– Vi vil nå mange nye seere det neste året

Publisert: - Oppdatert: 07.01.2018 kl 01:29

Henning og Sara Helene Lunde driver tv-kanalen Miracle Revival Channel (MRC) fra studio i Drøbak. De sender på web-tv og Apple TV, men til neste år tar de sikte på å få kanalen inn på Canal Digitals paraboltilbud.

 
Måling: Historisk dårlig resultat for Ap

Publisert: - Oppdatert: 06.01.2018 kl 15:19

Ap har mistet en tredel av velgerne sine, ifølge en partimåling fra Norfakta. Partiet går fra 37,8 prosent i januar i fjor til 24,2 i januar i år. Høyre er den store vinneren på partimålingen som er utført for Nationen og Klassekampen 2. og 3. januar.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
Høyre, Frp og Venstre enige om inkluderingsdugnad

Publisert:

Å få flere i jobb blir en hovedprioritet framover, fastslår partilederne for Høyre, Frp og Venstre – som vil ha partene i arbeidslivet med på dugnad.

 
Hele Norges helbredelses-evangelist fyller 70 år

Publisert: - Oppdatert: 03.01.2018 kl 15:20

Svein-Magne Pedersen sprudler av fremtidsvisjoner og begeistring over å få formidle evangeliet om frelse og helbredelse til stadig større deler av jordens befolkning.

 
– 2017 ble et bedre år enn mange hadde trodd

Publisert:

Økonomiprofessor Ola Grytten konstaterer ved årets slutt at 2017 bød på en litt mer positiv utvikling for norsk økonomi enn mange hadde forventet. Han tror vi vil se en moderat økning i veksten neste år.

 
Valgåret der AP kollapset og Erna fikk fornyet styrke

Publisert:

Det uventede gjenvalget av den borgerlige regjeringen, problemene i Arbeiderpartiet og Senterpartiets voldsomme fremgang blir det vi vil huske best fra det politiske året 2017, tror TV2s kommentator Aslak Eriksrud.

 
Frelsesarmeen fant 60 savnede personer i fjor

Publisert:

Frelsesarmeen i Norge fant i fjor 60 savnede personer, to flere enn i 2016.

 
Kommunepolitikere i Øygarden vil ikke vie brudepar

Publisert:

Fra nyttår er det ikke lenger domstolene som har ansvar for å vie brudepar borgerlig. Da overtar kommunene oppgaven med å erklære par for rette ektefolk å være.

 
ANNONSE
Annonse
 
Fascineres av juleevangeliet

Publisert:

– Tenk at når Gud skulle vise seg, var det som en liten baby som trengte stell dag og natt. Han kom til kummerlige og enkle kår. Jesusbarnet er Guds måte å vise hvem Han er, sier Trygve Slagsvold Vedum.

 
Jahn Otto Johansen er død

Publisert: - Oppdatert: 04.01.2018 kl 17:31

Forfatter og journalist Jahn Otto Johansen er død, 83 år gammel. Han minnes som en allsidig og fargerik personlighet i norsk journalistikk. Blant annet gjorde han seg bemerket som en sterk talsmann mot antisemittismen i vår tid.

 
Grande: Har min lille liste i baklomma

Publisert:

Grunnlaget er godt for å komme i mål med en trepartiregjering, mener Erna Solberg. Oljeleting i nord kan imidlertid bli en av de hardeste nøttene.

 
I 2017 lot bibellesere seg minne på at Gud er med

Publisert:

Det mest populære bibelverset verden over i 2017 handler om å være modig og ikke la seg skremme eller miste motet, for Gud er med.

 
Statsminister Erna Solbergs nyttårstale

Publisert: - Oppdatert: 01.01.2018 kl 20:07

Les og se video av talen her.

 
Kongens nyttårstale 2017

Publisert: - Oppdatert: 01.01.2018 kl 01:48

Les og se video av talen her.

 
Giske fritas fra vervet som nestleder i Arbeiderpartiet

Publisert:

Ap-leder Jonas Gahr Støre sier at Trond Giske fritas som nestleder i Ap på ubestemt tid. Grunnen som oppgis er den vanskelige situasjonen i partiet.

 
Venstre-toppene spisset kravene kvelden før forhandlingsstart

Publisert:

Venstre-leder Trine Skei Grande samlet mandag kveld sine to nestledere på Stortinget for å finpusse strategien og spisse kravene før regjeringsforhandlingene.

 
Hareide: – Folk ser at KrF er en nøkkel i politikken

Publisert:

Kristelig Folkeparti møter det nye året som en enslig svale i sentrum. Men KrF-leder Knut Arild Hareide føler seg på ingen måte isolert. – Snarere tvert imot. Hver dag føler jeg at Venstre og regjeringspartiene er klare til å finne gode politiske løsninger med KrF. Og det samme er de rødgrønne, si...

 
Israel applauderer norsk boikottmotstand

Publisert:

Det er ikke i tråd med norsk politikk å støtte organisasjoner som har til uttrykt hovedformål å fremme BDS-kampanjen, har Stortinget vedtatt. – Et viktig steg, sier den israelske statsråden Gilad Erdan.

 
Advarer Frp mot å komme med ultimatumer

Publisert: - Oppdatert: 28.12.2017 kl 11:32

Fremskrittspartiet fremmer så mange krav at de risikerer å gjøre regjeringsforhandlingene vanskeligere enn nødvendig, mener Venstre-leder Trine Skei Grande.

 
Frp ber Venstre glemme mer liberal asylpolitikk

Publisert:

Det er uaktuelt for Frp å sitte i en regjering som lemper på norske asylregler, ifølge partileder Siv Jensen. I januar starter forhandlingene med Venstre.

 
– Vår oppgave  er å fortelle  det andre  medier lukker øynene for

Publisert:

Gjennom avisen Udfordringen mobiliserer redaktør Henri Nissen til verdikamp i det danske samfunnet.

 
Misjonsvenn, Israelvenn, evangelist og bonde

Publisert:

Steinar Handeland fra Lund i Rogaland (70) er kjent over store deler av landet, blant annet som taler i teltaksjoner. Han og kona Ingrid har akkurat rundet 70 og takker Gud for livet, etter at det hang i en tynn tråd for dem begge.

 
Budsjett-bokseren

Publisert: - Oppdatert: 22.12.2017 kl 08:56

Kjell Ingolf Ropstad puster tilfreds ut etter en krevende høst. Etter at partiet unngikk «knockout i valget, har han fått inn en serie «blåveiser» til regjeringen i budsjettforhandlingene.

 
Dommen mot Oslo katolske bispedømme ankes ikke

Publisert:

Statsadvokaten i Oslo anker ikke dommen i straffesaken mot Oslo katolske bispedømme (OKB) og bispedømmets tidligere økonomisjef.

 
– Julen er viktig på Stortinget,  i skolen og i hjemmet

Publisert: - Oppdatert: 21.12.2017 kl 15:54

– Jeg mener at alle skoler bør tilby en julegudstjeneste til sine elever. Vi har dessverre sett at det er en del rektorer som ikke vil gjøre det, noen av politiske årsaker. Det syns jeg er trist, fordi det er ingen som har vondt av å gå i kirke-rommet i forkant av jul for å oppleve den hyggelige ste...