Norge IDAG

Siste fra Live fra Bergen

– Du skal få bo i Herrens hus, alle ditt livs dager

Video: – Du skal få bo i Herrens hus, alle ditt livs dager

– I usikre tider vil vi være der vi bor, forteller Bjarte Ystebø i denne andakten. Han viser til David som på flukt fra de som stod ham om livet, hadde lagt vekk bønnelisten sin og bare ba om én ting. Les mer 

Siste fra Bjarte Ystebø

Koronaen og fremtiden

I beste fall, er corona-krisen over om få uker. Men dette er et varig traume, som kommer til å sette spor i befolkningen. Les mer 

E-avis

Informasjon

Slik kan du lese hele Norge IDAG på nett

Kjære deg som allerede er abonnent på papirutgaven av Norge IDAG!

Inkludert i abonnementet ditt er full tilgang til alt innhold i nettavisen vår. Her kan du både lese «papiravisen på skjerm» ved å klikke på «e-avis», og du kan lese alle sakene i nettutgaven. Du vil oppdage at hver ukedag kommer det mye nytt stoff, som ikke vil være å finne i papirutgaven. Alt du trenger å gjøre, er å registrere deg som bruker av nettavisen.

Slik registrerer du deg som bruker av nettavisen:

1. Klikk på «Logg inn» på toppmenyen.

2. Velg «Jeg er allerede abonnent på papiravisen».

3. Fyll inn abonnentnummer og etternavn. Abonnentnummeret ditt finner du på fakturaer du har fått fra oss. Har du ikke dette for hånden, er du velkommen til å ringe oss på tlf 55 92 29 00 eller sende oss en e-post til abonnent@idag.no, så skal vi gjerne finne det for deg.

4. Fyll inn øvrig informasjon om deg selv, og velg et passord.

5. Nå får du en e-post, der du innen en time må klikke på en link for å bekrefte at du er deg.

6. Nå er du bruker av nettavisen! Fremover trenger du bare å logge deg inn med brukernavn og passord når du vil lese Norge IDAG på nett. Brukernavnet er e-postadressen din, og passordet er det du selv valgte. Vi håper du får stor glede av produktet! Bare ta kontakt med oss om du trenger hjelp med å komme i gang.

Til deg som ikke er abonnent fra før

Du er velkommen til å prøve ut avisen!

Du kan velge mellom digitalabonnement og totalabonnement. Med digitalabonnement får du full tilgang til alt innhold på nettsiden, inkludert e-avis. Med totalabonnement får du i tillegg papiravisen tilsendt i posten hver uke.

Du kan også velge å kjøpe tilgang til en enkelt artikkel eller full tilgang i ett døgn, ved å betale via SMS.

Gå til «Bli abonnent» i menyen, så finner du alt du trenger å vite om de ulike valgmulighetene.– Opplever det som Guds mirakel

Barnebarnet ble hentet hjem fra interneringsleir for IS-kvinner i Syria

– Opplever det som Guds mirakel

I fem år kjempet de for å få barnebarnet sitt hjem fra Syria. I januar kom gutten med sin søster og mor til Norge, etter å ha blitt hentet ut av leiren al-Hol. Luz og Mario Vasquez fra Skien gir Gud æren for det hele.

Kortnytt Vis alle

Transpersoner får sterkere vern mot diskriminering

Publisert: 03.04.2020 kl 17:48

Både transpersoner og bifile skal få sterkere vern mot diskriminering i straffeloven, foreslår regjeringen.Regjeringen foreslår å inkludere ...

Les hele

Kulturministeren: – 17. mai vil bli annerledes i år

Publisert: 03.04.2020 kl 17:40

Over påske blir det klart hvordan årets 17. mai-feiring blir, men allerede ber kulturminister Abid Raja (V) folk forberede seg på mindre skala og ...

Les hele

Sverige forlenger reiseråd til juni

Publisert: 03.04.2020 kl 17:39

Sverige forlenger sine reiseråd og fraråder ikke-nødvendige reiser til alle land fram til 15. juni.Det opplyser utenriksdepartementet i Stockholm ...

Les hele

FHI: Antall koronainnleggelser har flatet ut de siste dagene

Publisert: 03.04.2020 kl 17:38

Antall pasienter innlagt på sykehus med koronavirussykdom har de siste fem dagene flatet ut, ifølge Helsedirektoratet.Fredagens koronatall viser at ...

Les hele

Emneord

Siste bildegalleri

– Vi har sett høstmarkene med våre egne øyne

Bethel Church Association

Mannen i Hvitt

The Isaacs´ norgesbesøk 2019

Siste lyd-/videoklipp

Chris Pratt's 9 regler

Chris Pratt's 9 regler

Live fra Bergen - Ep 4 - Andakt med Bjarte Ystebø

Live fra Bergen - Ep 4 - Andakt med Bjarte Ystebø

Elever måtte reise hjem fra USA

Elever måtte reise hjem fra USA

Live fra Bergen - Ep 4 - Politisk kommentar med Bjarte Ystebø

Live fra Bergen - Ep 4 - Politisk kommentar med Bjarte Ystebø

Norsk-jødiske Rosa blei redda i siste liten

Norge IDAG møter jødiske tidsvitne:

Norsk-jødiske Rosa blei redda i siste liten

Motstandskvinne risikerte livet for å redde familien hennar

Norsk-jødiske Rosa Pajkin Tankus (96) er fødd og oppvaksen i Oslo. Minnet hennar om den dramatiske flukta til Sverige under krigen er fortsatt levande. Ho er for alltid takksam til motstandskvinna som ringde på døra og åtvara familien hennar – fem timer før dei ville blitt tekne av ...

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...