– Jeg har ikke noe annet håp enn Jesus

Publisert: - Oppdatert: 26.04.2017 kl 20:57

– Norske myndigheter tror at det er ufarlig å konvertere til kristendom for en muslim i Iran. Hvordan kan de tro det? Alle muslimer i hele verden vet at en er «fritt vilt» i Iran hvis en gjør det. Det var derfor jeg måtte rømme. Og det var før myndighetene nesten visste noen ting om meg. Nå vet de ...

 
Nytt nettverk skal tale konvertittenes sak

Publisert: - Oppdatert: 26.04.2017 kl 20:54

KIA konvertittnettverk (KKN) skal hjelpe hjelpe asylsøkende konvertitter å legge sin sak frem for norske myndigheter. Menigheter skal også få hjelp til å ta seg godt av frelsessøkende innvandrere.

 
– 3000 fanger fikk høre evangeliet

Publisert: - Oppdatert: 26.04.2017 kl 17:44

– En ting har jeg lært meg gjennom mange år. Å komme uforberedt til et fengsel som dette kan bety død og selvmord. Det er å utfordre omstendighetene mer enn nødvendig.

 
– Momsregelverket for frivilligheten må bedres

Publisert:

Både statsminister Erna Solberg, Jonas Gahr Støre og Knut Arild Hareide mener momsregelverket for frivillige virksomheter må utvikles og bedres, men mener det er vanskelig å sette grensene.

 
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
 
KrFU vil gi 15.000 i bonus til foreldre som deler permisjonen likt

Publisert:

KrFs ungdomsparti KrFU vil ha flere pappaer ut i foreldrepermisjon og foreslår en statlig likestillingsbonus for par som deler permisjonen tilnærmet likt.

 
KrF-Hareide åpner for Sp-Vedum som statsminister

Publisert:

KrF-leder Knut Arild Hareide er ikke fremmed for at Senterpartiets leder Trygve Slagsvold Vedum kan lede en sentrum-høyre-regjering etter valget.

 
Hareide holder alle dører på gløtt foran valget

Publisert:

KrF-leder Knut Arild Hareide vil ikke følge en «kynisk velgerstrategi» mot valget, men holde dører på gløtt for både Ap og ny samarbeidsavtale med Frp og Høyre.

 
Rune Edvardsen skuffet over AP – Melder seg inn i KrF

Publisert:

Misjonsleder og mangeårig arbeiderpartivelger Rune Edvardsen gir jevnlig Jonas Gahr Støre råd om kristne saker. Men i det siste har han vært skuffet over partiet sitt. I helgen skiftet han til KrF.

 
Stabæk-stjerne stoler på Jesus

Publisert:

– Jeg stoler på at Jesus har en plan for meg, sier fotballspilleren Ohi Anthony Omoijuanfo.

 
Annonse
Annonse
Annonse
 
KrF vurderer å redde barnetrygden med skatt

Publisert:

Skattlegging av barnetrygden blir et av de store stridstemaene under KrFs landsmøte i Trondheim til uken.

 
Skuffelse i KrF over flere Ap-vedtak

Publisert: - Oppdatert: 24.04.2017 kl 11:48

Det er skuffelse i KrF over en rekke vedtak på Aps landsmøte. –På flere områder fjerner partiet seg fra oss verdimessig, mener nestleder Olaug Bollestad.

 
Røe Isaksen skjerper krav til barnehagene

Publisert:

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) mener den nye rammeplanen for barnehagene tydeliggjør hva foreldre og barn har krav på.

 
SAS får israelsk pengestøtte til direkterute til Eilat

Publisert:

SAS er ett av flere flyselskaper som får økonomisk støtte fra Israel for en direkterute til landet. Israels mål er lokke til seg flere turister.

 
Felles front for kristne skolelag

Publisert:

Det var bred enighet om at ungdommer bør få lov til å engasjere seg i kristne lag på skolene. – Det finnes ikke noe bedre enn engasjert ungdom, sier leder i Hedningsamfunnet.

 
Bergen KrF markerte motstand mot regnbueplaner

Publisert:

I Bergen sitter KrF i byråd sammen med Arbeiderpartiet og Venstre. Da de to andre partiene sørget for at byrådet fikk legge frem en radikal kjønnspolitisk plan for byen, markerte KrF motstand ved at bystyregruppen stemte imot byrådets forslag.

 
Etterlyser informasjon om islamister i Norge

Publisert:

I påsken kom meldingen om at PST oppjusterer trusselnivået i Norge for en to måneders periode. Det gir grunn til å etterspørre mer konkret informasjon om hvor stor trusselen fra islamistisk terror egentlig er, mener Hege Storhaug.

 
– Lær av Israel

Publisert:

Direktør Dag Øyvind Juliussen fra den norske avdelingen av Internasjonale Kristne Ambassade i Jerusalem mener Norge har mye å lære av Israel i møte med et økt terrortrusselnivå.

 
Tror ikke på «vakuumpakket terrorisme»

Publisert:

Hallgrim Berg ser positivt på at PST uttrykker seg tydelig om at trusselbildet har sammenheng med islamisme. For terrorplanene oppstår ikke i et vakuum, understreker han.

 
Krever gigantsummer i eiendomsskatt fra menigheter

Publisert:

Flere menigheter i Oslo har fått sekssifrede regninger på eiendomsskatt, til tross for at kirker ifølge loven skal være fritatt.

 
Stor konferanse for kristne lærere til Norge

Publisert:

I slutten av mai avholdes den årlige europeiske EurECA-konferansen for kristne lærere for første gang i Norge.

 
Norge gir opphold til islamister

Publisert: - Oppdatert: 19.04.2017 kl 16:54

Medlemskap i Hizb ut-Tahrir, islamistgruppen som Stockholm-terroristen kobles til, kan gi asylsøkere oppholdstillatelse i Norge.

 
AP med «nesten-glipp» om Israelsboikott

Publisert:

Det var Med Israel for Fred (MIFF) som avslørte tabben som holdt på å skje innad i Arbeiderpartiet forleden, der en rådgiver i partiet, etter AP`s eget utsagn, ved en feil hadde skrevet i landsmøtepapirene at AP gir sin støtte til handelsboikott av Israel.

 
Flere lokallag går for Israel-boikott

Publisert:

Både AUF i Sør-Trøndelag, Arbeiderpartiets internasjonale forum og Vest-Agder Arbeiderparti har levert forslag til landsmøtet om handelsboikott mot Israel. De får langt på vei støtte fra sentralstyret.

 
– Boikott vil skape en ny situasjon for Norge

Publisert:

Hans Fredrik Grøvan (KrF) som er leder for Israels Venner på Stortinget, advarer på det sterkeste Arbeiderpartiet mot å gå inn for handelsboikott av Israel.

 
AP til ny kamp mot kristen-K`en

Publisert: - Oppdatert: 17.04.2017 kl 09:39

Sterke krefter innen Arbeiderpartiet går på nytt til kamp for å få fjernet K`en fra KRLE-faget i grunnskolen. Selv om sentralstyret ber landsmøtet gå inn for å beholde den, er det mange fylkeslag som går i mot.

 
Annonse