Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Løfter frem sannheten om Israel

Publisert:

– Vi har med oss et lag av talere som er unikt på norsk jord, sier Dag Øyvind Juliussen fra Internasjonale Kristne Ambassade Jerusalem. Han har regien på en egen sesjon der Israels sak skal settes på agendaen i Oslo Kongressenter.

 
Menigheten sender 25 ledere og medlemmer til Oslo Symposium

Publisert:

Menigheten M40 i Oslo sender hele sin ledergruppe, pluss en del medlemmer til Oslo Symposium. 25 deltakere kommer fra Oslo-menigheten.

 
Tomas Sandell til Oslo Symposium

Publisert:

Den finske Israelvennen og EU-lobbyisten, Tomas Sandell, taler under Israelssesjonen på Oslo Symposium. Denne uken starter han også som fast spaltist i Norge IDAG.

 
– Fraråder samarbeid med prester som vier homofile

Publisert:

«Teologisk refleksjonsgruppe» innen Pinsebevegelsen har via Lederrådet sendt ut brev til alle de 335 pinsemenighetene i Norge. De anbefaler å avstå fra å samarbeide med prester som vil vie homofile.

 
36 organisasjoner og kirkesamfunn står sammen for ekteskapet

Publisert:

«Ekteskapserklæringen» som ble publisert 1. juli 2016, er nå utgitt i tredje opplag og trykket i 55.000 eksemplarer. Bak utgivelsen står 36 organisasjoner og kirkesamfunn. Sammen har de utgitt et verdidokument om ekteskapet, barnet og Bibelen i møte med vår tids kjønnsnøytrale ideologi.

 
Fortviler over at konvertitter ikke blir tatt på alvor

Publisert: - Oppdatert: 22.02.2017 kl 18:14

Stig Magne Heitmann mener begrunnelsene som gis for å sende ut asylsøkere som er blitt kristne, i mange tilfeller er uforståelige. Han mener de norske utlendingsmyndighetenes avgjørelser mange ganger er problematiske i forhold til menneskerettighetene og flyktningkonvensjonen.

 
UDI: – Ser på om søkeren har misjonert i Norge

Publisert: - Oppdatert: 22.02.2017 kl 18:14

– Dersom en asylsøker ikke har hatt en misjonerende eller annen utadrettet kristen aktivitet i Norge, er det mindre sannsynlig at vedkommende vil ha det ved retur til hjemlandet, mener norske utlendingsmyndigheter. Slik forsvarer de at en del kristne konvertitter returneres til muslimske land.

 
Hver tredje nordmann får en ny kommune

Publisert: - Oppdatert: 22.02.2017 kl 15:13

Antall kommuner kuttes med 70, og ved delvis tvang blir 27 kommuner til 8. Det er status etter at regjeringens lenge varslede kommunereform er på plass.

 
– Kan gi vekst til småpartiene

Publisert: - Oppdatert: 22.02.2017 kl 15:13

Å endre det fylkeskommunale kartet kan gi utslag på det partipolitiske terrenget, mener valgforsker Bernt Aardal.

 
Åpne Dører møtte UD

Publisert:

Representanter fra Åpne Dører var i forrige uke i møte med Utenriksdepartementet samt representanter fra Utenrikskomiteen på Stortinget. De opplever at informasjonen om forfulgte kristne blir tatt imot med interesse.

 
Stortingspresidenten først ute med kongehilsen

Publisert: - Oppdatert: 21.02.2017 kl 09:52

Kong Harald fyller 80 år og Slottet har nå lagt ut en gratulasjonsprotokoll. Etter at politikere og diplomater har skrevet sin hilsen er det publikums tur.

 
Sp-Toppe vil straffe surrogatforeldre

Publisert:

Helsepolitisk talskvinne i Senterpartiet, Kjersti Toppe, vil innføre straff for nordmenn som får barn ved hjelp av surrogatmødre i utlandet.

 
8 av 18 Høyre-fylkeslag vil ha eggdonasjon

Publisert:

Åtte av Høyres fylkeslag vil tillate eggdonasjon i Norge, ni fylkeslag har ikke bestemt seg, mens ett sier klart nei. Saken skal opp på landsmøtet om tre uker.

 
Bollestad: Eggdonasjon er ikke likestilling

Publisert:

2. nestleder i KrF, Olaug Bollestad, er bekymret for at flere partier åpner døren på gløtt for eggdonasjon og sier eggdonasjon ikke er likestilling.

 
Videregående skole for dem som har «falt utenfor»

Publisert:

Høsten 2017 starter Stiftelsen Karmsund ABR-senter opp videregående skole på Karmøy. Skolen er et tilbud for personer som ikke har fullført videregående opplæring.

 
– Åpnet stengt fengsel

Publisert:

Det var sendt inn terrorpoliti med hunder for en skikkelig razzia i fengselet i Budapest i Ungarn. Alle cellene og alle fangene skulle undersøkes, for å beslaglegge våpen og narkotika. Derfor var fengselet helt og holdent stengt. Alle aktivitetene var avlyst for lang tid framover.

 
– Morshjertet  er Norges gull

Publisert:

– Dette er et bønnenettverk for alle. For vi er alle mødre for den nye generasjonen i Norge. Om du ikke selv har barn, har du kanskje fadderbarn, tanteunger eller barn i nabolaget som du har lyst til å be for, sier Randi Anita Helvig.

 
40 år med opplevelser og glede

Publisert:

Sammen med god hjelp fra sønnene Andreas og Jon, driver Arne og Ruth Håtveit Hermon Høyfjellssenter – og da Norge IDAG kom innom, var hele familien i sving med å planlegge drift videre som de har drevet med suksess i nesten 40 år.

 
Pedagogikklektor advarer mot barnehage for de minste

Publisert:

Fra høsten kan barn helt ned til åtte måneder begynne i barnehage. En så tidlig start kan få svært uheldige konsekvenser, mener en universitetslektor.

 
«Gud spiller ikke med terninger»

Publisert:

– Gud spiller ikke med terninger, sa Albert Einstein. Han regnes som en av historiens største vitenskapsmenn. Og det er nettopp dette den nystiftede foreningen Skaper vil bevise.

 
Mor og far skal selv fordele foreldrepermisjon ved samlivsbrudd

Publisert:

For å styrke fedres muligheter til å beholde foreldrepermisjonen ved samlivsbrudd, foreslår regjeringen at mor ikke lenger automatisk skal overta fedrekvoten.

 
– Jeg er ikke lenger EU-tilhenger

Publisert:

Carl I. Hagen har skiftet side i EU-saken. Nå angrer han på at han ikke forstod konsekvensene av fri flyt av arbeidskraft, som følger av EØS-avtalen.

 
– Verdi-relativismen er å sammenligne med ei hengemyr

Publisert: - Oppdatert: 16.02.2017 kl 11:24

– Slike mønstringer er viktige i alle bevegelser. Det er utbytterikt å være med på Oslo Symposium, sier Hallgrim Berg.

 
Høyre-kamp om eggdonasjon

Publisert: - Oppdatert: 15.02.2017 kl 11:08

Foran Høyres landsmøte i mars er spenningen stor, når et splittet parti kan komme til å gå inn for eggdonasjon i Norge. Sier de ja, vil KrF og Senterpartiet være alene igjen som motstandere på Stortinget.

 
– Vårt siste håp

Publisert: - Oppdatert: 15.02.2017 kl 11:09

– På mange måter ligger vårt siste håp i at Høyre velger å si et samlet nei til eggdonasjon. I motsatt fall blir det en svært vanskelig og nesten umulig kamp for KrF, sier nestleder og helsepolitisk talskvinne Olaug Bollestad.

 
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!