Pat Boone feirer Israels 70 års-jubileum

Publisert:

Pat Boone har arrangert en rekke pilegrimsturer til Det hellige land, og jobbet med det internasjonale fellesskapet, som hjelper jøder fra hele verden tilbake til Israel. Hans innsats er så stor at han ble utnevnt til «Kristen ambassadør for turisme», en heders-utmerkelse, dog uten myndighet. – J...

 
– Tiden er inne for at USA anerkjenner Jerusalem som Israels hovedstad

Publisert: - Oppdatert: 06.12.2017 kl 22:54

Se Trumps tale på video her!

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
USA anerkjenner Jerusalem

Publisert:

Kongressen i USA vedtok alt i 1995 at Jerusalem skal anerkjennes som Israels hovedstad og at USAs ambassade skal ligge i Jerusalem. Nå har president Donald Trump informert Mahmoud Abbas at han akter å gjøre det som er vedtatt og som han har lovet sine velgere.

 
Øst-Europa går foran i  kampen for ekteskapet

Publisert:

Oppvåkningen av bibelske og tradisjonelle familieverdier er i ferd med å komme inn i den rumenske grunnloven dersom minst seks millioner rumenere stemmer for en endring av grunnloven neste år som vil definere ekteskapet som en forening mellom «én mann og én kvinne».

 
Zimbabwes nye president gir ministerposter til militære

Publisert:

Zimbabwes nye president Emmerson Mnangagwa har ikke funnet plass til opposisjonelle i sin regjering, men har derimot hentet inn flere militære støttespillere.

 
ANNONSE
Annonse
Unge muslimer restaurerte kirke i Irak

Publisert:

En kaldeisk-katolsk kirke i Irak er blitt restaurert ved hjelp av unge irakiske muslimer. Slik vil de oppfordre sine fordrevne kristne naboer å komme tilbake til deres hjem.

 
Jesus møter både jøde og araber

Publisert: - Oppdatert: 15.11.2017 kl 11:29

TX-Vikings har vært i Israel for å forkynne evangeliet for jøder og arabere. Frelse, helbredelse og favør var det teamet opplevde på sin Israeltur som var mellom 22.-29. oktober.

 
Har stått i vekkelse i 25 år

Publisert:

Osvaldo Carnival ble frelst da han lyttet til en gateevangelist i parken. Deretter begynte selv å vitne i parken og det ble til en menighet. I dag er menigheten en megakirke med 26 000 medlemmer, og folk blir frelst på hvert møte.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
– Nord-koreanske flyktninger lider i Kina

Publisert:

Aktivist-pastor Tim A. Peters mener norske og internasjonale myndigheter sterkere bør kritisere Kinas behandling av flyktninger fra Nord-Korea.

 
Gjerningsmann i Texas skutt tre ganger

Publisert:

Mannen som skjøt og drepte 26 personer i en kirke i Texas, ble skutt to ganger av en tidligere våpeninstruktør før han skjøt seg selv.

 
Trump har startet besøk i Sør-Korea

Publisert:

USAs president Donald Trump startet tirsdag sitt besøk i Sør-Korea mens forholdet til Nord-Korea blir stadig mer spent.

 
26 drept i kirkemassakre i Texas

Publisert:

26 mennesker ble drept i skyting i en baptistkirke i Texas, bekrefter delstatens guvernør. Gjerningspersonen er død.

 
Folk strømmer til evangeliefesten i Wittenberg

Publisert: - Oppdatert: 31.10.2017 kl 12:46

500 år etter at «tordenslagene fra himmelen» lød i Wittenberg, var Norge IDAG tilstede og æret den nådens og troens revolusjon som skjedde da Martin Luther tok folk og kirke tilbake til Bibelen. Til Skriften alene.

 
Med fulle fly til misjonsøya Madagaskar

Publisert:

I disse dager markerer Det Norske Misjonsselskap (NMS) at det er 150 år siden de sendte sine første misjonærer til Madagaskar, for å formidle evangeliet til gasserne.

 
– Jeg var sterkt  plaget av åndsmakter

Publisert:

I Norge snakkes det mindre og mindre om demoner, men på Sri Lanka, er det en tøff virkelighet for en del familier. 17 år gamle Aloja Anojohe og hennes mor forteller i et intervju med Norge IDAG at deres hinduistiske familie var sterkt plaget i årevis.

 
Feirer 150 år med misjon på Madagaskar

Publisert:

– Dette er et av de mest historiske og spennende forbindelsespunktene mellom Norge og Afrika, sier assisterende generalsekretær i FN, Erik Solheim.

 
Flere døde i sammenstøt på valgdagen i Kenya

Publisert:

Minst tre personer er drept i sammenstøt under valget i Kenya. Opposisjonen boikotter omvalget, og i flere fylker er stemmegivningen utsatt til lørdag.

 
Bankfolk vil løfte Burundi ut av fattigdom

Publisert:

Mikrofinans inspirert av Hans Nielsen Hauge

 
NMS sin jubileumsfeiring utsatt på grunn av lungepest

Publisert:

Utbrudd av lungepest på Madagaskar har gjort at Det Norske Misjonsselskaps planlagte jubileumsfeiring der må utsettes.

 
Hurtigskoler mobiliserer mot ekstremisme

Publisert:

Hurtigskoler i Vest-Afrika hjelper i år 25.000 barn tilbake til skolen. – Utdanning motvirker rekruttering til ekstremisme, sier Strømmestiftelsens regiondirektør.

 
Vil møte islamske terrorister med forsoning

Publisert:

I en tid da situasjonen for de kristne i Egypt og resten av Midtøsten blir stadig mer krevende og farlig, fremstår den koptisk-ortodokse biskop Thomas som en stemme for forsoning.

 
Fremst i kampen for de ufødte

Publisert:

Ja-til-livet bevegelsen er stor og kraftfull i USA. Den startet i 1960-årene når debatten om legalisering av abort startet for alvor. I sentrum av denne bevegelsen og debatten står Lila Rose (29) og David Daleiden (28). De har hver sin Ja-til-livet organisasjon, og talte begge på årets Values Voter ...

 
Ni fakkeltog for de forfulgte kristne

Publisert:

Det nærmer seg den årlige fakkeltogmarkeringen til støtte for forfulgte kristne. Så langt i år er det planlagt fakkeltog i ni byer og tettsteder, med følgende parole: «Totalitær nasjonalisme knebler trosfriheten».

 
– I Amerika tilber vi ikke staten - men Gud

Publisert: - Oppdatert: 17.10.2017 kl 16:51

President Donald Trump ble den første sittende presidenten noensinne til å tale på Values Voter Summit, da han gikk på scenen fredag. Han ble tatt imot som en helt.

 
Skutt i juni, talte igjen

Publisert: - Oppdatert: 17.10.2017 kl 16:51

Kongressmedlem Steve Scalise (52) ble skutt 14. juni da han var ute og spilte baseball med kolleger. Etter tre måneder på sykehus og etter så vidt å ha overlevd, talte han til kristenfolket i helgen.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse