Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Får arbeiderklassen i Amerika nå sin belønning?

Får arbeiderklassen i Amerika nå sin belønning?

President Donald Trump: Vensteresidehaterne har ennå bare gjort unna tre uker av de fire harde år de har foran seg med Trump som president - til neste valg. FOTO: AP

Den nye amerikanske innenriksministeren, John Kelly, har sagt at «muren» mot Mexico er ferdig om to år, andre sier tre år. Den amerikanske arbeiderklassen som stemte Trump, jubler. Jobbene kommer tilbake. Lønningene vil stige igjen. De skal igjen leve av egen inntekt - uten matkuponger.

Tekst:

Publisert:

Det var derfor arbeiderne i industristatene Wisconsin, Michigan og Pennsyslvania stemte Trump. Derfor flyttet hundretusener av arbeidere som alltid stemmer på det demokratiske partiet, sine stemmer til Trump og republikanerne.

Trump vil gjøre det de selv mener: Bare ved å stanse strømmen av millioner nye innvandrere over grensen i sør som presser arbeids-lønningene ned, kan USAs arbeiderklasse overleve.

USA har 11 millioner illegale innvandrere som tilbyr sin arbeidskraft til halv pris. Fortsetter dette med 10 millioner til, er det slutten på den stolte amerikanske arbeiderklassen. Det nekter media å erkjenne. Det amerikanske arbeidsmarkedet lider av underbetalt arbeidskraft. Det har ført til null eller liten lønnsvekst for arbeiderklassen i 20 år.

Nå gjør Trump noe med det. Innen to-tre år er gjerdet mot Mexico bygget, sier man.

Amerika kan lære av Israel som har et gjerde, sa Trump forleden. Ingen illegale mer. Ingen narkotika-trafikk, trafficking og mafiasyndikater over grensen lenger

Arbeiderklassen jubler for muligheten for et normaliset jobbmarked med ny lønnsvekst.

Venstresiden og studentene gråter. Venstresiden er nå så akademisk at den ikke forstår et arbeiderliv.

Men de som støtter Trump, kommer ikke i media. At VG intervjuet noen av dem sist uke, er et unntak. - Trump har fått mer gjort på tre uker enn Obama på åtte år, sa arbeideren til vg.no.

Ser man rapporter i andre aviser og på TV2, får man demoniseringer. Unntatt fra mediedemoniseringen er sendingene til den største kanalen Fox News. Den dekker Trumps nye amerikanske revolusjon - for arbeideren og arbeidet - på normal måte. Andre media dekker helst gateopptøyene til forskjellige organisasjoner på venstresiden.

Demonstrantene demoniserer Trump for at han gjennomfører den politikk han fikk tilslutning til ved valget. Noen liker visst ikke frie valg.

Trump lovet fart i økonomien og nye jobber. Han vil oppnå det med følgende tiltak:

1) En dobling av den økonomiske veksten i bruttonasjonalprodukt fra to prosentpoeng til fire.

2) 1000 milliarder dollar til bygging av infrastruktur

3) 3000 milliarder dollar amerikansk kapital i utlandet skal hentes hjem ved et skatteamnesti Skatt på penger som tas hjem - for å skape arbeidsplasser i Amerika, senkes til 10 prosent.

Vensteresidehaterne har ennå bare gjort unna tre uker av de fire harde år de har foran seg med Trump som president. Deres media vil rapportere alt annet enn nøyaktig og eksakt fra USA.

Vulkanske følelser preger deres oppriktige hat mot Trump, som før mot Ronald Reagan og Margaret Thatcher. Og la oss ta med to andre hatobjekt, Israels statsministre Ariel Sharon og Benjamin Netanjahu.

Nå ser også venstresiden at presidenten innfrir valgløfter i rekordfart. Det er et nytt elektrosjokk. De føler seg overmannet av handlekraft. Tiltak etter tiltak som skal til for å skaffe 25 millioner nye godt betalte jobber, som Trump lovet, gjøres hver dag. Det virker som at de som hater Trump i media og i det demokratiske partiet, må stikke kjepper i hjulene.

Trump har tatt på seg en nesten umulig jobb. Han skal i realiteten gjenreise verdensøkonomien - og få Vesten og Amerika ut av arbeidsløsheten ved ny økonomisk vekst. Det er også det eneste som kan løse USAs og andre lands håpløse gjeldsproblem og sosiale problemer.

Trump er på plass for å stanse forræderiet mot arbeidet og arbeideren i Amerika. Universiteter som lever av skattebetalerne, bryr seg ikke om arbeideren. De vil ut fra merkelig idealistiske forestillinger ha åpne grenser og «tilfluktsbyer» for illegale flyktninger og endog kriminelle. De vil eksperimentere videre med den amerikanske arbeiderens jobb og framtid.

I tillegg er globaliseringen ute av kontroll på grunn av Kinas valutamanipulering. Kina utnyttet frihandel til å flytte millioner amerikanske industriarbeidsplasser til Østen De hindret handelsoverskuddet i forholdet til Amerika i å gå til gjenkjøp av amerikanske varer, som ville betydd arbeidsplasser for de amerikanske arbeiderne. Trump startet forhandlingene med Kinas president og Japans statsminister sist uke. Tempo, tempo, tempo er Trumps varemerke.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!