Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

– Bønnevekkelse på gang i Norge

Publisert: - Oppdatert: 22.03.2017 kl 21:35

– I januar og februar har jeg reist fra sted til sted, der jeg har undervist om bønn og deltatt i bønnekampanjer. Det er et sug etter bønn og bønneundervisning stadig flere steder, forteller evangelist Håkon Fagervik.

 
Fyller Nord-Gudbrandsdalen med bønn

Publisert: - Oppdatert: 22.03.2017 kl 21:35

Nord-Gudbrandsdalen er et område av landet som ikke er mest kjent for store menigheter og et stort kristent engasjement. Det ønsker ildsjeler med utspring i Sel Baptistmenighet å gjøre noe med.

 
Utfordret statsministeren om tvillingabort

Publisert:

Regjeringen er ikke villig til å endre abortloven for å hindre såkalt «fosterreduksjon» ved tvillingsvangerskap. Det sa Erna Solberg da KrF, med støtte fra Senterpartiet, utfordret henne i Stortingets spørretime onsdag 22. mars.

 
Terror i London

Publisert: - Oppdatert: 23.03.2017 kl 00:03

Minst 40 mennesker er skadet og fem mennesker er rapportert drept etter at en terrorist meiet ned mennesker på broen utenfor det britiske parlamentet onsdag ettermiddag.

 
Avisene sliter mer enn tallene viser

Publisert:

Avismarkedet har de senere årene gått mer ned enn opplagstallene umiddelbart avslører. Her forklarer vi tre faktorer som gjør det vanskelig å få øye på hvor bratt nedgangen er for de reelle abonnent-tallene.

 
Mange tusen gikk med ulike sokker

Publisert:

I går, 21. Mars, var Den internasjonale dagen for Downs syndrom. Mange tusen nordmenn gikk med ulike sokker for å vise sin støtte til de som har et kromosom ekstra.

 
Horne revurderer kontantstøtten

Publisert: - Oppdatert: 21.03.2017 kl 18:47

Barne- og likestillingsminister Solveig Horne (FrP) avviser ikke anbefalingene fra et regjeringsoppnevnt utvalg som vil avvikle kontantstøtten, gjøre barnehage gratis og kun gi barnetrygd til lavinntektsfamilier.

 
– Trist om FrP skifter linje

Publisert:

KrFs familiepolitiske talsmann Geir Bekkevold advarer mot «blind tro på at å fjerne kontantstøtten løser integreringsproblemene».

 
– Stas å bryte ned fordommer mot kristen tro

Publisert:

Teologistudent Simon Gåre (25) tror ikke på myten om at det er skummelt å snakke om tro med skeptikere. Torsdag satt han i panelet under «Grill en kristen» på Universitetet i Oslo.

 
Annonse
 
Slår på stortromma for å bedre bedrifters samfunnsansvar

Publisert:

Strømmestiftelsen opplever stor interesse for samfunnsansvar fra norsk næringsliv. Snart inviterer de til en storslått konferanse i Kristiansand.

 
Leger føler seg presset til å utføre tvillingaborter tidlig

Publisert:

Leger som utfører fosterreduksjon ved tvillinger, sier de føler seg presset til å gjøre det tidligere enn de mener er medisinsk forsvarlig.

 
Solberg: Regjeringen visste ikke om manglende terrorsikring

Publisert:

Politidirektoratet rapporterte at alt var i orden. Derfor trodde regjeringen at jobben med å sikre viktige bygg og anlegg var i rute, sier Erna Solberg (H).

 
Senterpartiet sikter mot regjeringsmakt med Ap

Publisert:

Senterpartiet vil slå Frp og danne regjering med Ap etter valget. Om SV eller KrF skal bli med, er det velgerne som avgjør, mener Trygve Slagsvold Vedum.

 
Vil styrke de bibeltro til tjeneste i kirken

Publisert:

Konservative prester, proster og kirkemøtemedlemmer stiftet kirkenettverket «Frimodig kirke» (FK) i Storsalen i Oslo mandag.

 
Storbritannia trykker på brexitknappen 29. mars

Publisert:

Storbritannia er i rute med brexit. Den formelle prosessen for utmelding av EU settes i gang onsdag 29. mars.

 
Vil styrke det økonomiske samarbeidet med Kina

Publisert:

Israels statsminister Benjamin Netanyahu befinner seg i Kina på et tre dager langt besøk. Det er et offisielt besøk for å markere at de to land har hatt diplomatiske forbindelser i 25 år, men hensikten er også å styrke det økonomiske samarbeidet.

 
Spent mellom Israel og Syria

Publisert:

Israelske luftstyrker skal ha angrepet mål i Syria tre ganger i dagene 17.-20. Mars. Fredag 18. mars ble en syrisk rakett stanset av Israels rakettskjold Arrow i luftrommet over Jordan-dalen.

 
Jevnt mellom mellom Netanyahu og Lapid

Publisert:

Sentrumspolitikeren og TV-kjendisen Yair Lapid er statsminister Benjamin Netanyahus sterkeste utfordrer i den israelske politikken.

 
Nordmenn er verdens lykkeligste

Publisert:

Norge er ikke lykkelig på grunn av oljen, men til tross for den, heter det i ny rapport, som rangerer Norge som verdens lykkeligste land.

 
– Kristen tro har vært viktig for formingen av vårt samfunn

Publisert: - Oppdatert: 20.03.2017 kl 19:46

Statsminister Erna Solberg (H) ble møtt med stående applaus og løftet frem betydningen av det kristne verdigrunnlaget da hun gjestet JesusKvinners årlige storsamling lørdag.

 
– Kvinne, reis deg for nasjonen din

Publisert: - Oppdatert: 20.03.2017 kl 19:46

Argentinske Betty Freidzon oppfordret norske kvinner til å gjøre som Debora i Dommernes bok og stå opp for sitt folk og sin nasjon på JesusKvinners årlige konferanse.

 
- Ikke begrens deg selv!

Publisert:

Daniela Freidzon oppfordret en fullsatt sal på åpningsmøtet under JK Nordisk 2017 til å forvente store ting fra Gud. Hennes frimodige forkynnelse om å tro at Herren gjør godt midt i vår hverdag inspirerte stort, forteller Linda Helen Haukland.

 
Ivar Braut vigslet til ny biskop i Stavanger

Publisert:

Ivar Braut ble søndag vigslet til biskop i Stavanger domkirke. Kong Harald var selv til stede ved vigslingen av den nye biskopen i Stavanger bispedømme.

 
SV-ultimatum vekker liten begeistring i Ap

Publisert: - Oppdatert: 20.03.2017 kl 20:34

Arbeiderpartiet vil ikke uten videre akseptere de fem kravene som SV-landsmøtet stiller til en ny rødgrønn regjering.

 
UD vurderer fortsatt om Israel-boikott er lovlig

Publisert:

Utenriksdepartementet har ennå ikke avsluttet sin gransking av lovligheten av kommunale boikottvedtak. Utenriksminister Børge Brende er imidlertid klar på at han er imot Israel-boikott.

 
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!