Annonse
Annonse
Annonse

Debattinnlegg

Salg av misjonshus til islam

Publisert:

Viser til side 3 i Dagen 30. april. Salg av Misjonshus til Islam.
NLM - Norsk Luthersk Misjonssamband kan ikke tjene både Gud og mammon (penger og islam.)

20 år!

Publisert:

Norge IDAG er en Guds gave! 20 viktige år er gitt oss!

Den store misforståelsen

Publisert:

Gjennom overskriften på document.no 21/4/19 «Erna Solberg kaller terrorangrepene meningsløse», fikk vi igjen denne politiske nærmest rutinemessige «deltagelsen» på nytt.

Boikotter du Israel, boikotter du også palestina-araberne

Publisert:

Det passer veldig bra at Europa får høre samisk i Eurovision Song Contest akkurat dette året som er didikert for urbefolkningspråk, sier Aili Keskitalo til avisen Sagat 6.mars.

Harald Hårfagre trodde på den mektige Gud

Publisert:

I talen som Mímir Kristjánsson holdt på Oslo Symposium, sa han innledningsvis: «Norge er et land bygget på kristne verdier. Ikke bare på kristne verdier, selvfølgelig. Han var norsk Harald Hårfagre også, selv om han aldri var kristen».

Georgia – fra sovjetrepublikk til vestvendt turistland

Publisert:

Turismen blomstrer i Georgia. Stadig flere turister besøker landet, også russere, til tross for at Georgia og Russland ikke har diplomatiske forbindelser, og at Russland de facto okkuperer 20 % av landets territorium i form av de såkalte «uavhengige» statene Sør-Ossetia og Abkhasia.

Mitt hus skal kalles et bønnens hus

Publisert:

Guds utvalgte folk, Israel/jødene, ble ført ut av Egypt ved Moses, etter at Gud hadde vist sin store makt og herlighet på Farao og egypterne ved en rekke tegn og under. Gud ønsket å bo midt i blant sitt folk og viste Moses et bilde av det bedehuset, Tabernaklet, som Han påla Moses å bygge. ...

Ordet om korset - under angrep

Publisert: - Oppdatert: 30.04.2019 kl 13:50

Ordet om korset er under angrep. Ordet om korset er det budskapet som verken Satan selv, de onde åndene, denne verdens mennesker eller vår falne natur tåler. Ordet om korset vekker motsigelse og spott. Slik har det alltid vært og slik vil det alltid bli. Men det er en liten flokk på jorden som ...

Åpent brev til våre stortingsrepresentanter

Publisert:

Nå må jeg komme frem i lyset, for jeg tør ikke lengre å holde meg skjult. Gud som har skapt alle mennesker, vil at alle skal ha rett til å leve opp i samfunnet.

«Trøst, trøst mitt folk!»

Publisert:

Kristenledere og forkynnere har et særlig ansvar for Israel.

LANGFREDAG PÅ NY!

Publisert:

Hvorfor kalles det Langfredag? Det var ikke tiden i seg selv som var lang under Jesu korsfestelse. Den varte noen få timer. Altså må svaret være noe annet.

Jesus kommer ned fra himmelen

Publisert:

Det å få rett bilde av endetiden og Jesu gjenkomst, er ikke uvesentlig. Det florerer nemlig forskjellige læresetninger utviklet av velmenende troende på 1800- og 1900-tallet som uheldigvis har gjort menigheten forvirret og sårbar. Guds Ord viser vei, men da må vi ta med hele Guds Ord og ikke ...

Hvem må få med de ungdommene?

Publisert:

Jeg vil takke Kjersti Andrea Storhaug for et meget viktig leserinnlegg 29.mars 2019 med tittelen «Oslo Symposium: Et forum for ekstremister?»

Et reelt forbud mot nydyrking av myr?

Publisert:

Det er nå to år siden Venstre, KrF, Høyre og Fremskrittspartiet ble enig om et forbud mot nydyrking av myr. Men hvordan vil dispensasjonsmulighetene fra et generelt forbud utformes, og vil forbudet være myras redning fra nydyrking?

Sett fra utsiden

Publisert:

Jeg har gjort meg noen tanker om lederskap i Norge, etter å ha reist i 53 land og bodd i Italia i over 13 år. Hvor lite ser man verden i et helhetlig bilde?

Vaksinering – ingen privatsak

Publisert:

Når vaksinemotstanderne har fått rotfeste i Norge truer det vår helse-sikkerhet. Om du lar være å vaksinere deg, er det ingen privatsak. Det er et potensielt dødelig problem for mine barn, og du utsetter alle spedbarn i Norge for livsfarlige sykdommer. Vaksinemotstandere bidrar til å holde ...

Balanse og rettferdighet

Publisert:

Skal det være balanse ved en toarmet vektskål, må det være like stor vekt i begge skålene samtidig. Ellers vipper den skålen nedover som har størst vekt.

For et bedragersk skuespill...

Publisert:

Stortinget skulle nylig debattere «fredsnasjonen» Norges flaue rolle i Libya-krigen. Det ble et skuespill. Både komité-lederen Knut Arild Hareide, utenriksministeren Ine Marie Eriksen Søreide og Ap-representanten Anniken Huitfeldt var klart mest opptatte av mobil-telefonene sine.

Samling eller oppriktighet

Publisert:

Partiet De Kristne (PDK) er blitt oppfordret til å legge ned, og slutte seg til KrF. Men hvorfor skal en legge ned et velfungerende parti for å slutte oss til et parti som er preget av splittelse og uforutsigbarhet?

Hareides egenrådige handlemåte førte til unødig splittelse i KrF

Publisert:

Med knappest mulig flertall på KrF`s ekstraordinære landsmøte 2.des. 2018 og senere på partiets etterfølgende landsstyremøte gikk KrF inn i Solberg-regjeringen.

«Se vi går opp til Jerusalem»

Publisert:

Noen tanker om budskapet i en fastetid. Det er Jesus som sier Ordene i overskriften til disiplene (Mark. 10:33), og Han begynner å forberede dem på det avsluttede frelsesverk som Han er kommet for.

Det er fullbrakt

Publisert:

Påsken er en høytid som feires på mange forskjellige måter rundt om i hele verden.

Feminister og kvinnekamp?

Publisert:

Det er for meg utrolig at feministenes kvinnekamp har nådd et punkt der det viktigste er å beholde retten til å ta sitt eget barns liv. I alle sammenhenger snakkes det i dag om kjærligheten. Hvor er det blitt av morskjærligheten til det barnet som befinner seg i mors mage?

Jesu gjenkomst – slik jeg ser det...

Publisert:

Snart er Han her, snart er Han her, snart kommer Jesus igjen! Slik lyder sangen! Ingen kjenner dagen eller timen, men vi skal kjenne tiden!

Støtter Netanyahu på valgdagen

Støtter Netanyahu på valgdagen

Publisert:

– Jeg ønsker å se Benjamin Netanyahu fortsette som Israels statsminister, skriver norsk-israelske Daniel Haddal i dette innlegget.

Annonse
Annonse