Publisert:

Finansavisen har i sine mange gode lederartikler, stadig noen utfall mot bøndene som ikke er på sin plass. Forrige uke var tittelen igjen: «Griske bønder».

 

Publisert:

Jonas Gahr Støre har tatt på seg statsministeroppdraget – og vil gjerne vinne valget i samarbeid med den mektige fagbevegelsen LO, som har gått fra fornuft til boikott av Israel, vitenskaps- og innovasjonslandet, det eneste demokratiet i Midtøsten.

 
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
 

Publisert:

Vi vil hedre våre fremste apologeter, som har gitt oss bøker å lese der vi tar enhver tanke til fange under lydigheten mot Kristus.

 

Publisert:

Igjen står vi i samme situasjon som Nehemias da han bygde Jerusalems murer.

 

Publisert:

Vi har sist uke igjen sett på to viktige bøker. Den første heter «Slutten på det røde mennesket», av Svetlana Aleksijevitsj, som fikk Nobelprisen i litteratur.

 
Annonse

Publisert:

Helgens massemønstring i Kroatias hovedstad, Zagreb, var en kraftfull mobilisering for vern om det ufødte liv. Det er også et varsel om økt styrke for de troende.

 
Sterke bilder om evangeliets kraft i Russland

Publisert:

«Mannen som går gjennom stengte dører», heter den nye boka fra misjonen Hjelp til Russland – som har sett mirakler skje i russiske fengsler, med russiske gatebarn og med russiske kommuner og offentlige tilsatte.

 

Publisert:

Alle revolusjoner begynner på gaten – med grasrotaksjoner. Slik er det med evangeliet og. Det begynte som en grasrotbevegelse – og kolliderte mot alt som het makt. Den fromme kirke skilte seg fra maktkirken på flere vis.

 
Annonse
Annonse
Annonse
 

Publisert:

Etter den snille delen av reformasjonsfeiringen som vi har elsket og tatt del i dette året, sammen med både kirke og storting, må vi ta litt med av den «slemme» reformasjonen. Som ikke er så velkommen, den gang som i dag.

 

Publisert:

En liten jente på fem år sa til mamma denne uken at hun gleder seg sånn til mandag for da skulle hun på sin første overnatting med førskolen på et leirsted. Men hennes bekymring var: -Mamma tenk om de ikke liker at jeg ber Fadervår og synger kveldsvers?

 

Publisert:

Landsorganisasjonens vedtak om å boikotte Israel er tragisk. Organisasjonen som lenge har stått for rasjonalitet og fornuft, på tross av sosialistiske røtter, sklir nå ut i standpunkter som kan stimulere den nye anti-semittismen.

 

Publisert:

Hvordan kan vi svare tilbake på alle attakker på kristendommen. Den gav Vestens kultur de seks vinnerapper som professor Niall Ferguson ved Harvard beskriver i sin bok «Sivilisasjon»? Hvordan kan Vesten unngå å miste Troen, som Resten gjerne vil ha? Store vekkelser går over verden. Hva gjør vi?

 

Publisert:

Franklin Grahams initiativ for de forfulgte kristne kommer i rett tid.

 

Publisert:

En forkynner vi hørte forleden på en TV-kanal, pekte på at brødrene til David ikke kunne vinne. De var fulle av frykt. De var så redde for fienden. Goliat var så stor og mektig der han utfordret til tvekamp.

 
Amerika vil ut av låg økonomisk vekst  – og gje arbeidarane 25 millionar nye jobbar

Publisert:

Talet for nye jobbar blei sist månad 211 000. Det gjekk om att og om att på FOX News, det største medieselskapet, som er positiv til presidentens politikk.

 

Publisert: - Oppdatert: 12.05.2017 kl 18:08

Det er hyggelig å snakke med kartverket. De har ansvar for å tinglyse alt som skal tinglyses i Norge. Det er nå samlet på en plass. Det skulle bli mer effektivt.

 
Kan vi fikse Leviathan – den forvaksne staten? Del 2

Publisert:

Kva kan vi gjere for å fikse Leviathan?

 

Publisert:

Frps landsmøte markerte et gjennombrudd i kampen for Israels rett til å leve. Et syv-punkts-program som ble lagt frem av partiledelsen gjennom Oslo-partiet, markerte det. Men en «arbeidsulykke» på landsmøtet førte til et forbud mot omskjærelse av guttebarn. Det vil stenge jøder ute fra Norge.

 

Publisert:

Et nytt briljant nummer av SMA-Info viser at dette er landets beste utenrikspolitiske tidsskrift på alt som har med Midtøsten å gjøre. Fra første til siste artikkel er her verdifull informasjon.

 

Publisert:

«17. mai er vi så glad i», lyder barnesangen. Og det er slik vi føler det før den store dagen.

 

Publisert:

Det er rystende å lese hva saksbehandlere i Utlendingsnemnda (UNE) skriver i sitt vedtak om å avslå asylsøknaden til en konvertitt på Stord. Nemnda henviser til sharialoven, og mener asylsøkeren trygt kan konvertere tilbake til islam, og sender ham så til Afghanistan.

 
Trumps nye skattesystem  – eia var vi der

Publisert:

Trump erklærte på CPAC i år – der han stod foran oss i egen person – at det republikanske parti fra nå av er et parti for arbeiderne. Republikanerne må være et parti for jobber, jobber og atter jobber.

 

Publisert:

Massedrapene på armenerne den 24. april 1915 var et folkemord. 1,5 millioner armenere ble drept i løpet av omkring 8 år. Men ingen har lov til å si det. Nylig hadde vi den årlige minnemarkeringen for hva som skjedde. Det er viktig.

 

Publisert:

Den nye eiendomsskatten i Oslo er mishandling av kirker og frivillige organisasjoner. Dette har Norge ikke råd til. De rødgrønne byrådet i Oslo kveler byen og jager gamle ærverdige institusjoner ut av hovedstaden.

 

Publisert:

Et vinnerperspektiv i åndskampen er å ikke falle til fote for nye ideologer og filosofier før du har talt lik.

 
Annonse