Den kristne menighet vokser i Tunisia

Publisert:

Fordi en fremmed viste han veien til et kristent herberge, deler nå Moussa fra Tunisia evangeliet med sine landsmenn gjennom Troens Bevis sin arabiske TV-kanal, Miracle Channel.

 
Polsk menneskerettsadvokat kartlegger det norske barnevernet

Publisert:

Den polske advokaten Jerzy Kwaśniewski var i forrige uke i Oslo for å kartlegge omfanget av problemer i det norske barnevernet.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 
40 nasjonaliteter blant de drepte og skadde i Spania

Publisert:

De 14 drepte og rundt 120 skadde i de to bilangrepene i Spania kommer fra nesten 40 forskjellige land.

 
Spanske myndigheter sier de to angrepene har forbindelse

Publisert:

Angrepene i to spanske byer følger samme mønster og har forbindelse med hverandre, sier katalanske myndigheter. Dette er ennå ikke bekreftet av politiet.

 
Minst 13 drept i terrorangrep i Barcelona

Publisert: - Oppdatert: 18.08.2017 kl 11:03

Flere mennesker er drept i et terrorangrep i Barcelona torsdag, ifølge spanske medier. To væpnede personer skal ha tatt seg inn i en restaurant i nærheten.

 
Kristne briter føler seg marginalisert

Publisert: - Oppdatert: 17.08.2017 kl 15:07

Hele 93 prosent av britiske kristne føler at deres tro er marginalisert, ifølge en ny undersøkelse.

 
Rapport: Stadig mindre terror i verden

Publisert:

For andre år på rad var det en nedgang i antallet terroraksjoner i fjor, og det var også færre som ble drept i slike aksjoner.

 
Vekkelsesmøte i Vyborg

Publisert:

Den lutherske kirken i Vyborg var fylt opp med kirkefremmede medlemmer av Invalideforbundet i byen. De nær 300 russerne fikk høre klar vekkelsesforkynnelse fra den norske evangelisten Steinar Harila, og klappet spontant for den evangeliske sangen fra det norske koret.

 
ANNONSE
Annonse
 
Jordmor i kamp for livet

Publisert:

Jordmor Linda Steen fra Forradal i Nord-Trøndelag er bosatt i Flen i Sverige. Hun har tatt opp kampen mot den svenske stat, som vil tvinge alle jordmødre til å være med på å utføre aborter.

 
– Folket i Polen, folket i Amerika og folket i Europa roper ut: «Vi vil ha Gud!»

Publisert: - Oppdatert: 07.07.2017 kl 21:50

Se video av hele talen her.

 
– Pinlig av den svenske statsministeren

Publisert:

Øivind Benestad fra stiftelsen MorFarBarn mener Sveriges statsminister Stefan Löfven enten ikke vet hva han snakker om eller er interessert i å føre landet sitt i en mer totalitær retning i samlivspolitiske spørsmål.

 
Nord-Koreas leder lover flere «gaver» til amerikanerne

Publisert:

Den nordkoreanske lederen Kim Jong-un lover at landet aldri vil skrinlegge sitt kjernefysiske program eller slutte med sine missiloppskytninger.

 
Iran inngår historisk gassavtale

Publisert:

Iran har inngått en avtale om gassutvinning med franske Total og et kinesisk selskap. Avtalen er den første i sitt slag siden den iranske atomavtalen i 2015.

 
«Vårsol farm» – en haugiansk idé for Russland

Publisert:

De faglige institusjonene er klare. Tegningene er klare. Framdriftsplanen er klar, og de russiske myndighetene har godkjent og velsignet prosjektet. Nå gjenstår det bare å reise finansiering av «Vårsol farm».

 
Tyskland åpner for likekjønnet ekteskap

Publisert:

Den tyske nasjonalforsamlingen har vedtatt en ny lov som legaliserer likekjønnet ekteskap. Statsminister Angela Merkel sier hun stemte imot lovforslaget.

 
NLM usikre på videre misjonsarbeid i Mali

Publisert:

– Sikkerhetssituasjonen i Mali er bekymringsfull, sier generalsekretær Øyvind Åsland.

 
– Det blir ikke noe omskjæringsforbud på min vakt

Publisert: - Oppdatert: 28.06.2017 kl 18:57

Da FrP-leder og finansminister Siv Jensen møtte europeiske jødiske ledere i Oslo mandag denne uken, var hun tydelig på at programforslaget om å forby omskjæring av barn ikke vil bli fulgt opp mens hun er leder, ifølge Jerusalem Post.

 
Unge kristne reiser vestover

Publisert:

Pastor Guntars Kokins (39) sier barne- og ungdomsarbeidet er noe av det viktigste de driver med i kirken i Latvia. Men mange unge kristne forlater landet for et «bedre» liv i Vest-Europa.

 
Norske organisasjoner med krafttak mot sult

Publisert:

Elleve norske hjelpeorganisasjoner går sammen om en innsamlingsaksjon for å komme millioner av sultofre i Jemen og Afrika til unnsetning.

 
Norsk misjonærfamilie i skuddrama i Vest-Afrika

Publisert:

En norsk familie og deres fire barn havnet tett på dramaet da bevæpnede menn angrep et hotellområde utenfor hovedstaden Bamako i Mali søndag.

 
Ser håp for både Norge og Russland

Publisert:

Evangelist Steinar Harila konfronterte den liberale utviklingen i Den norske kirke og manet til tro på vekkelse og fremgang for evangeliet på nytt. Den vekkelsesatmosfæren han opplever i Russland, kan også komme hit, appellerte han.

 
Pistol i belte og  Bibelen i hånden

Publisert:

– Mange av kvinnene som sto opp og ba frelsesbønner er mordere og i utgangspunktet veldig voldelige. Vokterene sa at de aldri i sin villeste fantasi ville trodd hva de hadde sett.

 
Jerusalem-film til Norge

Publisert:

24 år etter at Pat & Dede Robertson turnerte Norge rundt i en uke for Kristen Koalisjon Norge (KKN), kan det bli en gjentagelse. Gordon Robertson, sønn av den berømte TV-gründeren, er arvtaker og konsernsjef for Christian Broadcasting Network (CBN) i Virginia Beach. Og han vil gjerne komme til Norge...

 
Gamle i Russland får en «gylden høst» fra Norge

Publisert:

Mange eldre i Russland har det vanskelig. Pensjonen er svært lav i forhold til leve- og bokostnadene. Statlige gamlehjem er nedslitte, og gamle er ofte passivisert og isolert fra familie og samfunnsliv. En russisk dokumentarfilm viser rystende avsløringer av situasjonen.

 
Ny og effektiv måte å dele evangeliet på

Publisert:

Alle mennesker fra alle folkeslag trenger å høre evangeliet om Jesus. Det er motivet for at IBRA Media Norge utvikler nytt verktøy for evangelister og privatpersoner over hele verden til å dele evangeliet på hvilket som helst språk.