirken.

 
Pinsebevegelsen har gjort døren høy og porten vid

Publisert: - Oppdatert: 12.02.2018 kl 18:42

– Jeg tror på en gjenforening av alt det som har vært splittet opp gjennom tiden. Vi trenger hverandre, appellerte leder for Pinsebevegelsen i Norge, Sigmund Kristoffersen, på lederkonferansen LED18.

 
– Minner om Sovjet

Publisert: - Oppdatert: 12.02.2018 kl 18:42

– Lovutkastet gir inntrykk av trossamfunnene som noe suspekt, som samfunnet trenger å holde nærmere oppsyn med, sier Dag Nygård.

 
Siste valg på LED

Publisert: - Oppdatert: 12.02.2018 kl 18:43

Pinsebevegelsens lederkonferanse blir en rendyrket inspirasjonskonferanse, og all saksbehandling og valg flyttes til årsmøtekonferansen.

 
Sogneprest forlater kirken på grunn av ekteskapssynet

Publisert:

– Ved å forlate Den Norske kirke viser jeg nå hvilken fare jeg mener den kjønnsnøytrale surdeigen er i kirken, uttaler avtroppende sogneprest Tore Vatne Helland.

 
Utfordrer til livslang etterfølgelse av Jesus

Publisert:

– En disippelkultur oppstår aldri ved en tilfeldighet. Den kommer ikke av seg selv. Derfor må vi ta ansvar for å utruste ledere som gjør disipler, oppfordret pinseleder Sigmund Kristoffersen da han innledet LED18 torsdag.

 
– Historisk helomvending på fire år

Publisert: - Oppdatert: 06.02.2018 kl 12:54

30. januar i fjor sa Den norske kirke ja til vigsel av likekjønnede par. Samme dag takket tidligere lagsprest og teolog Øivind Benestad for seg som delegat til Kirkemøtet, samtidig som han varslet sin utmelding av Den norske kirke. Det valget står han ved.

 
– Utfordring å bli  stående i kirken

Publisert: - Oppdatert: 06.02.2018 kl 12:53

Nettverket Frimodig kirke får bekymringsmeldinger om at konservative i Den norske kirke opplever vanskelige arbeidssituasjoner og lokale spenninger.

 
Tror livshistorier har fått kirken til å endre syn

Publisert: - Oppdatert: 06.02.2018 kl 12:54

Åpen folkekirkes leder Gard Sandaker-Nielsen tror det først og fremst er personlige historier som har fått Den norske kirke til å endre syn på ekteskapet i løpet av få år.

 
Vil at kristentroen skal prege yrkesliv og hverdag

Publisert:

Hvordan være kristen på arbeidsplassen? Kan kristentro bidra til et blomstrende næringsliv i Norge? Hva er det som kjennetegner kristne gründere og bedriftsledere? Kan arbeidsplassen bli arena for å forkynne Jesus? Det var spørsmål som talere fra mange profesjoner ga svar på da Hellig Hverdag invite...

 
Hjelper unge prostituerte å knytte bånd til sine nyfødte

Publisert:

I 30 år har Nådehjemmet i Bangkok gitt enslige nybakte mødre et pusterom fra en tøff hverdag. – Mange ombestemmer seg og vil beholde barnet sitt etter å ha vært her, forteller volontør.

 
ANNONSE
Annonse