Annonse
Annonse
Annonse

Grunnløse påstander

Publisert:

(Debatt): I Dagen 06.09.05 nekter Ivar Belck-Olsen for at KrF i regjering er ansvarlig for de 40-50 sykehusaborter som daglig utføres i Norge! Jeg har alltid betraktet B-O som en klok og ærlig mann. Men hva skal vi tro når han benekter dokumenterbare fakta?

Brått gjekk det opp for meg

Publisert:

(Debatt): Kvifor Kjell Magne Bondevik er så redd for FrP. Det heile botnar i mytologi.
Gresk mytologi. Det skulle ein vel ikkje tru om ein mann med så vidt høg
akademisk utdanning som Bondevik, skulle ein?

Rød-grønn fare

Publisert:

(Debatt): Etablerte friskoler frykter en rød-grønn regjering. Det kan synes rart all den tid de rød-grønnes statsministerkandidat har uttalt at skolene som ble godkjent under den gamle loven, skal kunne fortsette som før, med samme tilskudd.

Utarming av kommune-Norge

Publisert:

(Debatt): Dagens overskrifter forteller oss at i mange kommuner er økonomien nå så dårlig at de allerede er begynt å planlegge enda mer sparing. Det skal kuttes i skole, eldreomsorg, helsetilbud og sosialstønad.

Eit ideologi-val

Publisert:

(Debatt): Stortingsvalet 2005 er blitt kalla eit verdi-val, og det med rette. Men eg vil her få peike på at skal ‚verdiane‚ vere meir enn fagre ord og valflesk, treng dei ha rot i ein underliggande sunn og forpliktande ideologi og overordna tanke.

Galskap å ikke stemme KrF

Publisert:

(Debatt): I debatter og intervjuer foran stortingsvalget har jeg merket meg at
skremmende mange kristne heller velger å diskutere det jeg vil kalle
"bagateller". Og det i en tid og foran et valg, der det står om alvorlige
og grunnleggende verdispørsmål i landet vårt. Spørsmål som kan ...

Sponser ungdommer til Jesusfest

Sponser ungdommer til Jesusfest

Publisert:

Elev- og studentorganisasjonen Ny Generasjon, arrangerer nordisk festival i Gøteborg neste helg. Om de samler seg i grupper, kan ungdommer få reisestøtte, sier Knut Idland (bildet), leder for Ny Generasjon i Norge.

Svarte menigheter hjelper

Svarte menigheter hjelper

Publisert:

Med Biskop T.D. Jakes i spissen, går USAs største svarte menigheter inn med nødhjelp til de orkanrammede menneskene i New Orleans og Missisippi. De orkanrammede er i hovedsak svarte.

Full fart mot borgerlig flertall

Publisert:

Alle målinger peker nå i retning av at det blir fortsatt borgerlig flertall på Stortinget, når velgerne går til urnene neste uke.

- Venstre er nøkkelen

Publisert:

Venstre over sperregrensen gir borgerlig flertall på en meningsmåling som ble utført for TV2 som viser Venstre med en oppslutning på over 4 %.
- Dette er bra, men under målet vårt på 6%. Vi er moderne sosialt liberalt parti, med en politikk som mange velgere har sympatier for, sier Lars ...

Plan B for å ødelegge hjertesakene

Publisert:

KrFs plan B, om å gå i opposisjon, dersom regjeringen blir kastet, kan kanskje tjene partiet på gallup mellom valgene, men er en oppskrift på innføringen av homoekteskap og liberal bioteknologilov.

Uenige om hva som drepte Arafat

Uenige om hva som drepte Arafat

Publisert:

Snart et år etter at Yasser Arafat døde, er det fortsatt stor uenighet om hva som egentlig var dødsårsaken.

Arnold-veto mot homoekteskap

Arnold-veto mot homoekteskap

Publisert:

Californias guvernør Arnold Schwarzenegger vil bruke sin vetorett mot lovforslaget som gir partnere av samme kjønn rett til å inngå ekteskap. Lovforslaget ble vedtatt av Californias lovgivende forsamling, men kan stanses av guvernøren.

Valgvinden snur

Publisert:

Det kan se ut som valgvinden snur i siste øyeblikk, og gir håp om en fortsatt borgerlig regjering. Nå har de ikke-sosialistiske partiene flertall på to nasjonale meningsmålinger. Det har ikke skjedd på to år.

Mitt valg

Publisert:

(Debatt): Jeg husker tiden med 10 -15 % rente på boliglån. Regjerende parti var Arbeider Partiet.
Jeg husker Gro Harlems utfall mot Frp og Hagen da han foreslo egenandeler på helsetjenester.
Jeg husker den samme damen snakket om solidaritet da hun et par år etter innførte Hagens forslag om ...

Barnet trenger din stemme

Publisert:

(Debatt): Vi lever i et demokrati med "like" rettigheter for alle, men barnet i mors liv er fremdeles rettsløst i Norge.

Tillater Norges Grunnlov dagens abortlov?

Publisert:

(Debatt): Åse Gunhild Woie Duesund (KrF) har skrevet i avisartikler(Dagen 300905) at dagens abortlov ikke er i strid med Grunnloven. På spørsmål viser hun til Kjell Magne Bondevik som muntlig og skriftlig bekrefter påstanden.
Dette imøtegås av hennes ektemann Hallvard Duesund som har egen ...

Kampen om ekteskapet

Publisert:

Åpent brev fra ledere i kristne kirkesamfunn og organisasjoner

KrF - et verdiparti

Publisert:

(Debatt): Jeg har de siste årene opplevd at kristne savner tydelighet fra KrFs side på deres politikk. Så jeg spør meg selv om jeg er enig i dette. Må jeg som ung kristen politiker være mindre tydelig i de typiske kristne sakene? Svaret er nei. Når jeg leser gjennom KrFs partiprogram finner ...

Hver stemme teller - stem KrF

Publisert:

(Debatt): Valgdagen nærmer seg med stormskritt og kanskje blir dette et mer spennende valg enn på lenge. I det siste har det vært mye fokusert på betydningen av at Venstre får et valgresultat på over 4 % slik at de kommer over sperregrensen og dermed blir representert på Stortinget. Dette ...

Arrestasjoner i Beirut

Publisert:

(Debatt): Fire høyere offiserer i Libanon, alle med nær tilknytning til president Lahouds tidligere pro-syriske regjering, ble i månedsskiftet august/september arrestert og anklaget for "mord, forsøk på mord og utførelse av en terrorhandling" i Beirut i forbindelse med drapet på tidligere ...

Sluttreplikk til Enstad

Publisert:

(Debatt): Jeg vil ikke ha noe mer debatt gående med Enstad på det usakelige nivået han nå legger opp til, men jeg synes ikke at hans "sannheter" skal bli stående uimotsagt.

Kumuleringsaksjon for Rise

Publisert:

Innvandrere og kristenfolk i Oslo har øynet et håp om å få sin favoritt, Lars Rise, på Stortinget. Rise ble vraket mot et overveldende flertall i KrFs lokallag. Blant innvandrerne er han "KrF personlig".
Nå vil de kumulere ham inn på tinget. Det har aldri skjedd før.

Seinabort skapte psykiske reaksjoner hos jordmødrene

Seinabort skapte psykiske reaksjoner hos jordmødrene

Publisert:

Flere jordmødre hevdes å ha fått psykiske reaksjoner etter å ha vært med på en spesielt grotesk seinabort, melder TV2. Jordmødrene måtte ta livet av en tvilling med Downs syndrom, mens den friske tvillingen fikk leve.

Berømt ”palestiner” emigrer til Israel

Publisert:

Tuvia Grossman, den amerikanske jøden som nesten ble drept av en palestina-arabisk mob da han besøkte Israel ved begynnelsen av intifadaen i 2000, flytter i dag til Israel sammen med 200 andre amerikanske jøder.

Annonse
Annonse