– Barnet er ikke en celleklump

Publisert:

– Da man innførte abortloven, var det nesten ingen av våre menings-motstandere som snakket om at det ufødte barn var et menneske, de sa det var bare en celleklump.

 
Erna ønsker seg Venstre i julegave

Publisert:

Statsminister Erna Solberg (H) sier sonderingene med Venstre om en utvidelse av regjeringen er i gang. Hun håper å være i havn før jul.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
– Det er på tide å ta til motmæle

Publisert: - Oppdatert: 16.10.2017 kl 19:47

Tuvia Tenenbom gikk undercover for å avdekke antijødiske holdninger. – Overfor palestinske ledere sa jeg at jeg er tysk, og at det eneste problemet med tyskerne er at vi ikke fullførte jobben, og at jeg har kommet for å hjelpe til med det. Det gjorde at jeg kom nært innpå flere av dem, forteller han...

 
Rekordstor oppslutning om frihetsmarsj

Publisert:

– Vi vil ikke at folk skal være uvitende om at mennesker blir utnyttet, sa Maria Bruseland i koordineringskomiteen før hun og 200 andre vandret tause, men høytropende gjennom Kristiansands gater.

 
Kutter støtten til kristent lydbibliotek

Publisert:

– Dette er en katastrofe for vårt tilbud om lydbøker til blinde og svaksynte, sier generalsekretær Ingvar Nevland i KABB.

 
Folkehøgskoler har aldri vært mer populære

Publisert:

Slår elevrekord for tredje år på rad.

 
Israelsk forskning: Norge diskriminerer minoritetslivssyn

Publisert:

I et Israelsk forskningsprosjekt skårer Norge høyest i Norden på restriksjoner for minoriteters livssyn og trossamfunn.

 
– Det er duket for omkamp

Publisert: - Oppdatert: 13.10.2017 kl 22:05

KrF savner fotavtrykket sitt i regjeringens forslag til statsbudsjett. I de kommende forhandlingene ligger det an til kniving på en rekke felt.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
Optimisme i Evangeliesenteret

Publisert: - Oppdatert: 13.10.2017 kl 22:05

Potten i statsbudsjettet som Evangeliesenteret og de andre ideelle aktørene i rusomsorgen får sin offentlige støtte fra, ligger på et nivå som gir grunn til å tro at støtten forblir på samme nivå som før. Så sant KrF klarer å forhandle inn øremerkede midler til disse institusjonene, vel å merke.

 
– Kapitaltilskuddet skulle vært tidoblet

Publisert: - Oppdatert: 13.10.2017 kl 22:06

De kristne grunnskolene får bare godtgjort om lag en tidel av det beløpet de offentlige skolene får til skolebygninger. Det mener friskolegeneral Jan Erik Sundby at det er på høy tid å gjøre noe med.

 
Skuffet over statsbudsjettet i kirken

Publisert: - Oppdatert: 13.10.2017 kl 22:06

Kirkelig Arbeidsgiverorganisasjon mener regjeringen svikter kirkebyggene på nytt og bygger ned folkekirken. Kirkerådsdirektøren kaller budsjettet svakt.

 
– Må ta alle i partiet med på evalueringen

Publisert:

Partiveteran Aud Kvalbein reagerer på at det kun er de medlemmene som KrF har registrert e-postadressen til, som er invitert til å være med på evalueringen av valget. Hun reagerer også på at man ikke er innstilt på å offentliggjøre alle funnene i evaluerings-undersøkelsen.

 
– Et kunnskapsgap om moderne slaveri i Norge

Publisert:

– Det er så overveldende og brutalt grusomme ting som skjer, sier Elin Finnseth Sæverås i Norges Kristne Råd. Omfanget av moderne slaveri kan få mange til å føle seg maktesløse, tror hun.

 
Jensen venter raskere vekst – trykker hardt på oljebremsen

Publisert:

Finansminister Siv Jensen ser lyst på framtida: økonomien skyter fart, ledigheten faller og flere får seg jobb. Derfor øker hun nesten ikke oljepengebruken.

 
KrF misfornøyd med skattegrep for lavinntektsfamilier

Publisert:

Regjeringspartiene vil helst sikre flertall for statsbudsjettet med de gamle støttepartiene KrF og Venstre, men fjerner skatteklasse 2. KrF reagerer.

 
Ny lov vekker bekymring om foreldreretten

Publisert:

Barn som har følt seg diskriminert av sine foreldre, skal kunne saksøke dem. Det er en av hensiktene med den nye antidiskriminerings-loven, ifølge Arild Grande (Ap). Professor Bernt Oftestad er bekymret for at kristen oppdragelse kan bli regnet som lovstridig.

 
Flertall på Stortinget for å ta pengestøtten fra Human Rights Service

Publisert:

Den politiske opposisjonen på Stortinget går nå inn for å frata Human Rights Service 1,8 millioner kroner i statsstøtte.

 
Forfatter Thorvald Steen tar et oppgjør med sorteringssamfunnet

Publisert: - Oppdatert: 11.10.2017 kl 00:39

Se video her.

 
Kristne Arbeidere vil ha atomvåpenforbud

Publisert:

«Kristne Arbeidere mener at tiden er inne for å erkjenne de grusomme humanitære konsekvensene bruk av atomvåpen vil ha, og forby dem på lik linje med andre masseødeleggelsesvåpen», heter det i en resolusjon fra gruppens landsmøte.

 
Hareide rekker ut en hånd til alle partier

Publisert:

Vi vil stemme for den politikken vi er for og mot den politikken vi er mot, sa KrF-leder Knut Arild Hareide under trontaledebatten på Stortinget tirsdag.

 
Solberg regner med nye tap i stortingssalen

Publisert:

Utvidet fedrekvote er en smakebit på hva som er i vente. Erna Solberg (H) erkjenner at regjeringen vil kunne ryke på flere nederlag de neste fire årene.

 
Skader for en halv milliard etter storflommen på Sørlandet

Publisert:

Målt i skadeomfang er flommen på Sørlandet for en drøy uke siden en av de verste flommene i nyere tid. Det er kommet 3.000 skademeldinger.

 
Regjeringen har mistet all tillit til Islamsk Råd Norge

Publisert:

Regjeringen stanser statsstøtten til Islamsk Råd Norge. – Tilliten er ikke lenger til stede, sier kulturminister Linda Hofstad Helleland.

 
Arbeiderpartiet faller på ny måling – Høyre største parti

Publisert:

Arbeiderpartiet får en oppslutning på 25,8 prosent i en ny måling i Klassekampen. Det er partiets dårligste måling i avisa på ni år.

 
Dokumenterer forfølgelse av kristne konvertitter i Iran

Publisert: - Oppdatert: 06.10.2017 kl 09:29

– Risikoen for en kristen konvertitt i Iran er stor gjennom hele livet, konstaterer seniorrådgiver i NOAS, Jon Ole Martinsen.