Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

- Går videre med "fullt trykk"

- Går videre med

Franklin Graham FOTO: NTB Scanpix

Graham-aksjonen i november går som planlagt, etter at noen komitemedlemmer trakk seg fra kampanjen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.02.2017 kl 21:43

Det sier komitéleder Sten Sørensen i en pressemelding.

- Ledergruppen for ”Festival of Hope” med Franklin Graham i Oslo 11.-12. november 2017 har drøftet ved et ekstra innkalt møte, det videre arbeidet med aksjonen etter at personer i hovedkomiteen har valgt ikke å være med videre, skriver Sørensen, og fortsetter:

- Det er beklagelig at noen kristne ledere ikke finner å kunne være med i aksjonen, men vi respekterer deres avgjørelse. Denne aksjonen er født i bønn og har vært ønsket av mange i flere år. I takknemlighet for hva Billy Graham Evangelistic Assosiation har betydd for Norge ved tidligere besøk, ser vi denne gangen fram til å ha besøk av Franklin Graham. Han har i de senere år hatt lignende aksjoner i flere europeiske storbyer med det resultat at mange har blitt frelst og lagt til de lokale kirker og menigheter, skriver Sørensen.

Nå lover han "fullt trykk" fremover.

- Ledergruppen bekrefter at aksjonen gjennomføres som planlagt, og kommer derfor til å arbeide med fullt trykk for å legge til rette for en vellykket aksjon i november. Det er ledergruppens overbevisning at dette vil bli til velsignelse for mange og bety mye for vår nasjon, avslutter han.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!