– Menneskelivet er nokså billig i Kongo

Publisert: - Oppdatert: 16.02.2018 kl 20:38

Se videointervju her.

 
Reiser til Israel for å lære om innovasjon

Publisert:

Rogaland står overfor dramatiske behov for omstilling og innovasjon. I mai reiser hele fylkestingsgruppa i Rogaland KrF til Israel for å lære hvordan det skal gjøres.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
Bibelskoleteam fra Hawaii har ledet 50 nordmenn til frelse

Publisert:

To team fra Ungdom i Oppdrags disippeltreningsskole på Hawaii er i Norge denne vinteren. De forteller om vekkelseslignende tilstander, der de har sett mennesker blitt helbredet og frelst ute i gatene mange ulike steder.

 
Vil ikke markere Israel-jubileum i NLM

Publisert:

Ledelsen i Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) ønsker ikke å heise det israelske flagget på organisasjonens generalforsamling.

 
Colosseum i rødt for forfulgte kristne

Publisert:

Senere denne måneden vil Colosseum i Roma belyses i rødt for å gi oppmerksomhet til forfulgte kristne.

 
– Fortsatt viktig å styrke saksbehandlingen i konvertittsaker

Publisert: - Oppdatert: 15.02.2018 kl 13:35

Men Sylvi Listhaug vil ikke svare selv på spørsmål om hvordan asylsøkende kristne konvertitter skal sikres en mer rettferdig behandling. Og avtalen hun inngikk med KrF i fjor, er delvis gått ut på dato allerede.

 
Med nåde til OL

Publisert:

Under OL i Sør-Korea er Kristen Idrettskontakt (KRIK) tilstede med et team av idrettsprester for å følge opp norske utøvere og støtteapparat. – Fallhøyden er stor og veien fra suksess til fiasko er kort. KRIK ønsker derfor å være til stede for utøvere ved å ta vare på dem som hele mennesker og ved...

 
Fiskerne har et sted å møte Gud

Publisert:

Lofotfisket er i full gang og tusener av nordmenn og utlendinger er utaskjærs for å hente opp en av Norges største ressurser.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
Israelsk politi mener Netanyahu bør tiltales for korrupsjon

Publisert:

Etter langvarig etterforskning anbefaler israelsk politi at statsminister Benjamin Netanyahu tiltales for korrupsjon. Selv nekter han for å ha gjort noe galt.

 
– Totalt fravær av rettssikkerhet i barnevernet

Publisert: - Oppdatert: 15.02.2018 kl 13:47

– Jeg vil fraråde alle foreldre som trenger hjelp, å kontakte barnevernet, for inntil man får et helt nytt system, er det så utrygt å forutsi hva slags behandling man kommer til å få, sier Gro Hillestad Thune.

 
Rapport: Bufetat svikter barnevernsbarna og bryter loven

Publisert:

En gjennomgang av Bufetat-saker landet over avdekker alvorlige lovbrudd. Barn som omplasseres har krav på å bli hørt, men ofte mangler bevis for at det skjer.

 
Det går bra med Sophia (9)

Publisert:

Husker du den ni år gamle jenta som fikk president Donald Trump til å be USAs kristne om forbønn da hun skulle gjennom en alvorlig operasjon? Det går strålende med henne, og i forrige uke deltok hun på nasjonal bønnefrokost i Washington.

 
Geir Magnus Nyborg er gått bort

Publisert:

Den markante teologen og medieviteren Geir Magnus Nyborg døde på Haukeland universitetssykehus natt til tirsdag 13. februar, to dager før han ville ha fylt 67 år.

 
Tror vi går inn i en ny misjonstid

Publisert:

Før tenkte folk at man kunne betale seg ut av misjon. Nå er den blitt en større del av folks hverdag, mener nestleder i Frikirken.

 
Pinsebevegelsen har gjort døren høy og porten vid

Publisert: - Oppdatert: 12.02.2018 kl 18:42

– Jeg tror på en gjenforening av alt det som har vært splittet opp gjennom tiden. Vi trenger hverandre, appellerte leder for Pinsebevegelsen i Norge, Sigmund Kristoffersen, på lederkonferansen LED18.

 
– Minner om Sovjet

Publisert: - Oppdatert: 12.02.2018 kl 18:42

– Lovutkastet gir inntrykk av trossamfunnene som noe suspekt, som samfunnet trenger å holde nærmere oppsyn med, sier Dag Nygård.

 
Siste valg på LED

Publisert: - Oppdatert: 12.02.2018 kl 18:43

Pinsebevegelsens lederkonferanse blir en rendyrket inspirasjonskonferanse, og all saksbehandling og valg flyttes til årsmøtekonferansen.

 
Sogneprest forlater kirken på grunn av ekteskapssynet

Publisert:

– Ved å forlate Den Norske kirke viser jeg nå hvilken fare jeg mener den kjønnsnøytrale surdeigen er i kirken, uttaler avtroppende sogneprest Tore Vatne Helland.

 
Nytt Frp-forslag om abort møter motbør

Publisert:

Dersom en kvinne tar abort, bør hun selv betale for inngrepet, mener Aust-Agder Frp. Forslaget møter motstand så vel internt som fra regjeringspartnerne.

 
– Nei til eggdonasjon, ja til assistert befruktning til enslige

Publisert:

Et flertall i Høyres prinsipprogramkomité sier nei til eggdonasjon og ja til assistert befruktning for enslige. Sakene avgjøres endelig på landsmøtet.

 
Det kan gå mot annektering av bosetningene

Publisert:

Et lovforslag som støttes av flere posisjonspartier i Knesset, går inn for at Israel nå skal annektere områdene der de jødiske bosetningene i de omstridte områdene i Judea og Samaria befinner seg.

 
Israelsk kampfly skutt ned

Publisert:

Det skjedde en kraftig eskalering av konflikten ved Israels nordfront lørdag 10. februar, etter at en iransk drone beveget seg inn over israelsk luftrom.

 
– Trimmer hver dag for å holde meg i form

Publisert:

«Hvis du ikke plager kroppen hver dag, kommer kroppen til å plage deg». Det er predikant, psykiater, sjelesørger og forfatter Bjarne Staalstrøms livsmotto. Han har ergometersykkelen stående midt i stua og trimmer hver dag. De «små grå» holder han også i form. Før jul kom sju av hans totalt 12 bøker ...

 
Helbredet for Bekhterevs sykdom

Publisert:

Da Geir Thorsen fra Søgne fikk den uhelbredelige sykdommen Bekhterev, skapte det store utfordringer i arbeidslivet og ellers i hverdagen. På det verste kunne han ikke gjøre noe. Da Svein-Magne Pedersen ba for syke på Lønning Direkte i 1996, fikk Geir oppleve at ingen ting er umulig for Gud.

 
- Vi må sikre et samfunn der det er plass til alle

Publisert:

Organisasjonen Menneskeverd advarer stortingspolitikerne mot å åpne for så vidt omfang av diagnostisering av embryoer og fostre at det vil utfordre vårt syn på mennesket og livsverntanken i vår tid.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse