Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Ikke gutt og jente lenger?

Hva skjedde egentlig etter 1968 – i Norge. Vårt Land hevder, forbløffende nok, i en artikkel nylig at det å slette forskjellen på gutt og jente kan bli Kirkemøtets neste diskusjon i kjønnsutjevningens tidsalder.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.11.2016 kl 15:50

Hva har egentlig skjedd etter 1948 og Frankfurterskolens filosofer overtok norsk ideologi – med filosofen Marcuse i spissen? Svaret på dette spørsmålet er at i 1968 skjedde alt. Det innledet en kultur-revolusjon og avkristning av Norge.

Vi fikk sekularismen som i dag når sin topp i Skandinavia og Amerika – men som alt er på retur i resten av Europa, med Russland i spissen. Folk i øst er grundig ferdig med ateismen og sosialismen etter 70 år. Den ruinerte dem. Og nå er det Vestens tur.

«Gud er tilbake», hevder redaktørene i The Economist i en boktittel. De tar opp den forbløffende endringen i Sovjetunionen som alle trodde skulle være ateistiske for all tid. Men Øst-Europa var ferdig med det etter 70 år.

Men Frankfurterskolen leverte premissene til et nytt syn på mennesket og ekteskapet ved universitetene i Vesten. Få kjenner denne skolen og dens viktigste navn. Men deres tanker former i dag stortingsvedtak og kirkemøtevedtak. Aldri har noen ukjente filosofer formet alle tanker slik som i dag.

Kjønn ble av Frankfurterskolens filosofer, Marcuse, Adorno, Horkheimer, til noe som samfunnet skaper. Det er ikke lenger noe naturgitt og gudgitt. Vi får det plastiske menneske, og det kjønnsløse ekteskap, skapt av samfunnet og flertallsbestemmelser.

Du kan nå få skjema du kan fylle ut i kveld på internett, om du vil være kvinne i morgen. Helseministeren vil si at alle må akseptere ditt kjønnsvalg. Vi får garantier for kjønnsoperasjon, fra et kjønn til et annet, og tilbake igjen, om du ikke er fornøyd med din nye kjønnsidentitet. Det er lettere å få dette til enn å få en byggetillatelse på din egen eiendom i Norge.

Inn kommer også totalt idiotiske og farlige regler (som vil øke faren for seksuelle overgrep) om at menn og kvinner ikke skal ha kjønnsbestemte toalettrom lenger. Det er ikke lov med gutt og jente lenger. Du vil snart ikke kunne gå i skolen lenger uten å bli pådyttet ettkjønnsideologien.

Breitbart som stiftet Huffington Post, verdens største nettavis, sammen med Ariana Huffington, har gjort rede for denne filosofien som er blitt altbestemmende, i en bok. Den er en glimrende analyse av hvordan marxistiske jøder på flukt fra Hitler erobret amerikanske universiteter med en filosofi som sletter all tale om gudgitte skaperordninger. I 1968 slo denne nymarxismen inn ved norske universitet – og formet en generasjon ledere.

Bibelens tale om at Gud i naturen har lagt ned en plan som er basert på ulike kjønn – for slektens overlevelse, ble totalt neglisjert.

Filosofien ble nå Gud, og teknologien skal frembringe den nye skapelse. Barn skal produseres i alle typer ekteskap på reagensglass. Og de skal vokse opp som statens barn. Som en norsk doktoravhandling i pedagogikk sier det, skal vi ha «Oppdragelse uten far og mor».

Barnevernet skal være kontrollinstansen. Regjeringen skal skaffe nye hundreder av skattemillioner til å overta først en sjettedel av alle barn, så kanskje en tredel så en halvdel.

I prinsippet et statens overtagelse av barna egentlig det beste ut fra denne ideologien. Foreldre er for ufullkomne til å oppdra barn. Den allmektige staten – med sine utopiske fordringer - og fullstendig uteblitte evaluering av hvordan staten før har oppfylt utopien, skal i prinsippet sørge for alle barn. Det er samme ide som Platon fremmet i sin bok Staten i den greske oldtid, den første sosialistiske utopi.

Man setter Kristus og den kristne kultur til side – og inn kommer avkristning og kaos.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!