Hareide: – Dette var riktig utgang i en så alvorlig sak

Publisert:

Opposisjonen er enige om at det var riktig av Sylvi Listhaug å fratre. – Dette var rett utgang i en så alvorlig sak, sier KrF-leder Knut Arild Hareide.

 
Aardal: – Trusselen fra KrF må ha blitt oppfattet som reell

Publisert:

Valgforsker Bernt Aardal mener Sylvi Listhaugs avgang viser at trusselen om mistillit fra KrF gikk fra å bli oppfattet som tom til helt reell mandag kveld.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
Hareide: – Vi slapp å ta stilling

Publisert: - Oppdatert: 20.03.2018 kl 13:10

KrF hadde ikke endelig avklart om de ville stille hardt mot hardt dersom statsminister Erna Solberg hadde stilt kabinettsspørsmål.

 
Sylvi Listhaug (Frp) går av som justisminister

Publisert: - Oppdatert: 20.03.2018 kl 09:53

Sylvi Listhaug sier hun ikke kan tillate at hennes avgang åpner for at Frp mister makt og trekker seg som justisminister.

 
– Angrep i sosiale medier bidrar til en dårligere politisk debatt

Publisert:

Da statsminister Erna Solberg (H) møtte pressen tirsdag morgen for å kommentere Sylvi Listhaugs (FrP) avgang som justisminister, tok hun et oppgjør med det lett antennelige debattklimaet i sosiale medier.

 
ANNONSE
Annonse
Listhaug kan komme tilbake

Publisert: - Oppdatert: 20.03.2018 kl 10:16

Statsminister Erna Solberg (H) åpner for at Sylvi Listhaug (Frp) kan komme tilbake som minister i denne regjeringsperioden.

 
Sandberg fra Korketrekker'n til Justisdepartementet

Publisert: - Oppdatert: 20.03.2018 kl 13:10

Frp-nestleder Per Sandberg blir fungerende justisminister inntil en permanent løsning er på plass. Han fortsetter samtidig som fiskeriminister.

 
Støre vil være en katastrofe for Norge

Publisert: - Oppdatert: 20.03.2018 kl 09:24

Sylvi Listhaug gikk til frontalangrep mot Ap-leder Jonas Gahr Støre under tirsdagens pressemøte. Hun mener han ikke er egnet til å bli statsminister.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
Ap og KrF har gitt Sylvi Listhaug den beste starten på hennes videre politiske karriere

Publisert: - Oppdatert: 20.03.2018 kl 08:52

Frp-leder Siv Jensen sier hun er lei seg for at Sylvi Listhaug går av som justisminister og garanterer at den politiske karrieren hennes langt ifra er over.

 
Jakten på justisministeren

Publisert: - Oppdatert: 20.03.2018 kl 09:58

En analyserende oppsummering.

 
Partiet kan komme til å støtte ren Høyre-regjering hvis Listhaug vrakes

Publisert: - Oppdatert: 19.03.2018 kl 19:30

Sentrale Frp-ere åpner for at partiet kan gå ut av regjering og deretter støtte en ren Høyre-regjering. Dette for å hindre Jonas Gahr Støre som statsminister.

 
Hareide ber Solberg ta grep for å unngå mistillit

Publisert:

KrFs landsstyre har ikke tillit til Sylvi Listhaug (Frp), og partileder Knut Arild Hareide ber statsministeren om å ta grep for å unngå en mistillitssituasjon.

 
– Tar avstand fra å bagatellisere Listhaugs utspill

Publisert:

– Dette er en alvorlig sak, og konklusjonen er ikke tatt, sa KrF-leder Knut Arild Hareide før landsstyret lukket dørene for pressen og begynte sitt ekstraordinære møte. I løpet av de neste timene avgjør de langt på vei fremtiden for Regjeringen Solberg II.

 
Fulgte kallet fra Gud og skapte suksessbedrift

Publisert:

– Gud har mye galgenhumor, hevder Lloyd Sundstøl. Tre ganger, på vidt forskjellige steder og folk som ikke ante hvem han var og hva han drev med, fikk uavhengig av hverandre en profeti fra Gud om at dette var hans kall. Den ene ringte ham fra utlandet. I en drøm fikk Lloyd se maskinene han skulle by...

 
Israelske flyselskap retter blikket mot Norge

Publisert:

Fra sommeren av blir det mulig å reise mellom Israel og Norge uten å måtte bytte fly. En ukentlig rute skal frakte passasjerer fra Tel Aviv til Oslo og Bergen.

 
Tommelen ned for AP-krav til trossamfunn

Publisert:

Arbeiderpartiet får ikke flertall på Stortinget for sitt forslag om å tvinge frem kvinnerepresentasjon og demokrati i trossamfunn som mottar statsstøtte.

 
Får ikke beskyttelse mot tvangsutsendelse selv om saken ikke er rettskraftig avgjort

Publisert: - Oppdatert: 16.03.2018 kl 23:47

Tapte i Lagmannsretten – hentet av politiet fra mottaket mindre enn to timer etter at kjennelsen kom – uvisst om det blir snarlig tvangsutsendelse

 
- Sjokkerende at de sendes ut

Publisert: - Oppdatert: 16.03.2018 kl 13:33

Norges Kristne Råd reagerer sterkt på hvordan den afghanske familien ble hentet ut av kirkeasylet på Fitjar, og at de nå sendes ut av landet.

 
Høyesterett tar opp Katarzynas sak

Publisert: - Oppdatert: 16.03.2018 kl 20:45

Fastlegenes rett til samvittighetsfrihet skal for første gang tas opp i Norges Høyesterett. Katarzyna Jachimowicz er kampklar.

 
Solberg setter hardt mot hardt – har tillit til Listhaug

Publisert:

Sylvi Listhaug (Frp) avlyser Svalbard-tur og kjemper for jobben som justisminister. KrFs stemmer avgjør, mens Senterpartiet ber statsministeren selv gripe inn.

 
Filmskaperen som tar Jesus med på jobben

Publisert:

Livet til regissør og manusforfatter Ingrid Ese Folkestad har fortonet seg nesten som en film, fullt av dramatiske vendepunkt. Som da hun nesten mistet sønnen i leukemi og ropte til Gud om hjelp. Men det største vendepunktet kom da hun møtte Jesus og ble spontant omvendt. Nå brenner hun etter å dele...

 
Frykter han blir sendt i døden

Publisert:

Vesam Heydray fra Iran er 39 år. Han kom til Norge som ung mann, fordi han hadde møtt Jesus. Et møte som forandret Vesam og livet hans. Han fikk et nytestamente og skjønte at historien om Jesus er en annen enn historien om «Isa» i Koranen, som han hadde lært gjennom oppveksten.

 
Reagerer på politiets kirke-nekt

Publisert:

Menneskerettighetsekspert mener politiet har tatt seg friheter som hun reagerer på. Og generalsekretæren i Mellomkirkelig råd mener politiet har gitt et «ikke-svar» på spørsmålet om hva som skulle til for at Betania Fitjar skulle vært definert som en kirke.

 
– Respekter kirkeasylet

Publisert: - Oppdatert: 15.03.2018 kl 20:12

Presteforeningen i Den norske kirke ber enstemmig regjeringen om å respektere kirkeasylet.

 
KrF vil be Høyesterett vurdere Acer-saken

Publisert:

KrF ber Høyesterett vurdere hva EUs energisamarbeid og Acer vil bety for Norges suverenitet.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse