Publisert:

Jerusalem er Israels hovedstad. Vi har bare anerkjent fakta. Alle Israels institusjoner ligger i Jerusalem. Og byen har vært jødenes hovedstad bestandig.

 

Publisert:

Evangeliets budskap gjorde slutt på trolldom og magi i Europa – og det begynte en årtusenlang kamp mot krig og elendighet.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 

Publisert:

Norsk arbeidskraft er kraftig utkonkurrert. Det er resultatet Jon Horgen Friberg og Arnfinn H. Midtbøen er kommet til i en studie av hotellbransjen i Oslo og fiskeindustrien i Nord-Norge.

 
Møte i Oslo om den spennende kampen om verdensbildet

Publisert:

Det raser en kamp om verdensbildet vårt i dag. Ideologiene vil styre både vår tanke og våre følelser. Kristen Koalisjon Norge tar opp den spennende kampen om verdensbildet på møte i Oslo, Lørdag 26 mai.

 

Publisert:

Trump sa opp atomavtalen med Iran, et regime av profesjonelle løgnere, basert på læren om taqiyya, kunsten om å lyve for de vantro, for å gavne islam. Avtalen var uten skikkelige kontroller. Den gav Iran mulighet til å anrike uran og utvikle kjernefysiske våpen, når den løp ut. Trump tilbyr nå det i...

 

Publisert: - Oppdatert: 16.05.2018 kl 15:17

Det landet trenger er en effektiviseringsminister. Det kan gi Norge høyt nok BNP til å klare velferdsutgiftene, med eldrebølge og innvandring.

 

Publisert:

Store utenlandske aviser har skrevet om norsk russefeiring. Norske veimyndigheter skal nemlig ha bedt russen droppe regelen for russeknuter som går ut på «å ha sex i en rundkjøring». Det skal være imøtekommet.

 
17 mai-verdiene lever

Publisert: - Oppdatert: 21.05.2018 kl 22:56

Vi må være takknemlig for at 17. mai-verdiene lever i vårt kjære fedreland. For friheten er intet naturlig produkt av utviklingen. Friheten kommer ovenfra – fra Gud.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 

Publisert:

Verken araberne eller palestina-araberne ble urettferdig behandlet, da jødene fikk tilbake sitt land og sin by, Jerusalem.

 

Publisert:

USA flytter sin ambassade til Israels hovedstad, Jerusalem, et gjennombrudd for rettferdighet.

 

Publisert:

Stjørdal er ikke Malmø, og vil aldri bli det. Men det ble likevel nylig meldt at politiet vurderer portforbud.Det er innbrudd, ildspåsettelse og hærverk. Politiet er nå lei. Ungdom under 15 år skal ikke få oppholde seg i Stjørdal sentrum etter klokken 22.

 

Publisert:

TV2 hadde nylig et eksempel på fake news og manglende flerkildejournalistikk i et intervju med den tidligere FBI-sjefen James Comey, om hans nye bok. Comey presenterte sine «nyheter» som noe som «muligens kan ha hendt», mens han understreker «jeg vet ikke».

 

Publisert:

Franklin Graham sa på amerikansk tv torsdag sist uke at hans hovedoppgave som predikant nå er blitt å be – og Bibelens sannheter klart i «en antikristen kultur». Og han går grundig inn på spørsmålet i sin nye bok: «Sett med min fars øyne» «Through my Fathers eyes».

 

Publisert:

Oljefondet gjekk ned med 171 milliarder kroner siste kvartal. Og sjefen for Oljefondet, Einar Slyngstad, åtvarer i Dagens Næringsliv sist laurdag mot at Oljefondet kan falle 30-40 prosent.

 

Publisert:

Professor Niall Ferguson ved Harvard, verdsleiande på bøker om økonomisk historie og sivilisasjon, har gjeve eit dystert bilete av framtida til den vestlege staten som eit falleferdig hus i boka «Den store degenereringa». Undertittelen lyder: «Korleis institusjonar forvitrar og økonomiar døyr». Det ...

 

Publisert:

Det er ikke første, og med dagens politikk blir det heller ikke siste gangen, en kristen konvertitt blir sendt ut av Norge til en farlig skjebne som i verste fall kan ende med døden.

 

Publisert:

Dette er romanen som lar deg føle hvordan Gud blåste liv i ørkensanden igjen

 

Publisert:

Alle som skal levere selvangivelser havner hos Altinn, uten særlig hjelp og veiledning. Og det er virkelig til å gråte over. Og man hadde neppe trodd at det gikk an, hvis man ikke nettopp har erfart, at minus kan bli til pluss i Altinns skjemaer og beregningsmåter.

 

Publisert:

Thomas Seltzer hadde et viktig program i NRK /«Trygdekontoret» om fake news. Her ble for første gang en russisk fake news-journalist intervjuet. Gratulerer, Thomas.

 

Publisert: - Oppdatert: 02.05.2018 kl 11:06

Allerede Thomas Jefferson var klar over det. Han sa følgende: – Jeg ser med alvorlig bedrøvelse på den masse av felles borgere som etter å ha lest avisene, lever og dør i den troen, at de har visst noe som har hendt i verden, den tid de har levd.

 

Publisert:

Guds ord taler spesifikt til to regiment for å gjere fridomen størst mogleg i både stat og kyrkje.

 

Publisert:

Marxister og islamister er hegelianere som aldri forholder seg til skrevne kontrakter, men lar historie og logikk gå fra tese til antitese og syntese i en uendelig runddans, hinsides sannheten, i det alle har skrevet under på.

 

Publisert:

Vår beste 70 års gave til Israel er å støtte dem mot terror. Og det er også en gave til oss selv. For tillater vi terror mot Israel, har vi den og på europeisk jord. Det har de siste år på tragisk vis lært oss.

 

Publisert:

På bare en uke fikk vi tre store debatter i Norge – som virkelig vekker oss opp for livsviktige spørsmål. To av dem takker vi NRKs Fredrik Solvang for, og den siste prisutdeler Svein Magne Pedersen for.

 

Publisert:

Automatiseringen av fergene kommer nå. Bastøfergene blir helautomatiske med seiling og docking. Sikkerhetssystemene utarbeider Kongsberg-fabrikkene. Kongsberg tar ledelsen.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse