Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Ben Carson ønsket og Afro-amerika jubler

Stor var vår glede da Ben Carson fikk tilbud om ministerstillingen som bolig- og utviklingsminister. Dermed har Trump-regjeringen gitt et viktig tilbud til den aller mest kvalifiserte. Ved siden av visepresident Mike Pence.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.12.2016 kl 16:07

Donald Trump er i ferd med å danne et rent stjernelag av hengivne dyktige kristne. De er hentet fra øverste hylle av amerikansk akademia og politikk.

Aldri har det vært et slikt bekjennende kristent team på toppnivå i amerikansk politikk. Dette er folk som ber og går i sin menighet – som om de var medlem av Salt – Bergenskirken.

Mike Pence, vise-presidenten, sier at han er kristen, konservativ og republikaner. I den rekkefølgen!

Ben Carson tar Jesus med seg i ett og alt – og er USAs mest berømte lege.

Nikki Haley, guvernør og republikanernes kommende kvinnelige stjerne, er også kristen. Som den første guvernør gjorde hun boikott av Israel ulovlig i sin delstat. Nå blir hun USAs ambassadør i FN, med ministerstatus.

Betsy DeVos er blitt utdanningsminister. Hun er en sterk alliert for hjemmeundervisning og charter-skoler som på norsk heter friskoler - og er offentlig finanisert og privat drevet. Hun har vært eldstesøster i menigheten sin i Grand Rapids. Hun er også milliardær og arving til nettverksgiganten Amway.

For et team som snart er på plass i Det hvite hus og i FN. Ben Carson har dette å si om oppgaven.

- Vil vi bygge opp igjen Amerika, må vi bygge opp igjen de (afroamerikanske) indre bydeler. Jeg vokste opp i inner city selv, og har hatt mange pasienter derfra. Å vinne valget er bare steg en. Vi må gå en lang vei for å rette opp skipet. Vi må stå sammen med mennesker som er opptatt av dette landet og reetablere det for folk flest og ikke bare for den politiske klasse.

Heia Ben!

Norge IDAG presenterte på førstesiden for over ett år siden Carson som den best skikkede presidentkandidat i USA. Carson er en ekspert på Grunnloven og på de svartes situasjon. I jobben for å gjenoppbygge USA – de indre bydelene først, er han det beste valget.

Trump og Demokratene så sist uke ut til å enes om å finne hundrevis av nye milliarder dollar til det gigantiske infrastrukturprogrammet – og gjenoppbyggingen av de indre svarte bydeler i Amerika. Demokratene har faktisk alt lovet støtte – og sagt at det blir spareglade republikanere i Kongressen som får problemer her!

Så langt så bra.

Ben Carson er mannen som bør lede jobben. Rasismens grimme ansikt og nitriste historie, forbannelsen fra Amerikas slavefortid, skal nå brytes – i Jesu navn.

Slik ser Ben Carson det – hver kveld han ber sin aftenbønn. Men fornuften må lede, ikke voldsomme emosjoner. Det er Ben Carsons metode.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!