Norge IDAG

To tanker om Trump

To tanker om Trump

Publisert:

«Det er ikke så mange som klarer å ha to tanker i hodet samtidig, når det gjelder Trump.»

Video:

– Hvordan kan du støtte Donald Trump, som oppfører seg som han gjør?

Publisert:

– Det var 17 kandidater i den republikanske nominasjonen i 2016. Av dem var Trump mitt soleklare 17.-valg, sier politisk kommentator i Norge IDAG og USA-ekspert Bjarte Ystebø.

De misliker henne like mye som ham

De misliker henne like mye som ham

Publisert: - Oppdatert: 14.10.2020 kl 10:44

Denne uken grilles Amy Coney Barrett i senatet. Hun er Donald Trumps valg til høyesterett, og hans rake motstykke. Men de misliker henne like mye som ham. Det er tankevekkende.

– De viktigste politiske seirene kommer ikke uten kamp

Publisert:

– Med største selvfølge benytter Trump makten når han har den, til å vinne en kolossal seier for kristenfolket i abortsaken og sikre deres trosfrihet i generasjoner, sier Bjarte Ystebø i denne kommentaren.

Velgerne tapte debatten

Kommentar til presidentslaget:

Velgerne tapte debatten

Publisert: - Oppdatert: 01.10.2020 kl 10:57

Det var underholdene 96 minutter, men lite å bli klok på for velgerne som fulgte den første av tre debatter mellom president Donald Trump og tidligere visepresident Joe Biden natt til onsdag.

Video:

– Der har du oppskriften på det gode og meningsfulle livet

Publisert:

– Det går an å gå gjennom et langt liv og være så drevet fra dag til dag, gjøremål til gjøremål at man aldri klarer å finne roen. Eller finne meningen med livet, sier Bjarte Ystebø i denne andakten.

– Til det er verdien for stor

Video:

– Til det er verdien for stor

Publisert:

Samfunnsøkonomene ikke har nok tall på kalkulatoren til å regne ut verdien av innsatsen til gruppen som Bjarte Ystebø hyller i denne videoen.

Video:

– Jeg innså da at alle mennesker blir påvirket

Publisert: - Oppdatert: 11.09.2020 kl 16:49

– Er det vi som påvirker verden, eller påvirker verden oss, sier David Engebretsen.

– Nå skal kristne ytringer forbys

Publisert:

– Det er på tide å spørre naboen om han mener at du burde vært fengslet for dine kristne standpunkter, sier Bjarte Ystebø som maner kristenfolket til kamp mot hat-pratloven som skal behandles i Stortinget 17. september.

Når kristne blir en minoritet

Når kristne blir en minoritet

Publisert: - Oppdatert: 09.09.2020 kl 08:37

Trykket mot kristendommen og mot kristne er nå så stort at det er på tide å kjempe tilbake, og flere vil være alliert med kristenfolket i den kampen.

Andakt:

– Gud er mer enn vår skaper

Publisert: - Oppdatert: 04.09.2020 kl 14:46

– Vi har vanskelig for å gripe dette med Gud som far. «Fader vår» sier vi i bønnen. Det høres ikke ut som en nær far… Hvem kaller sin egen pappa «Fader vår»? spør Bjarte Ystebø i denne andakten.

– Det er nok partiets sanne ansikt vi nå ser

Synger ut mot Gahr Støre:

– Det er nok partiets sanne ansikt vi nå ser

Publisert: - Oppdatert: 03.09.2020 kl 10:19

Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre stemplet denne uken KrF som et kristenkonservativt parti han ikke vil samarbeide med. – Jeg tror Gahr Støre undervurderer hukommelsen til velgerne, sier politisk kommentator Bjarte Ystebø i Norge IDAG.

– Hvorfor slutter David Hasseløy som pastor i Hillsong?

Publisert: - Oppdatert: 28.08.2020 kl 16:57

– Vi vet ikke hva som ligger bak at David og Jenny Hasseløy slutter som pastorer i Hillsong, og vi trenger sannsynligvis ikke vite det, mener kommentator i Norge IDAG, Bjarte Ystebø, som går i rette med den kristne dagspressen.

Video:

– Det virkelige hatet er i dag mot kristne

– Denne loven har et soleklart hovedmål: Den skal kunne brukes mot kristne som forkynner evangeliet. Det er en pastorlov.

Publisert:

For ofte i kristenhetens historie har splittelse lammet oss. Det er når vi står sammen vi kan skape resultater, sier politisk kommentator i Norge IDAG Bjarte Ystebø.

Her skal regnbueflagget vaie høyt

Bjarte Ystebø kommenterer Vårt Lands tv-planer:

– Her skal regnbueflagget vaie høyt

Publisert: - Oppdatert: 14.08.2020 kl 15:17

Vårt Land vil starte TV-kanal og utfordrer hegemoniet til Visjon Norge og Kanal 10. Det blir en pridekanal, hvis den ser dagens lys.

Hatprat

Kommentar av Bjarte Ystebø:

Hatprat

Publisert: - Oppdatert: 10.08.2020 kl 15:36

En varslet katastrofe nærmer seg i Stortinget. Denne høsten skal landets parlament utvide straffeloven, slik at «hatefulle ytringer» skal kunne straffes med fengsel i inntil tre år. Det er en pastorlov.

Liten tro på Trump – som i 2016

Liten tro på Trump – som i 2016

Publisert: - Oppdatert: 08.07.2020 kl 09:36

President Donald Trump har hatt en tung sommer på meningsmålingene. Nå mener mange han ikke kommer til å vinne valget i november. Det trodde de ik...

Samlivsrevolusjonen

Publisert: - Oppdatert: 02.07.2020 kl 10:29

Husker du da daværende nestleder Inger Lise Hansen ville gjøre revolusjon i KrFs homopolitikk? Det er ingenting mot det som skjer når, fra den nye ...

Live fra Bergen:

– Det er her vi trenger å stå sammen

– Vi trenger en ny frimodighet og solidaritet, som sier at vi stiller opp for hverandre når det stormer.

Publisert: - Oppdatert: 19.06.2020 kl 10:23

For ofte i kristenhetens historie har splittelse lammet oss. Det er når vi står sammen vi kan skape resultater, sier kommentator i Norge IDAG Bjarte Ystebø.

– Å være trofast er godt for oss

Live fra Bergen:

– Å være trofast er godt for oss

– Er det greit å ligge sammen før vi gifter oss? Hvorfor kan vi ikke bare flytte sammen?

Publisert: - Oppdatert: 17.06.2020 kl 12:36

Enorme utfordringer angående seksualitet er ikke nytt i vår samtid. Det var også utfordringer for tusenvis av år siden. Alexis Lundh fra heltfri.net er ukens gjest i Live fra Bergen. Han forteller om sin jobb og hva han svarer på de vanskelige spørsmålene fra tusenvis av ungdommer han ...

– Det kristne livet er enkelt

Video:

– Det kristne livet er enkelt

Publisert:

Programleder i Live fra Bergen Bjarte Ystebø mener det kristne livet er enkelt. Hør hele hans andakt for å få vite hvordan han forsvarer sin påstand.

Video:

– Jeg minne om at det hver dag står viktige kamper der partiet gjør en forskjell

Publisert: - Oppdatert: 03.06.2020 kl 12:32

Etter nederlaget på Stortinget om bioteknologiloven mener noen at det ikke er flere grunner til at KrF skal forbli i regjering. Det er Bjarte Ystebø uenig i. Han viser blant annet til kampen om friskoler og har i den forbindelse snakket med rektor ved Lyngdal Kristne Friskole Jon-Are Åmland.

Video:

KrF-storm som gir håp

Publisert:

KrF har en utfordring i at kristne velgere er mer forskjellige enn noensinne. Derfor trenger de å finne de sakene som samler, og vise at de kjemper for dem, mener politisk kommentator i Norge IDAG Bjarte Ystebø.

Video:

– En kirke for hele livet

Publisert:

Pastorparet Linda og Benjamin Jensen var i Argentina da koronaepedemien brøt ut. De måtte rett i karantene da menigheten deres Pinsekirken Tabernaklet måtte stenges ned i året der kirken fyller 100 år.

Video:

– Barnevernssaken egner seg veldig dårlig for skyttergravskrig

Publisert:

– Debatten om barnevernet preges av ekstremister på begge sider, Bjarte Ystebø i denne kommentaren.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...