Publisert:

Når jødene kjøper tilbake sin eiendommer i Øst-Jerusalem, så okkuperer de arabisk land, forteller NRK. Om og om igjen. Vi skal hjernevaskes. Og det koster penger. 5,7 milliarder var NRK sitt siste budsjett.

 

Publisert:

Den største velsigning for arabarane - om fridom er kriteriet- er jødane. Berre i Israel har muslimar og arabarar politisk fridom og ytringsfridom, arbeid og velstand.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 

Publisert:

Utenriksminister Ine Marie Eriksen Søreide overrasket positivt på den historiske dag, onsdag 6. desember, da Amerika anerkjente Jerusalem som Israels hovedstad.

 

Publisert:

Vestlandet fikk seg en ny omgang med vind og vann før sist helg. Men møtene Norge IDAG fikk være med på med evangelist Jan Eriksen ute i de store øyriker, på Austevoll og Stord, gikk i smult farvann, merkelig nok.

 
Israels rett etter internasjonal lov –  litt leksehjelp til NRK

Publisert:

President Trump anerkjente i sin tale og erklæring onsdag 6. desember Jerusalem som Israels hovedstad. Det er en av de nye viktige datoer i Israels og verdens historie.

 

Publisert:

Skal en kristen avis følge sitt høye kall som en kritisk gransker, må de lytte til dommer Scalia, den fremste i Amerikas rett, som vi har sitert: Kjempe hardt mot ideer, men ikke mot personer.

 

Publisert:

«Media er blant de mest destruktive kreftene som noen gang har eksistert. De logrer for det samme establishment som de er ment å kontrollere. Resultatet er at media i dag opererer som en del av establishment sitt kontrollapparat», (sitat Julian Assange.

 

Publisert:

Tre av våre største tenester er angripne på to veker. Svein Magne Pdersen, Jan Hanvold og Rune Edvardsen var pengekjære og laug for folket, sa kritikarane. Det var ikkje måte på. Det skal ikkje vere lett å forkynne evangeliet. Det trengs motvekt mot alle urettvise påstandar i mediajungelen. Kristne ...

 
ANNONSE
Annonse
 

Publisert:

Vi står framfor eit norsk kulturelt samanbrot med alvorlege konsekvensar, seier Terje Tvedt, professor i arkeologi og geografi ved universitet i Bergen og Oslo. Han er ute med ei ny bok. Hege Storhaug slår fast at ho sjeldan har lese maken til viktig analyse.

 

Publisert:

- Du kan du jo tjene på dette, sa bankjuristen i SE-banken. Hun behandlet en forespørsel om å kjøpe et konkursbo som banken forvaltet for en fallert kunde. Moralen var: Det er skittent å tjene penger på noe.

 
Er nedvurderingen av Trump berettiget?

Publisert:

Det er forunderlig hvor utholdende media er i nedvurderingen av USAs president. Nå skal det innrømmes at han gjør det lettere for dem med ugarderte uttalelser på twitter, hvor han tilriver seg innflytelse utenfor negativ-pressen.

 

Publisert:

Debatten fortsetter. Hva kan pressen gjøre for å holde sin sti ren og ikke misbruke den fjerde statsmakt til personfokusering, mobbing og straffeeksersis?

 

Publisert:

Hvordan kan vi oppnå at prinsipp nummer en for pressedekning og rettshåndhevelse, forsvarsadvokaten, eller motparten, får komme til orde i pressen?

 
Den kritiske metode i teologien og i journalistikken.  Hva er resultatene?

Publisert:

Trollene på internett har jublet mye over predikantslakt i kristne aviser de siste to uker. Hvorfor skjer dette?

 
Slik fikk Israel folkerett til landet

Publisert:

Balfourerklæringen (02.11.1917) ble vedtatt av den engelske regjering, og fikk tilslutning fra deres allierte (USA, Frankrike, Italia, Russland, Japan). Det var et håpets dokument. Det presiserte jødefolkets urfolksrett til sitt gamle hjemland.

 
Eit bokverk i tre bind  som alle patriotar kan ønske seg til jul

Publisert:

Les du kva Dan Odfjell skriv om å vere norsk patriot, då er dette bokverket det du kan ønske deg til jul. Det er ei storhending at Flatøybok er komen på norsk.

 
Enten henger vi sammen,  eller så henges vi en for en

Publisert: - Oppdatert: 28.11.2017 kl 17:28

Tre store fantastiske tjenester for evangeliet er blitt angrepet de to siste uker. I stedet for å samles om å evangelisere landet etter at 270 sjeler ble frelst i Oslo Spektrum, så ser vi noe helt annet.

 

Publisert:

Det er selvsagt en fest når landets toppmann i økonomisk historie, Ola Honningdal Grytten ved Norges Handelshøyskole, kommer med en ny bok. Han er nok Norges svar på Niall Ferguson ved Harvard. Når det gjelder fortellerkunst og perspektiv.

 

Publisert:

De kristne kanalene forstår mer, og dekker bredere, kultur og hverdag i Norge enn de sekulære – som har et mye snevrere programtilbud, basert på underholdning.

 
Mat og bønder er avgjørende for Norge

Publisert:

Det letteste av alt å begrunne er to milliarder ekstra på budsjettet til jordbruket og bønder. Og for ordens skyld, det er penger nok til norsk matvaresikkerhet for krise og krig.

 

Publisert:

Den arabiske liga vil reversere hele folkeretten som utviklet seg fra Balfour- erklæringen. Og vestlige land er på vikende front i kampen for jødenes folkerett, ansikt til ansikt med de som ønsker å slette staten Israel av kartet – det vil si de land som ennå ikke har tegnet Israel inn på sine kart...

 
Løgn? Så aldeles ikke!

Publisert: - Oppdatert: 01.12.2017 kl 07:26

Jan Hanvold er beskyldt – i en enorm mengde av påstander, kommentarer og lenker på sosiale medier – for å ha løyet om at en underfull helbredelse har funnet sted på Kongsberg. Beskyldninger om løgn spres over alt av den nye klasse nett-troll – med uhøvla språk og injurierende løgnbeskyldninger.

 
Her er Norges gladaste blad – og mest nyttige

Publisert:

Sjå på desse sist nummera av bladet Legedom, Norges største kristne blad med 50 000 i opplag.

 
Norge er attende i verdstoppen i skøyter -takka vere ein bergensar!

Publisert:

Gløym Nederland og USA! Norge er attende i verdstoppen i skøyter. Takka vere ein bergensar!

 

Publisert:

Møtene i Oslo Spektrum med Franklin Graham ble virkelig «Håpets Festival». Det var en fantastisk presentasjon av evangeliet. Det var de gode nyhetene. Takk for denne opplevelsen!