– En vekkelsesskole for «desperate» mennesker

– En vekkelsesskole for «desperate» mennesker

Publisert:

Den 2. september starter TX-Vikings opp bibelskolen Xtreme DTS i Fredrikstad, og flere har allerede meldt seg på. Målet er å utruste desperate evangelister, som lengter etter vekkelse og Guds nærvær.

Fortviler over mediedekning av situasjonen i hjemlandet

Etiopiere i Norge:

Fortviler over mediedekning av situasjonen i hjemlandet

Publisert:

Mange norske etiopiere fortviler over mediedekningen av konflikten i Tigray i Etiopia. De mener den har stor slagside mot statsminister Abiy Ahmed, mens grusomheter på den andre siden overses.

Fire kvinner inn i Frps sentralstyre

Landsmøte:

Fire kvinner inn i Frps sentralstyre

Publisert:

Fremskrittspartiets nyslåtte partileder Sylvi Listhaug får følge av tre medsøstre i den nye toppledelsen i partiet, to av dem som faste medlemmer av sentralstyret.

Markerer Hauge-jubileum med strikkekonkurranse

Markerer Hauge-jubileum med strikkekonkurranse

Publisert:

Det går mange historier om at Hans Nielsen Hauge strikket mens han gikk langs veien og da han satt i fengsel. I anledning 250-årsjubileet for Hauges fødselsdag, inviterer Hege-Therese Nilsen i Norges Husflidslag folk til å strikke «Hauge-sokken».

– Alle har et viktig ansvar når vi deler bilder og video på nett

Publisert: - Oppdatert: 07.05.2021 kl 18:42

Hvilke rettigheter har du hvis du oppdager at noen har delt bilder eller videoer der du er avbildet, uten at du har gitt samtykke til det? Arne Jensen, generalsekretær i Norsk Redaktørforening, forklarer deg reglene.

– Kampen er ikke over

Offensiv Siv Jensen (Frp) i avskjedstale:

– Kampen er ikke over

Publisert:

Etter 15 år takket Siv Jensen lørdag av som leder av Fremskrittspartiet. Hun formaner partiet om å føre kampen videre.

– Vi må fortelle folk hva de får

Sylvi Listhaug foran valgkampen:

– Vi må fortelle folk hva de får

Publisert:

Arbeiderpartiet blir hovedmotstanderen og valgkampen skal brukes til å fortelle folk hva de får, dersom det blir rødgrønt flertall ved høstens valg.

– Takk for forbønn

Videohilsen fra Miss Norway:

– Takk for forbønn

Publisert:

Miss Norway Sunniva Frigstad har alltid vært en troende. Hun føler Jesus er med henne like mye i hverdagen som foran kamera og på catwalken. I en videohilsen til Norge IDAG sine lesere takker hun for forbønn.

– Jeg har ingen dårlig samvittighet

Arne Pedersen om dommen i lagmannsretten:

– Jeg har ingen dårlig samvittighet

Publisert: - Oppdatert: 07.05.2021 kl 23:25

– Jeg har ikke prøvd å lure noen som helst, men vi gjorde en unnlatelsessynd ved å ikke sjekke dette ut med fornærmede, sier programleder i TV Visjon Norge, Arne Pedersen til Norge IDAG.

Per Arne Gjerde, pastor i Kristent Fellesskap i Bergen:

– Jeg tror at vi kommer seirende ut av dette

Publisert: - Oppdatert: 07.05.2021 kl 16:46

Per Arne Gjerde (56) har ikke vokst opp i en kristen familie. I dag er han leder og bibellærer i Kristent Fellesskap, en menighet som ikke går på akkord med det klassiske kristne budskapet for å tekkes myndigheter eller enkeltmennesker.

Listhaug forsvarer kontantstøtten

Listhaug forsvarer kontantstøtten

Publisert: - Oppdatert: 07.05.2021 kl 14:02

FpU-leder Andreas Brännström vil skrote kontantstøtten. – Å fjerne hele kontantstøtteordningen er jeg imot, og det er fordi jeg er utrolig opptatt av at familiene skal ha valgfrihet, kontrer Sylvi Listhaug i forkant av partiets landsmøte.

Tyskere under 30 år tror mest på Gud

Tyskere under 30 år tror mest på Gud

Publisert:

En undersøkelse viser at 64 prosent av de unge i Tyskland tror på Gud og 84 prosent har bedt minst en gang.

– Jeg ble litt opprørt

Sylvi Listhaug:

– Jeg ble litt opprørt

Publisert: - Oppdatert: 07.05.2021 kl 11:04

Se video!

Israelsk selskap lanserer app som skal fjerne stress

Israelsk selskap lanserer app som skal fjerne stress

Publisert: - Oppdatert: 07.05.2021 kl 08:27

Mobilprogramvareteknologiselskapet Umoove som er basert i Israel har kunngjort lanseringen av appen MindReset. Den skal hjelpe brukere å tømme sine bekymrede sinn gjennom korte øye-sporingsbaserte økter.

Sofie synger «live» på TV2

Sofie synger «live» på TV2

Publisert:

Til vanlig synger Sofie Fjellvang (20) i lovsangteamet på gudstjenestene til Filadelfia Kristiansand. Fredag kveld synger hun «live» i sangkonkurransen The Voice på TV2 foran hundretusener av seere.

– Det hviler et stort ansvar på hver enkelt av oss

KrF over sperregrensen:

– Det hviler et stort ansvar på hver enkelt av oss

Publisert: - Oppdatert: 06.05.2021 kl 11:38

KrF har hatt noen oppløftende meningsmålinger den siste tiden, over sperregrensen på fire prosent. Generalsekretær Geir Morten Nilsen tror det kommende valget i høst kan bli avgjort av så få som noen hundre stemmer.

Analyse av KrF:

– Partiet er i en alvorlig situasjon

Publisert:

Politisk kommentator i Norge IDAG, Bjarte Ystebø analyserte situasjonen til KrF i programmet Live fra Bergen denne uken. Han tror det er lurt at partiet unngår interne strider og konsentrerer seg om å bygge lag. – Det er et være eller ikke være for KrF, sa han i programmet.

Historisk bibliotekavtale mellom Israel og De forente arabiske emirater

Historisk bibliotekavtale mellom Israel og De forente arabiske emirater

Publisert:

National Archives (NA) i De forente arabiske emirater i Abu Dhabi og National Library of Israel (NLI) i Jerusalem har undertegnet en historisk avtale om et gjensidig samarbeid.

– Ingen rød bølge

Stortingsvalg 2021:

– Ingen rød bølge

Publisert:

Ved årets valg er det viktig at FrP gjør det godt, og at KrF og Venstre kommer over sperregrensen. Ellers kommer den rødgrønne intoleransen og verdiliberaliseringen rullende over oss igjen.

Daniel gir deg Bibelen på øret - hvor som helst

Publisert: - Oppdatert: 06.05.2021 kl 10:39

– Jeg tenkte at personer, ungdommer som er nysgjerrig på kristen tro, kommer neppe til å betale for å høre Bibelen. Så da leste jeg inn hele Det nye testamentet og laget podkast!

Kristen familie latet som de var jøder

Kristen familie latet som de var jøder

Publisert:

En familie som emigrerte til Israel fra USA, latet som de var jøder for å komme inn i landet og få samme rettigheter som Israels folk. De gikk med ortodokse klær og fulgte tilsynelatende alle jødiske skikker. Nå er samfunnet rystet over at de egentlig ikke er jøder.

Video:

Hjerte for Sandnes er sponsor for fotballklubben Sandnes Ulf

Publisert:

Omsorgsarbeidet til menigheten Klippen Sandnes er hovedsponsor for byens fotballag. Men det er bare én av de mange tingene «Hjerte for Sandnes» gjør for byen sin.

Åpner for deltakelse på offentlige arrangementer, cruise og pakkereiser

Koronasertifikat:

Åpner for deltakelse på offentlige arrangementer, cruise og pakkereiser

Publisert: - Oppdatert: 05.05.2021 kl 17:25

Regjeringen mener at både koronasertifikat og tester ved inngangen kan være aktuelt å bruke for større arrangementer utendørs i sommer.

TV Visjon Norge felt på alle punkt i lagmannsretten

TV Visjon Norge felt på alle punkt i lagmannsretten

Publisert: - Oppdatert: 05.05.2021 kl 14:22

TV Visjon Norge AS er dømt av Gulating lagmannsrett til å betala skadeerstatning til en mann etter en omtale om helbredelse med 150.000 kroner. Redaktør Jan Hanvold må ut med 40.000 kroner og programleder Arne Pedersen med 15.000 kroner. Beløpene er en økning fra dommen i Jæren tingrett. ...

– Jeg løy ikke i retten

Arne Pedersen:

– Jeg løy ikke i retten

Publisert: - Oppdatert: 05.05.2021 kl 14:21

Programleder i Visjon Norge, Arne Pedersen er sjokkert over dommen i Gulating lagmannsrett. – Dette stiller jeg meg veldig undrende til, sier han til Norge IDAG.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...