Annonse
Annonse
Annonse
Norge IDAG
Fengselstjeneste: Ettersom årene har gått har evangelist Jan Eriksen viet sin tid mer og mer til å forkynne for fanger i fengsler. – Vi har reist fra det ene landet til det andre, og forkynt i fengsler i Sør-Afrika, Sør-Amerika, Filipinene og Europa. Vi drar fra by til by, og fengsel til fengsel, forteller Eriksen, som står i tjenesten sammen med sin kone Barbara.
 Foto: Privat

Fengselstjeneste: Ettersom årene har gått har evangelist Jan Eriksen viet sin tid mer og mer til å forkynne for fanger i fengsler. – Vi har reist fra det ene landet til det andre, og forkynt i fengsler i Sør-Afrika, Sør-Amerika, Filipinene og Europa. Vi drar fra by til by, og fengsel til fengsel, forteller Eriksen, som står i tjenesten sammen med sin kone Barbara. Foto: Privat

Fengsels-evangelist Jan Eriksen har fylt 70 år

29. desember fylte Jan Eriksen 70 år. Og i januar har han et annet jubileum. Nå er det akkurat 40 år siden han møtte Jesus og ble satt fri fra en tilværelse som narkoman og kriminell. Siden har han forkynt evangeliet for mange av de mest hardbarkede forbryterne i verden.

Publisert:

Kjære leser,
ønsker du tilgang til
alt innhold på vår nettside? Klikk her!

Annonse
Annonse