Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Troens Ord etablerer menighet i Haugesund

Publisert: - Oppdatert: 17.01.2017 kl 19:09

Etter to år som festlokale og revyscene, er den tidligere Misjonskirka i Haugesund gjort lekker med taklamper til flere hundre tusen kroner, teknisk utstyr for to millioner kroner og et kjøkken som kan produsere 60 pizzaer i timen. Nå flytter menigheten Troens Ord inn.

 
Frykter ikke Trump-fremtiden

Publisert:

Jahn Otto Johansen tror ikke faren for storkrig øker med ny president.

 
Legene samvittighetsfrihet blir prøvet i retten

Publisert: - Oppdatert: 16.01.2017 kl 22:20

For første gang i Norges historie skal rettsvesenet ta stilling til om fastleger skal få ha frihet til å følge sin samvittighets overbevisning i spørsmål om liv og død.

 
KrF vil undersøke mer om statsborgerskap

Publisert:

Oslo (NTB-Anne Marjatta Gøystdal): Kristelig Folkeparti vil ta den tiden de trenger til å bestemme seg for hvor de lander i saken om tilbakekallelse av statsborgerskap.

 
Avtale om forskning og utvikling mellom Israel og Norge

Publisert: - Oppdatert: 13.01.2017 kl 17:47

Torsdag 12. januar inngikk Norge og Israel en intensjonsavtalene om forskning og utvikling. – Dette er et konkret uttrykk for å styrke bilaterale forhold til Israel. Jeg er glad for å få på plass en erklæring, sier Utenriksminister Børge Brende.

 
Høyre-sprik om skatt og barnetrygd

Publisert:

Høyre vil gå til valg på moderate skattelettelser, men sier lite om hva dette egentlig innebærer. Også om barnetrygd og eggdonasjon ventes debatt på landsmøtet i mars.

 
– Stor usikkerhet om asylankomster

Publisert:

Anslagene for hvor mange asylsøkere som vil komme til Norge i år, spriker fra 3.000 til 12.000, viser nye prognoser. Samtidig øker antall familiegjenforeninger.

 
– En usvikelig venn av Israel

Publisert: - Oppdatert: 13.01.2017 kl 18:02

Guvernør, TV-vert og to ganger presidentkandidat, Mike Huckabee, får Kåre Kristiansens Minnepris 2017. Han kommer til Oslo for å motta prisen under Oslo Symposium i mars.

 
Solberg med fem løfter til norske barn

Publisert:

Barn i Norge skal kunne delta på minst én fritidsaktivitet. Det er én av fem lovnader fra statsminister Erna Solberg (H).

 
– Satser på unådde folkeslag og vekkelse i Norge

Publisert:

– Vi har startet opp et nytt arbeid i Nord-Afrika som går svært godt. Og vi har i år sendt ut mange nye medarbeidere og ser at mennesker fortsatt blir berørt av Guds kall. I vårt internasjonale arbeid er det en viktig strategi å nå unådde folkeslag. Her i Norge jobber vi med å revitalisere gamle for...

 
Sp vil fjerne trosstøtten til utenlandske borgere

Publisert:

Senterpartiet vil fjerne trosstøtten til utenlandske statsborgere i Norge og foreslår samtidig at utlendinger ikke skal telle med i utregningen av stortingsmandater.

 
Millionsatsing ga ikke flere lærere

Publisert:

Regjeringen og støttepartiene har brukt 870 millioner kroner på nye lærere de siste to skoleårene. Likevel er det ikke blitt flere lærere per elev.

 
– Opplever stor lengsel etter å ta imot Jesus

Publisert:

– Dette har vært et svært så produktivt år for oss, sier Pernille Strand. Hun forteller om stor oppslutning og at mange tok imot Jesus under stevnet Himmel & Hav på Tromøya i sommer.

 
Deltar i Bønn for Oslo

Publisert:

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) og byråd Inga Marte Thorkildsen (SV) er blant gjestene som skal fortelle om hva deres bønn for Oslo er.

 
– Frykter slett ingen avisdød

Publisert:

– Jeg tror papiravisene har en lang fremtid. Det skjer en viss overgang fra papirabonnement til rene digitale abonnement. Foreløpig har det gått sent. Endelig opptelling er ikke ferdig, sier medieprofessor Sigurd Høst.

 
– Imponert over omstillingsevnen i oljebransjen

Publisert: - Oppdatert: 03.01.2017 kl 12:07

– Jeg er imponert over hvordan norsk oljebransje har klart å omstille seg til vanskeligere tider. De har lært seg til å leve med det nivået vi har i dag, sier Jan Ludvig Andreassen, som er sjeføkonom i Eika Gruppen med hovedansvar for overvåking av makroøkonomi i inn- og utland.

 
Kristen skole får ikke utvide

Publisert:

Utdanningsdirektoratet sier nei til friskolen Tryggheim Strand som ønsker å doble antall elevplasser.

 
– Senterpartiet seiler opp i 2017

Publisert:

Om 2016 nevner valgforsker Frank Aarebrot de stor internasjonale hendelser som det amerikanske valget og Brexit. I Norge har det vært alle sakene som har skapt slitasje i den blåblå regjeringen, og på lokalplanet har det vært politireformen og kommunereformen.

 
Åpne Dører fikk 1,3 millioner etter Listhaug-video

Publisert:

Den kristne organisasjonen Åpne Dører har fått 1,3 millioner kroner i gaver etter at innvandringsminister Sylvi Listhaug (Frp) la ut en video der hun oppfordret folk til å gi penger til forfulgte kristne.

 
Fire av ti sier Norge er et kristent land

Publisert:

Oslo (NTB): En fersk meningsmåling viser at 42 prosent av de spurte oppfatter Norge som et kristent land.

 
Stor pågang hos Kirkens SOS i julehøytiden

Publisert:

Kirkens SOS besvarte 2.331 henvendelser i julen i år, noe som er litt flere enn i fjor.

 
Knallår for reiselivet – spesielt i nord

Publisert: - Oppdatert: 28.12.2016 kl 10:16

Reiselivet i Norge har opplevd en økning i antallet utenlandske turister, og størst har veksten vært i Tromsø-regionen.

 
Kirkenedgang gir pengevekst for andre tros- og livssynssamfunn

Publisert:

40.000 personer hadde meldt seg ut av Den norske kirke per 1. desember i år. Det betyr mer penger til muslimer og humanetikere.

 
Jensen slår ring om EØS-avtalen

Publisert:

EU-motstanden er sterk og voksende i Fremskrittspartiet. Men å si opp EØS-avtalen er uaktuelt for partileder Siv Jensen.

 
– Viktig å be om fred på jord i julehøytiden

Publisert:

– Mitt største juleønske er at alle mennesker rundt om i verden skal få leve sine fine liv i fred. For enkelte er det en lang vei å gå, men vi må ikke gi opp håpet om fred i verden. Også der det ikke er krig, lever mange under undertrykkelse. Vi i Norge må kjempe for at våre verdier består. Verdier ...

 
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!