Innesperret i container i 32 måneder fordi hun fortalte om Jesus

Publisert:

Helen Berhane var en brennende kristen jente som dro fra landsby til landsby i Eritrea for å forkynne om Jesus. Da regimet forbød en rekke kristne samlinger, gav hun ut en CD til oppmutring for dem som ikke fikk møtes og lovsynge. Det var dråpen som fikk begeret til å flyte over for myndighetene og ...

 
Overveldende flertall for et uavhengig Kurdistan

Publisert:

Mer enn 90 prosent av velgerne støtter et uavhengig Kurdistan i Nord-Irak, ifølge de første resultatene fra valgstyret i regionhovedstaden Arbil.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
Kurderne trosset trusler og avholdt folkeavstemning

Publisert:

Folkeavstemningen om selvstendighet i irakisk Kurdistan gikk sin gang mandag, til tross for advarsler og trusler fra Iraks regjering og Tyrkia.

 
Nord-Korea truer med å skyte ned amerikanske fly

Publisert:

Nord-Korea mener president Donald Trump har erklært krig mot landet og forbeholder seg retten til å skyte ned USAs bombefly i internasjonalt luftrom.

 
Listhaug vil til bunns i sak der utsendt kvinne skal ha blitt torturert i Iran

Publisert:

En 36 år gammel kvinne som ble sendt tilbake til Iran, skal tirsdag ha blitt tildelt 80 piskeslag i hjemlandet. Nå vil statsråd Sylvi Listhaug undersøke saken.

 
Islamistiske hatpredikanter knyttes til mange terrorangrep

Publisert:

Bak et flertall av de islamistiske terrorangrepene i Europa står religiøse ledere som sprer hat, ifølge en gjennomgang nyhetsbyrået TT har gjort.

 
Norge krever nye grenseregler i Schengen

Publisert:

Norge ber EU om å endre reglene slik at det blir lettere å beholde den midlertidige grensekontrollen internt i Schengen-området.

 
Dalai Lamas livvakt ble sjelevinner for Jesus

Publisert:

Som Dalai Lamas livvakt har Dawa besøkt 44 land og fått møte både statsledere og Hollywood-stjerner. Men ingen imponerte Dawa så mye som hans kristne romkamerat. I dag planter han menigheter og overser 170 av Troens Bevis sine innfødte evangelister i buddhistenes og hinduenes riker.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
IBRA når hundre millioner daglig med evangeliet

Publisert:

IBRA Media sprer det glade budskap i 60 forskjellige land og på mer enn hundre forskjellige språk.

 
Forlot en trygg tilværelse i Norge  for å tjene Gud i Afrika

Publisert:

Linda var høygravid da familien Gisnås reiste til Kenya og Afrika i sommer. Hun ville så gjerne føde i det landet og blant det folket hun og ektemannen Stig Ove brenner for.

 
Rektor opplever kallet til Afrika

Publisert:

Kolbjørn Lie er rektor ved Vårtun Kristne Oppvekstsenter i Levanger. Han har vært gjennom en spennende reise i livet med helbredelse og fornyelse. Nå opplever han kallet til Kenya i Afrika, og forbereder seg til å reise dit sammen med sin kone.

 
– Det har vært et rikt liv

Publisert:

For siste gang har Klara Bothilde Skoge gjort klar nødhjelpsending til Moldova. I 14 år har hun sendt av gårde månedlige trailerlass med klær som har gått til fattige voksne og barn i Afrika og Øst-Europa. Hun har hatt arbeid fra morgen til kveld med å organisere, pakke, ta imot og reparere klær. ...

 
Listhaug til Sverige for å lære

Publisert:

Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug (Frp) reiser neste uke til Sverige for å lære av deres erfaringer med å ta imot flyktninger og asylsøkere.

 
Norsk misjonær med bok om rettferdighet  og Guds nåde

Publisert:

Etter å ha hatt verden som sitt arbeidsfelt som IT-konsulent, besøker Mary Felde flere av de samme landene med Bibelens mest grunnleggende, men også mye misforståtte budskap. I form av en bok.

 
Over 1.000 har omkommet i flommer i Sør-Asia

Publisert:

Tallene på døde i flommene forårsaket av monsunen i India, Nepal og Bangladesh, har passert 1.000. Millioner er fordrevet fra hjemmene sine.

 
– De slåss så blodet fløt - for å få en Bibel

Publisert:

Fengselsevangelist Jan Eriksen har opplevd de mest absurde scener i fengsler han har besøkt. Men toppen av opplevelser var da fangene i et fengsel gikk amok, for å få tak i en av Eriksens medbrakte bibler - i sin hunger etter Gud.

 
Den kristne menighet vokser i Tunisia

Publisert:

Fordi en fremmed viste han veien til et kristent herberge, deler nå Moussa fra Tunisia evangeliet med sine landsmenn gjennom Troens Bevis sin arabiske TV-kanal, Miracle Channel.

 
Polsk menneskerettsadvokat kartlegger det norske barnevernet

Publisert:

Den polske advokaten Jerzy Kwaśniewski var i forrige uke i Oslo for å kartlegge omfanget av problemer i det norske barnevernet.

 
40 nasjonaliteter blant de drepte og skadde i Spania

Publisert:

De 14 drepte og rundt 120 skadde i de to bilangrepene i Spania kommer fra nesten 40 forskjellige land.

 
Spanske myndigheter sier de to angrepene har forbindelse

Publisert:

Angrepene i to spanske byer følger samme mønster og har forbindelse med hverandre, sier katalanske myndigheter. Dette er ennå ikke bekreftet av politiet.

 
Minst 13 drept i terrorangrep i Barcelona

Publisert: - Oppdatert: 18.08.2017 kl 11:03

Flere mennesker er drept i et terrorangrep i Barcelona torsdag, ifølge spanske medier. To væpnede personer skal ha tatt seg inn i en restaurant i nærheten.

 
Kristne briter føler seg marginalisert

Publisert: - Oppdatert: 17.08.2017 kl 15:07

Hele 93 prosent av britiske kristne føler at deres tro er marginalisert, ifølge en ny undersøkelse.

 
Rapport: Stadig mindre terror i verden

Publisert:

For andre år på rad var det en nedgang i antallet terroraksjoner i fjor, og det var også færre som ble drept i slike aksjoner.

 
Vekkelsesmøte i Vyborg

Publisert:

Den lutherske kirken i Vyborg var fylt opp med kirkefremmede medlemmer av Invalideforbundet i byen. De nær 300 russerne fikk høre klar vekkelsesforkynnelse fra den norske evangelisten Steinar Harila, og klappet spontant for den evangeliske sangen fra det norske koret.

 
Jordmor i kamp for livet

Publisert:

Jordmor Linda Steen fra Forradal i Nord-Trøndelag er bosatt i Flen i Sverige. Hun har tatt opp kampen mot den svenske stat, som vil tvinge alle jordmødre til å være med på å utføre aborter.