– Vi tror at 2018 skal bli gjennombruddets år

Publisert:

Det har vært et krevende og utfordrende år for Jan Hanvold og TV Visjon Norge. Hanvold velger likevel å fokusere på de mange gledelige og positive tingene de har fått være med på i løpet av året som har gått.

 
– Det beste er å høre at mennesker har møtt Gud gjennom sendingene

Publisert: - Oppdatert: 06.01.2018 kl 15:30

Radio 3:16 startet sendinger på det nasjonale DAB-nettet 19. april 2017. Det å endelige kunne gå på lufta med så stort nedslagsfelt, hadde vært en drøm i lange tider. Dagen da drømmen ble virkelig, var årets absolutte høydepunkt for daglig leder Margrethe Tveit.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
Setter spor på Balkan og  inspirerer til vekkelse i Norge

Publisert:

TV-sjef Knut Tømmerbakk i Kanal 10 Norge, ser tilbake på et år med spennende intervjuer, sterke konferanser, god stemning med publikum i studio og fremveksten av en spennende misjonsvirksomhet på Balkan.

 
– Vi vil nå mange nye seere det neste året

Publisert: - Oppdatert: 07.01.2018 kl 01:29

Henning og Sara Helene Lunde driver tv-kanalen Miracle Revival Channel (MRC) fra studio i Drøbak. De sender på web-tv og Apple TV, men til neste år tar de sikte på å få kanalen inn på Canal Digitals paraboltilbud.

 
Måling: Historisk dårlig resultat for Ap

Publisert: - Oppdatert: 06.01.2018 kl 15:19

Ap har mistet en tredel av velgerne sine, ifølge en partimåling fra Norfakta. Partiet går fra 37,8 prosent i januar i fjor til 24,2 i januar i år. Høyre er den store vinneren på partimålingen som er utført for Nationen og Klassekampen 2. og 3. januar.

 
TX-Viking har bedt med 2000 til frelse

Publisert:

– Vi har vært gjennom et år med mange prøvelser i egne rekker, men Gud har ført oss igjennom slik at utgangen ble god.

 
– Jeg har opplevd en ny dimensjon av åndskamp

Publisert:

Evangelist Jørn Strand, forteller om et år der han har opplevd åndskampen fra en ny og sterkere side. – Det har vært et trykk, men jeg velger å kalle det et velsignet trykk, noe som gjør at man vet at man er på sporet.

 
Økende barne- og ungdomsarbeid igjen

Publisert: - Oppdatert: 08.01.2018 kl 11:57

Mens tendensen i den norske pinsebevegelsen har vært at stadig færre menigheter har manglet et aktivt tilbud til barn og unge, peker pila nå heldigvis oppover igjen, forteller Sigmund Kristoffersen.

 
ANNONSE
Annonse
 
Aldri nådd så mange mennesker som i 2017

Publisert:

Daglig leder i Troens Bevis Verdensevangelisering, Rune Edvardsen, ser tilbake på det han kaller et fantastisk år ute på organisasjonens mange misjonsfelter.

 
Krevende omstilling for IMF

Publisert:

Generalsekretær i Indremisjonsforbundet, Erik Furnes, forteller at 2017 har vært et år med store omstillinger, grunnet reduserte gaveinntekter.

 
Nord-Korea har takket ja til samtaler

Publisert:

For første gang på over to år setter utsendinger fra Nord- og Sør-Korea seg til uka til forhandlingsbordet.

 
– 2017 er blitt en milepæl for Israel

Publisert: - Oppdatert: 04.01.2018 kl 09:13

– 2017 er blitt en milepæl for Israel. Dette sier jeg først og fremst fordi USAs president valgte å følge Kongressens vedtatte politikk med anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad, sier nasjonal direktør for ICEJ i Norge, Dag Øyvind Juliussen.

 
– Et år spekket av begivenheter

Publisert: - Oppdatert: 04.01.2018 kl 09:13

– 2017 har vært et år der vi som jobber med, for og i Israel, har gått fra begivenhet til begivenhet, forteller Grete Tangen Olsen, daglig leder i Exodus Nord, en organisasjon som hjelper jødiske immigranter.

 
– Et godt år for Israel

Publisert:

Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred (MIFF), synes 2017 har vært et godt år for staten Israel.

 
UD vil ikke kommentere Trumps trussel om bistandskutt til palestinerne

Publisert:

UD ønsker ikke å kommentere USAs trussel om å kutte bistanden til de palestinske selvstyremyndighetene, men hevder å være i tett dialog med amerikanerne.

 
Høyre, Frp og Venstre enige om inkluderingsdugnad

Publisert:

Å få flere i jobb blir en hovedprioritet framover, fastslår partilederne for Høyre, Frp og Venstre – som vil ha partene i arbeidslivet med på dugnad.

 
Hele Norges helbredelses-evangelist fyller 70 år

Publisert: - Oppdatert: 03.01.2018 kl 15:20

Svein-Magne Pedersen sprudler av fremtidsvisjoner og begeistring over å få formidle evangeliet om frelse og helbredelse til stadig større deler av jordens befolkning.

 
Feirer med Kristen Koalisjon Norge

Publisert: - Oppdatert: 03.01.2018 kl 15:20

Svein-Magne Pedersen tilbringer i helgen sin 70-årsdag sammen med Kristen Koalisjon Norge (KKN) på deres strategisamling i Oslo.

 
– 2017 ble et bedre år enn mange hadde trodd

Publisert:

Økonomiprofessor Ola Grytten konstaterer ved årets slutt at 2017 bød på en litt mer positiv utvikling for norsk økonomi enn mange hadde forventet. Han tror vi vil se en moderat økning i veksten neste år.

 
Valgåret der AP kollapset og Erna fikk fornyet styrke

Publisert:

Det uventede gjenvalget av den borgerlige regjeringen, problemene i Arbeiderpartiet og Senterpartiets voldsomme fremgang blir det vi vil huske best fra det politiske året 2017, tror TV2s kommentator Aslak Eriksrud.

 
Frelsesarmeen fant 60 savnede personer i fjor

Publisert:

Frelsesarmeen i Norge fant i fjor 60 savnede personer, to flere enn i 2016.

 
Kommunepolitikere i Øygarden vil ikke vie brudepar

Publisert:

Fra nyttår er det ikke lenger domstolene som har ansvar for å vie brudepar borgerlig. Da overtar kommunene oppgaven med å erklære par for rette ektefolk å være.

 
Fascineres av juleevangeliet

Publisert:

– Tenk at når Gud skulle vise seg, var det som en liten baby som trengte stell dag og natt. Han kom til kummerlige og enkle kår. Jesusbarnet er Guds måte å vise hvem Han er, sier Trygve Slagsvold Vedum.

 
Jahn Otto Johansen er død

Publisert: - Oppdatert: 04.01.2018 kl 17:31

Forfatter og journalist Jahn Otto Johansen er død, 83 år gammel. Han minnes som en allsidig og fargerik personlighet i norsk journalistikk. Blant annet gjorde han seg bemerket som en sterk talsmann mot antisemittismen i vår tid.

 
Grande: Har min lille liste i baklomma

Publisert:

Grunnlaget er godt for å komme i mål med en trepartiregjering, mener Erna Solberg. Oljeleting i nord kan imidlertid bli en av de hardeste nøttene.