40 nasjonaliteter blant de drepte og skadde i Spania

Publisert:

De 14 drepte og rundt 120 skadde i de to bilangrepene i Spania kommer fra nesten 40 forskjellige land.

 
Spanske myndigheter sier de to angrepene har forbindelse

Publisert:

Angrepene i to spanske byer følger samme mønster og har forbindelse med hverandre, sier katalanske myndigheter. Dette er ennå ikke bekreftet av politiet.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
Minst 13 drept i terrorangrep i Barcelona

Publisert: - Oppdatert: 18.08.2017 kl 11:03

Flere mennesker er drept i et terrorangrep i Barcelona torsdag, ifølge spanske medier. To væpnede personer skal ha tatt seg inn i en restaurant i nærheten.

 
Kristne briter føler seg marginalisert

Publisert: - Oppdatert: 17.08.2017 kl 15:07

Hele 93 prosent av britiske kristne føler at deres tro er marginalisert, ifølge en ny undersøkelse.

 
Rapport: Stadig mindre terror i verden

Publisert:

For andre år på rad var det en nedgang i antallet terroraksjoner i fjor, og det var også færre som ble drept i slike aksjoner.

 
ANNONSE
Annonse
Vekkelsesmøte i Vyborg

Publisert:

Den lutherske kirken i Vyborg var fylt opp med kirkefremmede medlemmer av Invalideforbundet i byen. De nær 300 russerne fikk høre klar vekkelsesforkynnelse fra den norske evangelisten Steinar Harila, og klappet spontant for den evangeliske sangen fra det norske koret.

 
Jordmor i kamp for livet

Publisert:

Jordmor Linda Steen fra Forradal i Nord-Trøndelag er bosatt i Flen i Sverige. Hun har tatt opp kampen mot den svenske stat, som vil tvinge alle jordmødre til å være med på å utføre aborter.

 
– Folket i Polen, folket i Amerika og folket i Europa roper ut: «Vi vil ha Gud!»

Publisert: - Oppdatert: 07.07.2017 kl 21:50

Se video av hele talen her.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
– Pinlig av den svenske statsministeren

Publisert:

Øivind Benestad fra stiftelsen MorFarBarn mener Sveriges statsminister Stefan Löfven enten ikke vet hva han snakker om eller er interessert i å føre landet sitt i en mer totalitær retning i samlivspolitiske spørsmål.

 
Nord-Koreas leder lover flere «gaver» til amerikanerne

Publisert:

Den nordkoreanske lederen Kim Jong-un lover at landet aldri vil skrinlegge sitt kjernefysiske program eller slutte med sine missiloppskytninger.

 
Iran inngår historisk gassavtale

Publisert:

Iran har inngått en avtale om gassutvinning med franske Total og et kinesisk selskap. Avtalen er den første i sitt slag siden den iranske atomavtalen i 2015.

 
«Vårsol farm» – en haugiansk idé for Russland

Publisert:

De faglige institusjonene er klare. Tegningene er klare. Framdriftsplanen er klar, og de russiske myndighetene har godkjent og velsignet prosjektet. Nå gjenstår det bare å reise finansiering av «Vårsol farm».

 
Tyskland åpner for likekjønnet ekteskap

Publisert:

Den tyske nasjonalforsamlingen har vedtatt en ny lov som legaliserer likekjønnet ekteskap. Statsminister Angela Merkel sier hun stemte imot lovforslaget.

 
NLM usikre på videre misjonsarbeid i Mali

Publisert:

– Sikkerhetssituasjonen i Mali er bekymringsfull, sier generalsekretær Øyvind Åsland.

 
– Det blir ikke noe omskjæringsforbud på min vakt

Publisert: - Oppdatert: 28.06.2017 kl 18:57

Da FrP-leder og finansminister Siv Jensen møtte europeiske jødiske ledere i Oslo mandag denne uken, var hun tydelig på at programforslaget om å forby omskjæring av barn ikke vil bli fulgt opp mens hun er leder, ifølge Jerusalem Post.

 
Unge kristne reiser vestover

Publisert:

Pastor Guntars Kokins (39) sier barne- og ungdomsarbeidet er noe av det viktigste de driver med i kirken i Latvia. Men mange unge kristne forlater landet for et «bedre» liv i Vest-Europa.

 
Norske organisasjoner med krafttak mot sult

Publisert:

Elleve norske hjelpeorganisasjoner går sammen om en innsamlingsaksjon for å komme millioner av sultofre i Jemen og Afrika til unnsetning.

 
Norsk misjonærfamilie i skuddrama i Vest-Afrika

Publisert:

En norsk familie og deres fire barn havnet tett på dramaet da bevæpnede menn angrep et hotellområde utenfor hovedstaden Bamako i Mali søndag.

 
Ser håp for både Norge og Russland

Publisert:

Evangelist Steinar Harila konfronterte den liberale utviklingen i Den norske kirke og manet til tro på vekkelse og fremgang for evangeliet på nytt. Den vekkelsesatmosfæren han opplever i Russland, kan også komme hit, appellerte han.

 
Pistol i belte og  Bibelen i hånden

Publisert:

– Mange av kvinnene som sto opp og ba frelsesbønner er mordere og i utgangspunktet veldig voldelige. Vokterene sa at de aldri i sin villeste fantasi ville trodd hva de hadde sett.

 
Jerusalem-film til Norge

Publisert:

24 år etter at Pat & Dede Robertson turnerte Norge rundt i en uke for Kristen Koalisjon Norge (KKN), kan det bli en gjentagelse. Gordon Robertson, sønn av den berømte TV-gründeren, er arvtaker og konsernsjef for Christian Broadcasting Network (CBN) i Virginia Beach. Og han vil gjerne komme til Norge...

 
Gamle i Russland får en «gylden høst» fra Norge

Publisert:

Mange eldre i Russland har det vanskelig. Pensjonen er svært lav i forhold til leve- og bokostnadene. Statlige gamlehjem er nedslitte, og gamle er ofte passivisert og isolert fra familie og samfunnsliv. En russisk dokumentarfilm viser rystende avsløringer av situasjonen.

 
Ny og effektiv måte å dele evangeliet på

Publisert:

Alle mennesker fra alle folkeslag trenger å høre evangeliet om Jesus. Det er motivet for at IBRA Media Norge utvikler nytt verktøy for evangelister og privatpersoner over hele verden til å dele evangeliet på hvilket som helst språk.

 
Ildsjeler med hjerte for Ukraina

Publisert: - Oppdatert: 08.06.2017 kl 19:24

Det er begynnelsen av juni, men på et lager i Øygarden kommune står en aktiv gjeng, med leder Unni Instefjord i spissen, og pakker julegaver til Ukraina. Misjons-arbeidet «Giving hands» strekker seg over flere deler av Ukraina og sender julegaver, klær, kjøkkenutstyr ut gjennom Håkon Fagerviks «Nord...

 
700 tok imot frelse under  møtekampanje i India

Publisert: - Oppdatert: 08.06.2017 kl 19:25

Inge Røysland og sønnene Olav (19) og Øyvind (17), opplevde å få se 700 mennesker ta imot frelse under en fire-dagers møtekampanje i India nylig.

 
ANNONSE
Annonse