Norge IDAG

Video:

- I Amerika er tro og håp verdifull valuta

Publisert: - Oppdatert: 09.04.2020 kl 08:55

President Donald Trump er mer populær nå enn noen gang i sine drøye tre år ved makten. – I Amerika er tro og håp verdifull valuta, og det er historien full av eksempler på, mener politisk kommentator Bjarte Ystebø. Hør hans ferske analyse om det politiske landskapet i USA.

Koronaen og fremtiden

Publisert:

I beste fall, er corona-krisen over om få uker. Men dette er et varig traume, som kommer til å sette spor i befolkningen.

Video:

– Du skal få bo i Herrens hus, alle ditt livs dager

Publisert: - Oppdatert: 27.03.2020 kl 20:25

– I usikre tider vil vi være der vi bor, forteller Bjarte Ystebø i denne andakten. Han viser til David som på flukt fra de som stod ham om livet, hadde lagt vekk bønnelisten sin og bare ba om én ting.

Video:

Statsledere på prøve

Publisert: - Oppdatert: 25.03.2020 kl 12:59

– Men velgerne kan komme til å spørre seg «Ville jeg heller hatt Joe Biden ved roret neste gang det er en krise?». Det er det neppe mange som vil, mener politisk kommentator Bjarte Ystebø. Hør hans ferske analyse om det politiske landskapet i USA.

Vår konge god

Vår konge god

Publisert:

Hans Majestet Kong Haralds tale til folket søndag, var gripende og viktig. I en tid der usikkerhet og fortvilelse brer seg, talte han til hjertene med trøst og tro.

Trøndelag KrF og Israel

Kommentar av Bjarte Ystebø:

Trøndelag KrF og Israel

Publisert: - Oppdatert: 10.03.2020 kl 19:43

Trøndelag KrFs eneste fylkestingsrepresentant, Karin Bjørkhaug, sto egenhendig for en politisk skandale 26. februar, da hun sluttet seg til Rødts boikottforslag i fylkestinget. Nå har fylkeslaget slått tilbake.

Når Castro dukker opp

Når Castro dukker opp

Publisert:

En ting skal sosialisten, Donald Trumps sannsynlige motkandidat, Bernie Sanders ha. Han legger ikke skjul på hva han står for.

En ekte sosialist i Det hvite hus?

Publisert: - Oppdatert: 26.02.2020 kl 17:50

Bernie Sanders leder nå an i nominasjonskampen til demokratene, og kan bli utfordreren til Donald Trump i november. For en fascinerende type han er. Snart 79 år gammel, stiller han til valg for å bli president og sitte til han blir 83, kanskje 87. Det hadde ikke skjedd i Norge. Her blir man ...

Endelig direkte fra Bergen

Endelig direkte fra Bergen

Publisert: - Oppdatert: 26.02.2020 kl 11:42

Forrige uke hadde Norge IDAG premiere på det direktesendte programmet Live fra Bergen. Det er en milepæl for avisen, og det har strømmet på med tilbakemeldinger.

Hvorfor støtter kristenfolket Trump?

Hvorfor støtter kristenfolket Trump?

Publisert: - Oppdatert: 26.02.2020 kl 11:42

Det er et mysterium for noen, hvordan så mange kristne kan støtte presidenten, og gjøre det med stor entusiasme.

– For mange kristne er det et enkelt valg

Video:

– For mange kristne er det et enkelt valg

Hvorfor stemmer så mange kristne i USA på Donald Trump?

Publisert: - Oppdatert: 26.02.2020 kl 11:43

I denne videoen forklarer kommentator Bjarte Ystebø hvorfor så mange kristne i USA støtter president Donald Trump.

Fall for eget grep

Fall for eget grep

Publisert: - Oppdatert: 26.02.2020 kl 11:43

Demokratene i USA har smidd sine våpen mot Donald Trump flere ganger. Hver gang har det rammet dem selv. Alt tyder på at riksrettssirkuset blir et nytt eksempel på det samme.

Kristne under angrep

Kommentar av Bjarte Ystebø:

Kristne under angrep

Publisert: - Oppdatert: 26.02.2020 kl 11:43

Stadig flere kristne forfølges for sin tros skyld. De lider under alt fra mobbing og utestengelse fra arbeid til tortur og drap.

Evangelisten gjør comeback

Evangelisten gjør comeback

Publisert: - Oppdatert: 26.02.2020 kl 11:44

På samme dag som evangelist Reinhard Bonnkes minnegudstjeneste ble avholdt i Orlando, samlet et team av unge evangelister seg i Bergen for å planlegge noe mange har ventet på; Evangelistens comecack i Norge.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...