Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Hun, han eller hen

Hun, han eller hen

Et tredje kjønn: er og blir et falskneri. I hver eneste celle i kroppen er en enten mann eller kvinne. FOTO: Sollin Sæle

KrF går ikke inn for noe nytt kjønn. Det sier KrF-lederen, Knut Arild Hareide. En NTB-melding sådde tvil. Nå er det avklart. Gud skapte to kjønn. Det er stemplet i genene våre, som bare har han og hun, ikke hen.

Tekst:

Publisert:

Men hen har AP tenkt seg? De vurderer å følge Venstre, SV og MDG sitt forslag (fra april i fjor) om å innføre «hen» som nytt kjønn i Norge. Frankfurterskolens syn at det ikke fins noe kjønn gitt av naturen, men at det velges av oss selv eller samfunnet, strider mot all biologi.

Galskapen har nådd et nytt nivå hvis våre folkevalgte skulle vedta et tredje kjønn. Det fins ikke, uansett vedtak. Vi nekter å tro at det ikke finnes nok jordnære, forstandige mennesker i AP til å avise slikt vanvidd. Vi kan ikke tenke oss at AP har forlatt evnen til å observere og akseptere naturens bestemmelse som fins i hver celle i kroppen vår. Vi er født som han eller hun. Hvis man er usikker, så ta en DNA-test. Vi er enten hunkjønn eller hankjønn. Det betyr at det finnes noen hundre milliarder uimotsigelige bevis i cellene til hver eneste en av oss.

Hareide sier at vi «må ta på alvor at det er noen som i dyp fortvilelse ikke føler seg hjemme i de etablerte kjønnskategoriene. Å åpne opp for en utredning av deres situasjon og eventuelle politiske tiltak som kan være til hjelp, handler altså ikke om å åpne døren for en kategori, men om å finne en løsning for menneskene dette gjelder».

Men vi har jo et enormt hjelpeapparat allerede av leger, psykologer og sosialkontorer. Egne utredninger og lover for alle med et problem går ikke.

Nå må kristne politikere stå opp og avvise LHBT-ideologien. Det er den som banker på døren. Vi må snakke klart om at skaperverket er basert på to kjønn. Det må også være normalen i samfunnet.

Men vi viser omsorg mot alle, hjelper de som ber om det. Vi ser i denne saken en ny kamp om normalen. Dette er en ideologisk kamp for det kristne syn på skaperverket, mot en idologi som vil ha en ny normal med mange kjønn. Vi må unngå full kjønnsforvirring i samfunnet - og i våre pass.

Nøkkelord

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!