Debattinnlegg

Gud er avsatt, folket blir forført

Publisert:

Norge blir regnet som en kristen nasjon. Men i løpet av det siste århundre ble Gud tatt bort fra landet vårt, og i dag er det staten som leder nasjonen.

Europa er vårt kontinent.

Publisert:

Tibets spirituelle leder, Dalai Lama, uttalte ifølge Fox News, under en konferanse i Malmø nylig det helt åpenbare (men som vi selv ikke kan si, uten å bli beskyldt for rasisme) at Europa er vårt. Så hvem er denne uredde mannen, som de fleste vel har hørt om?

KrF - saga blott eller saga blått?

Publisert:

KrF nasjonalt er i bevegelse bort fra klassiske, kristne kjerneverdier til tross for partiprogrammets målsettinger og mange medlemmers protester. Flere viktige verdisaker har gått tapt. Og man har endt opp med verdslige veivalg.

Svar til Lars Jøran Storhaug

Publisert:

Viser til debattinnlegg fra Lars Jøran Storhaug fra Partiet De Kristne som stod på trykk i Norge IDAG 6. september. Dette innlegget baserer seg på mange misforståelser og feil.

Ikke misbruk norsk ungdom

Publisert:

Hvis enhver krig har minimum to sider vil det være lurt å sørge for at alle sider er med dersom man skal begynne å snakke om fred og forsoningsløsninger.

Hjelpeløse barn, traumatisert til separasjonsangst av Barnevernet?

Publisert:

Barnevernets operasjoner, særlig ved å fjerne barna bak foreldrenes rygg ved akuttplassering, kan få forferdelige fysiske og mentale konsekvenser. Et apparat med et budsjett på ca. 21 milliarder, ca. 5800 tilsatte og økende tett samarbeid med politiet – plikter å vite hva de driver på med til «barna...

Erna Solberg skal styre dem som ikke vet sitt eget beste.

Publisert:

Den nye globale progressivismen mener at den har et overordnet mandat til å overstyre dumme mennesker som ikke vet sitt eget beste. De overstyrer demokratiet når det passer dem, basert på egen definisjon. Dette er den nye illiberalismen. De ser ikke bjelken i eget øye, kun splinten i den andres.

Troverdigheten er borte

Publisert:

I et leserinnlegg 30. august går tidligere leder i Bergen KrF, Karl Johan Hallaråker ut og hevder at min moral ikke når opp til hans. Han påpeker at jeg ikke er et sannhetsvitne for KrF sitt ekteskapssyn og understreker at han var selv den som medvirket, på landsmøte i 2013, til å få det klassiske e...

KrF får sin dårligste måling på 7 år

Publisert:

Med en oppslutning på 3,4 prosent er KrF nesten halvert i Bergen siden forrige valg, viser en ny måling som Respons Analyse har utført for BT og VG.

«Reis deg, Guds menighet!»

Publisert:

Bibelen forteller oss at Gud skapte mennesket i sitt bilde til mann og kvinne, og ga mennesket i oppdrag å sette barn til verden for å føre slekten videre, se 1. Mos. 1:27-28 og 2:24.

En falsk kirke

Publisert:

Så har vi fått demonstrert Den norske kirkes falskhet ved vielsen av det homofile paret i Bragernes kirke 30. august. Den som sto for demonstrasjonen var selveste prosten i Drammen, Kjell Ivar Berger. Drammens Tidende karakteriserer det som en historisk hendelse, og spanderer hele 6 sider på saken, ...

Jesus kommer snart tilbake til vår jord

Publisert:

Da disiplene stod og så Jesus forsvinne i skyen, kom det to engler som fortalte dem at Han skal komme igjen på samme måte. Halleluja! Vi skal møte ham i skyen. Han sier selv i Åp. 22:12: «Og se, Jeg kommer snart, og Min lønn er med Meg, for å gi enhver igjen etter hans gjerning.» Paulus forklarer hv...

Politikerne plages av demokratiet...

Publisert:

Allianse-linjen mellom Frankrike, Tyskland og EU-hovedkvarteret i Brussels ble omtalt på document.no av sjefs-redaktøren, Hans Rustad, 28.08.18 under overskriften «Emmanuel Macron satser på et comeback for EU». Konklusjonen er at hele denne skrøpelige og udemokratiske EU-konstellasjonen nå henger i ...

Brutal ærlighet i relasjoner - ingen motsetning til radikal kjærlighet

Publisert:

Handler det om «utlevering» å snakke høyt og sant om destruktive atferdsmønstre hos mennesker? Er vi idag ærlig nok om hva som er et «usunt» atferdsmønster?

Hvorfor stiger strømprisen?

Publisert:

Den sterke veksten i strømprisen den siste tida, har en «naturlig» forklaring. Norge har eksportert 12 TWh siden juli i fjor. Etter at det i mai sluttet å regne i Sør-Norge, har eksporten likevel fortsatt som før.

For sent. Sverige bikket over.

Debattinnlegg:

For sent. Sverige bikket over.

Publisert: - Oppdatert: 11.09.2018 kl 11:39

Sosialdemokratene med støtte fra fremmed-innvandrerne forble Sveriges største parti. Men det er de fremmede (som ubetimelig gitt stemmerett) som gjør forskjellen. Uten disse var Sossarne blitt enda større taperne for sin unasjonal forblindede politikk.

Frp vil ha superskoler innen realfag

Publisert: - Oppdatert: 12.09.2018 kl 09:42

Realfagene har vært en av bærebjelkene i oppbyggingen av norsk økonomi og velstand. De har lagt grunnlag for verftsindustrien og handelsflåten, prosessindustrien, havbruksnæringen, finansnæringen og IKT-sektoren. Og realfag vil også være viktig for Norge i årene som kommer. Fremskrittspartiet vil de...

Hva gjør Erna nå?

Publisert: - Oppdatert: 10.09.2018 kl 20:18

Statsråd Helleland tok feil. Norge har brutt menneskerettighetene i Barnevernssak.

Hva gjør «Kårstein»-aktivisten nå?

Publisert:

Israel hadde rett til å stanse skipet.

De skjulte sannheter om Operasjon Dagsverk og Israel

Publisert:

Det er med stor bekymring jeg leser hva Operasjon Dagsverk (OD) skal samle inn penger til i høst. Elever i ungdomsskolene og de videregående skolene i Norge, skal gi millioner av kroner til prosjekter for palestina-arabisk ungdom. I utgangspunktet er det et fint tiltak, men organisasjonen som pengen...

Homobølgen

Publisert:

KrFs partileder Hareide sier at han vil ikke legge seg borti hva Geir Jørgen Bekkevold gjør som prest. Men han bør bry seg om hva den samme Bekkevold gjør som KrF-medlem, innvalgt stortingsrepresentant og partiets familiepolitiske talsmann.

Hvorfor skal vi godta?

Publisert:

Hvorfor skal vi godta å bli på-tvunget til å hylle og akseptere et livssyn som fører til at millioner av barn i dag er foreldreløse pga foreldrenes frie kjærlighetsliv, som fører til at den drepende epedimien Hiv/Aids sprer om seg i verden?

Evolusjonen - troverdig eller?

Publisert:

Evolusjonsteorien er godtatt av fagfolk og blant folk flest. Men det er sider ved temaet jeg ikke har sett behandlet. Diskusjonen beveger seg på det fysiologiske området, men jeg savner den metafysiske siden av temaet.

KrF og partiets fremtid

Publisert:

At det i disse dager skjer en utmeldelse av KrF, bør være et sunnhetstegn. Knut Arild Hareide svikter derimot igjen. I stedet for å gå i rette med sin partikollega som gjennomførte homofil vigsling, dolker han sitt eget parti i ryggen. Under dekke av å skille mellom Geir Jørgen Bekkevold som privatp...

«Dyrets merke» er kommet

Publisert:

Det har opp gjennom tiden vært mye spekulasjoner om hvilket symbol det er som er omtalt i bibelen som «Dyrets merke». Det er dette merke det er så dystre «spådommer» omkring. Nå er vi kommet til den tiden da vi med stor sikkerhet kan fastslå hva slags merke dette er.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...