Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

TX Vikings utsatt for palestinsk mobb

- SOS, leiebussen vi sitter i på vei hjem til Jerusalem blir utsatt for palestinsk mobb som kaster stein. Stor stein, i stor stil. Dette er vilt. Be for fred for Jerusalem.

Tekst:

Publisert:

Denne meldingen tikket inn til Norge IDAG fra Thure Eriksen I TX Vikings ca kl 16.00.


De sterke menn fra Norge er på evangeliseringstur I Israel. De sendte tidligere i dag ut et rop om bønnevakt til folk de kjente i Norge. Det er uro I Øst-Jerusalem og i Samaria, og nettopp til disse områdene skulle de norske evangelie-vikingene.

I dag var det Øst-Jerusalem, der skulle de ha et show.

- Frykt og angst preger byen, be for seier, var oppmodingen fra Thure Eriksen, leder for TX Vikings i dag formiddag.

Bønnevakt ble selvsagt etablert og det holdt til det store showet som de hadde inne I Øst Jerusalem, nærmere besstemt Efraim.

- Alt er vel kom meldingen kl 14.30.

- Vår Trofaste Far lot oss se mer enn 150 arabere ta imot Jesus. Det skjedde i Efraim (på Vestbredden) Halvparten av dem var muslimer. På tross av frykt og forvirring blant ledere - for det de kaller «en tredje intifada», så var seieren der. Takk for forbønn og takk for at de var så modige og opprettholder tjenesten for Messias, fredsfyrsten, sa Thure fra Jerusalem.

Men etterpå braket det løs.

- En 20-åring drepte nettopp en IDF-soldat I Damaskusgaten. Det er ville tilstander, som vi sannelig opplevde ved overfallet på bussen vår i dag. Men vi har nå fred og vil fortsette vår turne – med den visdom Herren gir oss, er siste rapport fra de sterke menn.

Foto: TX-Vking

Nøkkelord

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!