Hyllet Billy Graham

Publisert: - Oppdatert: 23.02.2018 kl 22:31

Da Donald Trump talte til CPAC fredag hyllet han den legendariske evangelisten, «Amerikas pastor», Billy Graham.

 
– Jeg vil aldri, aldri svikte dere

Publisert: - Oppdatert: 23.02.2018 kl 21:43

Fox News meldte at presidenten ville lansere massive sanksjoner mot Nord-Korea på de konservatives storsamling i Washington, CPAC. Og de kom. Helt til slutt, etter en og halv times tale.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
 – Amerika er på banen igjen

Publisert: - Oppdatert: 22.02.2018 kl 18:57

– 17 er døde. Vi gråter med dem som gråter og sørger med de sørgende. Vi hadde et møte med ofrene i går og vi ba til Gud sammen.

 
Billy Graham hylles verden over

Publisert: - Oppdatert: 21.02.2018 kl 20:45

Den verdenskjente vekkelsespredikanten, som blant annet omtales som den viktigste evangelisten siden apostelen Paulus, døde onsdag 21. februar, 99 år gammel.

 
Verdensevangelist Billy Graham er død

Publisert: - Oppdatert: 21.02.2018 kl 20:55

De amerikanske presidentenes pastor, grunnleggeren av verdens største kristne hjelpeorganisasjon og evangelisten som har forkynt de gode nyhetene om Jesus for millioner over hele verden, gikk bort i dag, onsdag 21. februar, i en alder av 99 år.

 
Misjonærektepar med kall til å  bringe Europa tilbake til Jesus

Publisert:

Arvid og May-Linn Sognebro Aasen er i gang med å etablere misjonsbase i Paris. De ser allerede frukter av arbeidet. I fjor døpte Arvid 24 muslimer som tok imot Jesus.

 
– Min kone dør sakte i fengselet

Publisert:

– Min kone venter med lengsel og smerte på at rettferdighet skal skje, sier Ashiq Masih til Norge IDAG. Snart åtte år er gått siden en krangel med noen kvinner sendte henne i pakistansk fengsel med dødsdom hengende over seg, for blasfemi mot Muhammed.

 
 Misjonsgjennombrudd i Colombia

Publisert: - Oppdatert: 20.02.2018 kl 12:36

Pastor Mark Sartin skal til Norge og bønne-konferansen på Hamar denne uken, og siden til M40 i Møllergata.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
SOHR: Over 170 drept i luftangrep i Øst-Ghouta i Syria

Publisert:

Over 170 sivile er drept i angrepene mot Øst-Ghouta i Syria, ifølge eksilgruppa SOHR. Hvorfor tier verden, spør en lege i det opprørskontrollerte området.

 
Enorm kristen vekkelse i iranske huskirker

Publisert:

– Det er et mirakel det som skjer i Iran nå, sier Stig Magne Heitmann i Åpne Dører.

 
Reiser til Israel for å lære om innovasjon

Publisert:

Rogaland står overfor dramatiske behov for omstilling og innovasjon. I mai reiser hele fylkestingsgruppa i Rogaland KrF til Israel for å lære hvordan det skal gjøres.

 
Colosseum i rødt for forfulgte kristne

Publisert:

Senere denne måneden vil Colosseum i Roma belyses i rødt for å gi oppmerksomhet til forfulgte kristne.

 
Med nåde til OL

Publisert:

Under OL i Sør-Korea er Kristen Idrettskontakt (KRIK) tilstede med et team av idrettsprester for å følge opp norske utøvere og støtteapparat. – Fallhøyden er stor og veien fra suksess til fiasko er kort. KRIK ønsker derfor å være til stede for utøvere ved å ta vare på dem som hele mennesker og ved...

 
Det går bra med Sophia (9)

Publisert:

Husker du den ni år gamle jenta som fikk president Donald Trump til å be USAs kristne om forbønn da hun skulle gjennom en alvorlig operasjon? Det går strålende med henne, og i forrige uke deltok hun på nasjonal bønnefrokost i Washington.

 
Løp for «Livet»

Publisert:

I den lille og hyggelige byen Zephyrhills i Florida arrangeres det gateløp hvert år. Inntektene fra løpet går til det lokale rådgivningskontoret som hjelper unge kvinner til å ikke ta abort.

 
Hjelper unge prostituerte å knytte bånd til sine nyfødte

Publisert:

I 30 år har Nådehjemmet i Bangkok gitt enslige nybakte mødre et pusterom fra en tøff hverdag. – Mange ombestemmer seg og vil beholde barnet sitt etter å ha vært her, forteller volontør.

 
Kristen presidentkandidat videre til annen runde av presidentvalget i Costa Rica

Publisert:

To kandidater med likt etternavn men med ulikt syn på likekjønnet ekteskap går videre til annen runde i presidentvalget i Costa Rica.

 
Harila engasjerer seg i rusomsorg  i Israel

Publisert:

Det er et stadig økende antall hjemløse og rusmisbrukere i Israel, faktisk hele 30.000. Mange av disse har immigrert fra Russland, hvorfra også vår stiftelse har vært med å hjelpe 6000 til Israel, forteller evangelist Steinar Harila.

 
Mannafondet trenger flere faste givere

Publisert: - Oppdatert: 01.02.2018 kl 10:48

Sammen-liknet med andre OECD-land, ligger Israel fortsatt høyest når det gjelder fattigdom. Og fattig-dommen øker.

 
– Jesus er tilbake

Publisert: - Oppdatert: 01.02.2018 kl 10:50

Rodriguez har vært rådgiver for presidentene George W. Bush, Barack Obama og nå for Donald Trump. Da han ba under innsettelsen av Trump, skjedde det noe spesielt idet han sa navnet Jesus, mener han.

 
– Menigheten trenger bønn og ild

Publisert: - Oppdatert: 31.01.2018 kl 09:13

Pastor David Mohan fra India har bygget en megakirke i byen Chennai (tidligere Madras), kalt New Life Assembly of God (NLAG). Den har vokst fra syv personer til over 40.000 på 30 år. Nå bygger de et kirkebygg som tar hele 75.000 møtebesøkende. Det blir dermed et av de største i verden.

 
80% kristne ved «verdens ende»

Publisert: - Oppdatert: 31.01.2018 kl 09:14

Fiji består av 332 øyer og ligger så langt man kan komme geografisk fra Israel. Her er nå 80 prosent av befolkningen kristne. Suliasi Kurulo er grunnlegger og leder for Christian Mission Fellowship International (CMFI), en raskt voksende kirkeplanterbevegelse og verdensmisjon med base på Fiji-øyene....

 
Kjente toner i Trumps første tale om rikets tilstand

Publisert:

Skattekutt og arbeidsplasser. Innvandringskontroll og kamp mot terror. Mye var kjent da Donald Trump holdt talen State of the Union for første gang.

 
- Disippelgjøring skjer ikke fra en talerstol

Publisert:

Det er gjennom relasjoner i hverdagslivet at disipler skapes, mener grunnleggerne av DNA husmenighet, Knut og Elisabeth Osland.

 
Bygger barnehjem og sender ut misjonsteam

Publisert:

Fra sin base i Tønsberg berører David og Unn Aukes misjonsarbeid tusener av liv i Rwanda. Nå bygger de nytt barnehjem for inntil tjue barn i Kibungo, samt forbereder et team av ungdommer som skal ut til skolene for å evangelisere med musikk, dans og drama.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse