Budsjettkrise i USA – statlige etater stenges

Publisert:

Statlige etater i USA står uten finansiering og må stenge. Senatet klarte ikke å bli enige om en finansieringsplan innen fristen.

 
Fengsels-evangelist Jan Eriksen har fylt 70 år

Publisert:

29. desember fylte Jan Eriksen 70 år. Og i januar har han et annet jubileum. Nå er det akkurat 40 år siden han møtte Jesus og ble satt fri fra en tilværelse som narkoman og kriminell. Siden har han forkynt evangeliet for mange av de mest hardbarkede forbryterne i verden.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
Trump sier USA trekker seg hvis ikke Iran-avtalen «fikses»

Publisert:

President Donald Trump ba fredag USAs europeiske allierte om å fikse «katastrofale feil» i atomavtalen med Iran. Skjer ikke det, vil USA trekke seg fra avtalen.

 
– Nå skal Sverige bli Europas mest Israel-vennlige land

Publisert:

Det mener Stefan Dozzi, som er ny leder av MIFFs svenske søskenorganisasjon - Vänskapsförbundet Sverige Israel. Uttalelsen kommer etter flere angrep mot jøder i Sverige. Før jul ble det kastet brannbomber mot en synagoge i Göteborg. Tre personer er pågrepet for forsøk på mordbrann.

 
Kina har revet kirke nord i landet

Publisert:

Kinesiske myndigheter har revet en stor evangelisk kirke i byen Linfen nord i landet, der menigheten har vært kritisk til regjeringen.

 
ANNONSE
Annonse
– World Watch List gir troverdighet når vi tar opp forfulgte kristne

Publisert: - Oppdatert: 11.01.2018 kl 10:04

Partileder i KrF, Knut Arild Hareide, vil bruke forfølgelsesrapporten til Åpne Dører for å påvirke norsk utenrikspolitikk.

 
Trump og Solberg avviser utsagn om mulig krig

Publisert:

Donald Trump og Erna Solberg avviser begge at en krig er i gjæring, slik sjefen for det amerikanske marineinfanteriet sa til soldatene på Værnes i desember.

 
Trump hyllet USAs vennskap med Norge

Publisert:

President Donald Trump var full av lovord om Norge etter onsdagens møte med statsminister Erna Solberg (H). – Vi har styrket det vidunderlige vennskapet mellom våre to land, sa Trump under pressekonferansen etter møtet.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
Dette er landene der kristne  lider mest

Publisert: - Oppdatert: 10.01.2018 kl 16:56

Fortsatt er Nord-Korea det verste landet i verden for kristne. Dette er de ti landene der lidelsen for troens skyld var størst i 2017.

 
Forfølgelsen  av kristne  tiltar i styrke

Publisert: - Oppdatert: 10.01.2018 kl 16:57

Åpne Dører lanserte onsdag 10. januar sin årlige oversikt over hvor i verden kristne rammes hardest av forfølgelse for troens skyld. I de 50 verste landene lider til sammen 215 millioner av høy, svært høy eller ekstrem grad av forfølgelse.

 
Over tre tusen kristne ble drept for sin tros skyld på ett år

Publisert:

Åpne Dører har dokumentert at 3.064 kristne ble martyrer i perioden 1. november 2016 til 31. oktober 2017. Det er mer enn dobbelt så mange som året før.

 
Alle presidentens menn klare for norsk visitt

Publisert:

USAs president Donald Trump topper laget foran besøket fra Norge og tar seg uvanlig god tid når han møter statsminister Erna Solberg (H) onsdag.

 
Nord-Korea har takket ja til samtaler

Publisert:

For første gang på over to år setter utsendinger fra Nord- og Sør-Korea seg til uka til forhandlingsbordet.

 
Ber FN beskytte forfulgte kristne

Publisert:

Over 800 000 personer fra hele verden signerte opprop til FN om beskyttelse for kristne i Midtøsten.

 
Kan dette være restene av Noas Ark?

Publisert:

En kinesisk-kurdisk gruppe har funnet en mer enn hundre meter lang trekonstruksjon med syv rom, skjult under is og steiner på Ararat-fjellet. Selv er de overbevist om at de har funnet Noas Ark.

 
Over ti land kontaktet om ambassadeflytting

Publisert: - Oppdatert: 28.12.2017 kl 11:25

Israel er i kontakt med «minst ti land» om mulig flytting av ambassader til Jerusalem, ifølge landets viseutenriksminister.

 
Norge støttet FN-vedtak mot å anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad

Publisert: - Oppdatert: 22.12.2017 kl 13:50

Torsdag ettermiddag vedtok FNs hovedforsamling en resolusjon som avviser USAs anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad. Resolusjonen ber alle stater avstå fra å etablere ambassader i byen. Norge stemte for resolusjonen.

 
15.885 frelst pr. måned i 2017

Publisert: - Oppdatert: 20.12.2017 kl 20:41

Ved hjelp av nye innrapporteringssystemer har Troens Bevis før første gang klart å samle data for antall mennesker som ble frelst gjennom misjonsorganisasjonens virke i løpet av 2017. Det er totalt flere mennesker enn innbyggere i Vest Agder!

 
Minst ni drept i selvmordsangrep mot kirke i Pakistan

Publisert:

Minst ni mennesker er drept og over 50 er såret i et selvmordsangrep mot en metodistkirke i Quetta i Pakistan. IS hevder å stå bak.

 
Har bygget åndelig kraftsenter

Publisert: - Oppdatert: 16.12.2017 kl 11:58

Når evangelist Steinar Harila og en busslast full av norske ildsjeler holder møter i Russland, er det stor tilstrømning og mange vil ha forbønn og frelse.

 
Stor støtte til nord-koreanske flyktninger

Publisert:

Mange har reagert spontant på Stefanusalliansens appell om å hjelpe 15 nor-koreanere som er i en desperat situasjon etter å ha flyktet til Kina.

 
– Julegudstjenester burde ikke være et diskusjonstema

Publisert:

– Danmark er et kristent land, og det burde derfor være utenfor diskusjon om vi skal holde fast ved tradisjoner som for eksempel julegudstjenester i skolen, mener utlendings- og integreringsminister Inger Støjberg (Venstre).

 
500 sang «Amazing Grace» i EU-parlamentet

Publisert:

14 bønnegrupper ber ukentlig til Jesus i EU-kommisjonen, og i EU-parlamentet er det daglige bønnemøter.

 
Begeistrede Knesset-medlemmer i EU- parlamentet

Publisert: - Oppdatert: 14.12.2017 kl 07:52

Det var stor begeistring blant kristne EU-politikere under den Europeiske Bønnefrokosten i Brüssel i forrige uke for president Trumps og USAs anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad.

 
Skoleelever samlet inn mange titusener for forfulgte

Publisert:

Møre barne- og ungdomsskole i Herøy samlet inn over 80 000 kroner til Åpne Dørers arbeid i Sentral-Asia i årets juleaksjon.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse