- Behovet for bibler har aldri vært større

Publisert: - Oppdatert: 26.01.2018 kl 14:25

- De fleste biblene vi hadde, er brent og må erstattes, sier erkebiskop Yohanna Petros Mouche, på Bibelselskapet sine nettsider.

 
Verdens største kirkenettverk

Publisert: - Oppdatert: 25.01.2018 kl 16:23

Global Church Network, tidligere Billion Soul Network, er verdens største kirkenettverk. Denne uken er 400 ledere fra hele verden samlet i Orlando.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
Jesus satte ham fri fra kokain

Publisert: - Oppdatert: 26.01.2018 kl 18:03

Jay Haizlip er pastor for 5000 mennesker i Los Angeles.

 
– Det er mulig å støtte både kvinnen og hennes ufødte barn

Publisert:

ABORT: – Vi kan ikke støtte Kirkens Nødhjelp i deres arbeid for lovlig abort i fattige land, sier Menneskeverds generalsekretær Morten Dahle Stærk.

 
 – Et angrep på barns rettigheter

Publisert:

Angrepet mot Redd Barna i Afghanistan var et angrep på barns rettigheter, mener Jonas Keiding Lindholm, organisasjonens leder i Danmark.

 
UD utfordres til bistands-press mot de palestinske myndighetene

Publisert: - Oppdatert: 24.01.2018 kl 16:32

I den blågrønne regjeringsplattformen settes det grenser for hva man kan tåle av organisasjoner i de palestinske områdene som ønsker norsk bistand. Både Israels ambassadør og norske Israel-venner utfordrer utenriksdepartementet til også å sette et sterkere søkelys på de palestinske selvstyremyndigh...

 
Misjonen bygger lokal kompetanse

Publisert:

Antallet langtidsutsendinger fra misjonsorganisasjonene er redusert de siste årene. En av årsakene er ifølge NORME og Digni økt satsing lokalt.

 
Minst fire drept i angrep på Redd Barna-kontor i Afghanistan

Publisert:

Minst fire mennesker er drept i et flere timer langt angrep mot Redd Barnas kontor i Jalalabad øst i Afghanistan.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
Kristne tror på en ny nasjon etter Mugabe

Publisert:

Før president Robert Mugabes avgang publiserte fremtredende menighetsledere i Zimbabwe flere åpne pastoralbrev hvor de avdekket falskneri fra den offisielle presse, og hvor de oppmuntret kristne til bønn for et demokratisk og fremgangsrikt Zimbabwe. «Vi ser den nåværende krise som en mulighet for at...

 
– Vil alltid forsvare retten til liv

Publisert: - Oppdatert: 21.01.2018 kl 14:09

Se og les hele Trups tale til «Marsj for livet 2018».

 
Fire frikirker krever abort-avklaring fra Kirkens Nødhjelp

Publisert: - Oppdatert: 18.01.2018 kl 12:00

Kirkens Nødhjelps krav om «retten til lovlige og trygge aborter» skaper store utfordringer for de frikirkelige medeierne. Fire av dem skal dette året i dialogmøter for å avgjøre hva saken får å bety for et fremtidig samarbeid. Én av dem har allerede et vedtak på at de kan komme til å bryte med organ...

 
– Vi er nødt til å jobbe for muligheten til lovlige aborter

Publisert: - Oppdatert: 18.01.2018 kl 21:41

Styreleder Kjetil Aano gir ingen forhåpninger til dem som håper at Kirkens Nødhjelp skal skifte syn i abortspørsmålet. – I Kirkens Nødhjelps representantskap er det stor støtte for styrets standpunkt om trygge aborter, til tross for at dette er en etisk krevende sak for oss alle, sier han.

 
Budsjettkrise i USA – statlige etater stenges

Publisert:

Statlige etater i USA står uten finansiering og må stenge. Senatet klarte ikke å bli enige om en finansieringsplan innen fristen.

 
Fengsels-evangelist Jan Eriksen har fylt 70 år

Publisert:

29. desember fylte Jan Eriksen 70 år. Og i januar har han et annet jubileum. Nå er det akkurat 40 år siden han møtte Jesus og ble satt fri fra en tilværelse som narkoman og kriminell. Siden har han forkynt evangeliet for mange av de mest hardbarkede forbryterne i verden.

 
Trump sier USA trekker seg hvis ikke Iran-avtalen «fikses»

Publisert:

President Donald Trump ba fredag USAs europeiske allierte om å fikse «katastrofale feil» i atomavtalen med Iran. Skjer ikke det, vil USA trekke seg fra avtalen.

 
– Nå skal Sverige bli Europas mest Israel-vennlige land

Publisert:

Det mener Stefan Dozzi, som er ny leder av MIFFs svenske søskenorganisasjon - Vänskapsförbundet Sverige Israel. Uttalelsen kommer etter flere angrep mot jøder i Sverige. Før jul ble det kastet brannbomber mot en synagoge i Göteborg. Tre personer er pågrepet for forsøk på mordbrann.

 
Kina har revet kirke nord i landet

Publisert:

Kinesiske myndigheter har revet en stor evangelisk kirke i byen Linfen nord i landet, der menigheten har vært kritisk til regjeringen.

 
– World Watch List gir troverdighet når vi tar opp forfulgte kristne

Publisert: - Oppdatert: 11.01.2018 kl 10:04

Partileder i KrF, Knut Arild Hareide, vil bruke forfølgelsesrapporten til Åpne Dører for å påvirke norsk utenrikspolitikk.

 
Trump og Solberg avviser utsagn om mulig krig

Publisert:

Donald Trump og Erna Solberg avviser begge at en krig er i gjæring, slik sjefen for det amerikanske marineinfanteriet sa til soldatene på Værnes i desember.

 
Trump hyllet USAs vennskap med Norge

Publisert:

President Donald Trump var full av lovord om Norge etter onsdagens møte med statsminister Erna Solberg (H). – Vi har styrket det vidunderlige vennskapet mellom våre to land, sa Trump under pressekonferansen etter møtet.

 
Dette er landene der kristne  lider mest

Publisert: - Oppdatert: 10.01.2018 kl 16:56

Fortsatt er Nord-Korea det verste landet i verden for kristne. Dette er de ti landene der lidelsen for troens skyld var størst i 2017.

 
Forfølgelsen  av kristne  tiltar i styrke

Publisert: - Oppdatert: 10.01.2018 kl 16:57

Åpne Dører lanserte onsdag 10. januar sin årlige oversikt over hvor i verden kristne rammes hardest av forfølgelse for troens skyld. I de 50 verste landene lider til sammen 215 millioner av høy, svært høy eller ekstrem grad av forfølgelse.

 
Over tre tusen kristne ble drept for sin tros skyld på ett år

Publisert:

Åpne Dører har dokumentert at 3.064 kristne ble martyrer i perioden 1. november 2016 til 31. oktober 2017. Det er mer enn dobbelt så mange som året før.

 
Alle presidentens menn klare for norsk visitt

Publisert:

USAs president Donald Trump topper laget foran besøket fra Norge og tar seg uvanlig god tid når han møter statsminister Erna Solberg (H) onsdag.

 
Nord-Korea har takket ja til samtaler

Publisert:

For første gang på over to år setter utsendinger fra Nord- og Sør-Korea seg til uka til forhandlingsbordet.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse