Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

USA:

Graham: – Be for Trump

Graham: – Be for Trump

FRYKTER SEKULARISMEN: Evangelisten Franklin Graham mener landets framtid står på spill fordi sekularistiske krefter tar over. På Decision America Tour holdt han bønnemøter ved de politiske maktsentra i byene. FOTO: Matt Johnson/CC/Flickr FOTO: Matt Johnson/CC/Flickr

Billy Grahams sønn Franklin Graham oppfordrer en splittet nasjon til å komme sammen igjen etter presidentvalget.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.12.2016 kl 21:47

Sønnen til den verdenskjente evangelisten Franklin Graham la ut et innlegg på sin Facebook-profil kort tid etter at det ble klart at Donald J. Trump blir USAs neste president.

I innlegget skriver han at USA nå står overfor den vanskelige oppgaven med å komme sammen igjen etter den svært så splittende presidentkampanjen.

«På tide å legge det bak seg»

«Dette valget jar vært langt, det har vært tøft og det har vært splittende. Det er på tide å legge dette bak oss», skriver Graham og fortsetter:

«Nå er det på tide å komme sammen i enhet og arbeide sammen. Vår nasjon har så mange problemer som må løses. Enda viktigere er de åndelige behovene til landet vårt. Enten vi er rike eller fattige, uten Jesus Kristus er vi desperate i nød, de fattigste av de fattige. Vi kan ikke se bort fra hans hånd og hans øverste myndighet».

Graham har brukt store deler av året til å reise rundt til hovedstedene i samtlige 50 delstater i USA på sin «Decision America Tour».

Han mener landets framtid står på spill fordi sekularistiske krefter tar over. På Decision America Tour var formålet å holde bønnemøter ved de politiske maktsentra i byene. Under møtene står de frammøtte og bekjenner sine egne og nasjonens synder.

«Be for Trump»

Selv om valget i USA er avgjort mener han behovet for å engasjere seg i bønn er like viktig i dag som før presidentkampanjen ble avgjort.

«En ting er sikkert, vi trenger å be for vår nye president, visepresident og våre andre ledere hver dag, enten vi er enige med dem eller ikke. De trenger Guds hjelp og veiledning. Det er min bønn at vi vil virkelig være «en nasjon under Gud», skriver han.

Før presidentvalget var avgjort la Graham også følgende melding ut på Facebook:

«Bibelen forteller oss at til syvende og sist: «Gud er konge over folkene, Gud har satt seg på sin hellige trone.» (Salme 47:9) Jeg ber Gud om å gi oss en president, en visepresident og andre ledere i dette landet som vil anerkjenne Ham og se til Ham for veiledning».

«Men uansett hvem som er i Det ovale kontor, Gud er fortsatt på tronen. Mitt håp er i Ham. Han er hva landet vårt trenger. «Men nå, Herre, hva skal jeg vente på? Bare til deg står mitt håp.» (Salme 39:9)

– Det eneste håpet for USA

Til Fox News uttalte også Graham tidligere i år at Gud er det eneste håpet for USA.

– Det eneste håpet for dette landet er Gud, og vi har tatt Gud ut av den politiske debatten. Vi har også tatt ham ut av det offentlige rom, og jeg vil få ham inn igjen, sa han. KPK

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!