Norge IDAG

Lederartikler

Framtidens vinner - hjemmeudervisning

Publisert:

– Friskoler og offentlig skole, kombinert med hjemmeundervisning er en av framtidens vinnerformler og dukket opp i krise. Den er og i stand til seire i økonomisk trangere tider som kan komme om Europas økonomi ikke reiser seg etter korona.

Barneombud og skoleåpning

Publisert:

Vi er glad for at barna er begynt på skole igjen. Første fase av koronakrigen er vunnet. Nå må vi ta samfunnet tilbake - og få hjulene i gang igjen for 400 000 permitterte.

Hvordan media skaper ensidige negative bilder av Israel, USA eller konservative kristne

Publisert:

Det er liten forskjell på hvordan Israel og jødene, Donald Trump og USA, eller for den saks skyld norske konservative kristne, som Visjon Norge og Jan Hanvold, behandles i media, for eksempel i tv-program som «Pengepredikanten»

Oppgaven nå:

Få hjulene i gang!

Publisert:

Regjeringen har mesterlig vunnet kampen mot korona ved å gå fra nedbremsing til nedstenging av Norge. Men nå må vi åpne igjen og få hjulene i gang, så vi ikke ødelegger vår økonomi og mister våre arbeidsplasser.

Slik kan KrF-statsrådene vinne korona-krigen

Publisert:

Ansiktsmaske fra Israel som dreper virus, løser hovedproblemet vi har med korona: Smitteoverføring utenfor kontroll.

Den neste revolusjonen

Publisert:

Verdsøkonomien blir igjen slått ned, denne gongen av koronakrisa. Det er difor lite truleg at verda skal kunne få fram beløp på hundrevis av milliardar dei neste åra, for å kutte olje og gass, og slik få til CO2-balansen som Parisavtalen sette seg som mål.

Forskjellen i tenkemåten – med og uten Gud?

Forskjellen i tenkemåten – med og uten Gud?

Publisert:

Folkene i verden i dag tar imot den kristne globale vekkelse, fordi de ikke fant svar andre steder på de store spørsmål om liv og død. Men de fant det i evangeliet om Jesus og evig liv. Se det apostolske budskap i Ap. Gj. 17:31. Evangeliet har bevis til alle!

Demokratene før valget i USA: Selv Mikke Mus kan slå presidenten

Demokratene før valget i USA: Selv Mikke Mus kan slå presidenten

Publisert:

Hvem bryr seg om president Trump som hvem som helst av de demokratiske kandidater, også Mikke Mus, kan slå ved valget i 3. november? Det sa de demokratiske kandidater under nominasjonsvalgene som nylig startet i Iowa og New Hampshire.

Flytter Sverige sin ambassade til Jerusalem etter  valget?

Flytter Sverige sin ambassade til Jerusalem etter valget?

Publisert:

Flytter Sverige sin ambassade i Israel til Jerusalem? En Stockholmsreise gav oss håp. Israels venner fikk 100 års gjennombruddet da USA flyttet sin ambassade i Israel til Jerusalem og anerkjente Israels hovedstad. Det var selve hovedmålet for Internasjonale Kristne Ambassade, Jerusalem. Vil ...

Då bønefolket skapte Vesten

Publisert:

Bønefolket berga Europa då kontinentet var i kaos under folkevandringane. Klostera, kyrkja og kristendomen gav Europa fundamentet som gjorde at Vesten byrja å gå forbi Resten, fortel historiemagasinet Geschichte.

Kulturrevolusjonens tre faser – og en filosofi vi bør se opp for

Publisert:

Kulturrevolusjonen vi ser i dag, har beveget seg i tre faser. Vi må sette oss inn i tankebygningene som avkristner Norge – så vi kan tale og stemme mot dem. Vi trenger som Kjell J. Tveter satte som tittel på sin siste bok «Tro for en tid som denne».

Hykleri i Oslo Rådhus ?

Publisert:

Byen Oslo vil boikotte varer og tjenester fra Israel – som Tromsø og Trondheim før har gjort. En dårskap er aldri stor nok til ikke å gjentas av den politisk korrekte eliten.

HVORFOR er Norge IDAG så kritisk til staten?

Publisert:

Fra John Locke og eiendomsretten – til oss og den administrative staten

Kan journalistikkens super-team i Fox News redde denne mannen?

Publisert:

At president Trump sitter ved makten fortsatt, enda Demokratene begynte å snakke om avsettelse, impeachment, alt valgnatten 2016, skyldes ikke minst et super-team i Fox News, Amerikas ledende TV-kanal.

Den store nye nynorske Salmeboka

Publisert:

Salmeskatten etter Trygve Bjerkrheim vart førre året samla i eit vakkert storverk, med notar, og har fått tittelen «Himmelbru». For eit verk. For ein innsats av dei som står bak boka!

Tenk å ha et slikt arrangement og TV-tilbud

Publisert:

Det står i Sakarja at en dag skal alle folkeslag dra opp til Jerusalem og feire løvhyttefest. Siden noen Israelvenner fra Norge, Nederland og USA startet en kristen ambassade i Jerusalem i 1980, da nasjonene dro seg vekk, presset av arabernes oljevåpen, har oppslutningen om Løvhyttefesten og ...

Kampen for tru og fridom – og vår kristne grunnlov

Publisert:

Avkristninga av Noreg har auka dramatisk dei siste 10 åra. Åndskampen spissar seg til, først og fremst kring tru og fridom. Det er dei to store brennpunkta.

Vinn Israel-debatten på tre minutter

Publisert:

(1) FOLKERETT. Folkeretten er ikke resolusjoner i FNs organer - som NRK ser ut til å mene når de snakker om Israels bosetninger og ulovlig «okkupasjon, i strid med internasjonal lov» i Samaria og Judea, som jødene har navnet sitt fra. Jødene bor selvsagt ikke ulovlig i jødeland.

Nummer en-POPstjerne i USA: Ikke ta Jesus ut av skolen

Publisert:

Kanye West, rapper og popstjerne, er ute med nytt nummer en- album og kritiserer dem som fjerner Jesus fra skolen. – Jesus er kongen vår, sier han

Norge bør bli Europas vindkraftnasjon

Lederartikkel:

Norge bør bli Europas vindkraftnasjon

Publisert: - Oppdatert: 16.10.2019 kl 14:03

Liksom Norge har vært Europas oljenasjon og levd vel med det, på første klasse, bør vi bli Europas vindkraftnasjon, før oljen er over. Nå!

Golan er jødeland - og ikkje landet til syriske despotar som myrdar sitt folk

Publisert:

Det er nokon som kan tenkje seg å gi Golan-høgda i Israel til Syria, endå despotane der kontinuerleg har vore med i den arabiske ligaen som ville utslette jødestaten - og no i mange år har ført rein massakerkrig mot eige folk.

Norge leier an i den grøne revolusjonen  – statsminister og miljøminister fronta den godt sist veke

Norge leier an i den grøne revolusjonen – statsminister og miljøminister fronta den godt sist veke

Publisert:

Før opninga av FNś generalforsamling og det nye klima-toppmøtet denne veka, var nye demonstrantar på gatene i 50 land.

Vegfinansiering utan bompengar?

Vegfinansiering utan bompengar?

Publisert:

Vi treng bompengeinstrumentet for å få bygd naudsynte nye vegar som både næringslivet og kollektivtrafikken er desperat avhengig av.

Lurt av læreboka?

Publisert:

Den nye boka frå Veritas Forlag (ein del av Lunde Forlag), «Lurt av læreboken?», er i sanning ei skattkiste for kristen apologetikk (trusforsvar). Den har og fått mykje merksemd. Eit utal myter som går att i lærebøkene, er avdekka i boka, som er skrive av Bjørn Are Davidsen.

Kan bestemødre og bestefedre endeleg synge «seieren er vår»?

Nå går dei store nasjonar og dei unge inn i Ja til livet-kampen

Kan bestemødre og bestefedre endeleg synge «seieren er vår»?

Publisert:

President Trump engasjerer seg i Ja til Livet-kampen globalt – saman med dei største nasjonar på kvart kontinent: Brasil det største landet i Latin-Amerika, Nigeria det største landet i Afrika og Indonesia, det største landet i den muslimske verda. Og Russland det største landet i Europa ...

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...