Utslippsfrie selvkjørende busser på vei til Oslo

Publisert:

Neste år kan du bestille en elektrisk selvkjørende buss i Ruter-appen og bli kjørt dit du skal. Samferdselsministeren jubler. Ruter og Bymiljøetaten skal prøve ut slike busser fra mars neste år, skriver Aftenposten.

 
– Fattigdommen i Europa er et systemproblem

Publisert:

Stadig flere fattige europeere uten fast inntekt skaper nye utfordringer for det diakonale arbeidet.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
Norske organisasjoner med krafttak mot sult

Publisert:

Elleve norske hjelpeorganisasjoner går sammen om en innsamlingsaksjon for å komme millioner av sultofre i Jemen og Afrika til unnsetning.

 
KrFs tidligere nestleder til tankesmia Agenda

Publisert:

Kristelig Folkepartis tidligere nestleder Dagrun Eriksen tar plass i styret til tankesmia Agenda for sentrum-venstre.

 
Oslo-politiet setter inn tiltak etter bølge av bilbranner

Publisert:

Til sammen elleve biler er trolig blitt påtent i Oslo de to siste nettene. Store politiressurser er satt inn for å finne gjerningspersonene.

 
ANNONSE
Annonse
– Betydelig sensur i den norske debatten

Publisert:

Nina Karin Monsen fortalte åpenhjertig om prisen hun har betalt for å bli stående i debatten om ekteskap og kjønnspolitikk de siste årene, da hun talte på kvinnemøtet under Norge IDAGs sommerkonferanse på Bildøy.

 
Joel (15) utfordret ensrettingen i skolen

Publisert:

– Den norske offentlige skolen har en enorm makt til å påvirke elever ideologisk, og bruker den i stor grad, sa Joel Ystebø i et innlegg på Norge IDAGs sommerkonferanse.

 
– Den norske rettsstaten er i fare

Publisert:

«Eldregeneral» og samfunnsdebattant Jan Pedersen ropte varsku om maktmisbruk i den norske barneverntjenesten, da han talte på Norge IDAGs sommerkonferanse på Bildøy.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
Bastesen fridde til kristenfolket

Publisert:

Kystpartiets Steinar Bastesen lovet velgerne å kjempe mot avkristning av Norge.

 
Kjempet om kristenvelgernes stemmer

Publisert: - Oppdatert: 16.06.2017 kl 13:08

Politisk debatt på Norge IDAGs sommerkonferanse på Bildøy.

 
Hans Olav Tungesvik er død

Publisert: - Oppdatert: 16.06.2017 kl 16:50

KrF-veteran Hans Olav Tungesvik (81) døde fredag 16. juni, etter at han ble alvorlig skadet i en trafikkulykke mandag 12. juni.

 
– Det er noe som skurrer når ingen vil snakke i Norge

Publisert:

– Ut fra både en profesjonell, politisk og personlig synsvinkel har jeg sett på Norge som den perfekte modellen. Det var noe vi ønsket å ligne som nasjon. Jeg var derfor sjokkert da jeg oppdaget at inne i dette vakre landet, var det beviser for klare brudd på fundamentale menneskeretter, samvittighe...

 
Nessa går i sørgetog, mens Kvinnefronten arrangerer «Abortfest»

Publisert:

– Ta gjerne med en rose som kan legges der vi planla at «Det utfødte barns grav» skulle være. Kle deg i sorg. Be med noen venner. Det sier Ludvig Nessa i forbindelse med at det også i år, den 13. juni, blir sørgetog for det ufødte barn i Oslo. Han ber folk om å støtte kampen mot fosterdrap ved å del...

 
Regjeringen vil forby ansiktsdekkende plagg i skolen

Publisert:

Regjeringen vil forby bruk av ansiktsdekkende plagg i alle norske utdanningsinstitusjoner. Et lovforslag sendes nå på høring. Forslaget ble lagt fram av kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) og fungerende integrerings- og innvandringsminister Per Sandberg (Frp) mandag formiddag.

 
Går til velgerkamp på Bildøy

Publisert: - Oppdatert: 09.06.2017 kl 15:20

Senterpartiets Kjersti Toppe er blant deltakerne når Norge IDAG inviterer til debatt om verdipolitikk under sommerkonferansen på Bildøy,

 
Budsjettenighet gir borgerlig mersmak

Publisert:

Borgerlig enighet om åtte budsjetter på rad er noe velgerne bør merke seg, mener regjeringspartiene og Venstre. Signalene er ikke like entydige fra KrF.

 
– FrP-vedtak skyldes muslimsk innvandring

Publisert: - Oppdatert: 07.06.2017 kl 15:05

Manfred Gerstenfeld tolker FrPs omskjæringsvedtak som en konsekvens av islamskepsis og innvandringsmotstand, der jødene ble rammet utilsiktet.

 
– Riksrevisjonen bør gjennomgå palestiner-bistand

Publisert:

Hans Fredrik Grøvan (KrF) er glad for at utenriksminister Børge Brende reagerte raskt da det kom frem at et norskfinansiert palestinsk kvinnesenter var oppkalt etter en terrorist som drepte 37 ofre. Nå etterlyser han en større gjennomgang av bistanden til palestinerne, for å sikre at ikke det skjule...

 
Utfordret AP og KrF om avkristning og verdikamp

Publisert: - Oppdatert: 06.06.2017 kl 10:13

– Kampen om de kristne velgerne har hardnet til etter at det kristenkonservative Oslo Symposium ble etablert, sier politisk redaktør i Fædrelandsvennen, Vidar Udjus. I forrige uke inviterte Sørlandets største regionavis til debatt om «Jesus i politikken».

 
Meningsfull hyttebygging i Latvia

Publisert:

Elevene på tømrerlinja på Bygland KVS bygger hytter på leirsted i det østlige Latvia. – Det gir et ekstra kick å være med på dette, sier Knut Arne Inntjore (17) fra Grimstad.

 
Maimålingene peker mot regjeringsskifte

Publisert:

En gjennomsnittsberegning basert på partibarometrene fra mai peker mot et rødgrønt flertall og maktskifte til høsten.

 
Bergen innfører eksternt tilsyn med barnevernet

Publisert: - Oppdatert: 31.05.2017 kl 22:38

– Nødvendig for å sikre kvaliteten i barnevernstjenesten, mener Moltu, som trosset motstand både fra eget parti og byrådskoalisjonen.

 
Setter opp busser til Graham-møter

Publisert:

Da Jan Tore Tornes, daglig leder i Tornes Turbusser, opplevde at Håpets festival med Franklin Graham ble motarbeidet av deler av kristen-Norge, bestemte han seg for å støtte arrangementet ved å sette opp busser til festivalen.

 
Åpnet Barnas Stasjon i Oslo

Publisert:

Kronprinsparet kastet glans da Blå Kors offisielt åpnet Barnas Stasjon i Oslo. – Uten Barnas Stasjon hadde jeg ikke hatt kontakt med sønnen min, forteller en pappa.

 
Vokste opp med å hate jøder

Publisert:

– Jeg hadde blitt indoktrinert, sier Cemal Knudsen Yucel som er leder av organisasjonen Ex-muslims of Norway. Tirsdag møtte han jødiske Suzanne Aabel til dialog.

 
ANNONSE
Annonse