Lederartikler

Kampen for kors og flagg

Kampen for kors og flagg

Publisert:

4. mai var det 200 års jubileum for det vidunderlig vakre korsmerkede norske flagg i rødt, hvitt og blått. Det norske flagg har fra begynnelsen ropt ut i hele verden: Vi er en kristen nasjon.

Vil halleluja-kristne fra Afrika gjenopplive et demografisk døende Europa?

Vil halleluja-kristne fra Afrika gjenopplive et demografisk døende Europa?

Publisert: - Oppdatert: 29.04.2021 kl 07:43

Hvem skal redde oss når utvidet abortadgang og lave fødselstall kan gjøre ende på den hvite mann i Europa?

Skal Israels vener stemme på Toskedal (KrF) ved valet, så må han stemme for å flytte ambassaden til Jerusalem

Publisert:

Geir Toskedal (KrF) kunne i eit intervju i Dagen ikkje love å stemme for å flytte den norske ambassaden frå Tel Aviv til Jerusalem om Frp la det gamle fellesframlegget til KrF og Frp fram for Stortinget.

Så bygges Trumps mur likevel - AV Biden i Nød!

Publisert:

Demokratene ser ut til å ha kommet til fornuft, sier TV-stasjonene Fox News og NewsMax. Kaos på grensen, import av korona og terrorister over grensen som president Biden åpnet, skaper kaotiske og livstruende forhold for barn. Og en dramatisk økende utnyttelse av barn til trafficking, gjør at ...

Land uten Gud – land uten suksess

Publisert:

Land uten Gud blir alltid land uten suksess. Sovjetimperiet ble et tydelig og stort eksempel på det for hele verden. Det russiske folk som var det første og største vedtatte ateistiske folk i historien, ledet av Marx, Lenin og Stalin, vendte etter 70 år gudløsheten ryggen.

Hauge fikk ikke fullført evangeliseringen av Norge

Leder:

Hauge fikk ikke fullført evangeliseringen av Norge

Publisert:

I dag 3. april, er det 250 år siden Hans Nielsen Hauge, vekkelsens far, ble født.

Hvordan Erna kan vinne

Hvordan Erna kan vinne

Publisert:

Vi er midt i smittebølge nummer 3 av koronapandemien - med engelsk mutant, som syvdobler farten. Og vi mangler sårt vaksiner og dessverre medisiner som USA og Israel har fått.

Hvordan Erna kan vinne

Publisert:

Vi er midt i smittebølge nummer 3 av koronapandemien - med engelsk mutant, som syvdobler farten. Og vi mangler sårt vaksiner og dessverre medisiner som USA og Israel har fått.

Hauge fikk ikke fullført evangeliseringen av Norge

Publisert:

3. april, er det 250 år siden Hans Nielsen Hauge, vekkelsens far, ble født.

Hva er trumpismen?

Publisert:

Det har dukket opp et nytt skjellsord for ordboka, «trumpisme». Hvis ordet overhodet skal ha en mening, hva er den? Er det Trump sin politikk?

Har alle biskopene parkert på 3379

Publisert:

Biskopene i Norge har kommet med et anti-skriv mot Israels venner og «kristen- sionisme». De gjør ordet sionist til er fy-ord. Men Sion er et av de fremste honnør-ord i vår bibel. Ja hele Guds plan sentrer om Sion.

Nei til atomvåpen på norsk jord - og Bidens bombefly

Publisert:

Russland er Russland, med 200 års nedarvet utenrikspolitikk, basert på fiendebilder som har overlevd seg selv og grunnleggende mistenksomhet. Ta hensyn til det.

Viken fylke med egen utenrikspolitikk?

Leder:

Viken fylke med egen utenrikspolitikk?

Publisert: - Oppdatert: 24.02.2021 kl 08:51

– Slike syke antisemittiske virkelighetsfordreininger må komme et sted fra. Det er ikke medfødt. De er kulturelt og historisk betinget.

-Vi kommer med Golgata, bønn og Frelse

Publisert:

Riksrett nummer to mot Trump er over. Han er frikjent! Vi får kanskje rettssak nummer tre mot Trump i delstaten Georgia, ut fra hva vi ser CNN er i gang med? TV-kanalen er mer aktør enn referent - på grunn av sitt hat mot Trump.

Følelsenes diktatur – eller SAKENE?

Publisert:

Media og elitene viser økende evne til å skape kaos og splittelse ved emosjoner, hat og demoniseringer, med store amerikanske media som bjellesau.

Den globale vekkelsen vil nå oss - trass i den sekulære religions strupetak på Europa

Publisert:

De siste 30 år har vi sett enorme vekkelser med forkynnelse og helbredelse som går over hele jorden. Størst og sterkest i de store nasjoner, som skal lede verden videre: Kina, Nigeria, Brasil, India, Pakistan, Russland, USA.

Nedsnakkingen av kristne i media

Publisert:

NRKs sommerbuss presterte i helgen, i et vakkert program fra vårt favorittsteder Halden, Ørje og Østfolds dype mystiske skoger, å henge ut professor, vekkelseshøvding og skolemann Ole Hallesby.

Etterlysning: Flere haugianere

Publisert:

I 1804 er Hans Nielsen Hauge på vei over Filefjell – på vei til Bergen, hvor han hadde fått kjøpmannskap – i den eneste by som tok imot ham. - Over alt forkynte jeg evangeliet, og grunnla nye næringsveier, sier han i et brev.

USAs frontlinje-leger

Publisert:

Amerika, dere trenger ikke være redde. Covid har en kur, Covid kan forebygges. Det er budskapet til den sorte og kristne legen, Stella Immanuel.

Den globale vekkelsen – snart klar for oss?

Publisert:

De siste 30 år har vi sett enorme vekkelser med forkynnelse og helbredelse som går over verden – så kristendommen er og blir den suverent største folkebevegelse på jord.

En ny revolusjon for lokalstyret

Publisert:

Lokale folkeavstemninger bør med vanlig flertall avgjøre de store viktige saker for lokal- samfunnet, ikke byråkrati og statsdirigering. Vindkraftutbyggingen hører hjemme her.

ASYL til demokrati-forkjempere fra Hong Kong

Publisert:

Sammen med andre land bør Norge gi asyl til demokratiforkjempere fra Hong Kong etter at Kina brøt alle avtaler og strammet inn på totalitært vis. Det mener stortingsrepresentant for Høyre, Michael Tetzschner. Vi er enig.

Bedre økonomi i Sør-Afrika – Uten Alkohol

Publisert:

Sør-Afrikas smittetall stiger igjen. Den ledende stat i Afrika har derfor innkjerpet påbudet om at alle må bruke ansiktsmaske og følge smittevernregler. De har også gjeninnført alkoholforbudet, som gjaldt i fasen der de stengte ned for å stoppe korona.

Kulturrapport fra Sletta

Publisert:

På Sletta i Hordaland, nå Vestland, har det siden 1997 vært en unik kulturbegivenhet, med detagelse fra begge sider av Atlanterhavet. Det er en utvandrerfestival. Det er et vennskapsbånd mellom nordmenn i Norge og de som utvandret til Amerika.

Islams sverd igjen

Publisert:

– Det som er tatt med sverd, tilfaller seierherren, sier tyrkerne i sine basarer (følge NRK nyheter mandag sist uke). Foranledningen er nyheten om at Hagia Sofia, kristenhetens viktigste historiske kirke gjennom 900 år, skal gjøres til moske igjen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...