59 prosent av folket er imot skatt på hus og hjem

Publisert:

Valgkampen dreier seg nå om to spennende tema: Kristne verdier og skatt. Det kan lett bety at vi får borgerlig seier en gang til. Det ville vært en lettelse. Her skal vi spesielt ta for oss skattedebatten.

 
Svenske tilstander

Publisert:

– Vi vil ikke ha svenske tilstander i Norge, sier Sylvi Listhaug. Vi er enig. Unge menn blir skutt og drept på åpen gate. Biler blir satt i brann, og gjenger driver åpenlyst salg av narkotika. Det er beskrivelsen fra 15 svenske bydeler. Det er resulatet av avkristning og ukontrollert innvandring.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 

Publisert:

Vi er stolt av å få dekke fantastiske kristne sommerstevner. Men hvor var NRK og andre medier? Hvordan kan hver rockekonsert få dekning først i Dagsrevyen og så egen sending siden. Men kristne stevner dekkes ikke.

 

Publisert:

Visjon Norge skal ha sin sommerkonferanse. En helt normal sak. De har hatt det hver eneste august i mange år. De skal ha debatt. Og politikere har sagt ja til å stille opp. Også helt normalt i et valgår.

 

Publisert:

Stortingets visepresident, Kenneth Svendsen, representerer nok store deler av det norske folk når han bekjenner sin barnetro, sin tro på at bare mann og kvinne kan være ektefolk og at det er trist at Israel blir løyet så skammelig om og på.

 
ANNONSE
Annonse

Publisert:

De gode nyheter er at ny vidundermedisin er på vei. Og magasinet Time har viet første nummer i august til det. En annen vidundermedisin er den som psykiater Tollak B. Sirnes beskrev en gang, og som virket mot alt som tar oss ned: Tilstrekkelig med mosjon.

 

Publisert:

Nei, så absolutt ikke når hun tar opp menneskerettene i møte med imam Muhammad Tahir-ul-Qadri på besøk i Norge. Og møtedeltakerne, unge muslimer i Norge, trengte også å høre hennes krav om respekt for menneskerettighetene.

 

Publisert:

Tidlig i valgkampen skyter De grønne fart. Det kan gjøre den til valgvinner. Men den største valgvinneren kan bli Senterpartiet. Det er et sentrumsparti som er blitt dyttet over på rødgrønn side av utrolig klønete politikk fra de andre ikke-sosialistiske partiene. Senterpartiet ligger an til et brak...

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 

Publisert:

Statsminister Erna har kommet med et valgkamputspill om at regjeringen vil kutte formueskatten på arbeidende kapital med 7,5 mrd. Det kvitteres ut i VG med skremselet at «tusener blir nullskatteytere». VGs førsteside om 0 null i skatt er «fake news» og helt i utakt med virkeligheten.

 
Om demoniseringa av Donald Trump, Israel og konservative kristne

Publisert:

Får nokon i pressa lov til å referere Amerikas president, Donald Trump, utan den vanlege demoniseringa av han?

 
Vår frihet og velstand kan forspilles med offentlig regel-diare

Publisert:

Redaktørene av det verdensledende økonomiske tidsskriftet, The Economist, har ropt varsko i sin siste bok som kaller til en «fjerde revolusjon». Det vil si omstilling av statsapparatet slik at vi kan møte de nye utfordringer i tiden.

 

Publisert:

Den grønne fare finnes ikke, det er en rød fare i grønn dress vi står overfor i partiet «Miljøpartiet de Grønne».

 
En grunn til litt jubel sist uke

Publisert:

Kommunal- og moderniseringsminister, Jan Tore Sanner, kunne forrige uke feire på TV-skjermen at hans lettelser i regulerings-tyranniet i Norge, gir resultater.

 

Publisert:

Til Norge IDAGs generalforsamling på Bildøy, Sotra, kjørte en bonde fra Møre, ned og opp igjen samme døgnet, for å informere oss om et nytt hefte om Israel. Det er basert på foredrag han har holdt med «power points». Og han har opplevd lyttende forsamlinger over alt.

 
Skal eldre fortsatt grovt diskrimineres  i politikken?

Publisert:

Skal dette valget gi lik representasjon mellom aldersgruppene, må de eldre (over 70) få bortimot 40 representanter. I dag har de ingen.

 

Publisert:

Kristenfolket mobiliserte på sommerstevnene før valget. De har mobilisert ved å spørre ut politikere om hvor de står – også i de avgjørende kristne sakene. Det er viktig å tenke kristent samfunnsansvar. Vi trenger i Norge både vekkelse og reformasjon.

 

Publisert:

Hele folkeretten om Midtøsten og Israels sak kan du nå få riktig i detalj på bare 30 minutter, takket være en dyktig bonde, med utrolig sans for systematikk og fargerike illustrasjoner.

 

Publisert:

Det er stort opprør på Austlandet ein stad fordi nokre hytteeigarar har lagt ut litt kvit skjelsand på eigedomen sin.

 
27 pastorar til bøn i Det kvite hus

Publisert:

Det har visst aldri hendt før. Men 27 av USAs leiande pastorar og menighetsleiarar fekk innpass i Det kvite hus tidlegare i sommar og nytta høvet til å be for president Donald Trump, land og folk.

 

Publisert:

Å lese om att talen til Henri Nissen frå Oslo Symposium, er det beste ein kan gjere om ein skal forstå moderne media. Han samannfatar i åtte klare punkt kva som gjer moderne media til fake media - og falske nyheiter.

 

Publisert:

Leser du boka om «Mannen som går gjennom stengte dører», får du høre om hvordan evangeliet fører til frihet og frelse i Russland.

 

Publisert:

Det ufattelige er jo at Per Edgar Kokkvold, denne klippe mot forflating og useriøsitet i mediedekningen, lot seg lure av NRKs program «Pengepredikanten» – til å tro at det ikke var skammelig behandling av kildematerialet og de som ble intervjuet.

 

Publisert:

Vår store helt, Martin Luther, gjekk i fella til jødehatet. 31. oktober skal vi gjere bot for han i kyrkja der han slo opp dei 95 tesane som innleidde reformasjonen.

 
Nye Forum klart til 70-års feiringen for Israel

Publisert:

Vi er så begeistret over alt det positive som skjer i den globale vekkelse – selv om tiden ikke er uten motstand og forfølgelse. Det fikk vi selv erfare da vi skulle oppruste Forum. Vi trodde ikke det fantes noe slikt som økonomisk kristenforfølgelse. Men bankene kastet oss ut etter Brennpunkt.

 
Skatten som kan gi regjeringen seieren

Publisert:

En gallup i Bergens Tidene fredag 30. juni gjorde Høyre til største parti i Hordaland. Dessuten fikk Frp et hopp på 4,6 prosent, mens AP tapte terreng med en tilbakegang på 3,6 prosent. SP har også en tilbakegang på 2.6 prosent.

 
ANNONSE
Annonse