Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Human-Etisk Forbund på glattisen

Å be opp til dans på glattisen er visst ikke lett! Det kan gå så galt at en ramler og seiler avgårde i en retning en ikke ville.

Tekst:

Publisert:

Nå har det skjedd. Human-Etisk Forbund som trodde de behersket hele dansegulvet, kunne ikke dansetrinnene når underlaget var glattisen!

Det beste som har skjedd etter fremstøtet mot førjulsgudstjenesten på Voss, er at selveste styrelederen i HEF, Tom Hedalen, blir sint. Sint over at statsministeren tok et annet dansetrinn enn forventet i Stortinget. Og ingen foreldre og barn med en annen religiøs bakgrunn rekker ham en hjelpende hånd opp fra glattisfallet.

Og så kommer Sylvi Listhaug ned til stranden og roper ut til de kjempende ute på glattisen: sånn går det når dere fører korstog mot kristendommen! Og pressesjefen i Human-Etisk Forbund,Jens Brun-Pedersen, kan ikke annet enn å rope fra glattisen:Dette er Trump-retorikk! Det er som en hører fortvilens nødrop: Kan dere høre oss?

Dette er mer enn en samfunnsdebatt. Sosialister og Human-Etisk Forbund trodde de var alene om danseplassen i 100 år. Og så setter kristne foreldre inn ved ikke å la seg forlede til glattisens farefulle dans!

Kanskje viser de kristne foreldrene på Voss en ny vei: lager en gudstjeneste UMIDDELBART ETTER SKOLETID FOR ELEVENE! Organiserer det hele, og lar de 10 rektorene seile avgårde på den human-etiske historieløse glattisen.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!