Norge IDAG

Debattinnlegg

Himmelen rykker stadig nærmere, sa bestemor

Publisert:

Og hun brukte naturligvis dette for å si noe om sin alder og sitt høyeste ønske.

Om Guds Ord

Publisert:

Det er mange ord i Den Hellige skrift som jeg prøver å «forstå» dybden av, og som det hverken skrives eller tales om i offentlighet. Ofte høres om en kjærlig Gud (og det er riktig), men lite høres om den rettferdige Gud som hater synd. Disse to egenskapene, kjærligheten og rettferdigheten, er like s...

Staten er det politiske establishment i kamp mot egne velgere

Publisert:

DNT med sine 300 000 medlemmer og NJJF med 113 000 medlemmer har vel nå muligens satt spikaren i kista for globalistenes landbaserte vindmøllesatsing i Norge.

FrP vil forbedre BPA-ordningen

Publisert:

Personer med nedsatt funksjonsevne fortjener å leve fullverdige liv og mulighet til å fungere i samfunnet som alle andre. Skal personer med nedsatt funksjonsevne kunne bidra i lokalsamfunnet, stå i jobb, engasjere seg politisk eller rett og slett kunne ha et sosialt liv er bistand helt nødvendig. Fr...

Ikke alle på Stortinget er like kloke

Publisert:

Nikolai Astrup (H) kalte 27/5 i VG oss nasjonalister og andre skeptikere til klimahysteriet, idioter. Snakk om å gjøre Høyre en bjørnetjeneste. Heldigvis er tafatte Stortings-politikere ikke folkets «skyld».

Jerusalem blir en løftestein

Publisert:

Jeg oppfatter Norge IDAG som eneste troverdige avis som forsøker å skrive om Bibelens og Guds åndelige innblåsing av alt på vår klode og alle som går imot enten det er FN, land eller andre diktatorer verden over kan ingen forandre hva Gud og hans sønn Jesus står for.

Vindmøller, penger og internasjonalisering

Publisert:

I 1996 var det et større el-møte på Evje. Energiverkene var der og NVE, samt en god del bønder. Saken gjaldt ny 40 m. brokkelinje fra Holene til kysten, rundt 20 mil. Bøndene skulle gi grunn, jeg møtte som jordbrukssjef i Nedre Setesdal. Det ble en masse prat om hvor viktig det var å forsterke forsy...

Hansen bommer totalt

Publisert:

Vi er mange som støtter opp om kampen mot abort, men den informasjonen vi gir må være korrekt. Det er ikke Trine Overå Hansens kronikk 10.mai i Norge IDAG.

Lov og rett på havet

Publisert:

Russland led et sviende nederlag nylig (25/5) da FNs havrettsdomstol behandlet saken angående de internerte og fengslede ukrainske sjøfolkene og de tre fartøyene – to marinefartøy og en taubåt - som Russland fortsatt har kontroll over.

Ny lov på lag med boligkjøperne

Publisert:

Bedre rettigheter til forbrukerne og ikke minst bedre informasjon om varen som kjøpes, sikres gjennom den nye avhendingslova.

Israel og «Palestina»

Publisert:

NAKBA-dagen og Sabeels venner i Norge.

Hva er storhet?

Publisert:

Kong Haakon var stor i nordmenns øyne. Kong Olav var folkekongen, som en av oss. Også han en kjær og stor mann i våre øyne.

Nådens hemmelighet

Publisert:

Hva er nåde? Vi vet det ikke, fordi nåden selv er en hemmelighet.

Svinebundet, av oss-selv?

Publisert:

Norske myndigheter har avstått fra å kritisere islams antisemittisme, et «uregjerlig» muslimsk hat som daterer seg tilbake til år 600.

Norske bier trues av EU-regler

Publisert:

Stadig flere blir klar over insektenes uvurderlige og avgjørende innsats for pollinering. Norske honningbier produserer i tillegg honning, og ikke minst er norsk lynghonning spesiell.

En annerledes evangelist

Publisert:

– For noen år siden kom en annerledes evangelist til landet vårt. Han vitner frimodig om Jesus over alt, til og med på politistasjoner og offentlige kontorer.

Pinsefesten forsetter

Publisert:

Pinsen kommer med budskap om at Gud setter i gang og holder i gang. Vårtiden er vitnesbyrd om det samme. Livet i naturen begynner som på nytt. Det spirer, gror, vokser, blomstrer. Med forsommerens kraft og glød, gir Skaperen fornyet påminnelse om pinsens åndskraft, som gjenføder og gjenreiser. Det e...

Kan 5G-mobilnett gi alvorlige helseskader?

Publisert:

Teknologiverden er i stadig utvikling, og det gjelder definitivt for telecom-bransjen. Her er 5G det nye vidundermiddelet for å spare tid når det gjelder å surfe på internett, smarttelefoner og et stort utvalg av andre nettaktiviteter.

Et lite glimt av Guds skaperverk

Publisert:

Jeg satt på en lyngtue og spiste matpakken min. Der så jeg noen strålende blomster. Blomstene pekte mot sola. Noen timer senere kom jeg tilbake, og sannelig: de sto fremdeles mot sola. Den tynne stilken klarte altså å vri seg, og nå var sola lavere, så blomsten hadde bøyd nakken. Hvordan kunne de...

Det finnes mange måter å sette seg i gjeld på...

Publisert:

Å benekte Holocaust er en av dem.Fordi satan unner hverken overgriper eller offer nåden.

Det viktigste først

Publisert:

De siste 20 årene har det vært fem utredninger om prioritering i spesialisthelsetjenesten. For første gang er det gjennomført en helhetlig gjennomgang av prioriteringsspørsmål for den kommunale helse- og omsorgstjenesten.

Den norske kirkes «inkludering» ...

Publisert:

Når der gjelder kirken tar den ikke hensyn til de mange konservative blant oss, dem som tar avstand fra biskopenes liberale politiske linje. Dette gjelder ikke minst hva angår ukritisk omfavnelse av fremmed innvandring og islam.

Norsk arbeidsliv går så det suser

Publisert:

Nav gjennomfører årlig en bedriftsundersøkelse for å kartlegge behov for arbeidskraft og bedriftenes fremtidsutsikter. Årets undersøkelse viser at bedrifter over hele landet roper etter arbeidskraft. Det gir oss en historisk mulighet til å inkludere enda flere av de som i dag står utenfor arbeidsliv...

Kraften som splitter Norge

Publisert:

En mann ringte meg på kontoret på Norges Miljøvernforbund en dag – en eldre mann. Jeg vet ikke om du har opplevd sånt før, men det var en slik samtale hvor du merker at mannen er snill helt fra andre enden av telefonlinja. Men jeg tror sikkert at du kjenner igjen følelsen, når en venn forteller om n...

Alkohol svekkjer folkehelsa

Publisert:

Alkohol tek livet av fleire enn aids, tuberkulose og vald til saman. Kvart tjuande dødsfall i verda har samanheng med alkohol, og mange får helseproblem og redeusert livskvalitet på grunn av drikking av alkohol.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...