Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Troens Ord etablerer menighet i Haugesund

Publisert: - Oppdatert: 17.01.2017 kl 19:09

Etter to år som festlokale og revyscene, er den tidligere Misjonskirka i Haugesund gjort lekker med taklamper til flere hundre tusen kroner, teknisk utstyr for to millioner kroner og et kjøkken som kan produsere 60 pizzaer i timen. Nå flytter menigheten Troens Ord inn.

 
Frykter ikke Trump-fremtiden

Publisert:

Jahn Otto Johansen tror ikke faren for storkrig øker med ny president.

 
Kristen bistand ikke totalavhengig av statlig støtte

Publisert: - Oppdatert: 17.01.2017 kl 19:10

Norske kirker og misjonsorganisasjoner samler inn over halvparten av bistandspengene sine selv, viser ny rapport.

 
Rekordoppslutning om fellesmøter i Kristiansand

Publisert: - Oppdatert: 16.01.2017 kl 22:48

Kristiansand har i årevis hatt en av landets største fellesmøteaksjoner. Dette året ble antallet besøkende på fellesmøtene doblet fra i fjor. I tillegg sørget livestreaming for at budskapet nådde enda mye lengre ut.

 
Legene samvittighetsfrihet blir prøvet i retten

Publisert: - Oppdatert: 16.01.2017 kl 22:20

For første gang i Norges historie skal rettsvesenet ta stilling til om fastleger skal få ha frihet til å følge sin samvittighets overbevisning i spørsmål om liv og død.

 
Iran øker våpenbudsjettet

Publisert:

Med nytilført kapital takket være atomavtalen, øker det iranske regimet militærbudsjettet sitt til fem prosent av nasjonalbudsjettet.

 
– Mannen bak nattklubb-massakren i Istanbul er tatt

Publisert:

Istanbul (NTB): Mannen som drepte 39 mennesker på en nattklubb i Istanbul nyttårsaften skal være pågrepet. Ifølge tyrkiske medier er han en usbekisk statsborger.

 
Paris-konferansen gjentok kjente toner

Publisert:

Resultatet av fredskonferansen i Paris ble en resolusjon der lite var nytt.

 
KrF vil undersøke mer om statsborgerskap

Publisert:

Oslo (NTB-Anne Marjatta Gøystdal): Kristelig Folkeparti vil ta den tiden de trenger til å bestemme seg for hvor de lander i saken om tilbakekallelse av statsborgerskap.

 
FN: 10.000 sivile drept i Jemen

Publisert:

Sana (NTB-AP): Den snart to år lange konflikten i Jemen har kostet 10.000 sivile livet og 40.000 andre er såret, opplyser FN.

 
Avtale om forskning og utvikling mellom Israel og Norge

Publisert: - Oppdatert: 13.01.2017 kl 17:47

Torsdag 12. januar inngikk Norge og Israel en intensjonsavtalene om forskning og utvikling. – Dette er et konkret uttrykk for å styrke bilaterale forhold til Israel. Jeg er glad for å få på plass en erklæring, sier Utenriksminister Børge Brende.

 
- Kristenfolket må be for Kirkemøtet 2017

Publisert: - Oppdatert: 13.01.2017 kl 17:54

DEN NORSKE KIRKE: - Det finnes heldigvis delegater som kommer til å kjempe mot avkristningen av Den norske kirke på Kirkemøtet 2017, som finner sted i Trondheim i slutten av januar.

 
Stanset 400 terrorangrep på et år

Publisert:

Den israelske etterretningstjenesten Shin Bet forhindret mer enn 400 forsøk på terrorangrep av betydelig størrelse i løpet av 2016.

 
Vil hjelpe bedehus til å bli til menigheter

Publisert: - Oppdatert: 13.01.2017 kl 17:48

«Tankesmien bedehusforsamlingar» vil hjelpe bedehusflokker å utvikle seg til forsamlinger med et fullstendig menighetstilbud samlet under ett tak.

 
– Meningsfullt å hjelpe forfulgte kristne til å holde motet oppe

Publisert: - Oppdatert: 13.01.2017 kl 17:53

– Mange kristne blir forfulgt og troen har kostet dem mye. Likevel elsker de Gud og brenner for Ham. Det er en kjempeinspirasjon å møte dem. Slike møter gjør inntrykk. Men ofte opplever våre forfulgte brødre og søstre seg alene og glemt. – Jeg tror også at mange muslimer som har flyktet, er slitne ...

 
Rekordoppslutning på fellesmøter i Kristiansand

Publisert: - Oppdatert: 12.01.2017 kl 14:28

Da fellesmøtene i Kristiansand startet denne uken kom over 1000 personer til Filadelfia-kirkens nye million-lokaler Q42.

 
Egypt ødelegger 12 nye Gaza-tunneler

Publisert:

Egyptiske myndigheter opplyser at de den senere tiden har avdekket og ødelagt 12 underjordiske smuglertunneler mellom Gaza og den egyptiske Sinai-halvøya.

 
Sargon vinner muslimer langs Silkeveien

Publisert: - Oppdatert: 13.01.2017 kl 17:56

Som assyrer i Iran ble livet totalt forandret for Sargon etter revolusjonen i 1978. Alle fremtidsplaner falt i grus for 18-åringen. Men en dag da han gikk med selvmordstanker, traff han en evangelist i Teheran som har fått støtte fra Norge! I dag er Sargons kall å plante kirker der martyrenes blod v...

 
Høyre-sprik om skatt og barnetrygd

Publisert:

Høyre vil gå til valg på moderate skattelettelser, men sier lite om hva dette egentlig innebærer. Også om barnetrygd og eggdonasjon ventes debatt på landsmøtet i mars.

 
– Stor usikkerhet om asylankomster

Publisert:

Anslagene for hvor mange asylsøkere som vil komme til Norge i år, spriker fra 3.000 til 12.000, viser nye prognoser. Samtidig øker antall familiegjenforeninger.

 
– Forfølgelse sier noe om kraften i gudstro

Publisert: - Oppdatert: 13.01.2017 kl 18:01

Forfølgelse av kristne er vanskelig for sekulære nordmenn å forstå, tror politisk redaktør i VG, Hanne Skartveit. – Jeg er glad for økt trykk og oppmerksomhet på dette, sier Sylvi Listhaug.

 
Her er det verst å være kristen

Publisert: - Oppdatert: 13.01.2017 kl 18:01

I disse 50 landene opplever kristne høy, svært høy eller ekstrem forfølgelse for sin tros skyld. Øverst på listen troner nok en gang Nord-Korea.

 
215 millioner kristne  utsettes  for hard  forfølgelse

Publisert: - Oppdatert: 13.01.2017 kl 18:01

Forfølgelsen av kristne er fortsatt økende, og vokser raskest i Sør- og Sørøst-Asia ifølge Åpne Dørers årlige World Watch List.

 
– Kan kun brukes  til å angripe Israel

Publisert: - Oppdatert: 13.01.2017 kl 18:02

Den israelske forfatteren og samfunnsanalytikeren Manfred Gerstenfeld påpeker at FNs sikkerhetsråds resolusjon mot israelske bosetninger kun er mulig å bruke til ett formål – å angripe Israel.

 
– En usvikelig venn av Israel

Publisert: - Oppdatert: 13.01.2017 kl 18:02

Guvernør, TV-vert og to ganger presidentkandidat, Mike Huckabee, får Kåre Kristiansens Minnepris 2017. Han kommer til Oslo for å motta prisen under Oslo Symposium i mars.

 
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!