Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Kvifor må Amerika ha skikkelege identifikasjonspapir på flyktningar frå sju land der islamismen er sterk og kontrollen dårleg

Publisert:

Flyktningedebatten har tatt heilt overhand i Amerika etter at Trump blei president og ville ha all innvandring som lovleg innvandring og respekt for landets grenser. Nokre små inngrep til no har fått venstresida til, i somme tilfelle, å gå til valdeleg motstand mot presidentens politikk. Falske nyhe...

 

Publisert:

Mediene snakker stadig om «gaver til de rike» når Erna og Siv senket formuesskatten med 0,15 prosent – altså minimalt. Saken er at hele formuesskatten må bort - om vi vil ta vare på arbeidsplassene og skape nye. Det har de fleste land i Europa tatt konsekvensen av. Propagandaen om «de rike» bør møte...

 
Den nye alliansen Israel-Amerika

Publisert:

Når radikale islam blir koblet med masseødeleggelsesvåpen, har verden et mye større problem. Det var hovedbudskapet fra statsminister Benjamin Netanyahu under det hjertelige forsoningsmøtet mellom USA og Israel sist uke i Washington DC.

 
Melanias intro: Fadervår

Publisert:

«Jeg visste ikke hun skulle åpne med Fadervår. Men jeg synes det var flott», sa Donald Trump. Førstedame Melania åpnet utemøtet på flyplassen med over 10.000 deltagere, da presidenten igjen gikk rett til folket – utenom falske nyheter og media som ikke forteller hva Det hvite hus gjør for Amerika.

 

Publisert:

Med Donald Trump i Det hvite hus er det duket for et linjeskifte i forholdet til Israel. Dette var varslet, men forrige ukes møte mellom Trump og Israels statsminister Benjamin Netanyahu understreket denne nye virkeligheten.

 
Krigen om journalistikk - Hvordan Hanvold fikk en alliert, Amerikas president

Publisert:

– En stor del av nyhetene er «fake», falske. Når jeg ser CNN, er det så mye sinne og hat. Det er ikke nyheter. Det sa president Donald Trump sist uke på en pressekonferanse som setter skille både i politisk historie og pressehistorie.

 
Hun, han eller hen

Publisert:

KrF går ikke inn for noe nytt kjønn. Det sier KrF-lederen, Knut Arild Hareide. En NTB-melding sådde tvil. Nå er det avklart. Gud skapte to kjønn. Det er stemplet i genene våre, som bare har han og hun, ikke hen.

 

Publisert:

EU er i dyp krise. Det er opplagt for de fleste. Derfor ligger de fleste EU-tilhengerne lavt i terrenget. Men de modigste og mest oppriktige erkjenner realitetene, og sier det som det er. Carl I. Hagen var selv EU-tilhenger, men nå har han snudd.

 
Får arbeiderklassen i Amerika nå sin belønning?

Publisert:

Den nye amerikanske innenriksministeren, John Kelly, har sagt at «muren» mot Mexico er ferdig om to år, andre sier tre år. Den amerikanske arbeiderklassen som stemte Trump, jubler. Jobbene kommer tilbake. Lønningene vil stige igjen. De skal igjen leve av egen inntekt - uten matkuponger.

 
Seierstro

Publisert:

Vi trenger bare to ting for å evangelisere Norge på nytt. Det er Sannheten og seierstro. Vi må gå videre i det som hvert blad av NT (og GT) ånder av: Seierstro.

 

Publisert:

Skal Vesten falle slik som Romarriket - for folkevandring og migrasjonsstraumar som tar over svakare kulturar?

 
Godt nytt i kampen mot drap på jentebabyar

Publisert:

Jenter blir utsett utsett for omssorgssvikt og abortert på grunn av kjønn. Men no snur det. Godt nytt er det at færre jenter rundt om i verda blir tatt av dage i mors liv - av folk som ønsker seg gutar. Krigen mot jentebabyar er over. Det kan vi takke økonomisk utvikling, urbanisering og såpeopera m...

 
Presseløgn om Trump igjen

Publisert:

– Amerika er ein stolt nasjon av immigrantar. Vi skal framleis ta imot dei forfølgde, men vi vil verje våre borgarar og grenser. Det sa president Donald Trump då han innførte 90 dagars reisestopp («travel ban») av folk frå sju islamske land. Land som ikkje har sikre rutinar for å sjekke ut folk som ...

 
Kyrkjemøtet feira reformasjonsjubileet ved å oppheva det reformatoriske hovudprinsippet

Publisert:

Skal du forstå kyrkjemøtet, må du studere filosofi, ikkje Bibelen. Akkurat til 500-års jubileet for reformasjonen, har kyrkjemøtet teke farvel med Skrifta-åleine-prinsippet som skapte reformasjonen.

 
Drahjelp fra Norge for å flytte ambassaden til Jerusalem?

Publisert:

Norge IDAGs TV-magasin, «IDAG fra hovedstaden», presenterer denne uken et intervju med lederen av Israels Venner på Stortinget, Hans Fredrik Grøvan.

 
EØS-avtalen og Carl I. Hagen på Norge IDAG-tv

Publisert:

På lørdag holdt Fremskrittspartiets Oslo-lag sitt årsmøte. Det ble gjort et vedtak om at «EØS-avtalen må reforhandles, slik at Norge igjen får kontroll med arbeidsinnvandringen, og at den midlertidige grensekontrollen må bli permanent».

 
Franklin Graham inspirerer Norge i 2017

Publisert:

Vi får i kristne blad et inntrykk av at noen ikke ser hvordan 80 millioner evangeliske kristne velgere, med Grahamfamilien i spissen, har vunnet valget i Amerika.

 

Publisert:

Republikanernes løfter like før valget om å støtte jødiske bosettinger og flytte USAs ambassade til Jerusalem, er en amerikansk justering inn på folkerettens grunn. 100 år gammel folkerett, ifølge Palestinamandatet, gir jødene rett til tett bosetting i jødeland.

 

Publisert:

I disse dager jobbes det med å etablere et nettverk for klassisk teologi, med utgangspunkt i det som inntil kirkemøtet i januar, var kirkens lære.

 
Etterlysning: Kirke meldt savnet etter kirkemøtet

Publisert:

Deler av Den norske kirke må meldes savnet etter kirkemøtet. Ifølge Kirkens og evangeliets egen definisjon av kirken. Den er kommet bort. Og det trengs en bønnebevegelse for å be den fram igjen. Det trengs vekkelse og reformasjon

 

Publisert:

Svar på spørsmål til Norge IDAG, fra en inserent på Dagens nettsider.

 

Publisert:

Geelmuyden og Kieses såkalte utdeling av «tåkepratpris» til Jan Hanvold var et svært grovt overtramp som rammes av straffelovens paragrafer om injurier og personforfølgelser, slik vi ser det. Denne såkalte humorprisen ble mailet til norske bedrifter og banker som Jan Hanvold kan oppsøke som kunde.

 
Til alle dem som media har påført «frykt» for Donald Trump som president i USA

Publisert:

Det ser ut som om noen kristne aviser ikke forstår at det er velgerne som bestemmer i USA, ikke en president alene. Maktfordelingsprinsippet fungerer i alle demokratier, og bedre i USA enn noe annet sted.

 

Publisert:

Vi ser journalistikkens død og media som gapestokk i dag. «Vi underholder oss til døde» som den amerikanske mediekritikeren Neill Postmann sa det i en boktittel.

 

Publisert:

Den første uken på jobb som president, leverte Donald Trump trolig mer resultater enn noen av sine forgjengere. Han har blant annet begynt å innfri valgløftene til ja til livet-bevegelsen, og det går mot seier i sak etter sak for kristenfolket.

 
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!