– Et kunnskapsgap om moderne slaveri i Norge

Publisert:

– Det er så overveldende og brutalt grusomme ting som skjer, sier Elin Finnseth Sæverås i Norges Kristne Råd. Omfanget av moderne slaveri kan få mange til å føle seg maktesløse, tror hun.

 
Jensen venter raskere vekst – trykker hardt på oljebremsen

Publisert:

Finansminister Siv Jensen ser lyst på framtida: økonomien skyter fart, ledigheten faller og flere får seg jobb. Derfor øker hun nesten ikke oljepengebruken.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
KrF misfornøyd med skattegrep for lavinntektsfamilier

Publisert:

Regjeringspartiene vil helst sikre flertall for statsbudsjettet med de gamle støttepartiene KrF og Venstre, men fjerner skatteklasse 2. KrF reagerer.

 
Ny lov vekker bekymring om foreldreretten

Publisert:

Barn som har følt seg diskriminert av sine foreldre, skal kunne saksøke dem. Det er en av hensiktene med den nye antidiskriminerings-loven, ifølge Arild Grande (Ap). Professor Bernt Oftestad er bekymret for at kristen oppdragelse kan bli regnet som lovstridig.

 
– Vi er ikke ferdige med å be for Norge

Publisert:

– Jeg er like begeistret for dette som jeg var første gangen vi gjorde det.

 
Helter fra frigjøringen av Jerusalem ble æret på Løvhyttefesten

Publisert: - Oppdatert: 12.10.2017 kl 13:15

5 av de legendariske fallskjermjegerne som frigjorde Klagemuren og heiste det israelske flagget på Tempelplassen, ble presentert og æret på scenen i Pais Arena tirsdag kveld.

 
Rekordoppmøte til Jerusalemmarsjen

Publisert: - Oppdatert: 12.10.2017 kl 13:17

En blanding av 17. mai og nyttårsaften

 
– Jeg kjenner deg fra Jerusalem

Publisert: - Oppdatert: 12.10.2017 kl 13:15

Helbredelse og Israel

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
Flertall på Stortinget for å ta pengestøtten fra Human Rights Service

Publisert:

Den politiske opposisjonen på Stortinget går nå inn for å frata Human Rights Service 1,8 millioner kroner i statsstøtte.

 
Fremtidens israelske forsvar er basert på høyteknologi

Publisert:

Det israelske forsvaret presenterer en rekke nyvinninger som skal styrke landets sikkerhet.

 
Forfatter Thorvald Steen tar et oppgjør med sorteringssamfunnet

Publisert: - Oppdatert: 11.10.2017 kl 00:39

Se video her.

 
Kristne Arbeidere vil ha atomvåpenforbud

Publisert:

«Kristne Arbeidere mener at tiden er inne for å erkjenne de grusomme humanitære konsekvensene bruk av atomvåpen vil ha, og forby dem på lik linje med andre masseødeleggelsesvåpen», heter det i en resolusjon fra gruppens landsmøte.

 
Hareide rekker ut en hånd til alle partier

Publisert:

Vi vil stemme for den politikken vi er for og mot den politikken vi er mot, sa KrF-leder Knut Arild Hareide under trontaledebatten på Stortinget tirsdag.

 
Solberg regner med nye tap i stortingssalen

Publisert:

Utvidet fedrekvote er en smakebit på hva som er i vente. Erna Solberg (H) erkjenner at regjeringen vil kunne ryke på flere nederlag de neste fire årene.

 
Hamas utnevner terrorleder til politisk nestleder

Publisert:

Mannen som sto bak kidnappingen og drapene på tre jødiske tenåringsgutter sommeren 2014 – handlingen som startet opptrappingen av konflikten før Gaza-krigen den samme sommeren – er nå utnevnt til nestleder i Hamas´ politiske avdeling.

 
Reuven (70) ble drept av palestinske terrorister

Publisert:

Forrige onsdag ble Reuven Schmerling funnet drept i et lagerlokale i den arabiske israelske byen Kafr Qassem. Israelsk politi har arrestert to mistenkte, og opplyser at de mener drapet var en terrorhandling.

 
Rakettangrep fra Gaza etter to måneders stillhet

Publisert:

Søndag kveld ble det avfyrt en rakett fra Gaza mot Israel. Det israelske forsvaret besvarte angrepet med å ramme en Hamas-stilling ved grensen.

 
Skader for en halv milliard etter storflommen på Sørlandet

Publisert:

Målt i skadeomfang er flommen på Sørlandet for en drøy uke siden en av de verste flommene i nyere tid. Det er kommet 3.000 skademeldinger.

 
– Det strømmer en vekkelseselv fra Jerusalem

Publisert: - Oppdatert: 11.10.2017 kl 09:31

Glade israelsvenner fra over 100 nasjoner med vaiende flagg fylte Pais Arena med lovsang i kveld, lørdag 7. oktober. En for en ble de ulike land presentert fra scenen til ellevill jubel fra salen. – Hvorfor er vi i Jerusalem akkurat nå? Hvorfor er det en internasjonal kristen ambassade akkurat her i...

 
– Du kan ikke forstå Guds rike uten Israel

Publisert: - Oppdatert: 11.10.2017 kl 09:31

– Vi ser det himmelske Jerusalem kommer. Derfor er det jordiske Jerusalem her nå, for å vise oss at det ikke bare er en religiøs myte. Gud utvalgte seg et land og en by. Det betyr ikke at han ikke bryr seg om de andre landene. Men det er Jerusalem som er bildet på det himmelske Jerusalem, sa forfatt...

 
Hjelper forfulgte kristne i Pakistan

Publisert:

To pakistanske advokater som står opp for de forfulgte kristne i sitt hjemland, besøkte Oslo nylig. De forteller om mengder av rystende skjebner og ber Europa legge press på menneskerettssituasjonen i Pakistan.

 
Starter nettkurs for å trene disipler

Publisert:

Daniel Haddal drømmer om å utruste og trene disipler med sitt nye nettkurs «Firestarters». Med dette kurset håper han at deltagerne skal blir enda mer trygge på sin identitet i Kristus, samt få en dypere forståelse av det å tjene Ham. Målet er at deltakerne skal bli «vekkelsesbærere i hverdagen».

 
Vekkelseskonferansen med Mattias Lekardal sendes på web-TV denne uken

Publisert: - Oppdatert: 09.10.2017 kl 15:57

Hver kveld denne uken kan du se møtene fra vekkelseskonferansen i Bergen i forrige uke. Møtene sendes på tv-kanalen Miracle Revival Channel.

 
Regjeringen har mistet all tillit til Islamsk Råd Norge

Publisert:

Regjeringen stanser statsstøtten til Islamsk Råd Norge. – Tilliten er ikke lenger til stede, sier kulturminister Linda Hofstad Helleland.

 
Trump flytter ikke ambassaden til Jerusalem ennå

Publisert: - Oppdatert: 09.10.2017 kl 15:50

USAs president Donald Trump har ikke tenkt å flytte USAs ambassade til Jerusalem ennå, sa han lørdag kveld. Det skaper skuffelser i den israelske regjeringen.