Trump snakket om fred

Publisert:

- Det er en voksende forståelse i den arabiske verden, for at de har felles sak med dere overfor trusselen fra Iran.

 
Terrormorder blir borgermester i Hebron

Publisert:

En palestinsk terrorist som tidligere er dømt for drap på seks israelere, ble søndag valgt til borgermester i den palestinsk-kontrollerte byen Hebron.

 
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
 
– Vi vil fortsatt utslette Israel

Publisert:

En av grunnleggerne av terrororganisasjonen Hamas, Mahmoud al-Zahar, tilbakeviser rapportene om at organisasjonen er i ferd med å bli moderat.

 
Bare minimale skader etter dataangrepet

Publisert:

Israel er verdensledende innen datasikkerhet. Resultat: Israel fikk bare mindre skader av de verdensomspennende cyberangrepene forrige uke.

 
43 prosent av verdens jøder bor i Israel

Publisert:

Israel feiret nylig sin 69. uavhengighetsdag. Da besto den israelske befolkningen av 8.680.000 mennesker, skriver Ynet News.

 
Annonse
Over 20.000 marsjerte for livet i Zagreb

Publisert:

Tusener av mennesker i alle aldre marsjerte lørdag for det ufødte barnet gjennom Ilica-gaten, den lengste gaten i Kroatias hovedstad, Zagreb.

 
Hillsong Norway  startet med rekord

Publisert:

Intro-menighetene skiftet navn og ble innlemmet i Hillsong-bevegelsen denne helgen. Aldri før har flere besøkt menighetene.

 
Brende antyder økt internasjonalt press mot PA-myndighetene

Publisert:

Utenriksminister Børge Brende sier at Norge «er i dialog med andre givere» om de palestinske selvstyremyndighetenes ordning med lønn til terrorister. Noen konkrete svar på om terrorlønn skal føre til bistandskutt fra norsk side, gir han likevel ikke.

 
Annonse
Annonse
Annonse
 
Evangeliserer verden  med «Manga-Bibelen»

Publisert: - Oppdatert: 24.05.2017 kl 18:39

New Life Ministries holdt misjonskonferanse i Kristiansand denne helgen. Hovedoppgaven deres er å dele ut bibler i hele verden, med spesielt fokus på Kina. De senere årene har de opplevd store resultater av å dele ut bibelbøker presentert i den japanske tegneserieformen Manga.

 
Mannen bak Manga-Bibelen

Publisert: - Oppdatert: 24.05.2017 kl 18:39

Da Roald Lidal forsto at Manga-stilen kunne brukes til å nå ut med Guds Ord, startet et misjonseventyr. I dag trykkes Manga-bibler på 40 språk i rundt 60 land.

 
Broren drept da han forsvarte Asia Bibi

Publisert:

Peter Bhatti deltok på World Summit for de forfulgte kristne i Washington DC tidligere denne måneden. For ham er kampen for trosfriheten veldig personlig.

 
Frp presser på for pils i parken

Publisert:

Frp ønsker frislipp for øldrikking i parker allerede innen årets sommer. Forslaget skal nå behandles i Stortinget og setter Høyre i en klemme.

 
BBC: Manchester-bomben trolig framstilt av andre enn angriperen

Publisert:

Stadig flere opplysninger tyder på at selvmordsbomberen i Manchester, fikk hjelp av andre. Og han kan likevel ha vært i Syria.

 
– Fotballaget er et fristed

Publisert:

Gjennom Frelsesarmeens gatefotballag får rusmisbrukere et sted med samhold og fotball. – Her kan vi senke skuldrene, være rusfri, ha det gøy og være oss selv, sier spillerne.

 
Lanserer egen Bibel-tegneseriebok

Publisert:

Nidaros bispedømmeråd og Søndagsskolen Norge lanserer og spesialdesignet tegneseriebok med utvalgte bibelfortellinger.

 
– Kirken vokser også under forfølgelse

Publisert: - Oppdatert: 21.05.2017 kl 10:20

Norge IDAG var med på internasjonalt toppmøte til forsvar for forfulgte kristne – det første møtet i sitt slag.

 
– Tid for å stå opp for de forfulgte

Publisert: - Oppdatert: 21.05.2017 kl 10:20

Franklin Graham åpnet toppmøtet til forsvar for forfulgte kristne med denne kraftfulle talen, der han satte ord på den virkeligheten som mange kristne lever under i verden, og tente håp om vekkelse og seier gjennom motgang

 
– Vi er nødt til å tilgi

Publisert: - Oppdatert: 21.05.2017 kl 10:23

«Slapp av. Du har mange tenner, og vi har hele natten på oss». Det sa islamistene da de hadde knust en av tennene til pater Douglas Joseph Al Bazi (45) med hammer.

 
Etter to år i konsentrasjonsleir drømmer hun om å bringe evangeliet til hjemlandet

Publisert: - Oppdatert: 21.05.2017 kl 10:23

«Lina Kim» har flyktet to ganger fra Nord-Korea. Hun drømmer om å kunne besøke familien sin i nord, og bringe evangeliet til det lukkede landet.

 
Vil hjem til Syria

Publisert: - Oppdatert: 21.05.2017 kl 10:39

Tony Alkhoury (33) studerer teologi på Harvard, men han vil tilbake til Syria når han er ferdig.

 
Sa ja til kristen friskole likevel

Publisert: - Oppdatert: 19.05.2017 kl 15:30

Med KrF på vippen vedtok Vennesla kommune torsdag 18. mai å si ja til at Oasen skole skal få etablere seg i bygda. Deler av KrF-gruppen var i ferd med å vippe flertallet til nei-siden, men partigruppen samlet seg om et ja i siste liten.

 
Lungekreften forsvant sporløst

Publisert: - Oppdatert: 19.05.2017 kl 16:05

Da Kjellaug Seim (80) fra Lindås fikk kreft begge lungene, var det lite legene kunne gjøre. Cellegiften ga henne kun forlengelse av livet, og bivirkningene tålte hun dårlig. I 2010 ringte hun Svein-Magne Pedersen og fikk forbønn, og kreften forsvant sporløst.

 
Mobiliserer til bønn for stortingsvalget

Publisert: - Oppdatert: 19.05.2017 kl 16:12

64 ledere fra alle deler av det kristne landskapet i Norge står sammen om å oppfordre til bønn for Stortingsvalget i september.

 
– Vi kan ikke lukke øynene  for Irans atomvåpentrussel

Publisert: - Oppdatert: 19.05.2017 kl 16:14

ISRAEL: – Vesten er naiv i forhold til truslene fra radikale islamister. Man forstår ikke hvor farlige de er, lukker øynene for truslene, håper at de kan forsvinne ved hjelp av diplomati og venter derfor for lenge med å handle.

 
Elias Akselsen kommer til sommerstevne på Bildøy

Publisert: - Oppdatert: 19.05.2017 kl 16:16

Artisten Elias Akselsen starter sin hektiske sommer på Bildøy med konsert under Norge IDAG sin generalforsamling. Der kan du høre den begavede musikeren som ikke har hatt noe A4 liv.

 
Annonse