– Velkommen til Thanksgivingfest i Drammen!

Publisert: - Oppdatert: 16.11.2017 kl 13:21

Florida-Pastor Mark Sartin er mannen bak visjonen om bønn for alle husstander i Norge. Ved fullførelsen av den fjerde nasjonale bønneaksjonen, mener han arbeidet har nådd en milepæl. Nå ønsker han alle forbedere og andre velkommen til å feire bønneaksjonen med stor Thanksgiving-fest i Drammen neste ...

 
Kåre Skuland i spissen for nytt søndagsskole-materiell

Publisert:

I helgen lanseres «Jesus Kids-strategien». Med den håper Kåre Skuland å disippelgjøre dagens barn gjennom digitale verktøy og materiell til bruk i hjem og menighet.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
Engasjerer seg for flyktninger

Publisert:

I år setter festivalen Get Focused fokus på flykningene i Syria. Over 3,5 millioner har ungdommene på Get Focused samlet inn til humanitære formål siden innsamlingsprosjektet Get Involved ble etablert i 2007.

 
Kristent skolestevne samler 320 ansatte

Publisert:

320 ansatte fra kristne skoler over hele landet deltar på nasjonalt lærerstevne i Stavanger torsdag og fredag denne uken.

 
Evangeliesenteret etablerer nytt arbeid i Bergen

Publisert:

For første gang siden 1990-tallet skal Evangeliesenteret i gang med virksomhet i Bergen. Det nærmer seg oppstart av ny kontaktkafé.

 
– Gå inn i regjeringen

Publisert:

– Forpliktelsen til å skaffe landet en mest mulig handlekraftig regjering bør gå foran alle egne saker. Å si ja takk til et tilbud om å bli med i regjering, blir da konklusjonen, mener tidligere statsminister Kåre Willoch.

 
Jesus møter både jøde og araber

Publisert: - Oppdatert: 15.11.2017 kl 11:29

TX-Vikings har vært i Israel for å forkynne evangeliet for jøder og arabere. Frelse, helbredelse og favør var det teamet opplevde på sin Israeltur som var mellom 22.-29. oktober.

 
Har stått i vekkelse i 25 år

Publisert:

Osvaldo Carnival ble frelst da han lyttet til en gateevangelist i parken. Deretter begynte selv å vitne i parken og det ble til en menighet. I dag er menigheten en megakirke med 26 000 medlemmer, og folk blir frelst på hvert møte.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
Festdager i Oslo Spektrum

Publisert: - Oppdatert: 13.11.2017 kl 20:30

7.550 deltakere på to dager, og 274 av dem ga til kjenne at de tok imot Jesus som sin frelser. Les reportasje om Håpets Festival, og se bildegalleri.

 
274 søkte frelse på Håpets Festival

Publisert: - Oppdatert: 13.11.2017 kl 16:34

To dager på rad kom en folkemengde av tresifret antall frem på invitasjon til å ta imot Jesus som sin frelser i Oslo Spektrum, på Håpets Festival med Franklin Graham.

 
Her kan du se hele festmøtet fra søndag kveld på Håpets Festival

Publisert: - Oppdatert: 12.11.2017 kl 22:07

135 søkte frelse og stemningen var på topp i Spektrum lørdag kveld. Søndag fortsatte festen, og mange søkte frelse også denne kvelden. Her kan du se hele møtet.

 
Festkveld i Spektrum

Publisert: - Oppdatert: 11.11.2017 kl 22:56

Det ble trangt om plassen foran plattformen da Franklin Graham inviterte frem alle som ville ta imot Jesus som sin frelser på den første kvelden av Håpets festival.

 
Her kan du se hele festmøtet fra lørdag kveld på Håpets Festival

Publisert: - Oppdatert: 12.11.2017 kl 00:31

Franklin Graham forkynte evangeliet, og en rekke norske og internasjonale musikere satte stemningen for 4.350 tilskuere i Oslo Spektrum lørdag 11. november. Her kan du se opptak av festkvelden.

 
– Det handler om evangeliet

Publisert: - Oppdatert: 10.11.2017 kl 21:44

Franklin Graham håper å se Spektrum fylt av buddhister, hinduer, gjengmedlemmer, prostituerte, narkomane og mennesker helt uten tro og kirketilhørighet. – Vi ønsker å se dem komme av én enkelt grunn: Vi vil fortelle dem om det håpet vi har, sier han.

 
Menneskeverd unngår abortdebatten i KrFU

Publisert: - Oppdatert: 16.11.2017 kl 12:03

Når KrFU for andre år på rad har gått inn for selvbestemt abort, ønsker ikke livsvernorganisasjonen Menneskeverd å engasjere seg i noen debatt om det. Samtidig har flere styremedlemmer i organisasjonen sterk tilknytning til KrF.

 
– Fosteret er et menneske, vi har ikke rett til å ta dette livet

Publisert: - Oppdatert: 10.11.2017 kl 11:56

– Gjennom sitt vedtak om ja til selvbestemt abort, gjør Kristelig Folkepartis Ungdom barnet i mors liv rettsløst, og overlater til moren om dette skal leve.

 
KrFs ungdomsrepresentant på Stortinget tar avstand fra ungdomspartiets abortvedtak

Publisert:

Nyvalgt stortingsrepresentant Tore Storehaug forstår ikke hvor KrFU vil med abortvedtaket de gjorde på landsmøtet sitt. Selv vil han fortsette å jobbe for å verne om livet fra unnfangelse til naturlig død, sier han.

 
Taust fra Hareide om KrFUs abortvedtak

Publisert:

Etter gjentatte henvendelser fra Norge IDAG, gir KrF-leder Knut Arild Hareide ingen kommentar til KrFUs vedtak om at kvinnen skal ha siste ordet i avgjørelser om abort.

 
– KrFUs vedtak svekker kampen for det ufødte liv

Publisert:

– Det er trist at de som nå leder KrFU, og som nå har tatt et standpunkt for selvbestemt abort, sannsynligvis er morgendagens ledere i KrF.

 
Erna Solberg deltok i fakkeltog for å markere Krystallnatten

Publisert:

Flere hundre gikk i fakkeltog i Oslo til minne om krystallnatten i 1938, som markerte en dramatisk opptrapping av jødeforfølgelsen i Tyskland.

 
KrF-topp vil ha ny regjeringsdiskusjon dersom Venstre går inn

Publisert:

Hans Fredrik Grøvan (KrF) vil ha ny diskusjon om landsstyrevedtaket om å utelukke regjeringssamarbeid med Frp, dersom Venstre trer inn i regjeringen.

 
Nytt fokus på misjon og evangelisering

Publisert:

Denne helgen vil Pinsemisjonens nasjonale misjonskonferanse bli arrangert i Tabernaklets i Bergen. Konferansen arrangeres i samarbeid med Salt og årets tema er «Ta det videre».

 
Hamas overlater grenseovergangene til PA

Publisert:

Hamas har overlatt kontrollen over overgangene ved Gaza-grensen til de palestinske selvstyremyndighetene (PA).

 
Libanons statsminister gikk av etter angivelig press fra Iran

Publisert:

– En oppvekker om hvordan Iran truer hele regionen, sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu.

 
Brukte ny teknologi til å ødelegge terrortunnel

Publisert:

Mandag 30. oktober sprengte Israel en terrortunnel som startet i Gaza og overskred grensen til Israel. Tunnelen ble sprengt i luften på den israelske siden av grensen. Åtte terrorister ble drept og 14 skadet, ifølge Israel Hayom og andre israelske medier.