Debattinnlegg

Barnevernet på rettsløse veier

Publisert:

Det går knapt en dag uten at den ene skrekkhistorien etter den andre dukker opp om nye lovbrudd i barnevernet.

Misforholdet politikerne og velgerne imellom

Publisert:

Dette gjelder først og fremst EU/EØS hvor de styrende politikerne fremdeles dominerer velgerne på en ensrettete og udemokratisk måte. Vi kan grovt si at vi nasjonalister fremdeles undertrykkes av globalistene. Slik har det vært helt tilbake til den gang Gro Harlem Brundtland gjorde oss underlagt EU ...

Kunnskapen er allerede på plass

Publisert:

I løpet av de siste 15 årene har det blitt skrevet 90 rapporter om oljeboring i Lofoten Vesterålen og Senja. Vi har brukt over 1 milliard kroner for å hente inn mer kunnskap. De miljøfaglige etatene vi har i Norge, som Miljødirektoratet, Havforskningsinstituttet og Norsk Polarinstitutt, advarer alle...

Norsk Midtøsten-politikk

Publisert:

Organisasjonen Human Rights Watch publiserte i oktober 2018 en rapport med tittel: «To myndigheter, en veg, null opposisjon», og med undertittel: «Tilfeldig arrestasjoner og tortur under den Palestinske Autoritet (PA) og Hamas». Rapporten konkluderer med at tortur mot egen sivilbefolkning utført av ...

Sorteringssamfunn

Publisert:

I kjølvannet av KrFs politiske veivalg er abortrelaterte saker som løftes frem i regjeringsforhandlinger viet mye oppmerksomhet.

Prosten i Drammen på ville veier

Publisert:

Jeg viser til prost Kjell Ivar Bergers forsvar for sin homo-vielse i Bragernes kirke, sakset fra Drammens Tidende og gjengitt i Vårt Land 01.10.18.

Fagfolk ber kristenledere om hjelp mot Barnevernet

Publisert:

I alt 268 psykologer, jurister og andre fagfolk som har befatning med barnevernsaker, sendte i 2015 en bekymringsmelding til daværende statsråd Horne. Men på tross av denne og et stort antall saker i Menneskerettsomstolen i Strasbourg var lite skjedd.

Hvorfor er det så vanskelig å støtte kristne?

Publisert:

Bergen er en åpen og inkluderende by som tar vel imot mennesker i nød. Det ønsker vi å fortsette med. De som flykter fra forfølgelse og fare skal selv være trygge, og heller ikke oppleves som en trussel mot andres trygghet. Det er derfor helt avgjørende at vi klarer å integrere de som kommer hit, at...

Ny krystallnatt?

Publisert:

Det er gått noen år siden Krystallnatten i Tyskland i 1938. Natten var mellom 8. og 9. november da krystall av tusener av glassruter fra jødiske butikker ble knust.

Til Erna Solberg

Publisert:

Jeg er glad du overlevde Knut Arild Hareide-stuntet, et regelrett forsøk på å kuppe KrF for «sjarmøren» og kristen-tvileren Jonas Gahr Støre. Jeg håper sistnevnte fikk med seg at jeg to ganger i fjor tok for meg Hareide offentlig og sa «Du kan ikke være sann kristen og sosialist samtidig, til det er...

Endetid og Jesu gjenkomst

Publisert:

Ved flere anledninger har vi fått lese i «Norge IDAG» at alle Jesus-troende skal være her nede i Antikrists rike i hele Trengselstiden på 7 år, - da milliarder av mennesker vil bli drept på ulike måter.

Hva er sann omvendelse?

Publisert:

2. Peter 3:9: «Herren er ikke sen med å oppfylle sitt løfte, som noen mener. Nei, han er tålmodig med dere, for han vil ikke at noen skal gå fortapt, men at alle skal nå fram til omvendelse.»

Med fremtiden i sikte

Publisert:

Jeg leste nylig et visdomsord som sier at det å være optimist ikke betyr at du ikke ser problemene, men at du primært er opptatt av å finne løsningene. I et slikt perspektiv vil jeg våge å påstå at vi som er kristne er forpliktet til å være optimistiske også i en verden der uro, kaos, usikkerhet og ...

Operasjon Dagsverk og læreplanen

Publisert:

I år er det dessverre legitimt å spørje om Operasjon Dagsverk bryt med verdigrunnlaget i opplæringslova. Når undervisningsmateriellet OD 2018 presenterer for norske elevar er så einsidig som det går fram frå heimesida (sjå http://www.od.no/), kan nemleg skolane få eit problem med læreplanens «Overor...

Ungdomen no til dags

Publisert:

Ungdomen no til dags er som før nokon herlege vesen! Fulle av håp, draumar, lengslar. Fulle av ablegøyer. Fulle av liv og latter der dei stormar inn dørene og dreg fram 20-åringen i oss vaksne. Smittar oss med den deilege entusiasmen og den ustoppelege nysgjerrigheten. Storma framover med eventyrlys...

Svikter verdens mødre

Publisert:

Mødre verden over vil nå lide alvorlige tap på grunn av en resolusjon som ble vedtatt av FNs Menneskerettighetsråd i Genève den 27. september i år.

Om tidsaspektet i endetidsprofetiene

Publisert:

Dette emnet er aktuelt som aldri før etter at jødene etablerte seg i sitt hjemland og dermed bekrefter de mange profetiene om dette i GT. Det ble nylig nevnt at jødenes reise gjennom århundrene er et like stort under som israelittenes Exodus og ørkenvandring.

KrFs valg gir oss fortsatt trygg styring

Publisert:

Det står respekt av Knut Arild Hareide som har stått opp for det han mener er riktig, og han har håndtert nederlaget godt. Men for å være etterpåklok vil jeg si det mest fornuftige ville vært om han pekte ut retning for halvannet år siden eller om halvannet år, slik at også velgerne fikk sagt sitt t...

Skriv om avskjedstalen din, Knut Arild Hareide!

Publisert: - Oppdatert: 01.11.2018 kl 09:45

Kjære Knut Arild Hareide! Jeg er en trofast KrF-velger som har stemt gult ved alle kommune- og fylkestingsvalg og stor-tingsvalg siden jeg var førstegangsvelger i 2005. I 2009 stemte jeg blankt.

NATO-øvelse og Rønnebergs begravelse - "Skriften på veggen"?

Publisert:

Den største militærøvelse siden krigen utspiller seg på land og i norske havområder. Endog USA`s største hangarskip seiler utenfor Trøndelag med følgebåter under og over vannet. Midt oppi dette melder russerne sin ankomst for testing av raketter fra krigskskip - til fare både for den pågående øvelse...

Jesu gjenkomst m.m! Slik jeg ser det!

Publisert:

Snart er Han her, snart er Han her, snart kommer Jesus igjen! Slik lyder sangen! Ingen kjenner dagen eller timen, men vi skal kjenne tiden!

GÅ!

Publisert:

Fra seminar til handling Fra analyse til aktiv innsats. Jesus talte alvor til dem som hørte ham. I Matt 21: 28-32 taler han til oss om de som sier de ikke vil gå ut i vingårdstjenester, men går allikevel. Og om de som sier de vil gå, men lar være å gå. Hvilken dom Jesus feller, kan du lese om.

Afrikansk innvandring og ny mafia i Italia

Publisert:

Forrige uke omtalte jeg Spania som ny afrikansk «innfallsport» til Europa. I dag vil jeg omtale hva som skjer og har har skjedd i inntrengernes fotspor i Italia.

Hva kan sosialismen tilføre kristendommen?

Publisert:

Sosialismen sier at den kjemper for de svake. Er det derfor Hareide vil over på den siden?

KrFere foretrekker FrP fremfor Ap

Publisert:

Det måles og veies mye om KrFs samarbeidslyst om dagen. Hvilken retning skal partiet gå? Vel, dette er allerede avklart så det er strengt tatt bortkastet arbeid å måle det særlig mer: En omfattende partiundersøkelse fra slutten av september 2017 avklarer nemlig hvem medlemmene i KrF helst vil samarb...

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...