Norge IDAG

Debattinnlegg

Til hvem skal jeg henvende meg, når jeg står opp imot Staten?

Publisert:

I det gamle Sovjet visste folk at slikt var håpløst. Men er det i Norge, blitt likeens? Faktisk, det ser slik ut. Da vet mange ikke annet enn å henvende seg til Vår Herre direkte og personlig, ikke gjennom dagens biskoper og kirkeledere og/eller andre myndighets-personer som, beleilig prinsippløst o...

Kommentar til Robert Adams

Publisert:

I Norge IDAG utgave 17, skriver Adams igjen om sin forståelse av Jesu Gjenkomst med overskriften: «Jesus kommer ned fra himmelen.»

Miljø, propaganda og Israel

Publisert:

Det er et kjent uttrykk som sier at bare man repeterer en løgn lenge og ofte nok, så går den inn som en sannhet tilslutt.

Verkeleg fri

Publisert:

Prideparadar blir arrangert forskellige plassar runt om i landet. No også i bygdene og mindre byar som blant andre Førde. Både politikarar og media helsar dette velkommen.

Det nytter!

Publisert:

At det nytter å stemme alternativt for å fremme viktige saker, er den pågående bompengeaksjonen et godt eksempel på. Dersom de etablerte partiene ikkje er fast besluttet på sine verdivalg, blir de offer for skiftende, pragmatiske taktiske valg. Vi som velger, kan lett følge «Vårt Parti» uten å refle...

En alvorlig beskyldning

Publisert:

I Norge Idag for 28. august framsetter Trine Overå Hansen en alvorlig beskyldning. Hun skriver: «Sammenhengen mellom at jeg kjører bil og at isen smelter på Nordpolen, er heller aldri blitt vitenskapelig bevist. Det er bare vedtatt av et antall politisk korrekte forskere som sier det de må si for å ...

Vindkraft

Publisert:

Hei, ornitologer! Jeg leser innlegget deres i Norge IDAG 5.juni, og gjør meg noen få tanker. For dette er ikke enkelt!

Hvilken strategi mangler vi?

Publisert:

Jeg vil gjerne gi en kommentar til Lederen i Norge i DAG, 12. juni «Et tredje punkt på dagsorden: Strategi». Dette er egentlig noe jeg har tenkt på en stund.

Nei til boikott av Israel

Publisert:

Det er skremmende å legge merke til hvordan antisemittismen og Israelhatet sprer seg her i landet, godt hjulpet fram av mainstream-media, enkelte politiske partier og enkelte organisasjoner.

En kanal for sannheten

Publisert:

– Det fantes ingen kirke i området der jeg bodde. Takket være de kristne TV-sendingene ble jeg bevart i troen på Jesus.

Kronargumentet CO2 - tatt av vinden

Publisert:

Miljøvernerne er ute etter å redde verden mot klimakrisen p.g.a. CO2-oppgang i atmosfæren. Men når man spør sjefen i Miljørverndir., Ellen Hambro, som Hogne Hongset gjør slik: «Vil økt eksport av fornybar energi fra Norge til EU gi redusert CO2-utslipp?» – så kommer følgende tomprat:

Klimakrise eller verdidebatt?

Publisert:

Det er sunn fornuft og verdiskaping som byggjer framtida for ungdomane våre, ikkje meir klimahysteri og skatter i form av klimaavgifter som ingen veit kvar blir av.

Norge en humanitær stormakt?

Publisert:

Nei, absolutt ikke. Hjelpen når ikke frem en gang. Vi er heller ikke en sann «fredsnasjon». Tenk bare på Aps flaue rolle i «Libya-bombe-krigen» med Norge blant de verste ødeleggerne. Bestemt pr telefon en aftenstund...

Skjebnetid for Norge

Publisert:

Vi er i en Skjebnetid for Norge! En krisetid! Hvem har ført oss hit? Det er våre regjeringer gjennom mer enn 40 år. Det har kulminert med Erna Solberg, som er totalt i utakt med det folket hun er valgt til å lede.

Med hodet i sanden

Publisert:

Mens vi har 11 år på oss for å halvere utslippene av klimagasser for å unngå en katastrofe som ingen kjenner konsekvensene av, så planlegges det ene byggeprosjektet etter det andre. Selv grønne politikere turer frem: Nå vil MDG-byrådet i Oslo bygge Fornebu-banen, flere partier slåss for jernbane i N...

Landbruksoppgjøret, ren fornuft eller og velsignelse?

Publisert:

«It is impossible to rightly govern a nation without God and Bible.» George Washington. Slik uttalte USA`s første president seg - og la fundamentet for det som ble verdens mektigste nasjon. I Sverige har det blitt opprettet en bønnebevegelse blant bønder som ber for bondestanden, om «godt og tjenli...

Dei sju kongane og noko meir

Publisert:

Me les om dei i Op. 17. I mine augo er dette spennande, sjølv om me kan ta litt feil. Dette kjem frå englar, og det er sagt oss at det er vanskeleg. Eg har funne at desse kongane kjem frå det tredje rike. Fem av dei er døde, eine er no, den andre er enno ikkje komen, og når han kjem skal han berre v...

Co2 er en velsignelse for menneskeheten

Publisert:

Våre barn i skolene og barnehagene blir stadig vekk proppet fulle av mange løgnaktige påstander. Denne for mange sjokkerende overskriften er imidlertid ikke en uriktig påstand. Ifølge William Happer, en ledende vitenskapsmann og professor ved Princeton universitetet i Pennsylvania i USA er overskrif...

Europa har hatt fred i ca. 75 år

Publisert:

Når vi ser bort fra Russlands aggresivitet i Ukraina har Europa vært en fredelig verdensdel. Men for all del, det som skjer i Ukraina er en tragedie for det ukrainske folket.

Israel – Guds klokke i endetiden

Publisert:

Dette emnet er både stort og omfattende og krever mer spalteplass enn det jeg noensinne klarer å utfylle. Det er nok også mange som er bedre kjent i det profetiske ord enn jeg, men jeg prøver allikevel. Det gjelder Israel og endetiden. Og da kan man jo spørre: Hvor står menigheten i sitt forhold til...

Kristendom – en forutsetning for demokrati?

Publisert:

En leder i uke-avisen Norge IDAG nevnte nylig de ca 800 000 mer eller mindre aktive kristne her i landet. Alle disse, sammen med mange flere nordmenn, har den samme og milde kristne og livs-rettledende moralen som grunnlag.

Kristen Idrettskontakt (KRIK) med todelt vedtak

Publisert:

Landsstyret i KRIK har fattet et splittet todelt vedtak om Guds Ord og ekteskap.

En skjult, forferdelig epidemi:

Kidnapping av kristne jenter

Publisert:

Moderne slavehandel får heldigvis stor oppmerksomhet i vår tid. De moderne slavene er ikke minst kvinner og jenter. IS systematiske bortføring av jezidiske jenter og kvinner er vel dokumentert. Det gjelder også kvinner og jenter fra de kristne samfunnene, men det har fått mye mindre oppmerksomhet. K...

FrP slår ring om oljearbeideren

Publisert:

I motsetning til MDG, SV, AUF og deler av Arbeiderpartiet, står vi i Fremskrittspartiet på industriarbeiderens side i petroleumspolitikken.

Det norske flagget

Publisert:

Ikke noe flagg i verden er så vakkert som vårt, synes jeg. Jeg er gammel nok til å minnes fem mørke år hvor det var forbudt å heise det norske flagget.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...