Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Kristenfolkets mobilisering

Det nærmer seg valgår, og samtalen om hva som skal skje før og etter neste stortingsvalg, pågår for fullt. Midt i den samtalen blir det et nytt Oslo Symposium, 3.-4- mars. Norge IDAG er medarrangør.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.11.2016 kl 16:00

Oslo Symposium har vokst fra å være et spennende initiativ i 2011, til å bli kristenfolkets hovedmarkering i norsk politikk. Dit kommer partiledere, statsråder og ledende samfunnsdebattanter for å løfte opp verdisaken som binder kristenfolket sammen, og mobiliserer til politisk kamp.

Det kommende Oslo Symposium blir ikke noe mindre aktuelt enn de foregående. Spørsmålet om sidevalg for KrF, og alle de politiske sakene som berører dette, kommer til å bli behandlet på symposiet. Det er grunn til å tro at nasjonens øyne kommer til å være rettet mot denne samlingen.

Norge IDAG er medarrangør til Oslo Symposium, sammen med Internasjonale Kristne Ambassade Jerusalem og Kristenfolket. Dette er en slagkraftig trio som vil sette dagsorden i 2017.

Kristenfolket utgjør en maktfaktor i Norge, når vi samler oss om våre politiske mål. Det er det tid for å gjøre, og Oslo Symposium blir viktig i så måte.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!