Wara: – Mange er kanskje ikke klar over at de finansierer terror

Publisert:

Justisminister Tor Mikkel Wara (Frp) var torsdag på ministermøte i Paris for å diskutere hvordan pengestrømmene til terrorgrupper kan strupes.

 
– Norske skoler nekter å ta imot meg

Publisert:

– Jeg har bare blitt invitert til et par kristne skoler. Men jeg får aldri holde foredrag ved andre skoler. En gang var jeg invitert, men da de hørte hva jeg skulle snakke om, takket de nei. De sa at temaet var for kontroversielt. Jeg spurte: «Mener du det er for kontroversielt å være jøde?» De svar...

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
Hauge Family Microfinance hjelper over 6000 i Burundi

Publisert:

Hauge Family Micro-finance åpnet i forrige uke kontorer i hovedstaden i Burundi, Bujumbura. Det ble høytidelig markert med brask og bram. Det er tydelig at afrikanerne setter pris på de norske ildsjelenes innsats mot fattigdom i landet.

 
Vekkelsesild tent i Jerusalem

Publisert: - Oppdatert: 18.04.2018 kl 18:20

Nylig ble konferansen «Power & Love» arrangert i Jerusalem. Her ble flere hundre utrustet til å dra ut på gatene med evangeliet om Messias. Mange israelere som er messianske jøder tok mot til seg og bad for mennesker for første gang i sitt liv. Vitnesbyrd om hva Gud hadde gjort strømmet inn. Både j...

 
– Israel er åpent for evangeliet

Publisert: - Oppdatert: 18.04.2018 kl 18:21

Medarrangør for konferansen «Power & Love» Ron Conter, er messiansk evangelist i menigheten Tiferet Yeshua i Tel Aviv. Han var svært oppmuntret av det han mener konferansen har betydd for messiastroende jøder i Israel.

 
Sto opp for afghanske konvertitter

Publisert: - Oppdatert: 17.04.2018 kl 15:59

– For konvertitter fra Afghanistan er det rettsløst i Norge, sa pastor Frank Håvik under en demonstrasjon foran Stortinget lørdag.

 
Ildsjeler i Grenland står bak tonnevis med hjelpesendinger

Publisert:

Siden Estlandshjelpen startet, har 433 trailere med hjelpesendinger blitt sendt fra Skien til ulike land i Øst-Europa, sentral-Asia og Afrika.

 
Forbereder seg på vekkelse i Midtøsten

Publisert:

Evangelist Kjell Haltorp tror Midtøsten snart vil oppleve sin største vekkelse. Derfor trener, oppmuntrer og mobiliserer hans organisasjon kristenledere i regionen

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
Til Norge for å motta Familievernprisen

Publisert: - Oppdatert: 13.04.2018 kl 13:16

Jerzy Kwasniewski er president i Ordo Iuris, en ideell tenketank, en frivillig organisasjon av unge jurister som arbeider for å forsvare de rettigheter de mener borgerne har ifølge den polske konstitusjonen.

 
Ambassaden satser ungt

Publisert:

– Vi er helt avhengige av at kristne ungdommer får en forståelse av hva dette med Israel handler om.

 
Ber universitetet bryte samarbeid med israelske Technion

Publisert: - Oppdatert: 11.04.2018 kl 12:07

Det samles inn underskrifter til et opprop for å få slutt på det norsk-israelske akademiske samarbeidet i Stavanger. Oppropet inneholder absurde løgner, ifølge Israels ambassade i Norge.

 
Universitetet  avviser blankt å gå inn for boikott

Publisert: - Oppdatert: 11.04.2018 kl 12:07

– Vi tror ikke på akademisk boikott, sier prorektor Dag Husebø. Styret kommer ikke til å behandle oppropet om å bryte med Technion.

 
Hanne Nabintu Herland når et internasjonalt publikum

Publisert: - Oppdatert: 12.04.2018 kl 14:11

Artikler og tv-programmer på Herlands nettsteder ble lest og sett ti millioner ganger i fjor. Herland Report har nå 7.200 abonnenter og 3,9 millioner avspillinger.

 
– Vi er vitne til etnisk rensing

Publisert:

– Tyrkia bruker jihadister til å fordrive den kurdiske befolkningen. Det er en ufattelig tragedie, sier en nordmann som nettopp har kommet hjem fra et besøk i de kurdiske områdene.

 
– Fremtiden  er dyster for jødene

Publisert:

– Det største jødiske samfunnet i Europa finnes i Frankrike. De har ingen fremtid der, mener Manfred Gerstenfeld. I samtale med Norge IDAG går han gjennom jødenes situasjon i Europa.

 
På fjelltur i Norge for fjellfolket i Himalaya

Publisert:

HimalPartner feirer 80 år og oppfordrer grasrota til å samle inn penger til misjonen gjennom å gå på fjellturer - eller trappeturer.

 
– Behov for tydelighet om kirkeasyl

Publisert:

– Det bør ikke være tvil om hvorvidt noen er i kirkeasyl, sier Åslaug Sem-Jacobsen fra Senterpartiet. Flere partier mener det nå er behov for en tydeliggjøring av hvordan ordningen skal fungere.

 
Israel-venner hyller landet

Publisert:

Flere av landets fremste Israel-venner medvirker i en ny bok om jødenes hjemland. Målet er å nå nye generasjoner med kunnskap om Israel

 
– Mange har fått kjærlighet til landet

Publisert:

– Ja, vi er fullbooket i år også! På våre påsketurer er det jeg som er reiseleder og da blir fokuset, naturlig nok, på undervisning i Guds Ord og Israel, kombinert med natur-opplevelser, sier Eva Olsvold Sundar som gleder seg til å reise.Det gjør også Evy-Gunn Knotten, som er Plussreisers leder på f...

 
Boko Haram nekter å frigi kristen jente fordi hun ikke vil konvertere

Publisert:

Boko Haram har frigitt 104 av 110 bortførte skolejenter i Nigeria. Fem jenter er døde mens den siste holdes fanget fordi hun ikke vil konvertere til islam.

 
Amerikansk høyesterett har fått sin første abort-sak under Trump

Publisert:

Domstolen skal avgjøre hvorvidt en kristelig svangerskapsklinikk kan tvinges til å opplyse sine klienter om muligheten for lovlig abort.

 
Blasfemi-dødsdømt frikjent i pakistansk høyesterett

Publisert:

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

 
Frykter han blir sendt i døden

Publisert:

Vesam Heydray fra Iran er 39 år. Han kom til Norge som ung mann, fordi han hadde møtt Jesus. Et møte som forandret Vesam og livet hans. Han fikk et nytestamente og skjønte at historien om Jesus er en annen enn historien om «Isa» i Koranen, som han hadde lært gjennom oppveksten.

 
– Vi takker TV Visjon Norge for  hjelpen til å bygge opp Moldova

Publisert: - Oppdatert: 14.03.2018 kl 12:25

Besøkte Norge som rapportør for Europarådet i granskningen av det norske barnevernet.

 
35 000 fylte Jerusalems gater

Publisert: - Oppdatert: 11.03.2018 kl 01:14

Noen sa at det aldri før i historien har vært flere mennesker i Jerusalem. Uansett var det et folkehav uten like, da Jerusalem Marathon gikk av stabelen fredag.

 
ANNONSE
Annonse