– 3000 fanger fikk høre evangeliet

Publisert: - Oppdatert: 26.04.2017 kl 17:44

– En ting har jeg lært meg gjennom mange år. Å komme uforberedt til et fengsel som dette kan bety død og selvmord. Det er å utfordre omstendighetene mer enn nødvendig.

 
Norge troner øverst på pressefrihetsindeks

Publisert:

Pressefriheten i verden har aldri vært mer truet enn i dag, ifølge Reportere uten grenser. Norge troner imidlertid øverst på organisasjonens frihetsindeks.

 
– Norge trenger et nytt møte med Jesus

Publisert: - Oppdatert: 24.04.2017 kl 19:13

– Det er lenge siden Hans Nielsen Hauge. Vi trenger at noen nordmenn i dag reiser seg opp og bringer Guds ild ut i nasjonen. Det sier John Arnott til Norge IDAG på skype fra Toronto, Canada. Den verdenskjente vekkelsespredikanten har fått Norge lagt på sitt hjerte og han tror tiden kan være inne for...

 
– Gjennom bønn kan Sverige bli forvandlet

Publisert:

Patrik Sandberg har gjort Sveriges nasjonaldag til en bønnedag for nasjonen. Gjennom initiativet «Sverigebönen» samles svensker fra alle slags kirkesamfunn 6. juni for å be om vekkelse i eget land.

 
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
 
USA framskynder utplassering av rakettskjold i Sør-Korea

Publisert:

USA og Sør-Korea er enige om å framskynde utplasseringen av det amerikansk rakettskjoldsystemet THAAD, opplyser Sør-Koreas fungerende president Hwang Kyo-ahn.

 
Tyrkia-ekspert frykter uro etter folkeavstemning

Publisert:

Det er fare for uro etter folkeavstemningen som endte med et knapt flertall for grunnlovsendringer i Tyrkia, tror førsteamanuensis Joakim Parslow.

 
Minst 43 drept av bomber ved to kirker i Egypt

Publisert:

Minst 43 mennesker ble drept og over 100 såret i bombeattentat mot to kirker i Egypt palmesøndag. IS har tatt på seg ansvaret. Egypt innfører unntakstilstand som reaksjon.

 
Akilov hadde kontakt med IS-tilhenger

Publisert:

Rakhmat Akilov, som skal ha tilstått å ha kjørt ned og drept fire mennesker i Stockholm, var i kontakt med en kjent IS-tilhenger både før og etter angrepet.

 
Flere drept i lastebilangrep i Stockholm

Publisert: - Oppdatert: 08.04.2017 kl 10:38

Fire mennesker er bekreftet drept etter at en lastebil kjørte inn i en folkemengde i en gågate i Stockholm. – Sverige er blitt angrepet. Alt tyder på at dette er et terrorangrep, sier statsminister Stefan Løfven.

 
Annonse
Annonse
Annonse
 
Vestlig støtte til USAs alenegang i Syria

Publisert: - Oppdatert: 07.04.2017 kl 17:46

USAs angrep på en syrisk flybase får unison støtte i vestlige land. Russland anklager USA for å bryte folkeretten og vil ha hastemøte i FNs sikkerhetsråd.

 
Brende: USA-angrep forståelig sett fra norsk side

Publisert: - Oppdatert: 07.04.2017 kl 17:46

Utenriksminister Børge Brende (H) sier det amerikanske rakettangrepet mot en syrisk militærbase er forståelig, i lys av den forferdelige situasjonen i Syria.

 
Harpviken: Amerikansk luftangrep kan bety strid med Russland og Iran i Syria

Publisert: - Oppdatert: 07.04.2017 kl 17:46

Det amerikanske rakettangrepet mot en syrisk militærbase gjør at USA blir stående tydeligere i strid med Assad, Russland og Iran i Syria, sier fredsforsker.

 
Taler til tusen studenter i Tanzania i påsken

Publisert:

Når påsken kommer, hører Norvald Yri Afrika kalle. Der finner han vekkelsesluft og begeistring for evangeliet.

 
Åtte pågrepet i forbindelse med angrepet i St. Petersburg

Publisert:

Russiske myndigheter har pågrepet åtte personer som knyttes til angrepet på T-banen i St. Petersburg 3. april.

 
Russiske myndigheter leter etter svar etter terror i St. Petersburg

Publisert:

Bomben som eksploderte på metroen i St. Petersburg, ble utløst av en selvmordsbomber fra Kirgisistan, ifølge kirgisiske myndigheter.

 
Europeisk karismatisk konferanse samler ledere fra 20 land til samfunnsreformasjon

Publisert:

Evangelikale og karismatiske kristenledere fra mer enn 20 europeiske nasjoner samles den 4. -7. april for fjerde år på rad i Legnica, Polen. Midt i hjertet av Europa ved den polsk-tyske grensen.

 
– Vanskelig å vinne frem med konvertittsaker

Publisert: - Oppdatert: 29.03.2017 kl 17:11

Landinfo skaper et inntrykk av at risikoen er liten for konvertitter i Iran, sier advokat Jostein Løken. Landinfos Iran-ekspert sier hun ikke tar stilling i enkeltsaker.

 
Norge vil være tett på brexit-forhandlingene

Publisert:

Europaminister Frank Bakke-Jensen (H) lover at Norge skal være så tett på de kommende brexitforhandlingene som de formelle reglene tillater.

 
EU-budsjettet kan bli rasert av brexit

Publisert:

Enorme summer forsvinner fra EU-budsjettet når Storbritannia melder seg ut. EU kan bli tvunget til å senke ambisjonsnivået.

 
Dette skjer når Storbritannia setter i gang brexit

Publisert:

En ubehagelig realitetsorientering kan være i vente for britene når de setter i gang den formelle prosessen for utmelding av EU.

 
Ungdom i Oppdrag kjøper sykehus-skip

Publisert:

Det nye flytende sykehuset til misjonsorganisasjonen Ungdom i Oppdrag skal tilby helsehjelp til mennesker i Papua Ny-Guinea som i dag ikke har tilgang på dette.

 
Flere tusen i protestmarsj mot abort i Romania

Publisert:

Flere tusen mennesker gikk lørdag i protesttog i Romania mot abort.

 
Svensk oljegründer som vil rense jorden

Publisert: - Oppdatert: 25.03.2017 kl 08:32

– Vi renser det som moder jord har skitnet til. Fra olje-sand får man asfalt og ren sand tilbake. Ingenting annet. Sand man kan bygge sandstrender av. Vår patenterte metode kan være svaret som gjør all oljesandproduksjon miljøvennlig.

 
#Ta meg til Tel Aviv

Publisert:

Under slagordet #TAKEME2TELAVIV (ta meg til tel aviv) har tel aviv kommune forvandla badevakttårnet til eit unikt kunstnerisk minihotell på stranda, i regi av «Brown Hotels Urban Collection».

 
– Nå er det tid for å drive misjon i Norge

Publisert:

Iranske flyktninger evangeliserer sine egne landsmenn i Bergen.

 
Annonse