Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Snu kanonene den andre veien!

En berømt spenningsbok knytter seg til et avgjørende alliert fremstøt for å frigjøre Europa under den andre verdenskrig.Hovedproblemet for de allierte er «kanonene på Navarone», som kan tilintetgjøre de allierte.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.11.2016 kl 15:42

Kanonene ved innseilingen til Dardanellene og Svartehavet måtte uskadeliggjøres. Ellers ville den allierte flåten bli beskutt og gå til bunns.

En liten gjeng med utvalgte soldater får i oppdrag å ta seg av problemet. Oppdraget lyktes.

Den mediemakt og uopphørlig fordømmelsesjournalistikk som bibeltro kristne, medietiltak som Visjon Norge og Norge IDAG, pastorer og menigheter utsettes for uopphørlig, minner oss om disse kanonene. Seieren ble vunnet ved at fiendens kanoner ble bragt til taushet. Enda bedre er det selvsagt om vi kan snu angripernes kanoner den andre veien – mot dem selv.

Det er derfor vi bygger nye kristne medier som Visjon Norge og Norge IDAG. Men det å ta til orde mot sekulærfundamentalisme og demodiktatur går ikke upåaktet hen. Vi kommer under ild. Mediemakt blir brukt hensynsløst i mot oss i NRK og flertallsmediene. Det nye er at kristne aviser går inn på samme uthenging som vi møter i flertallsmediene. Vi bør oppsummere dette i en dokumentarbok.

Bakgrunnen er denne: I 200 år har de sekulære krefter rast mot vekkelse, pietister og konservative kristne. De har blitt latterliggjort og attakkert i litteratur og media. Vi kan bare tenke på Hans Nielsen Hauges skjebne.

I dag er det likedan. Programmet «Brennpunkt» i NRK og oppfølgerne i andre media, dessverre også kristne aviser, attakkerer kristne med fordømmelsesjournalistikk, som bryter med klassisk journalistiske prinsipper. I Ukeslutt (definitiv versting) var de så kloke sist uke at de bad Visjon Norge om unnskyldning for grove påstander og løgner. Men skaden var gjort selvsagt.

Kristne aviser og organisasjoner kan lett gi etter under trykket fra enorm mediemakt. Kirkemøtet har gitt seg over – til den andre siden. Men kristne må stå sammen i åndskampen. «Samlet står vi, splittet vil vi falle». Jesus sier: Et hus i strid med seg selv, vil ikke bestå. Markus 3:24.

Norge må evangeliseres på ny. Kristne må samle seg om evangelisering, åndskamp og misjon. Nå er det på tide å samle de som det går an å samle av kristenheten, i åndskampen.

Betydelig mediamakt settes inn for å legitimere den nye fordømmelsesjurnalistikken – med stadig uthenging andre kristne. I alle varianter.

Bibeltro kristne må svare. Kristen apologetikk, eller trosforsvar, blir viktig. Apostelen Paulus sier at vi skal rive ned tankebygninger som strider mot kunnskapen om Gud, 2. Kor 10:3-4 – og kristne tanken. Vi må snu de sekulære ideologiers kanoner mot dem selv. Bare evangeliet kan frigjøre Europa.

Det 200-årige angrepet fra sekulære krefter som løftet hodet i Europa under den franske og russiske revolusjon, er ikke over. Bibelkritikkens angrep er ikke over. Fordømmelsesjournalistikken som nå brukes mot bibeltro kristne, ble først anvendt i angrepene på Israel.

1. Demonisering. Av Israel, Israels venner og konservative kristne.

2. Isolering. Av de som blir rammet av fordømmelsesjournalistikken.

3. Ødeleggelse. Med krav om boikott av Israel og stopp av penger til Visjon Norge.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!