Over 20.000 marsjerte for livet i Zagreb

Publisert:

Tusener av mennesker i alle aldre marsjerte lørdag for det ufødte barnet gjennom Ilica-gaten, den lengste gaten i Kroatias hovedstad, Zagreb.

 
Broren drept da han forsvarte Asia Bibi

Publisert:

Peter Bhatti deltok på World Summit for de forfulgte kristne i Washington DC tidligere denne måneden. For ham er kampen for trosfriheten veldig personlig.

 
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
 
BBC: Manchester-bomben trolig framstilt av andre enn angriperen

Publisert:

Stadig flere opplysninger tyder på at selvmordsbomberen i Manchester, fikk hjelp av andre. Og han kan likevel ha vært i Syria.

 
– Kirken vokser også under forfølgelse

Publisert: - Oppdatert: 21.05.2017 kl 10:20

Norge IDAG var med på internasjonalt toppmøte til forsvar for forfulgte kristne – det første møtet i sitt slag.

 
– Tid for å stå opp for de forfulgte

Publisert: - Oppdatert: 21.05.2017 kl 10:20

Franklin Graham åpnet toppmøtet til forsvar for forfulgte kristne med denne kraftfulle talen, der han satte ord på den virkeligheten som mange kristne lever under i verden, og tente håp om vekkelse og seier gjennom motgang

 
Annonse
– Vi er nødt til å tilgi

Publisert: - Oppdatert: 21.05.2017 kl 10:23

«Slapp av. Du har mange tenner, og vi har hele natten på oss». Det sa islamistene da de hadde knust en av tennene til pater Douglas Joseph Al Bazi (45) med hammer.

 
Etter to år i konsentrasjonsleir drømmer hun om å bringe evangeliet til hjemlandet

Publisert: - Oppdatert: 21.05.2017 kl 10:23

«Lina Kim» har flyktet to ganger fra Nord-Korea. Hun drømmer om å kunne besøke familien sin i nord, og bringe evangeliet til det lukkede landet.

 
– Strømmer av flyktninger  møter Jesus i Midtøsten

Publisert: - Oppdatert: 19.05.2017 kl 16:17

Kjell Haltorp forteller at landene i Midtøsten nå opplever bønnesvar med omfattende vekkelse.

 
Annonse
Annonse
Annonse
 
Kjemper for at Charlotte ikke skal bli glemt

Publisert:

Hun var én i mengden av jødiske ofre for Holocaust. Men hun var en unik og talentfull kunstner. Charlotte Salomons kunst grep den franske forfatteren David Foenkinos så sterkt at han begynte på et bokprosjekt som tok ham ti år. Målet var at Charlotte ikke skulle bli glemt av verden.

 
– Fire av mine familie-medlemmer ble drept

Publisert:

«Abdulla» forteller at han er i livsfare i hjemlandet fordi han er forfulgt som kristen, og i tillegg har han vært informant for amerikansk etterretning. Han er oppgitt over å ikke ha blitt trodd av UDI, UNE eller det norske rettsvesenet.

 
Med målrettet hjelpearbeid i Kenya

Publisert:

– Det er godt å kunne koble sammen norske faddere – med barn i Afrika som trenger hjelp. Aller viktigst er det å hjelpe mennesker i Afrika til å hjelpe seg selv.

 
Stor åpenhet for evangeliet i Pakistan

Publisert:

MISJON: Evangelist Nils Emil Pettersen har nylig kommet hjem til Norge etter en vellykket kampanje i Pakistan. Til tross for terrorangrep og uroligheter, strømmet folk i tusenvis til møtene, der mange ble frelst og helbredet.

 
Trump og Putin drøftet samarbeid mot terror i Syria

Publisert:

Krigen i Syria var et av temaene presidentene Donald Trump og Vladimir Putin snakket om i et telefonmøte som beskrives som svært vellykket.

 
EU-kommisjonen ber Norge fase ut grensekontroll

Publisert:

EU-kommisjonen ber Norge fase ut den midlertidige grensekontrollen på ferjekaier i løpet av seks måneder.

 
– Vi bør flytte alle ambassadene til Jerusalem

Publisert: - Oppdatert: 05.05.2017 kl 17:19

– Jerusalem er kjernen, hjertet, i staten Israel. Derfor bør alle Europas ambassader flyttes fra Tel Aviv til Jerusalem, erklærte den mangeårige EU-parlamentarikeren Bas Belder i velkomstsesjonen i EU-parlamentets Israel-politikk-symposium før påske.

 
Utruster for Jesu oppdrag

Publisert:

Verdens største kirkevekstkonferanse, Exponential, som flere ganger i året samler tusenvis av pastorer, er en tverrkirkelig konferanse som bidrar til å utruste og hjelpe lokale ledere til å plante nye menigheter.

 
Exponential samler 4700 pastorer og ledere fra hele verden

Publisert: - Oppdatert: 29.04.2017 kl 07:59

Denne uken går verdens største kirkevekstkonferanse av stabelen i Orlando, Florida, USA. Exponential samler 4700 pastorer og ledere fra hele verden. Blant dem som hadde tatt turen fra Norge var Øystein Gjerme og Sigurd Bekkevold fra Salt Bergenskirken.

 
– 3000 fanger fikk høre evangeliet

Publisert: - Oppdatert: 26.04.2017 kl 17:44

– En ting har jeg lært meg gjennom mange år. Å komme uforberedt til et fengsel som dette kan bety død og selvmord. Det er å utfordre omstendighetene mer enn nødvendig.

 
Norge troner øverst på pressefrihetsindeks

Publisert:

Pressefriheten i verden har aldri vært mer truet enn i dag, ifølge Reportere uten grenser. Norge troner imidlertid øverst på organisasjonens frihetsindeks.

 
– Norge trenger et nytt møte med Jesus

Publisert: - Oppdatert: 24.04.2017 kl 19:13

– Det er lenge siden Hans Nielsen Hauge. Vi trenger at noen nordmenn i dag reiser seg opp og bringer Guds ild ut i nasjonen. Det sier John Arnott til Norge IDAG på skype fra Toronto, Canada. Den verdenskjente vekkelsespredikanten har fått Norge lagt på sitt hjerte og han tror tiden kan være inne for...

 
– Gjennom bønn kan Sverige bli forvandlet

Publisert:

Patrik Sandberg har gjort Sveriges nasjonaldag til en bønnedag for nasjonen. Gjennom initiativet «Sverigebönen» samles svensker fra alle slags kirkesamfunn 6. juni for å be om vekkelse i eget land.

 
USA framskynder utplassering av rakettskjold i Sør-Korea

Publisert:

USA og Sør-Korea er enige om å framskynde utplasseringen av det amerikansk rakettskjoldsystemet THAAD, opplyser Sør-Koreas fungerende president Hwang Kyo-ahn.

 
Tyrkia-ekspert frykter uro etter folkeavstemning

Publisert:

Det er fare for uro etter folkeavstemningen som endte med et knapt flertall for grunnlovsendringer i Tyrkia, tror førsteamanuensis Joakim Parslow.

 
Minst 43 drept av bomber ved to kirker i Egypt

Publisert:

Minst 43 mennesker ble drept og over 100 såret i bombeattentat mot to kirker i Egypt palmesøndag. IS har tatt på seg ansvaret. Egypt innfører unntakstilstand som reaksjon.

 
Akilov hadde kontakt med IS-tilhenger

Publisert:

Rakhmat Akilov, som skal ha tilstått å ha kjørt ned og drept fire mennesker i Stockholm, var i kontakt med en kjent IS-tilhenger både før og etter angrepet.

 
Annonse