Israel-venner hyller landet

Publisert:

Flere av landets fremste Israel-venner medvirker i en ny bok om jødenes hjemland. Målet er å nå nye generasjoner med kunnskap om Israel

 
Optimistisk tross millionunderskudd i NMS

Publisert:

– Mange trofaste gir mye og vil at NMS skal kunne fortsette, sier økonomileder.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
Bekymret over bio-liberalisering i Høyre

Publisert:

Tone Wilhelmsen Trøen karakteriserer seg selv som verdikonservativ i bioteknologi-spørsmål. Når Høyre holder landsmøte til helgen, risikerer hun å tape blant annet i spørsmålet om eggdonasjon. Men ingenting er avgjort på forhånd.

 
Comeback for Wara i Frp – blir ny justisminister

Publisert:

Frp-leder Siv Jensen har i mange år lyttet til hans råd og brukt ham som samtalepartner. Nå gjør Tor Mikkel Wara rikspolitisk comeback som ny justisminister.

 
Israels venner holder fest i Oslo Konserthus

Publisert:

Opprettelsen av staten Israel ga nytt livshåp til det jødiske folk etter den største tragedien i deres historie. Søndag 29. april skal 70-årsdagen for uavhengigheten feires i Oslo Konserthus.

 
Sylvi Listhaug inn i Stortingets helse- og omsorgskomité

Publisert: - Oppdatert: 03.04.2018 kl 13:20

Sylvi Listhaug (Frp) får ønsket sitt oppfylt når hun nå går inn i helse- og omsorgskomiteen på Stortinget.

 
Ed Brown ny generalsekretær i Stefanusalliansen

Publisert:

Den tidligere sentrale lederen i organisasjonen tar over toppjobben til høsten.

 
– En lettelse  å si ja til Jesus

Publisert:

– Jeg visste at jeg gjorde synd mot Gud, sa Nathalie Strand (22) da hun fortalte om livet sitt frem til november 2016. Strand hadde vokst opp i et kristent hjem, men hun distanserte seg fra troen gjennom ungdomsårene. Den distansen ble brutt november 2016. Da tok hun en radikal bestemmelse om å følg...

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
– Den norske kirke har sunket ned i en avgrunn

Publisert:

– Av teologiske grunner kunne jeg ikke bli, sier teolog Harald Valen-Sendstad. Han tror ikke at Olav Valen-Sendstad ville blitt skuffet over at han har meldt seg ut. For allerede på 50-tallet så hans farfar de liberale teologiske strømningene som ga kirken en alvorlig grunnskade.

 
– Ambassadeflyttingen er en  «game-changer»

Publisert: - Oppdatert: 02.04.2018 kl 21:22

USAs beslutning om å flytte den amerikanske ambassaden fra Tel Aviv til Jerusalem forandrer dynamikken i den internasjonale kampen om Israels hovedstad. Det mener mannen som leder ambassaden som har vært der siden 1980.

 
Hamas varsler demonstrasjoner frem til 15. mai

Publisert: - Oppdatert: 02.04.2018 kl 13:10

De voldelige massedemonstrasjonene ved Gaza-grensen som startet langfredag, skal fortsette frem til Israels 70. uavhengighetsdag, dagen palestinerne omtaler som «katastrofen».

 
Nytt TV-samarbeid

Publisert: - Oppdatert: 29.03.2018 kl 21:31

Jan Hanvold og Edward John samarbeider om ny TV-kanal

 
Listhaug-striden styrket både FrP og KrF

Publisert:

Nesten én av fire FrP-medlemmer har meldt seg inn i løpet av de to siste ukene før påske. KrF kan skilte med tresifret medlemsøkning og målinger med resultater på den ønskede siden av sperregrensen.

 
Nå er det opp til Island eller Høyesterett å stoppe ACER

Publisert: - Oppdatert: 28.03.2018 kl 20:49

Det var dørgende stille i landets medier da Acer-motstandere fylte Eidsvolls Plass og demonstrerte foran Stortinget. I skyggen av Listhaug-striden ble saken vedtatt på Stortinget, og motstanderne ser nå til Island eller rettsvesenet.

 
Misjonsleder får hat-meldinger

Publisert:

Den siste uken er Samemisjonens leder Roald Gundersen blitt bedt om å «brenne i helvete» fordi organisasjonen ikke vil stille sine lokaler til rådighet for prester som anerkjenner likekjønnede vielser.

 
Nordmenn splittet i synet på Solbergs håndtering av Listhaug-saken

Publisert:

31 prosent mener Erna Solberg (H) har håndtert debatten rundt tidligere justisminister Sylvi Listhaug (Frp) dårlig, mens 24 prosent kaller håndteringen god.

 
Væpnede menn tok seg over grensen fra Gaza

Publisert:

Tirsdag 27. mars tok tre menn fra Gaza seg gjennom grensegjerdet mot Israel. De var bevæpnet med granater og kniver og kom 20 km inn på israelsk territorium før de ble stanset.

 
USA øker presset mot palestinske terrorlønninger

Publisert:

23. mars vedtok den amerikanske Kongressen en lov som krever at de palestinske selvstyremyndighetene må stanse belønningen av terrorister for at USA skal fortsette å gi bistand.

 
Pris til Nathan Sharansky

Publisert:

Lederen for Jewish Agency, Nathan Sharansky, er tildelt «Israel-prisen» og kåret til «Årets navn», skriver Israel Hayom.

 
Havila fikk hurtigrute-kontrakt

Publisert:

– Naturlig at det legges ut bibler på lugarene, sier reder Per Sævik.

 
Vårt Land: Rødt over sperregrensa på ny måling

Publisert:

Rødt får 4 prosents oppslutning på en fersk måling for Vårt Land. Avisen mener partiet får «klekkelig betalt» etter mistillitsforslaget mot Sylvi Listhaug.

 
Sandberg i tenkeboksen til over påske

Publisert:

Fremskrittspartiet skal bruke påsken til å legge kabal. Jokeren i kortstokken er Per Sandberg. Han avgjør hvordan det hele spiller seg ut.

 
Tusener melder seg inn i Frp etter Listhaug-bråk

Publisert:

Sylvi Listhaug måtte gå av som justisminister, men Fremskrittspartiet opplever en voldsom medlemsvekst i kjølvannet av saken.

 
Sterk økning i andel ikke-troende i Norge

Publisert:

Andelen ikke-troende vokser kraftig, mens andelen troende synker, viser Norsk Monitors kartlegging for 2017.

 
Tidligere Listhaug-rådgiver: Norsk presse er en dørmatte for Ap

Publisert:

Sylvi Listhaugs (Frp) tidligere spinndoktor, Espen Teigen (Frp), mener norsk presse ble en dørmatte for Ap i saken som førte til hennes avgang.

 
ANNONSE
Annonse