Innesperret i container i 32 måneder fordi hun fortalte om Jesus

Publisert:

Helen Berhane var en brennende kristen jente som dro fra landsby til landsby i Eritrea for å forkynne om Jesus. Da regimet forbød en rekke kristne samlinger, gav hun ut en CD til oppmutring for dem som ikke fikk møtes og lovsynge. Det var dråpen som fikk begeret til å flyte over for myndighetene og ...

 
Hurra for «kjetting-jan»

Publisert: - Oppdatert: 25.09.2017 kl 20:28

Og hurra for reduksjon i formueskatten. Den burde blitt helt borte, men den blir i alle fall kuttet med 7,5 mrd. Det er skatt på arbeidende kapital som endelig skal fjernes. Det har lenge vært både Venstres, KrFs og regjeringens program.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
Kristelig Folkeparti rives i stykker

Publisert: - Oppdatert: 25.09.2017 kl 20:32

Se videokommentar av Bjarte Ystebø!

 
Vil ha direktefly mellom Oslo og Tel Aviv

Publisert:

Jørund Rytman er så vidt fylt 40, men har alt sittet 12 år på Stortinget for Frp. Han takker av fra Stortinget og som leder i Israels Venner på Tinget, og mener det er uforståelig at media er så negative til Israel.

 
Overveldende flertall for et uavhengig Kurdistan

Publisert:

Mer enn 90 prosent av velgerne støtter et uavhengig Kurdistan i Nord-Irak, ifølge de første resultatene fra valgstyret i regionhovedstaden Arbil.

 
Tre israelere drept i terrorangrep

Publisert:

Tre israelere ble drept og en ble alvorlig skadet da en palestinsk terrorist gikk til skyteangrep like utenfor Jerusalem tirsdag morgen.

 
PA vil bli med i Interpol

Publisert:

De palestinske selvstyremyndighetenes søknad om å bli tatt opp i det internasjonale kriminalpolitisamarbeidet Interpol, legges denne uken frem til avstemning i generalforsamlingen.

 
Sauebonden Bjarne ble helbredet for leddgikt

Publisert:

Da Bjarne Klungtveit fra Nedstrand fikk leddgikt, ble det slitsomt å være sauebonde. Etter flere år med plager var han 90 prosent uføretrygdet. I 2004 forsvant leddgikten etter forbønn, og siden da har han sprunget etter sauene på Hardangervidda uten smerter.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
Norge får kritikk i rapporter til FNs barnekomité

Publisert:

Norge bryter barns rettigheter når barna ikke blir hørt og når de ikke får gode nok muligheter til å klage, skriver Barneombudet til FNs barnekomité.

 
«Kurderne er modige, vestlige mennesker som deler våre verdier»

Publisert: - Oppdatert: 25.09.2017 kl 16:45

Israel er det eneste landet som gir sin støtte til opprettelsen av en kurdisk stat før valgdagen.

 
Kurderne trosset trusler og avholdt folkeavstemning

Publisert:

Folkeavstemningen om selvstendighet i irakisk Kurdistan gikk sin gang mandag, til tross for advarsler og trusler fra Iraks regjering og Tyrkia.

 
KABB åpner arkivet for alle

Publisert:

I over 50 år har Kristent Arbeid Blant Blinde og svaksynte (KABB) produsert kristelig innhold på lyd for synshemmede.

 
Israel skal ha bombet våpenlager i Syria

Publisert: - Oppdatert: 25.09.2017 kl 20:53

Israelske fly skal natt til fredag i forrige uke ha bombet et våpendepot som tilhører Hizbollah, ved flyplassen i Damaskus.

 
Flere land reagerer på iransk missiltest

Publisert:

Lørdag testet Iran et nytt missil som angivelig har en rekkevidde på 2.000 kilometer og som dermed kan nå store deler av Midtøsten, inkludert Israel.

 
PA-myndighetene vil ha regjeringsmøte i Gaza

Publisert:

De palestinske selvstyremyndighetenes statsminister Rami Hamdallah varsler regjeringsmøte i Gaza.

 
Åpent hvor Grande står om Hareide går

Publisert:

Onsdagens møte på borgerlig side kan bli det siste for KrFs del. Men hva Venstre i så fall gjør, er et åpent spørsmål.

 
Nå står slaget om Stortingets toppverv

Publisert: - Oppdatert: 25.09.2017 kl 19:45

De parlamentariske lederne på Stortinget møtes over helgen for å fordele komitéverv og avgjøre hvem som får stortingspresidenten. I Venstre er det meste klart.

 
KrFs landsstyre står fast på samarbeidsvedtak

Publisert:

KrFs landsstyre holder fast ved at det er uaktuelt å gå inn i regjering med Frp. Hvorvidt denne linjen vil holde i fire år, er imidlertid ikke klart.

 
KrF går tilbake i 145 av de 149 minste kommunene

Publisert: - Oppdatert: 25.09.2017 kl 19:46

Sammen med Ap har KrF mistet flere av velgerne sine til Senterpartiet, mener valgforsker. Partiet går tilbake i 145 av 149 distriktskommuner.

 
Nord-Korea truer med å skyte ned amerikanske fly

Publisert:

Nord-Korea mener president Donald Trump har erklært krig mot landet og forbeholder seg retten til å skyte ned USAs bombefly i internasjonalt luftrom.

 
– Vi vil tibake til Apostlenes Gjerninger

Publisert:

Å praktisere det samme kristenlivet som de første kristne er målet for danske Torben Søndergaard. Hans bevegelse «The Last Reformation» er i kontakt med stadig flere nordmenn.

 
Hareide avviser både regjeringsmuligheter og ny samarbeidsavtale

Publisert: - Oppdatert: 22.09.2017 kl 13:28

– Det er feil at debatten om hvem KrF skal samarbeide med, handler om KrFs sjel, sa partilederen da han talte på åpningen av landsstyremøtet fredag formiddag.

 
Møt de tre nye ansiktene i KrFs stortingsgruppe

Publisert: - Oppdatert: 22.09.2017 kl 10:04

Etter forrige ukes stortingsvalg ble det klart at KrFs stortingsgruppe de neste fire årene blir redusert fra 10 til 8 representanter. Tre av disse åtte debuterer som faste representanter.

 
Alle i Østfold skal få en gratis bibel

Publisert:

– Målet med prosjektet er å «tørke støv av Bibelen» i fylket vårt, og vise at den er relevant for oss i dag i 2017, forteller Kristin Stordal.

 
– Korleis skal kristne  verdiar påverke framtida?

Publisert:

Tema for det 8. Haugeseminaret i Fosnavåg er «Korleis skal kristne verdiar påverke framtida»? Alv Johan Magnus, Aud Johanne Kvalbein og Hallgrim Berg kjem torsdag 19. oktober til Herøy Frikyrkje for å snakke om dette temaet. Gospelkoret frå Ulsteinvik deltek med song.