Kohn mottar Ikkevoldsprisen

Publisert:

Ervin Kohn hedres for sin tydelige stemme om minoriteters rettigheter, trosfrihet og ytringsfrihet.

 
– Mange døpt, helbredet og befridd

Publisert:

Torben Søndergaard er full av superlativer etter Kickstart Weekend i Oslo sentrum sist helg. Han forteller at over 40 ble døpt i vann i løpet av de to dagene. Han anslår at minst like mange ble helbredet for diverse sykdommer. Og flere ble befridd fra demoner. Da 300 deltagere gikk ut og vitnet på g...

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
Alle presidentens menn klare for norsk visitt

Publisert:

USAs president Donald Trump topper laget foran besøket fra Norge og tar seg uvanlig god tid når han møter statsminister Erna Solberg (H) onsdag.

 
Tidligere statsminister Odvar Nordli er død

Publisert:

– Det er med stor sorg vi har mottatt budskapet om at tidligere statsminister Odvar Nordli gikk bort i kveld. Våre varmeste tanker går til familien, uttalte AP-leder Jonas Gahr Støre i går kveld.

 
Israelsk seksbarnsfar drept i skyteangrep

Publisert: - Oppdatert: 17.01.2018 kl 15:11

Israeleren Raziel Shevah (35) ble skutt og drept av ukjente gjerningsmenn i et terrorangrep på Vestbredden tirsdag 9. januar.

 
Israel skal ha angrepet våpenlager i Syria

Publisert:

– Israel handler aktivt for å hindre at mer avanserte våpen når frem til Hizbollah, sier statsminister Benjamin Netanyahu.

 
– Vi må være kloke som slanger og enfoldige som duer

Publisert: - Oppdatert: 09.01.2018 kl 19:44

Det rådet gir Leo van Doesburg, leder for den europeiske kristne organisajonen og partiet ECPM. Sammen med jurister, interessegrupper og politikere fra flere land i Europa arbeider han systematisk for kristne verdier og får stort gjennomslag.

 
Mamma, la meg få leve!

Publisert: - Oppdatert: 09.01.2018 kl 19:45

– Omsorgen for barnet i mors mage, og for kvinnen som bærer barnet, har alltid lagt meg på hjerte. Helt fra 70-tallet har jeg visst at jeg må skrive og tale om dette tema, som berører og sårer så mange.

 
ANNONSE
Annonse
 
Vil påvirke politikk og samfunn med kristne verdier

Publisert: - Oppdatert: 09.01.2018 kl 19:45

Lørdag 6. januar arrangerte Kristen Koalisjonen Norge (KKN) strategisamling og feiring av Svein-Magne Pedersen. Det ble en dag preget av samfunnsreformasjon, kristen kampånd og fellesskap, bønn, inspirasjon, fest og alvor.

 
Solberg: Myte at alt går feil vei

Publisert:

Andelen som står utenfor arbeidslivet i Norge, blir faktisk mindre, slår statsminister Erna Solberg (H) fast.

 
Søreide besøkte Israel

Publisert:

Netanyahu utfordret Søreide til å stanse all støtte til organisasjoner som støtter BDS-bevegelsen.

 
Palestinakomiteen nektes adgang til Israel

Publisert:

Israel har offentliggjort en liste over et tjuetalls organisasjoner som ikke lenger vil få innreisetillatelse, fordi de jobber for å delegitimere Israel og fremme Israel-boikott.

 
Representant fra Kirkens Nødhjelp utestengt fra Israel

Publisert:

Ifølge israelske myndigheter var hun i landet på falske premisser.

 
Israel hevder å ha rullet opp iransk spionring

Publisert:

Den israelske sikkerhetstjenesten Shin Bet hevder å ha tatt til fange den angivelige lederen av en iransk spionring på Vestbredden.

 
Netanyahu ber FN stenge UNRWA

Publisert:

Israels statsminister Benjamin Netanyahu ber FN stenge hjelpeorganisasjonen for palestinske flyktninger (UNRWA).

 
Nå skal Barnevernet i Bergen under lupen

Publisert:

- Når kritikken har vært så massiv de siste årene, synes jeg det er oppsiktsvekkende at ikke noen har tatt tak i dette før, sier Marita Moltu (KrF).

 
Bønnealter i Hallingdal

Publisert:

I august 2016 etablerte Bønn for alle – Bønnetjenesten for Norge, et bønnealter på Gol, for å be for Gol og Hallingdal. Arbeidet har blitt til en fast tjeneste i bygda.

 
Kartlegger Oslos åndelige nød i ny rapport

Publisert:

– Rapporten sier noe om hva som er byens sosiale smerte, åndelige nød og kulturelle utfordringer, sier pastor Erik Andreassen som er talsperson for Bønn for Oslo.

 
Mener kristne organisasjoner henger etter på digitalisering

Publisert:

Bibelleseringen lanserer nå en mobilapp som skal samle digitale bibelressurser for ungdom.

 
Mange fulgte Jahn Otto Johansen til den siste hvile

Publisert:

Flere hundre hadde møtt opp for å hedre og ta farvel med den kjente journalisten og forfatteren Jahn Otto Johansen, som ble begravet på Vestre gravlund mandag.

 
Trygve Brekke fyller 70 år

Publisert:

Pastor, ingeniør og næringslivsmann Trygve Brekke fylte 70 år 1. januar. Dette året er det også 40 år siden han og kona Barbro grunnla menigheten Kristen Tjeneste. Begge deler ble feiret med stor fest i menigheten på årets første dag.

 
– Vi tror at 2018 skal bli gjennombruddets år

Publisert:

Det har vært et krevende og utfordrende år for Jan Hanvold og TV Visjon Norge. Hanvold velger likevel å fokusere på de mange gledelige og positive tingene de har fått være med på i løpet av året som har gått.

 
– Det beste er å høre at mennesker har møtt Gud gjennom sendingene

Publisert: - Oppdatert: 06.01.2018 kl 15:30

Radio 3:16 startet sendinger på det nasjonale DAB-nettet 19. april 2017. Det å endelige kunne gå på lufta med så stort nedslagsfelt, hadde vært en drøm i lange tider. Dagen da drømmen ble virkelig, var årets absolutte høydepunkt for daglig leder Margrethe Tveit.

 
Setter spor på Balkan og  inspirerer til vekkelse i Norge

Publisert:

TV-sjef Knut Tømmerbakk i Kanal 10 Norge, ser tilbake på et år med spennende intervjuer, sterke konferanser, god stemning med publikum i studio og fremveksten av en spennende misjonsvirksomhet på Balkan.

 
– Vi vil nå mange nye seere det neste året

Publisert: - Oppdatert: 07.01.2018 kl 01:29

Henning og Sara Helene Lunde driver tv-kanalen Miracle Revival Channel (MRC) fra studio i Drøbak. De sender på web-tv og Apple TV, men til neste år tar de sikte på å få kanalen inn på Canal Digitals paraboltilbud.