Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Så glade er republikanerne i Norge

Det brøt ut spontan applaus en rekke ganger da den norske avdelingen av det republikanske partiet var samlet på Hard Rock café i Oslo fredag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
20.01.2017 kl 20:21

Markedsføringsansvarlig Vince Baugh hadde invitert foreningen til å feire innsettelsen av Donald Trump. Rundt 50 deltakere, både nordmenn og amerikanere, brøt ut i jubel under selve innsettelsen og under talen til Trump.

Baugh forklarer at dette er en stor dag.

- Dette er en stor dag for amerikanere, det er en stor dag for republikanere og det er en stor dag for verden, tro det eller ikke.

Han mener seremonien fredag viser hva USA handler om.

- Vi spesialiserer oss i fredelig maktovergang, uansett hvor opphetet valgkampen var, sier han.

Han erkjenner at Donald Trump har mye arbeid foran seg.

- Samme hvor optimistiske vi er, må vi erkjenne at dette blir arbeid. Han har arbeid å gjør i partiet og han har arbeid å gjøre i forhold til opposisjonen.

Det republikanske partiet var samlet på Hard Rock café i Oslo fredag, for å følge og feire innsettelsen av Donald Trump som president.

Se bildet større

Glad: - Dette er en stor dag for amerikanere, det er en stor dag for republikanere og det er en stor dag for verden, sier markedsføringsansvarlig for Republicans Abroad, Norge, Vince Baugh. FOTO: Bjarte Ystebø

Se bildet større

Feiret: En av dem som feiret med republikanerne i Oslo, var Erik Selle, partileder for Partiet De Kristne (PDK). FOTO: Bjarte Ystebø

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!