Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

God morgen Amerika!

God morgen Amerika!

Donald Trump og Mike Pence skal lede USA, med flertall både i senatet og representantenes hus bak seg. Ikke mange trodde det skulle skje, men en historisk valgnatt er et faktum. FOTO: NTB/Scanpix

Hvilken seier, hvilken folkevandring. Hvilken korreks til politisk korrektness. Velkommen til Amerikas nye president og leder, vår viktigste allierte i Nato og i å bygge en bedre verden.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.12.2016 kl 21:51

Donald Trump var den folket ville ha likevel, selv om hele Norge var imot ham.

Vi må ære at vi ikke velger president i Amerika, heller ikke kristenledere som gikk imot den av presidentkandidatene, som vil gi oss ja til livet-seier- ved å innsette nye høyesterrettsdommere. Presidentkandidaten som vil støtte demokratiet Israel - sterkere enn før.

Men Hillary Clinton som fikk støtte i kristne aviser, og hos kristenledere de intervjuet og kanskje villedet, hun går inn for abort til niende måned. Og hun vil i kampen om kjønnsnøytralt ekteskap slette det kristne ekteskapet. Hun vil innføre hele agendaen til den nye kjønnsrevolusjonen, som hun fikk studenter til å juble for under avslutningen av sin valgkamp. Alt var TV-overført.

Kristenledere i Amerika støttet Trump fordi han ville stanse disse framstøtene gjennom høyesterett.

-Jeg tror ikke et sekund at det er fordi de liker hans framtreden i en del tilfeller. Slett ikke. Jeg kjenner det kristenfolk som har gått mann av huse og stemt Trump inn i Det hvite hus. De vet hva de gjør.

De tar hensyn til realitetene og sin tro.

De har stemt som de har gjort fordi de vil ha forandring. De vil ha tilbake det kristne Amerika de kjente. De vil ha tilbake en situasjon der folket bestemmer og der grunnloven er respektert.

De ville gi barnet i mors mage vern. Det vil det nå få. Abortene er nok ikke slutt, men lovgivningen vil bli mer på barnets premisser. Og stater som ser sin fremtid i det ufødte barnet vil kunne gå foran og skape livslover.

Ekteskapet vil også fremdeles være mellom mann og kvinne i de fleste stater i USA. Joda, noen stater vil utvilsomt hilse de mange seksuelle forvirringer velkommen og utstede ett hvilket som helst legalt papir. Men ikke alle, lenger.

Og ikke høyesterett. Det er viktig.

Folkets røst vil gjelde der den får rom.

Gratulerer Amerika! Heia Amerika. Frihetens land. Mulighetenes land.

Og Israel kan juble. Vi har fått en israelsvenn i det hvite hus. Han vil ikke la seg lure. Han kjenner og vil ta hensyn til historien. Til jødisk historie. Til urbefolkningen i Israel. Til jødene. Og Benjamin Netanyahu vil ha en venn i Det hvite hus – og ikke Barack Obama.

Dessuten tror vi at Donald Trump vil fjerne alle hindringer (red tapes) som gjør at små bedrifter har det vanskelig. Skattelette er ikke det viktigste, men å fjerne all red tape, alt byråkrati som hindrer nyskaping og vekst, er meget viktig.

Og den nye presidenten vil i det minste prøve å balansere budsjettet. Amerika vil ikke lenger bruke penger som en full sjømann – samtidig som Trump vil sikre medicare, sykeforsikringen, ved å øke amerikanske vekst til fire prosent.

–Hvis han lykkes, har vi har fått en utsettelse på

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!