Unge kristne reiser vestover

Publisert:

Pastor Guntars Kokins (39) sier barne- og ungdomsarbeidet er noe av det viktigste de driver med i kirken i Latvia. Men mange unge kristne forlater landet for et «bedre» liv i Vest-Europa.

 
Norske organisasjoner med krafttak mot sult

Publisert:

Elleve norske hjelpeorganisasjoner går sammen om en innsamlingsaksjon for å komme millioner av sultofre i Jemen og Afrika til unnsetning.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
Norsk misjonærfamilie i skuddrama i Vest-Afrika

Publisert:

En norsk familie og deres fire barn havnet tett på dramaet da bevæpnede menn angrep et hotellområde utenfor hovedstaden Bamako i Mali søndag.

 
Ser håp for både Norge og Russland

Publisert:

Evangelist Steinar Harila konfronterte den liberale utviklingen i Den norske kirke og manet til tro på vekkelse og fremgang for evangeliet på nytt. Den vekkelsesatmosfæren han opplever i Russland, kan også komme hit, appellerte han.

 
Pistol i belte og  Bibelen i hånden

Publisert:

– Mange av kvinnene som sto opp og ba frelsesbønner er mordere og i utgangspunktet veldig voldelige. Vokterene sa at de aldri i sin villeste fantasi ville trodd hva de hadde sett.

 
ANNONSE
Annonse
Jerusalem-film til Norge

Publisert:

24 år etter at Pat & Dede Robertson turnerte Norge rundt i en uke for Kristen Koalisjon Norge (KKN), kan det bli en gjentagelse. Gordon Robertson, sønn av den berømte TV-gründeren, er arvtaker og konsernsjef for Christian Broadcasting Network (CBN) i Virginia Beach. Og han vil gjerne komme til Norge...

 
Gamle i Russland får en «gylden høst» fra Norge

Publisert:

Mange eldre i Russland har det vanskelig. Pensjonen er svært lav i forhold til leve- og bokostnadene. Statlige gamlehjem er nedslitte, og gamle er ofte passivisert og isolert fra familie og samfunnsliv. En russisk dokumentarfilm viser rystende avsløringer av situasjonen.

 
Ny og effektiv måte å dele evangeliet på

Publisert:

Alle mennesker fra alle folkeslag trenger å høre evangeliet om Jesus. Det er motivet for at IBRA Media Norge utvikler nytt verktøy for evangelister og privatpersoner over hele verden til å dele evangeliet på hvilket som helst språk.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
Ildsjeler med hjerte for Ukraina

Publisert: - Oppdatert: 08.06.2017 kl 19:24

Det er begynnelsen av juni, men på et lager i Øygarden kommune står en aktiv gjeng, med leder Unni Instefjord i spissen, og pakker julegaver til Ukraina. Misjons-arbeidet «Giving hands» strekker seg over flere deler av Ukraina og sender julegaver, klær, kjøkkenutstyr ut gjennom Håkon Fagerviks «Nord...

 
700 tok imot frelse under  møtekampanje i India

Publisert: - Oppdatert: 08.06.2017 kl 19:25

Inge Røysland og sønnene Olav (19) og Øyvind (17), opplevde å få se 700 mennesker ta imot frelse under en fire-dagers møtekampanje i India nylig.

 
Londonere samles i sorgen

Publisert: - Oppdatert: 06.06.2017 kl 10:53

Londons ordfører samler folk i byen for å minnes ofrene etter lørdagens terror, men kritiseres av USAs president for måten han har håndtert angrepet på.

 
Åpnet nytt omsorgssenter for eldre i Taitzy

Publisert:

KrF-nestleder Olaug Bollestad dro til Russland for å være med på åpningen.

 
– Kunnskap om naturen utrydder fattigdom i Kenya

Publisert:

– Bring inn vann, kompetanse og dyrk så smart som mulig. Så vil naturen gjøre at fattigdommen forsvinner.

 
Bibelsmuglerne ble drillet i å lyve

Publisert:

Flere unge kristne i Misjon bak jernteppet brukte både sommerferier og bryllupsreiser til å smugle bibler til Øst-Europa under den kalde krigen.

 
Tsjekkia anerkjenner Jerusalem som Israels hovedstad

Publisert:

Etter et initiativ fra Internasjonale Kristne Ambassades (ICEJ) leder i Tsjekkia, Vladimir Kalos, har nasjonalforsamlingen, med stort flertall, gått inn for å anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad.

 
Har hjulpet vanskeligstilte jenter i India siden 1992

Publisert:

– Det er viktig at kasteløse og fattige barn i India kan få skolegang og undervisning. For på den måten kan de komme seg ut av fattigdommen og få et godt liv. Det sier Kåre Gåsland fra Bømlo. Han er leder for Støttehjulet.

 
Kristen egypter fikk arabisk håpspris

Publisert:

Mama Maggie er en av fem prisvinnere og eneste kristne mottaker av nesten 2, 3 millioner kroner fra herskeren av Dubai.

 
Kabuls ambassadestrøk rystet av terror – 80 drept

Publisert:

Bombeangrepet i ambassadestrøket i Kabul er ifølge øyenvitner ett av de verste i byen noensinne. Sivile, vakter og ambassadeansatte er blant ofrene.

 
FN: Forferdelige overgrep i Den sentralafrikanske republikk

Publisert:

Regjeringshæren, væpnede grupper og internasjonale styrker har begått forferdelige overgrep i Den sentralafrikanske republikk, slår FN fast i en ny rapport.

 
French' redningsmann takker norske venner

Publisert: - Oppdatert: 26.05.2017 kl 21:52

Milenge Mwenelwata er mannen som sikret løslatelsen og utleveringen av den norske fangen Joshua French. Det var et nettverk av gamle venner av Mwenelwata som aktiverte den kongolesiske kristenlederen i Joshua French-saken. Han sier han selv har mye å takke Norge for.

 
Ikke pensjonert som misjonær

Publisert:

Kirsten Watne (76) har vært på sin 27. misjonstur til Colombia. Fire kirker og like mange skoler er reist opp i fotefarene etter Kirsten og hennes avdøde ektemann, Svein. På denne siste turen var hun på befaring på en kirketomt i Baranquilla, sammen med to håndverkere fra Flekkerøy.

 
Over 20.000 marsjerte for livet i Zagreb

Publisert:

Tusener av mennesker i alle aldre marsjerte lørdag for det ufødte barnet gjennom Ilica-gaten, den lengste gaten i Kroatias hovedstad, Zagreb.

 
Broren drept da han forsvarte Asia Bibi

Publisert:

Peter Bhatti deltok på World Summit for de forfulgte kristne i Washington DC tidligere denne måneden. For ham er kampen for trosfriheten veldig personlig.

 
BBC: Manchester-bomben trolig framstilt av andre enn angriperen

Publisert:

Stadig flere opplysninger tyder på at selvmordsbomberen i Manchester, fikk hjelp av andre. Og han kan likevel ha vært i Syria.

 
– Kirken vokser også under forfølgelse

Publisert: - Oppdatert: 21.05.2017 kl 10:20

Norge IDAG var med på internasjonalt toppmøte til forsvar for forfulgte kristne – det første møtet i sitt slag.

 
ANNONSE
Annonse