Menigheten i Knutby bekreftes nedlagt

Publisert: - Oppdatert: 22.05.2018 kl 12:02

Den kontroversielle svenske menigheten Knutby Filadelfia ble endelig besluttet nedlagt på 1. pinsedag.

 
Et kjærkomment avbrekk fra  livet ved  Gaza-grensen

Publisert:

Fotballag-leder Eshchar Rinot ser på idretten som verdifull hjelp for traumatiserte barn og ungdommer. I forrige uke var tenåringsgutter fra Hapoel Eshkol i Norge.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
– Et katolsk land med åpne dører for konvertitter

Publisert:

Halve livet sitt har den iranske flyktningen og konvertitten bodd i Norge. To pastorer kan stadfeste at 31-åringen har drevet omfattende misjonering både i Norge og Sverige og at flere muslimer er kommet til tro.

 
– Brenner for kristent lagspill ledet av Den hellige ånd

Publisert:

Eivind Arnevåg (56) tiltrer i stilling som ny daglig leder i Oase i august, like etter årets SommerOase som tradisjonen tro også i år arrangeres i Fredrikstad 17.-22. juli. – Jeg gleder meg. Oase har betydd mye både for meg og for min familie. Det har vært fornyende og berikende for våre trosliv...

 
– Usolidarisk av Miljøpartiet De Grønne

Publisert:

MDG vedtok på landsmøtet i helgen å åpne for legalisering og statlig regulert salg av narkotika. – Det er ikke veien å gå, advarer leder for Frelsesarmeens rusomsorg, Knut Haugsvær.

 
Flertall for bioteknologisk  frislipp

Publisert: - Oppdatert: 15.05.2018 kl 12:42

I forrige uke ble Helsekomiteen på Stortinget ferdige med gjennomgangen av Bioteknologiloven. Resultatet var tungt å svelge for KrFs Olaug Bollestad og Senterpartiets Kjersti Toppe. Tirsdag avgjøres saken i Stortinget.

 
- Trøndelag trenger Jesus

Publisert: - Oppdatert: 16.05.2018 kl 10:07

- Det var nød for landsdelen, og et rop til Gud om vekkelse, som preget Midt-Norge-konferansen, som ble avholdt i kirkerommet i Stjørdal Kulturhus sist helg.

 
Heiste Israels flagg på bedehuset

Publisert: - Oppdatert: 14.05.2018 kl 17:02

På Sletta, nord for Bergen vaier Israels flagg i flaggstangen på bedehuset Zoar. Eieren er en Israelvenn som mener Norge har et særlig ansvar på denne dagen.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
Ap-Raymond vil åpne for De Grønne

Publisert:

Miljøpartiet De Grønnes nye topplederduo vil se mot venstre foran neste stortingsvalg. Invitasjonen tas imot med åpne armer av Aps Raymond Johansen.

 
- Neste gang i Jerusalem

Publisert: - Oppdatert: 13.05.2018 kl 01:34

Ambassaden bekrefter at neste års Eurovision vil bli holdt i Jerusalem.

 
Krever forandring i konvertitt-behandlingen

Publisert: - Oppdatert: 11.05.2018 kl 20:12

KrF-leder Knut Arild Hareide reagerer sterkt på utsendelsen av en afghansk kvinne som har konvertert til kristen tro, og som nå er i skjul alene med to små barn, truet på livet. Nå må det komme på plass en veileder for behandling av konvertittsaker, mener han.

 
Globalt bønne-nettverk for at muslimer kan møte Jesus

Publisert:

– Ramadan er en tid på året da muslimene er ekstra åpne for å lytte til Gud. Vi ser av erfaring at det er da mange muslimer møter Jesus, sier Anne Lise Søvde Valle.

 
Barneministeren ber idretten inkludere flere

Publisert:

Tilskuddsordningen mot barnefattigdom har aldri vært større. Nå må idretten og kulturlivet ta et større ansvar, mener barneminister Linda Helleland (H).

 
Erna Solberg danker ut Kåre Willoch som lengstsittende statsminister fra Høyre

Publisert:

Erna Solberg tangerer nå Kåre Willochs 1.668 dager som statsminister i Norge. Dermed blir hun Høyres lengstsittende statsminister.

 
UD: – Kommunal Israel-boikott er ikke tjenlig

Publisert: - Oppdatert: 11.05.2018 kl 13:34

Etter halvannet år er det kommet svar fra Utenriksdepartementet på spørsmålet om det bryter med Norges internasjonale forpliktelser når kommuner vedtar Israelboikott.

 
KrF frykter at skrankene faller mot surrogati

Publisert:

Når stortingsflertallet sier ja til eggdonasjon og assistert befruktning for enslige, frykter KrF-nestleder Olaug Bollestad at skrankene mot surrogati faller.

 
– Israel er i en særstilling blant nasjonene

Publisert: - Oppdatert: 08.05.2018 kl 09:22

ICEJ Norge har politianmeldt LO for antisemittisme.

 
Provoserte statsråd og stortingsrepresentant fra FrP

Publisert:

– Usmakelig, sa politikerne.

 
Kjemper mot forskjellsbehandling i tilgangen til skolelokaler

Publisert:

– Når barne- og ungdomsorganisasjonene møter stengte dører på skolen er det en alvorlig innskrenkelse av organisasjonsfriheten, mener LNU.

 
Fra tirsdag er ikke kongen lenger hellig

Publisert:

Kongens person er hellig, fastslår Grunnloven. Men tirsdag fjerner Stortinget det hellige ved kongen, selv om monarken beholder sin juridiske immunitet.

 
Helleland får beskjed om å fikse foreldrepenger før Brussel griper inn

Publisert:

Budsjettpartner KrF forventer at regjeringen sørger for likestilt foreldrepermisjon senest når statsbudsjettet for 2019 legges fram.

 
Høyre største parti for åttende måned på rad

Publisert:

Høyre går mest fram, mens både KrF og Venstre er over sperregrensen på den siste meningsmålingen fra TV 2. Det gir solid borgerlig flertall.

 
– En kanal for hele kristenfolket

Publisert:

1. mai tok Øyvind Rygg (t.h.) over roret i den kristne TV-kanalen Kanal 10 Norge. Han tror på visjonen om å være en kanal for vekkelse og nytt liv, som dekker hele kristen-Norge.

 
De etiopiske jødenes situasjon i fokus

Publisert:

Akkurat på datoen for proklamasjonen av det moderne Israel som selvstendig stat i 1948, inviterer Hjelp Jødene Hjem til stor jubileumsfest mandag 14.mai. Hovedtaler er Harry Wiig–Andersen (t.v.) som har vært i Israel 122 ganger.

 
– Det svikter i alle ledd

Publisert:

Psykologspesialist Einar C. Salvesen kunne valgt å tie når han så det han oppfatter som urett i et system som han på mange måter ville tjene på å føye seg etter. Men Salvesen har valgt det motsatte. Han roper nå et varsku om alvorlige problemer i det norske barnevernet.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse