Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Løfter frem sannheten om Israel

Publisert:

– Vi har med oss et lag av talere som er unikt på norsk jord, sier Dag Øyvind Juliussen fra Internasjonale Kristne Ambassade Jerusalem. Han har regien på en egen sesjon der Israels sak skal settes på agendaen i Oslo Kongressenter.

 
– Ny tone mellom USA og Israel

Publisert:

Dag Øyvind Juliussen i Internasjonale Kristne Ambassade Jerusalem mener forholdet mellom USA og Israel har fått et kapittelskifte. Conrad Myrland i Med Israel for fred sier Trump-administrasjonen ser på Israel med samme briller som Netanyahu-regjeringen.

 
Israelsk soldat fikk 18 måneders fengsel

Publisert:

Soldaten Elor Azaria (21) er idømt 18 måneder fengsel av en militærdomstol, etter at han ble funnet skyldig i forsettlig drap på en uskadeliggjort palestinsk terrorist.

 
Hundre terrorangrep i januar

Publisert:

Fem israelere ble drept og 16 skadet i til sammen hundre terrorangrep i januar måned, ifølge den israelske etterretningstjenesten Shin Bet.

 
IS varsler flere angrep mot de kristne i Egypt

Publisert:

I en ny trusselvideo publisert mandag 20. februar, varsler en terrorgruppe i den egyptiske Sinai-ørkenen med bånd til Islamsk Stat at nye angrep mot Egypts kristne vil komme snart.

 
Nytt rakettangrep mot Sør-Israel

Publisert:

To raketter fra Sinai eksploderte sør i Israel mandag 20. februar.

 
Israelsk araber planla IS-angrep i Tel Aviv

Publisert:

Israelsk etterretning opplyser å ha arrestert en 35 år gammel mann for å ha forsøkt å danne en terrorcelle for Islamsk Stat for å utføre angrep i Israel.

 
Iran skyter opp sofistikerte raketter under øvelse

Publisert:

Den iranske revolusjonsgarden har skutt opp sofistikerte raketter under en militærøvelse som ble innledet mandag, melder iranske medier.

 
Vil gi seerne ny innsikt om Israel

Publisert:

Elisabeth Mork er aktuell med nytt månedlig Israel-program på Kanal 10 Norge.

 
Ny daudehavshole nyleg oppdaga

Publisert: - Oppdatert: 14.02.2017 kl 16:19

Utgravingar i ei hole i klippene vest for Qumran, nær den nordvestlege kysten av Daudehavet, syner prov for at Daudehavsrullane frå andre tempelperioden var gøymt i hola, og vart plyndra av beduinar i midten av førre århundre. Med oppdaginga av denne grotta meiner forskarane at dette er den tolvte a...

 
- Israel blir den fjerde nasjonen med en månelanding

Publisert:

Israelske romteknologer har sikret seg en mulighet til å gjøre Israel til den fjerde nasjonen i verden som klarer å lande et kjøretøy på månen.

 
Brødunder-kirken gjenåpnet

Publisert:

Kirken som er reist til minne om da Jesus mettet 5000 med to fisker og fem brød, ble søndag 12. februar gjenåpnet etter å ha vært stengt i et år og åtte måneder på grunn av brannskader.

 
Israel nedgraderer forholdet til New Zealand og Senegal

Publisert: - Oppdatert: 13.02.2017 kl 22:35

Etter at de to landene var med på å fremme antibosetningsresolusjonen som ble vedtatt i FNs sikkerhetsråd 23. desember, vil israelske myndigheter ikke lenger ha ambassadører der.

 
Netanyahu møter Trump

Publisert:

Mandag dro Israels statsminister Benjamin Netanyahu til Washington for å møte USAs president Donald Trump for første gang etter at Trump tiltrådte.

 
Drapsdømt terrorist skal lede Hamas-regimet i Gaza

Publisert:

Yahya Sinwar er utpekt til ny politisk leder for Hamas-regimet i Gaza, etter Ismail Haniyeh.

 
MIFF med ungdomskonferanse på Gardermoen

Publisert:

Med Israel For Fred (MIFF) vil engasjere ungdommer for Israel ved å invitere til gratishelg på hotell.

 
FNs nye generalsekretær med tydelig anerkjennelse av jødenes bånd til Jerusalem

Publisert:

Etter at han sa i et intervju at det har stått et jødisk tempel i Jerusalem, mener palestinske ledere at Antonio Guterres må beklage.

 
Israel vil ta imot hundre syriske flyktninger

Publisert:

Hundre syriske barn skal få flyktningstatus i Israel og bli integrert i arabisk-israelske familier.

 
Vellykket test av «Davids slynge»

Publisert:

Rakettforsvarssystemet for mellomdistanseraketter er snart klart til bruk. Da vil Israels rakettskjold være ferdig utviklet.

 
- Øredøvende stillhet overfor vår tids største trussel mot jødene

Publisert:

Da Benjamin Netanyahu talte på markeringen av den internasjonale Holocaustdagen, advarte han mot å overse det iranske regimets trusler om å utslette Israel.

 
Nå blir Nikki FN-ambassadør for USA

Publisert: - Oppdatert: 26.01.2017 kl 13:43

Nikki Haley er den nye kvinnelige kometen i amerikansk politikk. Hun er også Sarah Palins protegé. Hun er av indisk herkomst og fylte 44 år den dagen Donald Trump ble innsatt. Som guvernør i Sør-Carolina signerte hun den første loven som forbyr boikott av Israel. I høringen for å bli godkjent som FN...

 
Nordmenn hedres for å ha reddet jøder under krigen

Publisert:

Israel gjør ære på fire nordmenn som reddet livet til flere hundre norske jøder under andre verdenskrig.

 
«Sverige: Sosial-demokratisk  antisemittisme»

Publisert:

Slik starter en kommentar skrevet av to ledende eksperter på antisemittisme, etter at et utsagn fra Sveriges utenriksminister Margot Wallström, er kommet på en liten hederlig liste over antisemittiske hendelser i 2016.

 
Netanyahu takker Trump for kursendring

Publisert:

Israels statsminister Benjamin Netanyahu roser USAs nyinnsvorne president Donald Trump for å bringe forandring i USAs tilnærming til Israel.

 
Norge og Israel inngikk samarbeidsavtale

Publisert:

Norges utenriksminister Børge Brende og Israels statsminister Benjamin Netanyahu undertegnet 12. januar det man kaller en intensjonsavtale mellom våre to land. Avtalen omfatter forskning, utvikling og innovasjon.

 
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!