Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Publisert:

Kva vil det koste å gjere landet sekulært? I Amerika har dei funne svar på det. Om alle amerikanarar som går i kyrkja, skulle finne på å bli som dei som ikkje går i kyrkja, altså sekulære, blir det dyrt.

 
Erna Solberg stod, då ho blei sett på prøve

Publisert:

Humanetikarane har som ein slags feber å gjere kristne statar sekulære. Og dei fekk sjølvsagt «noia» då Erna Solberg skulle på møtet til Jesus-kvinner i Oslo Kongressenter sist veke.

 

Publisert:

Høyskattestaten er et forræderi mot arbeidet, skrev den tyske sosialdemokratiske ukeavisen Die Zeit.

 
Noe er riv ruskende galt

Publisert:

Et hundehus er ilagt eiendomskatt. To utedoer likeså, ifølge Altaposten. Denne galskapen finner sted i kommune-Norge. Historien fra Kautokeino sto i VG 16. mars.

 
2021 eller 2024 - Hva Fikser vi først ?

Publisert:

De siste ukene har folket protestert i vest. Partienes stortingsrepresentanter i Hordaland har protestert og Senterpartiet fikk oppslaget på TV. Spørsmålet er om veien mellom Oslo og Bergen, som aldri kom, skal utsettes til 2021 eller 2024. Stilt overfor det vi ser på bildet, ras som blokkerer veien...

 

Publisert:

Vi skal kjøre for 300-500 milliarder i lakseeksport til markedene i 2040, i følge regjeringens framtidsplan. Men da må vi ha veier til markedene. Og byggingen av dem blir stadig utsatt? Det er en livsviktig oppgave å finne ut hva som skjer - eller rettere hvorfor det ikke skjer noe. Sverige har fått...

 

Publisert:

En av de historiske og mest sjokkerende statistikkene dukket opp for en del år siden. Den viser at kirkesamfunn eller trossamfunn med få krav til sine medlemmer dør ut, i følge samfunnforskningen.

 

Publisert:

De utvinner oljesand. De lager asfalt. Begge deler er nok til å sende frysninger nedover ryggen til de fleste miljøvernere. Men de må lære seg å tenke nytt.

 

Publisert:

Denne uken har en diskutert «reformasjonen som eksportvare» – fra Norge til Afrika – under 500-årsfesten for reformasjonen.

 
Annonse
 
Ord over «avgrunnen»

Publisert:

KrFs leder, som vi ikke kan la være å like, kom med visdomsord på TV siste uke. Han minnet om «avgrunnen» i norsk politikk. Men den må fjernes.

 

Publisert:

Vi gleder oss over at Billy Graham-organisasjonen sier de har fått en himmelsk ordre om å invadere Norge med Kristusforkynnelse i det offentlige rom. Møtekampanjen har ligget nede i 50 år – siden forrige Grahamkampanje- og de stedegne store norske vekkelseskampanjene med blant andre John Olav Larsen...

 
Skal vi snakke om vekkelse ... eller?

Publisert:

På nettsidene til vår gamle avis Dagen blir vi stadig angrepet fordi vi presenterer noen vitenskapelige fakta fra moderne samfunnsforskning – som noen ikke kommer til rette med.

 

Publisert:

Europa må velge liv og kjærlighet igjen. Det er budskapet fra nye nasjoner i øst som levde under drepende marxisme i så mange år. Og det er budskapet fra Oslo Symposium. Alle som talte mot abort og for det minste barnets rett til liv, fikk stående applaus.

 

Publisert:

Starten på reformasjonsjubilet ble en strålende sak, med foredrag av Robert Woodberry, om misjonærer som den beste u-hjelp. Foredraget og debattene gikk i hele Sør-Norge: Bergen, Kristiansand, Oslo.

 

Publisert:

Under Jeb Bush som guvernør gikk Florida fra å være langt ned på rankingen over karakterprestasjoner til å bli en av de bedre.

 
Hvordan kan det borgerlige alternativ- og Erna Solberg forsette?

Publisert:

Hvis vi får en rødgrønn regjering etter valget, blir det mer skatt, mer stat og mer kontroll. Det vil ikke frihetselskende kristne ha i dette landet. Nå forteller summen av meningsmålinger at det ikke går så bra for regjeringen vi har, basert på fire partier. Den er inn og ut på målingene – hele tid...

 
Trude Drevland avslørte media

Publisert:

Tidligere ordfører i Bergen, Trude Drevland, avslørte «fake» (falsk) journalistikk, ut fra egen forferdelige erfaring, da hun talte på Oslo Symposium.

 

Publisert:

Her følger det som var lovet, og mange forventet på Oslo Symposium. 13 minutter ble for knapp tid for alle ting som en Norge IDAG-redaktør skal ta fram.

 
De verdikonservatives landsmøte

Publisert:

Oslo Symposium er en inspirasjonssamling for kristensaken i Norge. Den vokser fra år til år – og framkalte i år en enorm medieinteresse. Mediene regner med at bølger av innflytelse kan gå ut fra verdisamlingen.

 
 Oslo Symposium samla seg begeistra om Graham-kampanjen i november

Publisert:

- Graham-kampanjen er ein fantastisk sjanse til noko positivt for Norge og vi må gripe han no. Eg trur vi kan sjå meir enn 1000 menneske gje sitt liv til Kristus, sa forlagssjef Svein Andersen.

 
Har du tenkt på hva som skal stå på gravsteinen din?

Publisert:

En ny bok av en Nobelprisvinner om telomerer og telomerase, livstrådene våre i cellene som livet er basert på, forteller hva vi selv kan gjøre for et bedre og lenger liv. Med mindre sykdom.

 
Hva er «fake media»?

Publisert:

Før skrev media det folk sa og refererte det de gjorde. Det er klassisk journalistikk. Men hva er falske media som er blitt krig nummer en i amerikansk debatt?

 
Predikanten som står fast både på vekkelse og reformasjon - til Norge

Publisert:

Franklin Graham tror på både vekkelse og reformasjon. Vekkelsesfolkets store grasrot tror det samme som Franklin Graham.

 

Publisert:

Vi har skrevet litt om seierstro. Og det vil vi nevne igjen. For bare seierstro kan bringe oss ut av avkristningen. Uten vekkelse og reformasjon er Vestens unike frihet i fare.

 

Publisert:

Reformasjonens prinsipper var Skriften alene, Troen alene, Nåden alene. Stortingspresident Olemic Thommessen vil gjerne ha med Nestekjærligheten alene.

 
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!