Publisert:

Den same mangel på dømekraft som vi såg i Brennpunkt-programmet om Pengepredikanten, ser vi og i Midtaustendekninga. Media, lokalt og sentralt, blir meir og meir framand for den kristne tradisjonen, med å la båe sider kome til orde for domstolen.

 
Den løynde agenda - heile vegen -  i produksjon av Pengepredikanten

Publisert:

Dei hadde ein løynd agenda heile vegen i programmet til NRK-Brennpunkt om «Pengepredikanten». Målet var eit karaktermord på Jan Hanvold.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 

Publisert:

Vi intervjuet nylig Martin Clarke fra Londons finansverden i sist uke.

 
Senterpartiet bør inn - og helst ingen ut

Publisert:

Senterpartiet bør komme inn igjen i regjering med de andre ikke sosialistiske partiene. Arbeidet bør starte nå og fortsette til det har lykkes. Det må være et overordnet mål å komme dit. Det kan ta år. Det politiske samarbeidstalentet mangler - når en ikke kunne gi bøndene en milliard i jordbruksopp...

 

Publisert:

Takk til våre lesere som har gitt oss så mye ny aksjekapital og partnere i det siste.

 
ANNONSE
Annonse

Publisert:

Vi skal jobbe natt og dag fremover med noe vi gleder oss kolossalt til: De kristne stevnene. Det er hundre og femti i tallet i sommer, små og store.

 

Publisert:

-Nasjoner må forandres nedenfra av evangeliet. Det sa Jan Hanvold under Visjon Norges pinsekonferanse. Visjon Norges seere står for et av de beste u-hjelpstiltak - noe som virker - i Europas fattigste land, Moldova. Det fikk ikke NRK´s kritikk av hva pengene går til, med seg.

 

Publisert:

Ofte lar nå media avhoppere fra kirke og menighet få spy sitt hat og sin uvilje mot pastorer, kristne og menigheter inn over det norske folk. Det var det som skjedde i Brennpunkt-NRK og VGTV «Frelst».

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 

Publisert:

Israels venner har fått to kolossale gjennombrudd etter 30 år med økende åndskamp. Det ene er en etablering av en ambassade i Jerusalem, først blant nasjonene. Det andre er gjenopplivelsen av folkeretten, som er basis for Israel og for dagens bosettinger. Den fortsatt gyldige folkerett er nå på b...

 
Kvifor fekk Visjon Norge ein hekseprosess mot seg i media?

Publisert:

I Moldova fekk Visjon Norge motbør frå det ideologiske sosialistiske systemet då dei starta kristne skuler der for 18 år sidan. Dei etablerte grunnskole og det første kristne gymnas i landet. Det rådde då ein negativ grunnhaldning til kristne.

 

Publisert:

Det norske folk fortener journalistar som rapporterer kva som faktisk skjer. Måtte det, før eller seinare, bli ei omfattande rettssak, om Brennpunkt-programmet «Pengepredikanten». Det var eit av dei verste falskneri i norsk journalistikk, slik vi ser det.

 

Publisert:

I dag ser vi at kristne avhoppere og sekularister i media prøver å knuse konkurrerende kringkasting, som Visjon Norge. Den mest fremgangsrike private TV-gründeren i Norge, Jan Hanvold, henges ut i Brennpunkt for frivillige gaver.

 
Vi må ta korrupsjonen ut av barnevernet

Publisert:

Mange i barnevernet og i fosterhjemmene har gjort og gjør en fantastisk jobb. Vi takker Gud for dem.

 

Publisert:

Tusen, tusen takk til alle som nå sørger for kapital til opposisjonsavisen – så den frie presse med plass for å høre begge sider, også Israels sak og kristnes sak, kan leve og blomstre i pressedødens tid.

 
Kystriket reiser seg

Publisert:

Kystriket i vest samles til ett. Trolig blir det under det gode navnet Øygarden, hentet fra en kommune hvor redaktøren av denne avis har vært prest. Navnet beskriver øyene i vest, hvor norsk olje kommer inn – og sørger for verdens mest overdådige velferdsstat.

 

Publisert:

Opplagsvinneren i mange fylker i Norge, blant annet Hordaland – flere år.

 

Publisert:

Ofte lar nå media avhoppere fra kirke og menighet få slippe sitt hat og sin uvilje mot pastorer, kristne og menigheter ut over det norske folk. Det skjedde i Brennpunkts program «Pengepredikanten».

 

Publisert:

Katastrofen i London er et faktum. Igjen har radikal islam spredt død og fordervelse. Minst 7 døde. 50 skadet. Det er til å gråte over.

 
En dobbelt velsignelse – og mange tusen takk

Publisert:

Da profeten Elia forlot jorden, ba hans disippel Elisja om en dobbelt del av velsignelsen. Noe slikt føler redaktøren av denne avis å ha kommet inn i, ved å jobbe for to unike aviser: Et Ord fra Jerusalem og Norge IDAG.

 

Publisert:

Det var kristendommen, og ikke sosialismen, eller islamismen, eller noen sekulær filosofi som skapte Vestens suksess. En suksess som hele verden i dag vil ha del i.

 

Publisert:

1200 ble frelst under Jan Hanvolds møter i Moldova før pinse. Det viser at evangeliet er på full fart inn igjen i et avkristnet Europa.

 

Publisert:

Pastor Per Ove Berg har gang på gang vært i nødhjelpsområder med hjelp.

 

Publisert:

Vil Vesten få eit pusterom til å berga rikdomen sin – før alle landa kollapsar på grunn av eit høgfjell av skuld?

 
– men abortland er dømde til stagnasjon og undergang

Publisert:

Verda er inne i ei omlegging. Og omlegginga er ei følge av låg økonomisk vekst. Det kan enno endre seg. Men økonomane er begynt å spørre om verda kan overleve med låg økonomisk vekst.

 

Publisert:

En rekke ungdomspartier vil stramme inn sykelønnsordningen på visse punkt, uten å svekke den. Og Finansavisen erklærer at det kan være noe i ideen deres. Det er det.

 
ANNONSE
Annonse